Forumi Horizont | Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit » Trego 224 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Dashurojme vetem nje here ne jete???? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=173)
MA KENI HEK TRUNIN
bravo... ja zhyte___________________ po pse o njerez ne pas dashuris se pare duhet me var nje gure ne qafe dhe te hidhemi ne lume . E kuptoj qe dashuria e pare eshte dicka e paharruesheme por kjo nuk duhet te jete nje shkak qe ne te mbyllemi ne vetvetedhe te jetojme me te kaluaren. Nejse te gjithe e mendojne ashtu si duan ose si i leverdis. Hajd pra nje tung nga DIABOLIC A'S ...
JO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Per mendimin tim dashurojme me shume se nje here ne jete!!!
Sigurisht ka persona me fat (n.q.se mund ta quaj keshtu) qe dashurojne vetem nje here ne jete por ka edhe persona qe jetojne me shume se nje dashuri!!!
Histori te mbyllura edhe pse kane mbaruar kane qene dashuri (flas per veten time)!!! Kane qene marrje mendsh, mungese fryme e dite te tera pa flejtur. Ka qene nje zemer qe te rrihte aq fort sa mendoje se kush te takonte e degjonte!!!Kane qene dite dashurie!!!!
JO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Per mendimin tim dashurojme me shume se nje here ne jete!!!
Sigurisht ka persona me fat (n.q.se mund ta quaj keshtu) qe dashurojne vetem nje here ne jete por ka edhe persona qe jetojne me shume se nje dashuri!!!
Histori te mbyllura edhe pse kane mbaruar kane qene dashuri (flas per veten time)!!! Kane qene marrje mendsh, mungese fryme e dite te tera pa flejtur. Ka qene nje zemer qe te rrihte aq fort sa mendoje se kush te takonte e degjonte!!!Kane qene dite dashurie!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Mire mire durrsake si te duash ti , ta kam prish noi here ty une , jo me duket.Me fal edhe mua se pa dashur kam shkruar dashuri e pare aty lart po doja te thoja ... nejse spo e them fare . Ciaoooooooooooo yllo kiss nga DIABOLIC A'S
Pershendetje!
Mendoj se njeriu vetem njehere dashuron me gjithe shpirt ne jete!
Kur ta njihni njeriun tuaj te zemres do ta kuptoni se zemra juaj i perket vetem atij ose asaj.
There is only one love in live and you gat all the life to finde out who is it.
Une jam akoma ne kerkim te shpirtit tim binjak dhe se shpejti do ta zbuloj se ku fshihet.
Respekte forumista.
Re: Pershendetje!
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
Une jam akoma ne kerkim te shpirtit tim binjak dhe se shpejti do ta zbuloj se ku fshihet.
Pershendetje!
Faleminderit Durrsake!
ALO
O Olintter , shiko te gjesh ndonje krah thyer , te shtyesh ca kohe ,degjo mua., se do lodhesh se kerkuari shpirtin binjak dhe do ngelesh pa gje .
Per mendimin tim ska pergjigje te prere per kete teme...Cdo njeri i perjeton ne menyre te ndryshme emocionet, ndjenjat. ka njerez qe jane husme pasionante dhe e takojne dashurine shume here dhe e perjetojne ne te njejten menyre ose cdo here e me te forte e kane emocionin.(keshtu i duket atyre). Te tjere jane me te qendrueshem. Une personalisht njehere kam dashuruar cmendurisht dhe do doja shume te me perseritej perseri ajo cmenduri...
Re: ALO
Citim:
Po citoj ato që tha mostra
Ste imagjinoj dot ty KSENIA te dashuruar cmendurisht.
Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit » Trego 224 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.