| Forumi Horizont | Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 » Trego 84 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Arrangement Marriage (martesa me shkese) = Perdhunim me shkese (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17500)
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
o goce do vije muajin tjeter ne token meme se jeton ne Germani po te jap disa te dhene :
djale i vetem ...
biond me leshra te verdha..
33 pranvera sa i ka kap...
doktor per trute e kokes...
i gjate 1.90 kemba 45 me duket...
permasa te tjera zbuloje vete ...ah harrove ka nje maqine te thjeshte ...do me per Farrukun
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Cfare kategori e ka patenten. A, B, apo C? Di ti jape kamionit dmth? Po autobusit?
Jo vallaj, nuk jane jashte teme.
Nje shoqes time i kishin shkuar ne shtepi ti kerkonin doren. Djali e kishte pare nje dite para ne xhiro dhe e kishte ndjek. Te nesermen kishte derguar babin e vet te familja goces.
Nder te tjera babi i djalit tha:
"E kam çun te mire, jeton ne Itali, punon me kamion dhe ka patente me dy kategori".
Ja qe qenkan te rendesishme kategorite e patentave. 
Citim:
Nje shoqes time i kishin shkuar ne shtepi ti kerkonin doren. Djali e kishte pare nje dite para ne xhiro dhe e kishte ndjek. Te nesermen kishte derguar babin e vet te familja goces.
"E kam çun te mire, jeton ne Itali, punon me kamion dhe ka patente me dy kategori".
Ja qe qenkan te rendesishme kategorite e patentave.![]()
Bionde shif se une e du me patenten e avionit ... me mira akoma te anijes kozmike jo per gje por ne krevat jane detaje shume te rendesishme keto 
Citim:
Ja qe qenkan te rendesishme kategorite e patentave.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha al74
a jeni juve te gatshme te njihni djemte per ashtu sic jane e sa mundesi ju jepni atyre?!
uroj noj pergjigje te sinqerte po begenisi njeri.
Pikerisht, edhe pse i jemi adaptuar lehte cdo lloj shoqerie te huaj, apo ma mire te them cdo lloj Kulture te huaj (Amerikane, Italyane, Gjermane, angleze, Kanadeze, Greke,Franceze, etc, etc...perreth gjtihe botes ku ndodhet Shqipetari, ne Shqipetaret jemi njerezit me me komplekse negative.
Kam nje shoqen time nga Saranda dhe me thote nje dite tek po pinim kafe ne shpin e saj per qejf. "Ja do zoti po gjen nji nuse ai vellai im atje ne Shqiperi, se ketu jane te mbaruara ato Shqipetare qe njeh ai! Ka then o marr Shqipetare o nuk martohem fare."
Po sa kohe do qenroje yt vella me pushime ne Sarande? e pyes une.
"Po, ja rreth dy jave, mjaftojne, ka dhe biznesin ketu that he has to take care of it".
me veten fola: "Po si njihet nje njeri per dy jave? Qofte dhe se kalon cdo sekond me ate njeri per dy jave?" Kete pyetje nuk ja bera asajt, se nuk doja ta ofendoja, por serish si kurioze qe jam, vazhdoj ta pyes, "Po he, ja ka ven syrin ndonjeres akoma?"
"-Eh, mjafton qe te jete ashtu sic e do ai, dhe mbaron puna, do ja japin, jeton ne Amerike im vella, lum si ajo femer qe ja genjen syrin vellait tim."
Ja cfare idjotesie degjova. Mu veshtir dhe kafeja. Si femer qe isha e vura veten ne rrangun e "mallit-femer", dhe i them, "Hajt realizim deshire, me nje nuse per Gonin atehere!"
Rri ti Enya se nusja e shkrete mezi po pret burrin e ardhshem nga Amerika. E kane paketuar e bere gati nusen.
Po pse nuk i the. ''Pac fatin e tet vellai!"
enya, jo vetem meshkujt kane kto komlpekse, me shume edhe gocat.
nje dite ma rastisi te njoh nje shqiptare kosovare, dhe me thote qe motra e saj po shkon te fejohet ne kosove.
pas 10 mintuash i them hajde dalim te gjithe te pijm nje kafe apo gote vere bashke meqe isha i gezuar te njoh shqiptare. jo thote kjo se motren nuk po e lejon frajeri/dashnori i saj shqiptar/kosovar.
me beri me qesh, motra e saj kishte dashnor shqiptar ktu por po shkonte te martohet me nje te panjohur atje me shkusi.
kjo m'u dukt gallat se po imagjinoja edhe dashnori i saj noshta do beje te njejten gje...
| Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 » Trego 84 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.