Forumi Horizont Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 »
Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Besoni ne dashuri te perjetshme (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18362)

Postuar nga dylan datë 18 Maj 2012 - 03:16:

oooooooooooooo me ka shku mendja me u feju eeeeeeeeeeeeeeeeeeehahhaha kohe se kisha kendu ket keng mir qe me erlli ne tru dhe nje her

Postuar nga Ana1 datë 18 Maj 2012 - 04:54:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Ana po keto katrore si i ben kaq te bukur me? Te gjithe njesoj te barabarte?

Epo, tani ne mungese te , ngasim , ose . Faleminderit shelgu

Postuar nga Deb* datë 18 Maj 2012 - 05:16:

Gjete burre dylan?

Postuar nga cecilia datë 18 Maj 2012 - 10:32:

Nje gje ka te perjetshme. Vdekje!

Postuar nga shelgu datë 18 Maj 2012 - 18:55:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Edhe vdekja eshte dashuri, ne nje fare menyre Cec.
Filozofija e mbijeteses eshte diskutuar shume, por se fundi konkluzionet konvergojne ne vdekje. Cudi! Vdekja eshte shkaterrim, mosekzistene, humbje dhe prape vete jeta eshte ndertuar ne menyre te tille qe njeriu te kerkoje vdekjen ne nje kohe te caktuar.

kam njohur nje plak qe rrojti shume mbi 110 vjet. I vdiq djali, nusja, djali tjeter, pastaj plaka, pastaj nje nip. Sigurisht ata do te vdisnin se ju erdhi koha, por i shkreti plak qe i shikonte thuaj. Kjo eshte vuajtja me e madhe e njeriut, me keq se vdekja.

Dashuria e perjetshme eshte sigurisht aty. Kush do e sheh.

Postuar nga dylan datë 19 Maj 2012 - 03:00:

dashuria per prinderit dhe femijet ehste e perjetshme pavarsisht cdo gjeje qe mund te ndolle ne jet ,kto dy dashuri jan te perjetshme tjeter dashuri te perjetshme sbesoj se ka

tani varet ke njeriu quan dashuri po ne menyren si e shikoj mendoj konceptoj une sbesoj te ket dashruri tjeterr te perjetshme pervec ktyre
kto si mohon kurr smund ta besh sikur ne lle te te fusin te gjalle acoma do i duash mendosh

Postuar nga RAIMONDI datë 19 Maj 2012 - 10:06:

Citim:
Po citoj ato q� tha cecilia

Por vdekja nuk eshte e perjeteshme , eshte e per...vdekshme dhe meqe eshte e pafund , duhet quajtur e perhershme

Kur thua e perjeteshme dmth qe t e jetoje gjithmoene....Te kete jete , por vdekja nuk ka jete --aty jeta nuk ekziston

Postuar nga cecilia datë 19 Maj 2012 - 12:09:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

Por vdekja nuk eshte e perjeteshme , eshte e per...vdekshme dhe meqe eshte e pafund , duhet quajtur e perhershme

Kur thua e perjeteshme dmth qe t e jetoje gjithmoene....Te kete jete , por vdekja nuk ka jete --aty jeta nuk ekziston

Te kuptoj se cke dashur te thuash Raimond.
Une u nisa nga fakti i asaj tjetres qe,jeten tone ne vetvete e kemi te perkoheshme kurse vdekjen padiskutim te perhershme. Sa te na mbyllin kapaket,sdo shofim me kurre driten e diellit.
Te pershendes!

Postuar nga dylan datë 19 Maj 2012 - 17:33:

dikur i isha betu dikujt qe do ta doja perjet ,dhe ja keta ste le te realizosh cfare deshiron te ndal ne rrug kshu qe veshtir te ket dashuri te perjetshme psh femrat per nje mashkull kur ka mujera meshkuj neper rrug ose mashkujt per nje femer kur i ngjiten tjerat si rriqna pas

Postuar nga RAIMONDI datë 19 Maj 2012 - 21:34:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Te kuptoj se cke dashur te thuash Raimond.
Une u nisa nga fakti i asaj tjetres qe,jeten tone ne vetvete e kemi te perkoheshme kurse vdekjen padiskutim te perhershme. Sa te na mbyllin kapaket,sdo shofim me kurre driten e diellit.
Te pershendes!

ok Dakort ,te pershendes dhe une --por di gje ti ku e ka shpine Dylan ?

Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 »
Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.