Forumi Horizont Gjithsej 142 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2132)

Postuar nga M...D datë 14 Tetor 2003 - 05:46:

Citim:
Po citoj ato që tha Ervisa
Hmmmm une ketu jam e re dhe nuk njoh ndonje antar/e.
Po une do te kisha per nder te takohesha me Kristal(nuk e di nese je ai qe une mendoj,po nese jam ne shenje je nje djal fantastik)
M...D kete do e takoj patjeter muah je si shpirt.

Motra flm shume dhe per mua do jete kenaqesi te takohem me ty, muahh Ervisa kalofsh mire gjithe te mirat.

Postuar nga lova datë 15 Tetor 2003 - 14:26:

Cool

atdheuyne si i do takimet veç e veç apo bashke ?
po qe se i do ne grup na thuaj mos kalojme edhe ne ne emra te perveçem se do te takohemi tek ty te gjithe bashke.

Postuar nga _Q_I_M_I datë 15 Tetor 2003 - 17:28:

Nje atdhe keni o njerez.

Un te rrespektoj vlla, dhe e mir pres ftesen tende kur te duash hajde,ose te vij un ku rri ti .
Gjithashtu mirpres te gjith Antaret e forumihorizont ne Veqanti kundeshtaret e mij qe njifen tani,nuk le pa harruar Hirushen qe esht vajza fantastike e Forumit JU MIRPRES TE GJITHVE!QIMI.

Postuar nga atdheuyne datë 15 Tetor 2003 - 23:02:

M-D

mos te ngelet qejfi se nuk vura emrin tende po ti je e para moj se kot nuk je....M-(motra ime ) D (e dashur)...M-D

atdheu.

Postuar nga atdheuyne datë 15 Tetor 2003 - 23:05:

lova..

si ta duash ti e bejme......po meqenese une do ti mbledh te tere...hajde dhe po i takon dhe ti te tjeret tek takimi im.

ose po e do vecanerisht...meqenese kemi per te thene ato te vjetrat ne te dy..e bejme vecanerisht...si ta doje zemra ty...une sta kam prishur ndonjeher.
atdheu jot i dashur.

Postuar nga atdheuyne datë 15 Tetor 2003 - 23:08:

timo..

une ri ne usa......United States of Albania. po ti timo sa je munduar te harish aty dhe ku harite si perfundim????

usa, philadelphia.

Postuar nga _Q_I_M_I datë 16 Tetor 2003 - 02:01:

Atheuyne ?

Mir mroma vlla ne nje gjuh kemi si ne shqip si ne anglisht ti ne Usa un ne Londer nga Maji besoj se do ta vizitoj usa ok ja kalofsh mir dhe nje nat te qet dhe te bukur .?

Postuar nga Dolce datë 16 Tetor 2003 - 02:47:

atdheuyne patjeter doja te takoja dhe ty , jena grup apo jo ?

Postuar nga lova datë 16 Tetor 2003 - 13:19:

Cool

atdheuyne shume kerkesa ke o vlla, fillo be axhenden mos kemi asnje perplasje ne ajer per ne qielline shtate, dhe kjo do jete fatale!
By, by _T_I_M_O, po ti brune ku je?

Postuar nga _Q_I_M_I datë 16 Tetor 2003 - 16:30:

Pershenedetje

Pershendetje,do kisha deshir ti thoja Lova qe je si shpirt.dhe dy pika..

Gjithsej 142 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.