Forumi Horizont Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 187 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Nje pyetje qe i intereson vajzave. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3296)

Postuar nga agata datë 28 Mars 2004 - 19:40:

un jam dakort me adelen.
cunat e tirones jan te bukur por shume fanatik.
kurse shkodrant mendoj se jan si flori, te bej me qesh e ta mbaj shpirtin gjalle.
megjithate siç u tha me lart pyll pa derra nuk ka.
hej, dua te them, qe ndoshta ka ndryshuar se un kam dyfishin tend pa shkuar ne shqiperi

Postuar nga KaPo-DI-VaLoNa datë 28 Mars 2004 - 23:30:

Sabina dhe dodgy

nje gje do tu them une si Vlonjate

mos e Mburrni veten si ata femire e Kopshite

thote nje Fjal populli te Urte Fshati qe Duket sdo kallaus

sa per Informacione Ku ka shance tirana dhe shkodra te Krasohen me Vloren ne cdo lloje drejtimi ndaci pe r Cunate ndaci dhe per Gocate ndaci dhe per Bukuri

Nga:Robi

Londone

Postuar nga agata datë 29 Mars 2004 - 01:00:

KaPo-Di-VoLoNa
nuk e kuptoj pse po mburrem,
un thashe veç opinionin tim, preferoj shkodranet e pastaj tironçit, arsyen ta thashe, me lart........
sa per kryezitet a mund te me thuash, pse tironçit e shkodranet nuk paskan shans para vlonjateve?.............
ç'ju duket vetja juve?

Postuar nga vlora-angel datë 29 Mars 2004 - 01:04:

Re: Nje pyetje qe i intereson vajzave.

Citim:
Po citoj ato që tha Lusinda 16
Hey!!!
Une kam 5 vjet qe jam larguar nga shqiperia. A mund te me thoni se kush qytet i shqiperise i ka djemte me hot?
Ju lutem nese nuk e keni bezdi me dergoni ndonje pergjigje.
Thanx
Lusinda xxx

ej une jam goc dhe dua te them se vlonjatet jan numer 1 pastaj tirona, jo se jam vlonjate por jan vertet si shpirt ej vajza u siguroj per kete!!!!!!!!!!!!!!!

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 29 Mars 2004 - 06:51:

he heeeee kur te ze!!!

Citim:
Po citoj ato që tha sabina
KaPo-Di-VoLoNa
nuk e kuptoj pse po mburrem,
un thashe veç opinionin tim, preferoj shkodranet e pastaj tironçit, arsyen ta thashe, me lart........
sa per kryezitet a mund te me thuash, pse tironçit e shkodranet nuk paskan shans para vlonjateve?.............
ç'ju duket vetja juve?

ne na duket vetja si """" ai""""" nq se e ke parasysh kush, eshte ylli me i bukur ne qiell, ----->Ylli Mengjesit<------- keta jemi ne, kemi lindur si vet pa jo per gje

Vlore viteve 20-te
Vlore trimave me flete
Vlora ku u ngrit flamuri
Vlora ku pushtet vuri

Postuar nga Sy_jeshilja datë 29 Mars 2004 - 07:04:

Tironsit ! Pa piken e dyshimit qe jane te embel, romantike, te dashur , me pak fjale , tironsit jane si shpirt .

Sycka dreaming per nje TIRONC !

Postuar nga SEXY_GIRL05 datë 05 Prill 2004 - 21:35:

Citim:
Po citoj ato që tha BlEdUmI
ca jane keto debate idiote me....
spo e marrim vesh,cdokush perkrah qytetin e tij..
bobobobobobo deri ku ka arrit toclliku.....
hajde hajde shembull shume i mire ky..

smund te thoni qe te gjithe shqiptaret ne pergjithesi jane te mire,po qyteti im i ka me te mire,qyteti im i ka me te mire..lat nam per zotin...

o lal..sic u tha edhe me lart..PYLL PA DERRA SKA..keshtu qe te gjithe jane te mire....

Blediumi ti je me hot boy po mos caj koke lol qesh me lot

Per mua me hot boy jane qe te gjith shqiptaret
p.s fieraku im eshte tull fare muahhhh yllo

Postuar nga hAsHaShI datë 06 Prill 2004 - 18:39:

per mua (meqe jam vete tirons)jan tirosat masenej mbase mund te vijne vlonjatet po perpara ne dhe vetem ne
see you

Postuar nga amor alucius datë 06 Prill 2004 - 18:51:

Re: tirons

Citim:
Po citoj ato që tha dodgy
Nuk e di se ca bohet neper rrethe dhe si ja kalon me femrat por nga pervoja ime mund te them dicka per tironsat.Ika 17 vjec nga shqiperia po mund te them se ne tironsat kemi nje kapacitet shum te larte mendimi,kemi nje menyre fantastike komunikimi me shoqni dhe me femrat.jemi tolerant romantik te durushem,dime shum mir te sillemi me femrat,gjithmon mbaj men qe shkonim ne dajt, ne kinema loznim top,shkonim grup per plazh te shkomi i kavajes,te liqeni xhiro,ghjith kohen boshim gallat[shaheshim edhe nga nona,shaka]Ate lloj komunikimi qe kishim ne tironsat me femrat nuk e gjen ne asnje vend.Me nje fjal dua te them ne qofte se do te bosh qef e te kalosh mir zgjedhja eshte puro tirons,RROFTE TIRONA RROFSHIN GJITH TIRONSAT

BUONASERAAAAAAAAAAAA

Postuar nga hAsHaShI datë 06 Prill 2004 - 19:42:

.

.

Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 187 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.