Forumi Horizont Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 214 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- Labet E Lalet (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3565)

Postuar nga Albtiger datë 12 Prill 2004 - 19:44:

Aight....if that's what you wanna do

Keto dite ka qene koha e mire. Shyqyr Zoti po ngrohet koha.
bye bye

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 14 Prill 2004 - 02:28:

Exclamation

...

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 14 Prill 2004 - 02:28:

Exclamation

Me behet qejfi..
pacim.

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 14 Prill 2004 - 02:30:

"Ndeshja e boxit"

Elefanti dhe papagalli ishin ne ring per tu ndeshur, po elefanti e kishte per ulje te ndeshej me papagallin, dhe keshtu filloj ndeshja e pare. Elefanti e kapi pagallin me hunde dhe e perplasi per toke dhe papagallit i rane puplat ne shesh. Ndeshjen e dyte elefanti beri te njejten gje, po papagallit kesaj radhe i rane te tera puplat ne toke. Elefanti e pa gjendjen dhe nisi te iki, po papagalli u acaru dhe filloj te shaje:
- HAAJDE KETUU MORE S******(pis qe thone ) , A TANI SI U ZHVESHA UNE PO IK TI ??!!

p.s. Elefanti mund te kete qene dhe Lab, ndersa papagalli Laluc...s'kam info. te sakta

Postuar nga Keni datë 14 Prill 2004 - 04:09:

Citim:
Po citoj ato që tha JaM_VlOnJaTe

p.s. Elefanti mund te kete qene dhe Lab, ndersa papagalli Laluc...s'kam info. te sakta

E ku riten elefanete ne male moj goc. Elefantet ritet ne fusha, prandaj i bije te jet laluc elefandi dhe papagalli lab.

Postuar nga Albtiger datë 16 Prill 2004 - 20:13:

lol

Keni ka te drejte.

Postuar nga Perendia datë 17 Prill 2004 - 04:25:

Na ishte 1 plak lab duke udhëtuar në tren dhe përballë tij 1 djal i ri laluc. Filloi laluci t'a ngacmonte xhajen dhe donte të tallej me të e i thotë:
-O xhaje është e vërtetë që ju lebërit keni 1 vrimë në gjoks?
-Po! ...i thotë plaku.
-E po hajde të të dhj*s në gjoks ...i thotë laluci dhe ja plas të qeshurit.
-E paske gjuhën brisk mor cun! .....i thotë labi.
-Po, xhaje! -i përgjigjet laluci- Brisk e kam.
-E po hajde më rruaj cik *****n!! ....i thotë labi.

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 17 Prill 2004 - 05:40:

Talking

Obobooo. te nxirrni bojne dhe ju tani!! Une e shkreta po mundohesha te nxirrja lagjen mire.....ketaa... (j/k)

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 17 Prill 2004 - 06:45:

Talking

Oooooh Perendi sa kam qeshur me kete barsaleten tende o Perendia...O leber edhe laluca a keni me histori per te ndare me ne??amani se qenkerkan sh tulle...pershendetje.

puc-puc ELA

Postuar nga qorri datë 18 Prill 2004 - 21:07:

Re: po kjo ??????

Citim:
Po citoj ato që tha Albtiger
Ishte nje Lale dhe po peshkonte ne lum. Vjen Labi nga ana tjeter e lumit dhe i berrtete Lales dhe i thote qe te iki se ishte lumi i Labit....duke e ofenduar nga nena. Lala duke mbledhur grepat dhe rraqet qe kishte, pyet Labin:
- A di not o Lab?
- Jo, re nuk di! - i tha Labi.
- Po varke ke ? - pyeti perseri Lala.
- Nuk kam o jo!!! - ia kthen Labi
- Epo ate nenen mu ne .....- ia kthen Lala me lezet dhe i hapi prape plackat qe po mblidhte.

Let me know how you guys like this one!!!!!!
Thanks from Albtiger.
PS. Barcaleten ma tregoi Toni.

Ja ta mbaroj une kete barcaleten tende.
I thote labi lales ah vetem po nuk ndaloi lumi pa ta tregoj une ty.Lala nga ana tjeter si gangster qe ishte i pergjigjet po he dhe ti mor lab nuk mund te beje nje shaka tjetri -i thote lala dhe i mblodhi prape plackat.

Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 214 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.