Forumi Horizont | Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 » Trego 73 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- per te qeshur (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3573)
ahhahahahah kota ishte e lezecme ajo
Nje fshatar, ne kohen e kaluar, vete te dentisti te nxjerre nje dhemballe. E merr ndihmesi dhe i nxjerr dy pernjeheresh. Fshatari zu te qahet, se i nxorri dhe nje dhemballe te mire, po ndihmesi i thote:
- Mos bej ze, se te del ustai e te kerkon te paguash per dy!
Kshu eshte kur se do ta bejen
Miza je fantastike ne barsoleta degjoje nje nga une.
Nje fshatar vunta disa dte nga dhemballa por kishte frike dhe nuk shkonte ta hiqte tek dentisti se i ndodhte si ketij qe tregove tina.
I thote dikush se ishte nje samarxhi qe te nxirrte dhemballen pa e ndjere fare . Aq te lehte e kishte doren.. Bindet ky fshatari dhe shkon. Amund te ma nxjerresh dhemballen se kam nje jave pa gjum i thote samarexhiut Posi i thote ky Ulu. Dhe ulet ne nje stol. Ia lidh dhemballen me nje spango samarxhiu fashatrit dhe i thot . A te dhemb/ Jo i thote Fshatari. Samarxhiu e hedh spangon ne nje tra siper dhe e lidh te tendosur ne nje samar poshte .. Ate dhemb? Jo i thote Fshatari. Ok... Afrohet si me lezet Samarxhiu dh i fut fort nje gjelpere ne b.th Fshatarit. Ky ulerin dhe ngrihet nderkohe spangoja terhiqet dhe dhemballa doli. .. Ah doli tha Samargjiu a te dhembi??? Jo tha fshatari dhemballa nuk me dhembi por me dhembi ketej poshte ne ****.. 9nga dhimbja poshte dhimbja e dhemballes ishte eklipsuar) Ah tha Samarxhiu; I PASKA PATUR RRENJET SHUME TE THELLA DERI NE b.tH...... kESHTU IKU FSHATARI PA KUPTUAR SE çU BE DHE DUKE I NXJERRE NAMIN sAMARXHIUT SE ISHTE EKSPERT......
Po nuk qeshe te pakten mos qani.
RRenje te gjata paska pasur ai dhembi ,,, hahahah
ahhahahahahhahahahahhahahahahaha sa per te qeshur qe ishte
Nje avokat vdiq dhe shkoi ne parajse, por para se te kalonte deren i doli para Shen Pjetri dhe e pyeti: Cfare te mirash keni bere ju kur ishit gjalle qe doni te hyni ne parajse?
Avokati u mendua sa u mendua dhe i tha: Po ja para dy javesh une i dhashe 25 cent nje lypsi.
Shen Pjetri pyeti shen Gabrielin eshte e vertete kjo apo jo?
Shen Gabrieli pasi e verifikoi i tha po eshte e vertete.
Atehere shen Pjetri i thote avokatit: Kjo nuk mjafton cfare ke bere tjeter te mire?.
Avokati po mendohej akoma dhe me ne fund i thote: Po para dy vjetesh une i dhashe nje lypsi tjeter 25 cent.
Prape shen Pjetri pyet Gabrielin eshte e vertete apo jo. Shen Gabrieli e verifikoi dhe doli se ishte e vertete.
Atehere shen Pjetri pyet me ze te ulet Gabrielin cfare do bejme me kete?. Dhe Shen Gabrieli i thote: Ktheja mbrapsh ato 50 cent dhe dergoje ne ferr.
hahahahha nga i gjen mi nga i gjen
Miza !
Shume e bukur po pse me Avokat pse pse ????
Te lutem shume merr nje doktor nje inxhinier ,nje llogaritar nje bankier,por jo avokat i cili ne fund te fundit eshte per mbrojtje...
Kete e kam aq seriozisht sa .. ne fakt ne kete moment nuk e gjej dot por te lutem na trego pse me avokat???!!!!
MIzzzzzzzzaaaaaaaaaaaa ?????
ME duket se u merzit
Kush u merzit..........???????Une per vete qesha me lot por e thashe ashtu kot se do te shkonte me shume me bankier dhe isha ceçse kurioz pse me avokat
EEE ajo u merzittttt
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 » Trego 73 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.