| Forumi Horizont | Gjithsej 50 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit » Trego 497 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- Duke degjuar zerat brenda teje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6906)
Si i behet kur do te ndryshosh gjerat dhe gjithnje te priten krahet?
si i behet se do te realizosh nje ide te shkelqyer qe ke dhe e kupton qe je teper i vogel ne kete bote ujqerisht per ta vene ne jete?
si i behet per shume gjera?
udhekryq pafund - qe te con ngadale drejt cmendurise.
Nuk kam asnje pergjigje per pyetjet e mia. vetem u pergjigjem te gjithave me fjalen keshtu eshte e thene... paksa legene si pergjigje..... por keni ndonje me te mire?
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
Si i behet kur do te ndryshosh gjerat dhe gjithnje te priten krahet?
si i behet se do te realizosh nje ide te shkelqyer qe ke dhe e kupton qe je teper i vogel ne kete bote ujqerisht per ta vene ne jete?
si i behet per shume gjera?
udhekryq pafund - qe te con ngadale drejt cmendurise.
Nuk kam asnje pergjigje per pyetjet e mia. vetem u pergjigjem te gjithave me fjalen keshtu eshte e thene... paksa legene si pergjigje..... por keni ndonje me te mire?
Perpiqu qe ti te jesh krenare per ato gjera qe ke bere impact, per ato gjera qe te kane bere te gezuar.
flm lorinka. ne fakt i referohesha realitetit ne kete pjesez dhe disa gjerave te tjera. ka nje kontradikte ne fakt se ose do mbyllesh dhe s'do i lejosh te tjeret te te vrasin ose do jesh e hapur dhe do vritesh gjithmone. per shume kohe kisha aplikuar variantin e dyte. tani vendosa per te parin. duket se ka me shume efekt ne realitet. ( po mesoj si te behem diplomate duke ruajtur thelbin por per vete ama
)
te perqafoj fort dhe faleminderit per ngrohtesine tende. edhe une te dua shume. 

Analiste, Lories nuk i bie asnje fjale ne toke.
Po te jeshe vetvetja, gjume te rahatshem do te besh cdo nate.
Lufto edhe atehere kur nuk ke shpresa per fitore...por luften beje.
une vetvetja jam kontinenti vetem se shpesh here te tjeret jane kunder se qenit une vetvetja. per rrjedhoje un do mbetem vetvetja, vetem se jo te gjithe do mund te dine brendesine time cfare mendoj cfare ndiej cfare endrash kam etj etj.
po ke te drejte duhet te mbetesh vetvetja e te luftosh edhe sikur qielli e toka te ngrihet kunder teje
po perpiqem ta bej. 
analiste mua nuk me duket te jesh vetvetja kur ti thua per mendimet e te tjerve,,,,qe ti lesh te vrasin...mund te jesh gjithmone e hapur edhe pa u vrare ne kete kohe te sotme nuki mund te degjosh cdo fjale te tjetrit eshte e thjeshte nese te sidhen mire sidhesh nese jo edhe ti ashtu.nuk mund te mbydhesh ne vetvete sepse nese benin te gjithe njesoj nuk do te kishte jete as te mire e as te keqe.mund te duket pak jo normal keto reshte por shpresoj ta kuptosh.
lorie je teper e mrekudhueshme te falenderoj per keto reshta qe shkruan edhe me ben te mendohem teper thelle.
te uroj fat lal edhe ke nje frymezim qe radhe mund ta ket dikush.
Citim:
po mesoj si te behem diplomate duke ruajtur thelbin por per vete ama![]()

dhe jam sh e kenaqur qe arrita te set the limits between me and the rest of the world 

e para me vjen keq per ty qe je vrare edhe e dyta me vjen mire qe ke gjetur ate qe ti mendon eshte me e mire.
dicka e tille me ka ndodhur edhe mua por une nuk i kam vene celsin qe te jete veshtire ta hapesh,thjeshte kam hedhur nje hap me para edhe nuk kam menduar ca u be?pse u be? mendoj se kjo eshte dicka e mire ndoshta?
une kam gjetur balancen e mbijeteses dhe te ruajtjes se botes sime ne nje ambjent te eger, me te cilin asgje qe une besoj, menyra ime e te menduarit, te te ndierit, rendesia e gjerave, nuk perputhen, madje jane ne kontradikte te forte. per mua personalisht ky eshte nje hap teper perpara 

jam bere me e forte me e zgjuar me e mencur dhe me e manovrueshme. s'di nese shpjegohem. me ka ikur naiviteti deri diku, edhe pse mendoj se jam nje naive e pasherueshme 
Citim:
une vetvetja jam kontinenti vetem se shpesh here te tjeret jane kunder se qenit une vetvetja. per rrjedhoje un do mbetem vetvetja, vetem se jo te gjithe do mund te dine brendesine time cfare mendoj cfare ndiej cfare endrash kam etj etj.
po ke te drejte duhet te mbetesh vetvetja e te luftosh edhe sikur qielli e toka te ngrihet kunder teje![]()
po perpiqem ta bej.![]()
| Gjithsej 50 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit » Trego 497 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.