Forumi Horizont | Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 » Trego 117 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kendi Rinor (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=311)
-- ~*Dhurata me e bukur e marteses!~* (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8126)
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Dhurata ? Ja kam gjet... eshte mamaja ime qe eshte mamaja ma e mire ne bote por eshte vjerra ma e keqe ne bot ihihihihihihi
Ishalla nuk me dhuron ajo cd e sinanit me kengen ma ka ba gruja 8 me 2...
dhuratat..ok..lista ime....
vile ne zvicer per ski ne dimer...
benz S 5oo AMG... Cabrio..
vile ne sarande...
jet personal
dhe natyrisht... te mos kerkoj shume hesap...
...
...dhurata ime per dhendrin do jete thjesht fakti qe i do kem thene po propozimit te tij per martese and indeed that is a fantastic gift
megjithate bandilli im nuk me ben dot surpriza mua sepse menaxhimin e lekeve, pagimin e kredit kartave dhe te faturave plus balancimin e ceqeve e bej une e i shkreti nje here qe kish prere dy bileta per ne Cali medemek surprize, akoma pa ardhur ne shtepi nga zyra une e prisja poshte ke shkallet me valixhe ne dore...
-hani, te pret nje surprize
-flm hani, po ma trego rruges per ne aeroport
Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja
...dhurata ime per dhendrin do jete thjesht fakti qe i do kem thene po propozimit te tij per martese and indeed that is a fantastic gift![]()
megjithate bandilli im nuk me ben dot surpriza mua sepse menaxhimin e lekeve, pagimin e kredit kartave dhe te faturave plus balancimin e ceqeve e bej une e i shkreti nje here qe kish prere dy bileta per ne Cali medemek surprize, akoma pa ardhur ne shtepi nga zyra une e prisja poshte ke shkallet me valixhe ne dore...
-hani, te pret nje surprize
-flm hani, po ma trego rruges per ne aeroport
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Kete merhumin shejtone e ke gjet apo do e marresh te paketum me porosi .Shiten te tregu apo cfar? Hallall me trashegime![]()
![]()
![]()
![]()
ue, po keto epitete per ke i kishe Diabolic? Te keshilloj te mendosh para se te shkruash here tjeter sepse nuk do ta pertoj te ta kthej ne te njejten monedhe. Mos e degjenero muhabetin me humor te tipit meqe-nuk-pj*rdh-dot-po-i-fus-nje-te-postuar.
Ndersa ti Nigo do beje mire te mos ngaterroje veten tende me mua persa i perket punes se partnerit-me-qera. Kur i krijove keto konfidenca ti te shprehesh ashtu per mua? I degjeneruar, turp te te vije.
Kaq nga une qe te dy.
Citim:
ue, po keto epitete per ke i kishe Diabolic? Te keshilloj te mendosh para se te shkruash here tjeter sepse nuk do ta pertoj te ta kthej ne te njejten monedhe. Mos e degjenero muhabetin me humor te tipit meqe-nuk-pj*rdh-dot-po-i-fus-nje-te-postuar.
Ndersa ti Nigo do beje mire te mos ngaterroje veten tende me mua persa i perket punes se partnerit-me-qera. Kur i krijove keto konfidenca ti te shprehesh ashtu per mua? I degjeneruar, turp te te vije.
Kaq nga une qe te dy.
Citim:
Kaq nga une qe te dy.
Citim:Tek kjo e fundit,tek "mos kerkimi i shumte i hesapeve"me fut mua ne listen tende
Po citoj ato që tha elissa
dhuratat..ok..lista ime....
vile ne zvicer per ski ne dimer...
benz S 5oo AMG... Cabrio..
vile ne sarande...
jet personal
dhe natyrisht... te mos kerkoj shume hesap...![]()
...
Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 » Trego 117 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.