Forumi Horizont Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 »
Trego 117 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kendi Rinor (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=311)
-- ~*Dhurata me e bukur e marteses!~* (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8126)

Postuar nga Ruby_DR datë 03 Janar 2006 - 04:31:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Dhurata ? Ja kam gjet... eshte mamaja ime qe eshte mamaja ma e mire ne bote por eshte vjerra ma e keqe ne bot ihihihihihihi

do e merke ne qafe dhuroi cd e Artjola Toskes, mir me vjerren e mire me burrin terhiqe penin mos e kput,

Postuar nga diabolic datë 03 Janar 2006 - 04:54:

Ishalla nuk me dhuron ajo cd e sinanit me kengen ma ka ba gruja 8 me 2...

Postuar nga elissa datë 06 Maj 2006 - 00:54:

dhuratat..ok..lista ime....

vile ne zvicer per ski ne dimer...
benz S 5oo AMG... Cabrio..
vile ne sarande...
jet personal
dhe natyrisht... te mos kerkoj shume hesap... ...

Postuar nga cupka datë 06 Maj 2006 - 01:43:

...dhurata ime per dhendrin do jete thjesht fakti qe i do kem thene po propozimit te tij per martese and indeed that is a fantastic gift

megjithate bandilli im nuk me ben dot surpriza mua sepse menaxhimin e lekeve, pagimin e kredit kartave dhe te faturave plus balancimin e ceqeve e bej une e i shkreti nje here qe kish prere dy bileta per ne Cali medemek surprize, akoma pa ardhur ne shtepi nga zyra une e prisja poshte ke shkallet me valixhe ne dore...
-hani, te pret nje surprize
-flm hani, po ma trego rruges per ne aeroport

Postuar nga diabolic datë 06 Maj 2006 - 01:57:

Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja
...dhurata ime per dhendrin do jete thjesht fakti qe i do kem thene po propozimit te tij per martese and indeed that is a fantastic gift

megjithate bandilli im nuk me ben dot surpriza mua sepse menaxhimin e lekeve, pagimin e kredit kartave dhe te faturave plus balancimin e ceqeve e bej une e i shkreti nje here qe kish prere dy bileta per ne Cali medemek surprize, akoma pa ardhur ne shtepi nga zyra une e prisja poshte ke shkallet me valixhe ne dore...
-hani, te pret nje surprize
-flm hani, po ma trego rruges per ne aeroport

Kete merhumin shejtone e ke gjet apo do e marresh te paketum me porosi .Shiten te tregu apo cfar? Hallall me trashegime

Postuar nga Nigo datë 06 Maj 2006 - 02:02:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

Kete merhumin shejtone e ke gjet apo do e marresh te paketum me porosi .Shiten te tregu apo cfar? Hallall me trashegime

O shoku jem e ka me qera vetëm për fund jave......hahahaha!!!!!!

Postuar nga cupka datë 06 Maj 2006 - 02:14:

ue, po keto epitete per ke i kishe Diabolic? Te keshilloj te mendosh para se te shkruash here tjeter sepse nuk do ta pertoj te ta kthej ne te njejten monedhe. Mos e degjenero muhabetin me humor te tipit meqe-nuk-pj*rdh-dot-po-i-fus-nje-te-postuar.

Ndersa ti Nigo do beje mire te mos ngaterroje veten tende me mua persa i perket punes se partnerit-me-qera. Kur i krijove keto konfidenca ti te shprehesh ashtu per mua? I degjeneruar, turp te te vije.

Kaq nga une qe te dy.

Postuar nga Nigo datë 06 Maj 2006 - 02:44:

Citim:
ue, po keto epitete per ke i kishe Diabolic? Te keshilloj te mendosh para se te shkruash here tjeter sepse nuk do ta pertoj te ta kthej ne te njejten monedhe. Mos e degjenero muhabetin me humor te tipit meqe-nuk-pj*rdh-dot-po-i-fus-nje-te-postuar.

Ndersa ti Nigo do beje mire te mos ngaterroje veten tende me mua persa i perket punes se partnerit-me-qera. Kur i krijove keto konfidenca ti te shprehesh ashtu per mua? I degjeneruar, turp te te vije.

Kaq nga une qe te dy.

Ma përkthe pak atë fjalën i (degjeneruar)ti moj e(degjeneruar) se nuk e kuptoj!!!!

---e para---dhe edyta----

do e kesh fituar në lotto,se s'ka mundësi...---dhe e treta---

kto pralla tregoja ndonjë tjetri që ta zëj gjumi jo neve,se ne skemi gjum     SOT:

MOJ TI E KOZMAIT!!!!!!

Postuar nga diabolic datë 06 Maj 2006 - 02:49:

Citim:

Kaq nga une qe te dy.

Shejtone merre me qete se nuk donte askush te te ofendonte dhe ske si te ma kthesh ne te njeten monedh sepse ske cfar te me kthesh.
Gabimi im ishte se tu drejtova ty , e di ndoshta nuk e ke kuptuar shakan .Ok e leme se skisha ndermend te p.i.r.dhja dhe thash ja po e shkruaj nje mesazh, por gabova, mend per here tjeter...

Postuar nga roke datë 06 Maj 2006 - 10:13:

Citim:
Po citoj ato që tha elissa
dhuratat..ok..lista ime....

vile ne zvicer per ski ne dimer...
benz S 5oo AMG... Cabrio..
vile ne sarande...
jet personal
dhe natyrisht... te mos kerkoj shume hesap... ...

Tek kjo e fundit,tek "mos kerkimi i shumte i hesapeve"me fut mua ne listen tende:p

Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 »
Trego 117 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.