Forumi Horizont Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 »
Trego 77 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Jeni xhelozè ne dashuri? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=894)

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 13 Tetor 2005 - 15:31:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Sigurisht! Ku ka dashuri ka gjithmone dhe xhelozi.......

Ku ka dashuri ka xhelozi, ku ka xhelozi ka keqkuptime. Ku ka keqkuptime ka sherr. Ku ka sherr ka ndarje. Me pak fjale, pune m.... e ngatrruar, me falni...

Postuar nga ^AngeL^ datë 20 Tetor 2005 - 03:01:

Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings

Ku ka dashuri ka xhelozi, ku ka xhelozi ka keqkuptime. Ku ka keqkuptime ka sherr. Ku ka sherr ka ndarje. Me pak fjale, pune m.... e ngatrruar, me falni...

lol i ke bo pershkrim fantastik.

xhelozia vjen nga mos besimi dhe ai qe din ca o xhelozia duhet me e kuptu,,se per ndryshe ske pse me u bo xheloz/e.

un sjom xheloze,ska qene ndoj here,kam qef ti besoj komplet njeriut qe te jam me te ose per ndryshe skam pse te jem ne lidhje ku ska besim.
Dashuria eshte te jesh i barabart,ulesh ne gjunj dhe te ngrihesh lart te bertasesh,ske pse e ben partnerin tend te eci ne nje far territori qe te ja caktosh ti.

kur e dashuron nje person dhe mendon se ai/o eshte vec e jotja,qofte dhe nese del ne nje mbremje vetem me goca/cuna ose shoqerine e saj/tij pa ty sduhet te kesh dyshime se po flet me ndonje tjeter po ben ate.
kjo nuk behet fjal per dy persona te dashuruar,per dy adoleshenta qe kan qef me shum sherret se sa tjerat eshte ndryshe.

Postuar nga Mimo datë 28 Tetor 2005 - 00:16:

une jam dakort me ..pink

ku ka dashuri ka xhelozi te gjith jemi pak xhelozer se vetkuptohet jemi te dashuruar ne qoftse nuk do kishte xhelozi dashurija ateher do ishte nje dashuri me ndjenja te ftohta ..flas per ate xhelozi te kontrolluar tek vetvetja pa sjell pasoja xhelozija e tepert eshte gabim pastaj varet dhe nga karakteri i njeriut ,,,po qe se eshte dede njeri mjere ajo femer qe e vuan ......xhelozija ndahet ne shum dretime ,,,,,,,,ky jam une dhe keshtu mendoj ,,,,,,,dikush tjeter mund te jete apo mundet te hiqet dhe me izgjuar ne drejtim e kesaj teme,,thankyou

Postuar nga artidr datë 31 Tetor 2005 - 12:16:

shum

Postuar nga kacurelja datë 22 Nëntor 2005 - 00:57:

dhe une jam shume gjeloze ....

Postuar nga Cindi datë 22 Nëntor 2005 - 01:22:

Citim:
Po citoj ato që tha kacurelja
dhe une jam shume gjeloze ....

Po pse je shume gjeloze ti kacurrelja

Postuar nga kacurelja datë 22 Nëntor 2005 - 01:29:

Citim:
Po citoj ato që tha football

Po pse je shume gjeloze ti kacurrelja

nese e dua nje njeri dua te jete i imi dhe prandaj behem gjeloze, po te mos e doja do ti thoja po po e mire mire sja prishja terezine fare....
resultati-ne dashuri te sinqerte ka gjithmone xhelozi por nuk duhet ta teprojme...

Postuar nga diabolic datë 29 Nëntor 2005 - 22:36:

Une xheloz? jooooooooooooooooooooooo per zotin jo, e mire mire jam pak, dmth pak si shume , nejse ohuuu rrini mire se nuk e di se cfar po ben tani ajo. Po e mare ne tel...Ciaoooooooooooooooooo

Postuar nga GENTI_the_KING datë 29 Nëntor 2005 - 22:53:

dashuri do te thot xhelozi , keshtu qe ato nuk bejne dot pa njera tjetren

te jesh i dashuruar patjeter qe je xheloz per ate qe do

Postuar nga cupka datë 03 Qershor 2006 - 00:41:

une kam ndryshuar perceptim.
Ne lidhjen time te pare apo te dyte (dhe keto kan mjaftuar) kam qene xheloze dhe e justifikoja se aty ku ka dashuri ka xhelozi por tani si me e pjekur dhe më me pervoje qe jam ne relatat e dashurise kam arritur ne konkluzionin qe te ndjerit xheloze varet nga menyra se si me ben te ndihem partneri, sa qetesi dhe siguri me ofron ai ne marrdhenien tone. Nese eshte tip qe pelqen te kullose syte sa parsh e mbrapsh vend e pa vend, e ze ne genjeshtra, nuk eshte i rregullt me mua dhe gjera te tjera te kesaj natyre atehere natyrisht qe do xhelozoja.
Por tani ne lidhjen aktuale jam shume rehat nga kjo ane dhe i dashuri im po ashtu... e dime se c'mall kemi ne krah dhe kete rehati apo siguri e trajtojme si piken me sublime te lidhjes tone.

...and what a relief it is.

Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 »
Trego 77 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.