Forumi Horizont Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 »
Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Çfarë ju tërheq më shumë tek një femër ose mashkull ? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9654)

Postuar nga briseide datë 29 Qershor 2007 - 15:58:

Ne pergjithesi...dhe flas pjeserisht per terheqje fizike...Shikimi...per mendimin tim tregon shume...nese je i embel,dinak,i sigurte ne vetvete etj...pa dyshim shikimi...

Postuar nga Deb* datë 21 Korrik 2007 - 19:50:

Gjithmone te nje mashkull ne pamje te pare  me ka terhequr veshtrimi ,menyra se si me veshtron .Me ben te mendoj ''cfare po mendon valle?

Postuar nga hebeja datë 22 Korrik 2007 - 04:27:

Menyra se si flet dhe per car flet.... me nje fjale intelegjenca, po dhe pamja e

jashtme luan rol (vecanerisht zeshkan dhe shtatlart )

Postuar nga kotka datë 02 Gusht 2007 - 21:44:

Citim:
Po citoj ato që tha darma

Mua me terheqin djemt qe kujdesen per prinderit e tyre....qe nuk e kane per tup te dalin me prinderit e tyre te shpenzojne kohe me to...nuk e di perse por nje mashkull qe kujdeset per nenen dhe babane mban shume dashuri ne shpirt per mua tregon shume.... [/B]

Gjyshja ime thoshte:

Meshkujve sa fillon tu levize ajo qe kane ne mes te shaleve, i harrojne te gjitha, prandaj mos prit Darma e dashur djem kaq te mire, qe te kujdesen per nenen e babane....... kur jane me shoqe dhe me gra, e ka treguar historia, jo une, as gjyshja ime.... megjithate do te shtoja, nuk eshte prape faji i djemve dhe i burrave .....keshtu i beri Zoti....

Ajo, gjyshja ime ndjese paste thoshte vazhdimisht:

Nese do te mallkosh nje grua, thuaji u befsh e mbec vetem me djem e pa vajza.....

Postuar nga kotka datë 02 Gusht 2007 - 21:55:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

Gjyshja ime thoshte:

Meshkujve sa fillon tu levize ajo qe kane ne mes te shaleve, i harrojne te gjitha, prandaj mos prit Darma e dashur djem kaq te mire, qe te kujdesen per nenen e babane....... kur jane me shoqe dhe me gra, e ka treguar historia, jo une, as gjyshja ime.... megjithate do te shtoja, nuk eshte prape faji i djemve dhe i burrave .....keshtu i beri Zoti....

Ajo, gjyshja ime ndjese paste thoshte vazhdimisht:

Nese do te mallkosh nje grua, thuaji u befsh e mbec vetem me djem e pa vajza.....

Persa i perket temes mua me terheq personaliteti i meshkujve, qe lidhet shume me sasine dhe cilesine e muskujve dhe ne te njejten kohe edhe me pozicionin e qendrimit te muskujve, qe detyrimisht komandohen nga vete qendra e rendeses se trupit qe quhet truri.

Tek femra me terheq delikatesa qe do te thote ere femer. Urrej grate qe mbajne ere mashkull

Postuar nga Strong datë 15 Tetor 2007 - 05:38:

lol

hebeja:Menyra se si flet dhe per car flet.... me nje fjale intelegjenca, po dhe pamja e

jashtme luan rol (vecanerisht zeshkan dhe shtatlart )

Me pak fjal i bie negro ose zezak shqip ? Sinqeriteti esht gje e madhe goce mos i bjer anash plasja drejt se sot so mo turp me bo seks me gorillat ka nga ato qe e bojn dhe me qenin ti qeke mir negro dashke ti mo ki turp me çupe lol

Postuar nga briseide datë 21 Dhjetor 2007 - 22:59:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Ne pergjithesi...dhe flas pjeserisht per terheqje fizike...Shikimi...per mendimin tim tregon shume...nese je i embel,dinak,i sigurte ne vetvete etj...pa dyshim shikimi...

Shtoj inteligjencen,si e kisha harruar?

Postuar nga Niqua datë 21 Dhjetor 2007 - 23:17:

trimeria, bujaria, inteligjenca, serioziteti,
kaq per sot

Postuar nga kotka datë 21 Dhjetor 2007 - 23:34:

tek femra feminitetin

tek mashkulli maskulitetin

Postuar nga briseide datë 22 Dhjetor 2007 - 00:22:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
tek femra feminitetin

tek mashkulli maskulitetin

Me pelqen mendimi yt

Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 »
Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.