| Forumi Horizont | Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 » Trego 256 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Njohja me anëtarët e forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=131)
-- a ka rendesi mosha?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10064)
Kur je i ri nuk te ben pershtypje diferenca ne moshe.. Por kur ti fillon i ndjen lezetin te 30-ave e sheh partnerin (partneren) qe tashme eshte shume i/e avancuar me moshen, e s'ka nge as te te vije pas avazit, as t'i vije pas avazit vetes.. heheh.. une do mendohesha dy here per vete.
Endri, e kam pas fjalen 60 vjec ne total lol... Pra dy 30 vjecare ne te njejten kohe 
lereni moshen njerez e shikoni njeriun mos leni nam mosha mosha
askush smerr vjetet fundja po at qe i pelqen (ata qe e kan fat ) them se ka dhe nga ata qe marrin tjer nga ato q eu pelqejne
interesant esht jeta ka raste qe njeriu ben gjera pa mendu e vjen nje dit kur i mendon smund kthehsh mrapa ehste von
kshu qe mendonu mir , jo nje her dy her po shume her para se te beni nje hap te kjo lillja lillje perfundimtare behet fjale jo kaluse 
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Endri, e kam pas fjalen 60 vjec ne total lol... Pra dy 30 vjecare ne te njejten kohe![]()

varet, nese eshte diference e madhe ka rendesi me kalimin e kohes
dashuria shume shume zgjat nje vit pas nje viti fillon jeta reale
ateher kuptojeni vet
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
dashuria shume shume zgjat nje vit pas nje viti fillon jeta reale
ateher kuptojeni vet
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
varet, nese eshte diference e madhe ka rendesi me kalimin e kohes
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Endri, e kam pas fjalen 60 vjec ne total lol... Pra dy 30 vjecare ne te njejten kohe![]()
qeke ujk i vjeter aha.
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Kush tha me? Un kam dy italian ketu afer, pleq. Ata i shoh gjithnje perkrahu.
Citim:
epo ata ishin moshatar mundet
une medoj kshu shpirti nje diference e malle moshe ska mundsi te funksionoje
njef nje po jap vetem nje emndim
nje djal i axhe tim kur eshte feju i ka patur 35 e fejuara 16 ne at kohe sot ka dy femije
dhe ehste aq xheloz sa dhe cicin ne tualet ka frik kur shkon kjo ta bej
ka shku deri aty me bllokoi dhe msn me te se kishte frik mos po e lill ket me dike apo i lillet apo flet me dike nepermjet msn ( ME MU MSN VAJZE AXHE MU ) imagjino ku shkon xhelozia
jeta nuk ehste nje vit jeta ehste shume gjat ,dashuria e cmendur nuk zgjat perjetsisht ,jo se iken dahsuria per personin po fillon jeta me gjithe kuptimin e saj sesht cdo gje fushe me lule si ne fillimet e njohjes ,ket po shprehja
Citim:
Ke te drejte.
Vec kjo xhelozi e ketij qunit te axhes ndoshta ka edhe nje baze.
Nuk e di se kush mund ta kete fajin.
Citim:
Po citoj ato që tha lule
E vertet.
Citim:
Ke te drejte.
Vec kjo xhelozi e ketij qunit te axhes ndoshta ka edhe nje baze.
Nuk e di se kush mund ta kete fajin.
Normal dylan qe po ta marresh gruan cilimi dhe vet dhe nje cike po i afrohesh moshes se gomarit do lindin xhelozira. Kur shikon veten qe po te lene fuqite pak nga pak dhe bashkeshortja ka arrit pikun e lulezimit ehhhhhhh.!!! Si ve faj qe ndjehet keq..
Citim:
kur je i/e re e perballon por ama kur kalo kot.. nje 50 vjecare do ja dredh nje 70 vjecari..

hahah Deb rrofsh qe je sot se me hoqe kete merzitje dmth orfeu ka hy ke mosha e gamorit thua ti hahahah.Dylan shume diference moshe moj zemer prandaj ka xhelozi ai sepse e di se cfare e pret ajo po rritet ky po plaket .
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Normal dylan qe po ta marresh gruan cilimi dhe vet dhe nje cike po i afrohesh moshes se gomarit do lindin xhelozira. Kur shikon veten qe po te lene fuqite pak nga pak dhe bashkeshortja ka arrit pikun e lulezimit ehhhhhhh.!!! Si ve faj qe ndjehet keq..![]()

Citim:Bionde s'kemi ku vemi sot.Jane mbyll te gjitha per shkak te Irenes. Mosha e gomarit fillon te 40. Do e arrijne ata po dhe ne nuk jemi shume larg tyre me moshe. S'do kemi probleme xhelozirash.
Po citoj ato që tha BIONDIA
hahah Deb rrofsh qe je sot se me hoqe kete merzitje dmth orfeu ka hy ke mosha e gamorit thua ti hahahah.Dylan shume diference moshe moj zemer prandaj ka xhelozi ai sepse e di se cfare e pret ajo po rritet ky po plaket .

sa rehat isha per xhelozi gjithe jeten mor zot
saqe shuem her ja bej pyteje vetes e do apo se do moj bije
do doja te behem xheloze nje her te pakten po sdi si
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
[BS'do kemi probleme xhelozirash.[/B]
Une sjam xheloze per vete 
Citim:
Po citoj ato që tha lule
o hotie , kush eshte msu me ja dredh, nuk njeh moshe
![]()

Une thashe se ai quni i xhajes e ka hup diku dhe kushedi se si.

ca u be dikush qan dikush qesh dikush lun e dikush hesht
Citim:
hahah true dat
po si te kam ty zemra?? u ba nje kohe e gjate qe skemi fole..
te pucccccccccccc fort![]()

spaska shkru dicka lulja per temen 
a ka rendesi mosha??
Citim:
spaska shkru dicka lulja per temen![]()

Re: a ka rendesi mosha??
Citim:
Po citoj ato që tha lule
Dashuria nuk njeh mosh... thone dylan....po un si besoj
![]()

me të dashurën
26/08/2011 15:50
Alec Baldwin do të bashkëjetojë me të dashurën e tij Hilaria Thomas, e cila është edhe instruktoria e tij e jogës.
Miqtë e afërt të aktorit amerikan sigurojnë se martesa do të vijë në muajt e ardhshëm.
“Alec ka rënë në dashuri kokë e këmbë. Madje është takuar edhe me prindërit e saj”, thonë burime për mediat amerikane.
53-vjeçari Baldwin është 26 vjet më i ri se partnerja. Fakti interesant është se vitin e kaluar aktori kishte deklaruar: “Nuk ka gjë më të keqe se sa të zgjohesh në mëngjes me një femër 25 vjet më të re se vetja. Të vjen të vrasësh veten sepse nuk gjen asnjë temë bisede me një person nga i cili të ndan një diferencë moshe kaq e madhe.”
Duket se tashmë Alec Baldwin ka ndryshuar mendim.
meqe ishim ne tem jo per gja
Citim:
meqe ishim ne tem jo per gja
Ta dime 
Citim:
kur te mbarosh cigaren te behet me e qart dhe per trunin mendimi![]()
ne lidhje me mendimin 

Citim:
Po citoj ato që tha lule
Tashi ti pyte seriozisht per temen , apo cigaren..mos me thuaj te tundoi tymi qe nxjerrne lidhje me mendimin
Okay pa cigare..ne nje çift mosha ndikon shum..sepse 2 breza njesoj si gjen..eshte teper e veshtire t'meresh vesht me dike qe ka te njejtin mentalitet me ty..moshe apo karakteri e jo me dike..qe eshte 10vjet e kusur apo me i vogel apo me i madh se ty.
Personalisht si pelqej diferencat ne moshe..mbase jam gabim .ah ka nje t'mire..kur eshte mashkulli çik me i madh ne moshe.partnerja .. ngelet e perkeledhur nga ai..po ka raste qe i vin puplat asaj pastaj e mer arat..kjo ka ndodh shpesh..sidomos femrat psh qe martohen me meshkuj jashte( demek i zgjedhin ata)..sa shofin yllin marin pyllin
Po ka raste qe dashuria ( gjithmon ne diference te madhe) kthehet ne resp e meshire..sidomos kur eshte Partnerja Femer me e madhe.
Me mir te jet mashkulli ne kete rast çik me i madh , se femra ndjehet me e deshiruar .

Citim:
te tregova une s ekur te mbarosh cigaren te kthjellen mendimet![]()

Citim:
Po citoj ato që tha lule
Moj mke borxh gjellen tashi..se me le ketu
ec ta nezim i her, mos bej llafe shum gaforre
![]()
si perfundim mosha ka rendesi sidomos kur jane ne ekstrem. 
Citim:
Po citoj ato që tha Endri
si perfundim mosha ka rendesi sidomos kur jane ne ekstrem.![]()

Citim:
Po citoj ato që tha lule
Amon se plasa tu ja shpjegu dylan , çedo me ke humbe koh thuaj?
ajo e ka mendjen ke tymi duhanit , qe del nga buzet e mia![]()
Citim:
hahahhaha ta hongsha zemren ty heeee

Citim:
Po citoj ato që tha lule
ku kam zemer un mi??
Qe thu ti dylan,, zemren e kam t'kyçyr nje nate , te veçante ,
me moren kodin , dhe vetem x person e di
e keqa esht qe pastaj e nderroi e tani jam pa gje![]()

ashtu te rrish pa gje 
c'rendesi ka mosha tani ne kete kohe 
Citim:
Po citoj ato që tha sexy_guy
ashtu te rrish pa gje
c'rendesi ka mosha tani ne kete kohe![]()
Citim:
Po citoj ato që tha sexy_guy
ashtu te rrish pa gje![]()

Citim:
Po citoj ato që tha lule
Ashtu eee ??? s'ke faj ti, me more mendjen dhe tani mle pa gje
Dua kodin un![]()
..puc ylloRe: a ka rendesi mosha??
Citim:Tashti me edukatoren sikur sban ee por me nje femer deri 5-7vjet ma te madhe asgja nuk asht se vec perfiton dhe meson art sex ne mardhenje tuaja intime.Ku ka ma mire me te mesu nje femer ne krevat?nje femer me moshe diferece ndaj teje vetem mire dhe i sigurte ndihesh......ajo te ofron realen e jetes erotike apo sexuale,shkurt bahesh profesionist!
Po citoj ato që tha Eria
Duke lexuar nje material ne nje reviste me lindi ideja per kete teme.
Si ju duken martesa te tipit Demi Moore&Ashton Kutcher,dmth gruaja me e madhe se burri.
Ju personalisht do ta vinit re moshen e njeriut qe doni?
Dmth nese do ishit vajze,djali duhet te ishte me i madh&anasjelltas,nese do ishit djale,vajza duhet te ishte me e vogel.....
Re: Re: a ka rendesi mosha??
Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRA4001
Tashti me edukatoren sikur sban ee por me nje femer deri 5-7vjet ma te madhe asgja nuk asht se vec perfiton dhe meson art sex ne mardhenje tuaja intime.Ku ka ma mire me te mesu nje femer ne krevat?nje femer me moshe diferece ndaj teje vetem mire dhe i sigurte ndihesh......ajo te ofron realen e jetes erotike apo sexuale,shkurt bahesh profesionist!

Re: Re: Re: a ka rendesi mosha??
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Po mbasi te jesh bere profesionist?![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Amelie
qyqaaa tkan mor menjen ty ee???!!ty ee???ca ka nodh??ca ka bo vaki ????kuhs kshu me yllin me te bukur e durrsit!!???,,,,zemra jote esht flori mi ,lum ai qe te mer..puc yllo

Citim:
Po citoj ato që tha lule
Ma mori dhe s'behem pishman per kete gje
Bisous ma beaute![]()

Po citoj ato që tha SHKODRA4001
Tashti me edukatoren sikur sban ee por me nje femer deri 5-7vjet ma te madhe asgja nuk asht se vec perfiton dhe meson art sex ne mardhenje tuaja intime.Ku ka ma mire me te mesu nje femer ne krevat?nje femer me moshe diferece ndaj teje vetem mire dhe i sigurte ndihesh......ajo te ofron realen e jetes erotike apo sexuale,shkurt bahesh profesionist!
cma ka llen nej te qehsur ky dhe pse besoj ka te drejet si vdeka me gjet dhe un nje fmijac mi ba pak pratik lol ,boll u mundpova me msu njerin po sa e msova me iku filloi tu llan tjerave kurs lol
Citim:
Lule ku je ti mi se na i bone syt uje
Un thashe e hongri ne lulja u ka martu dhe u gezova me than te drejten.
![]()
,
| Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 » Trego 256 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.