Forumi Horizont Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Femrat pyesin.. Meshkujt pergjigjen.. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12273)

Postuar nga amor alucius datë 29 Shtator 2006 - 22:01:

Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
Nuk e di a do lidhesha me nje femer te tille mgjth cdo gje varet. 

Kujt po i pergjigjesh tani?Dreqes apo shoqes te dreqes,e martuar me kalamaj (SIMONES) e cila hyn me nickun e dreqes.Hall i madh puna e identitetit METO

Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
Kur te martoheni do degjoni zemren apo mendjen?

Zemra s'eshte organ qe kontrollon veprimet,nese e sheh mire,ne cdo rast kontrollohen nga truri  Mgjth,nese e ke fjalen per anen emocionale apo llogjike atehere natyrisht do beja perhere ate qe do ndjeja .

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 29 Shtator 2006 - 22:04:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Kujt po i pergjigjesh tani?Dreqes apo shoqes te dreqes,e martuar me kalamaj (SIMONES) e cila hyn me nickun e dreqes.Hall i madh puna e identitetit METO  

pupupupupu  sa  te  zgjaska inati ty :p te marte e mira.. pse ua  nxjer  robve ne main   gjonat personale :p

Postuar nga amor alucius datë 29 Shtator 2006 - 22:09:

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
 pupupupupu  sa  te  zgjaska inati ty :p te marte e mira.. pse ua  nxjer  robve ne main   gjonat personale :p

Kota,ti do martoheshe me zemer apo me mendje ?

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 29 Shtator 2006 - 22:13:

Citim:

Kota,ti do martoheshe me zemer apo me mendje ?

tashi un se  di kush e ka  shpikur kete punen  e  zemres.. se jo per gje po nga  experienca po flas..  dhe kur  ndjen  nje njeri  shum..  sikur bllokohesh aty na mushkrite se nga  zemra un skam pas ndonje her donje rrafje me te  shpejt  apo bllokim venash, lol...

me mendje   moj e papare  me mendje..

opo  cma  shef syri  ma ben mendja,  xhan e  xhan etc etc :p

Postuar nga Niqua datë 29 Shtator 2006 - 22:16:

amore te paralajmeroj me e lan shoqen teme rehat  se ste ka borxh tia permendesh emrin ketu ,ti qeke arrogantja me e madhe femer qe kam njoft, mos ia nis me dreqen se heeeeeeeee se ke kollaj belive me.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 29 Shtator 2006 - 22:21:

tashi  smeret vesh  kush  shkruan,   dreqja  apo ajo  tjetra... !

bir  selmani nenes ke te qaj me  pare:p

Postuar nga Niqua datë 29 Shtator 2006 - 22:37:

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
tashi  smeret vesh  kush  shkruan,   dreqja  apo ajo  tjetra... ! 

bir  selmani nenes ke te qaj me  pare:p

kotaaaaaaaaaaaaaaaaaa pse i fut turit ne cdo vend ti

rri urte se ta fus nje shtjelm koqesh

do vish neser ne CT se ma ke borxh nje qerasje se kur ishe ne NY te qerasa une...

pershendetje

Postuar nga Enya datë 29 Shtator 2006 - 22:38:

Pyetje per meshkuj serioze.

"Pse shpeshhere i vini duart ne organin tuaj gjenital, siper pantallonave :p ,

duket sikur po i kontrolloni ne ju kan humbur apo jane aty akoma?!"

Thjesht kuriozitet, se kam pare plot tipa meshkujsh qe nga ata me kostum e kollare(gjykates) e deri tek ata xhinsaman(djem te rinj)....etj etj..qe bejne nje gjest te tille jo te hijshem.

Postuar nga Klodel datë 29 Shtator 2006 - 22:40:

luajne biliardo

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 29 Shtator 2006 - 22:41:

Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO

Thjesht kuriozitet, se kam pare plot tipa meshkujsh qe nga ata me kostum e kollare(gjykates) e deri tek ata xhinsaman(djem te rinj)....etj etj..

lol, po  femrat  pse  i      cojne   duart ndonje her te  gjokset dhe   i lujane??

pra  eshte e njejta  gje mendoj..  thjesht  ngelen  ndonje her keq.... dhe   i  con  ne vend :p  lol 

Postuar nga Enya datë 29 Shtator 2006 - 22:41:

-

Postuar nga Nigo datë 29 Shtator 2006 - 22:44:

Citim:

Kena frik se mos na ikën hahahaha shaka.....

Ka shum vese si ke mashkulli dhe ke femra,dhe një nga këto të mashkullit është dhe kjo....që that ju më sipër Gangoo

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 29 Shtator 2006 - 22:45:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

kotaaaaaaaaaaaaaaaaaa pse i fut turit ne cdo vend ti

rri urte se ta fus nje shtjelm koqesh

do vish neser ne CT se ma ke borxh nje qerasje se kur ishe ne NY te qerasa une...

pershendetje

lol

ku  mi ne    norwalk.. po mi  ta prish un ty.. un per  ty le  gruan(  qe skam, po ta zem  sikur te kisha :p).

mjep   cik adresen  edhe  ate  do me kesh.. si  do te  vishem?? me kostum, sportiv , me brek? :p   jk, lol

hudhe adresen   edhe  vi un  se      au iu  verdalle jam.. se do  me  vin dhe ca  shoke nga boston  sot e behemi  shume..    

Postuar nga Niqua datë 29 Shtator 2006 - 22:50:

Platinum e ka diskoja

vishu pa brek se eshte bikini party..... ke me u knaqe tu pa cica por mos prit te shifesh t'miat..

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 29 Shtator 2006 - 22:53:

well per te tuat   do i bej nje tele  007-tes    ti mor  ato  syzet  e ke parasysh ti :p.. pastaj un  sngopem vetem   me te pare :p  nejse..    emrin ja mora vesh un... po nai adres  rruge  ske ti.. se  skam lind ne  norwalk un, lol ...

Postuar nga Niqua datë 29 Shtator 2006 - 22:57:

do pyes se kam idene vec di te shkoj aty......ishalla po na vjen dhe amore aty tja jap nje puthje dhe te pajtohemi.. sa me dy fetyra qe jam une hahahahaha spo merret vesh tipi jem..

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 29 Shtator 2006 - 23:00:

Citim:
do pyes se kam idene vec di te shkoj aty......ishalla po na vjen dhe amore aty tja jap nje puthje dhe te pajtohemi.. sa me dy fetyra qe jam une hahahahaha spo merret vesh tipi jem..

G na kenerikja pershendet A.. nga Ny me 10 kg tpaster edhe i thot thithe pije o tu baft Huna si fshes Kurendi  :p

Postuar nga Niqua datë 29 Shtator 2006 - 23:06:

/me hape syte

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 29 Shtator 2006 - 23:08:

Citim:
/me hape syte

lol...      hapi hapi, po mgje  adresen lol...  u  smoke??  do u  ? lol

Postuar nga Niqua datë 29 Shtator 2006 - 23:11:

per hashish e ke fjalen apo cigare se asnjanen se pi mgjth cigaren e kam pas pi por ka vite qe e kam lan.. kurse hashishin e kam provu njehere dhe mos e provosha ma se ka kene tu me ike truri nga fiksimet..

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 29 Shtator 2006 - 23:13:

Citim:
per hashish e ke fjalen apo cigare se asnjanen se pi mgjth cigaren e kam pas pi por ka vite qe e kam lan.. kurse hashishin e kam provu njehere dhe mos e provosha ma se ka kene tu me ike truri nga fiksimet..

dreqe tbo mire per shendetin ... per ty   dreqe ka niseshte.. se ste genjejm ty me spinaq, lol

Postuar nga Niqua datë 29 Shtator 2006 - 23:16:

po deshe hashish te sjell une se kam shok nje jamacian..

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 29 Shtator 2006 - 23:20:

Citim:
po deshe hashish te sjell une se kam shok nje jamacian..

lol,  ti tashi shko nga  qyteti me nje pugure  qumesht, e do ta  shesesh ne  fshat? lol.. pse na ofendon :p

Postuar nga Niqua datë 29 Shtator 2006 - 23:22:

hahahhaha he mor se lonja po ban sikur me vertet merrem me jamakjan une

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 29 Shtator 2006 - 23:25:

Citim:
hahahhaha he mor se lonja po ban sikur me vertet merrem me jamakjan une

lol..  well i  don't knoe  that :p... anyway...   shkruajma    ne prv  adresen per ne  norwalk ke platin... ose dhe ketu

Postuar nga Goku datë 30 Shtator 2006 - 03:06:

Citim:

Gjeja e pare mashkull,une kam me teper se 10 vjet jashte,me shume kam jetuar jashte vendit se brenda.Se dyti,ndaj them une qe meshkujt duhen me eksperience ne jeten sentimentale para se tua ngjitesh doren se pastaj s'ka qen qe duron marrezirat e tilla si keto te mesipermet.Sa per lidhje e zgjidhje zinxhiresh,aq te "lidhur zinxhiresh" sa une gjeje tat shoqe ti se do ishe me i miri i shokve,ka forma-forma per te lidhur dike per vete,ti mendon qe duke shtypur instinktet  do mund te lidhesh dike per vete: GABOHESH RENDE.Sa ti sjellesh shpinen do i lere te lire,ndersa po e lidhe per vete duke i dhene hapesiren e duhur te perjetoje ndjenjat e saja ne pranine tende atehere po qe e ke lidhur tamam per vete.

Une seriozisht qe i them partnerit tim kur kalon ndonje femer e bukur"amo',shif sa e bukur qenka ajo",kjo sepse lidhja ime me te ka kaluar nivelin fizik me kohe.Ne fillim njerezit mund ti vene rendesi pamjes fizike por pastaj njeriu rri me njeri-tjetrin ngaqe dashurohen mendurisht,ngaqe e dine qe kjo forme e te menduarit eshte unike e njeriut qe dashurojne.

Sa per kete siper prape te kundershtoj nqs e ben ti une nuk do ta beja ai eshte mendimi yt edhe ky eshte i imi ok? Syte sigurisht qe dote shkojne atje sepse tani eshte bere instiktive qe njerezit e kane mendjen tek e bukura, por qe te beje pyetje te tilla,nuk do beja.

Pls,man,ne cilin shekull jeton?Ti kontrollosh celularin te dashures?Ore!Nje mashkull i tille duhet te jete vertete naiv se po deshi te te dredh bishtin dashnorja gjen forma te tjera per ta bere: psh duke mbajtur i karte te dyte pa e ditur ti hic.Ti lutja Zotit se mos e ka ne ADN tradhetine se per kontrolle celulari ke ngel pa zbulu gjo!

Bera shaka moj por ajo qe thua ti eshte e vertet s'kam pse ti kontrolloj te dashures cel...mjafton qe ajo "ta kete mendjen ne vend".Po qe se nga kjo ane eshte ne rregull atehere cel eshte i kontrolluar ( Pastaj une nuk marre vesh nga telefonat hahah)

Postuar nga Demokrate4ever datë 30 Shtator 2006 - 07:44:

flm per pergjigjet te gjitheve.

pyetje nr- x per djemte ose dhe per vajzat meqe eshte bere hudh nje prit nje tjeter.. mix

Do shkonit me te dashurin/dashuren ne nje klub nate strip?

Postuar nga Goku datë 30 Shtator 2006 - 08:27:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever

pyetje nr- x per djemte ose dhe per vajzat meqe eshte bere hudh nje prit nje tjeter.. mix

Never

Postuar nga Micka_NY datë 30 Shtator 2006 - 09:14:

a te shkonim ne nje strip club?
I would like to go.... I don't think my bf is up for it, he's kinda old fashion... pune maloku mo...no offense people

Postuar nga Goku datë 30 Shtator 2006 - 09:24:

Pyetje per femrat:Kur beheni/dukeni me te bukura naten apo diten edhe pse ?

Postuar nga comja datë 30 Shtator 2006 - 13:49:

Citim:

Kurre ne bote lale eshte nje soj sikur ti thuash."O zemra sot kam qef me te qeras me nje femer"

Postuar nga amor alucius datë 30 Shtator 2006 - 13:52:

Citim:
Po citoj ato që tha comja
Kurre ne bote lale eshte nje soj sikur ti thuash."O zemra sot kam qef me te qeras me nje femer"

Epo heres tjeter mund te te thoje ai ty"O zemra sonte kam qejf te te qeras me ca meshkuj" :p

Kendej nga une eshte tradite te shkojne ne strip clubs nje nate para marteses ose te marrin"me qera"ndonje stripper 

Postuar nga comja datë 30 Shtator 2006 - 14:04:

Thumbs up

Citim:

Epo heres tjeter mund te te thoje ai ty"O zemra sonte kam qejf te te qeras me ca meshkuj" :p

Kendej nga une eshte tradite te shkojne ne strip clubs nje nate para marteses ose te marrin"me qera"ndonje stripper 

Atehere po qe do isha dakort.
Un flas per madein albania por do tme pelqente qe ajo tradita juaj te behej dhe ne shqiperi.

Postuar nga ESHI datë 30 Shtator 2006 - 23:25:

Keni dalur me nje goce per darke jashte, do e linit te paguante ajo? Disa ja qe e bejne ,perse?

Postuar nga Enya datë 30 Shtator 2006 - 23:52:

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Keni dalur me nje goce per darke jashte, do e linit te paguante ajo? Disa ja qe e bejne ,perse?

Normale, Eshi.

Personalisht po dola me i mashkull do paguaja une-cfare kam pire apo kam ngrene une.

Troc,-Mos me i ngel borxh mashkullit. :p

ps: "Kafe, muhabet-secili n`xhep t`vet"-fjale e urte popullore shqiptare.

Postuar nga Enya datë 30 Shtator 2006 - 23:55:

Citim:

POOOOOOOOOooooooo, o shqipe zgjohuni.

Qejfi aty bahet.Aty dallohet sesa i ngrifet mashkullit deshira per nje femer tjeter.

Ka lezet me ta ba gadi e me ehanger ti rriskun e saj.-ahahahahahahahahahaahahahaha, plasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa duke qesh

Postuar nga Enya datë 30 Shtator 2006 - 23:58:

Citim:
Po citoj ato që tha Harmageddon

Never

Kurre me te dashuren apo gruan, thua ti lol

po Vetem shkon se shkon!  

Mos thuj jo lol!

Gjithcka asht normale ne kete jete,-shijojeni!

Postuar nga ESHI datë 01 Tetor 2006 - 00:32:

Citim:

Normale, Eshi.

Personalisht po dola me i mashkull do paguaja une-cfare kam pire apo kam ngrene une.

Troc,-Mos me i ngel borxh mashkullit. :p

ps: "Kafe, muhabet-secili n`xhep t`vet"-fjale e urte popullore shqiptare.

Kuptohet qe nuk po them per shoqerine e ngushte fare. Edhe ktu nuk me ka rastisur ndonjehere te paguaj vetem per veten time por sot ke paguar ti tavolinen neser e paguaj une.

Vallaj Gango , asnjeri s'do behej me i pasur nga c'eshte po nuk pagujti kuptohet por ama ,nje mashkull qe fton nje femer per darke dhe e le ate(femren) te paguaj tavolinen me mire t'rri ne shpi te haje pershesh e mos dali perjashta fare.

Postuar nga Niqua datë 01 Tetor 2006 - 01:01:

Eshi andej nga shqiperia e mesme dhe Jugu pervecse Vlonjat femrat paguajn vec.. iii sa koprraca jan andej o zot.. po cili shkodran len femren me fute dore n'xhep... sme ka rastisur kurre..i kena kavaljera

Postuar nga myzeqari datë 01 Tetor 2006 - 01:03:

Jo mi dreqe kete ta thane , apo e ke me te degjuar :p
Ketej nga ne paguan banakieri

Postuar nga ESHI datë 01 Tetor 2006 - 01:04:

hahhahahha pyete kamarierin cik eshte Vlonjat apo Shkodran?
looool

Postuar nga myzeqari datë 01 Tetor 2006 - 01:06:

Citim:

Diskutim i gjate , jemi qe jemi vemi bashke

Postuar nga Demokrate4ever datë 01 Tetor 2006 - 01:20:

haahahahaahahaha myzo vemi,por me kusht te me besh strip ti mua pastaj..

c'kemi bukuroshet mire?

Postuar nga ESHI datë 01 Tetor 2006 - 01:34:

Citim:
Eshi andej nga shqiperia e mesme dhe Jugu pervecse Vlonjat femrat paguajn vec.. iii sa koprraca jan andej o zot.. po cili shkodran len femren me fute dore n'xhep... sme ka rastisur kurre..i kena kavaljera

Mgjse jam femer vete por nuk e di me duket shume i ulet nje mahkull po te me ftonte dhe mgjse do i ofroja vete te paguaja do me linte te paguaja.Skandal .

Postuar nga Demokrate4ever datë 01 Tetor 2006 - 01:38:

Nese do dilja me nje mashkull(per here te pare kuptohet) dhe do priste qe te paguaja une, personalisht do ikja dhe ta lija ne restorant..

Postuar nga ESHI datë 01 Tetor 2006 - 01:40:

Citim:
Nese do dilja me nje mashkull(per here te pare kuptohet) dhe do priste qe te paguaja une, personalisht do ikja dhe ta lija ne restorant..

hahahah demo kamarieri nga pas ...na moj faturen .........................(dreq o pune dhe kamarieri, mashkull)

Postuar nga myzeqari datë 01 Tetor 2006 - 01:45:

Citim:
haahahahaahahaha myzo vemi,por me kusht te me besh strip ti mua pastaj..

c'kemi bukuroshet mire?

Lere me mire se do trembesh , kemi shtuar qamet ketej nga pumbreket
Pastaj ne per spektakel do vemi , dhe jo te kontribojme :p

Bukuroshet e mia te mi fal zoti , njera me nishan se tjetra

Postuar nga Demokrate4ever datë 01 Tetor 2006 - 02:19:

se dolem nga tema..
Gezohem myzo.Puthi dyja..te voglen per mua te madhen per ty..

tani jemi qe jemi ne ekte strip klub nese ishit me te dashuren, nese vajza qe po ben strip vjen dhe ulet afer,fillon te kerceje siper gjunjeve tuaj pastaj tu preke dhe ajo kerkon qe ju ta prekni ..
do tentonit ta preknit pa pyetur te dashuren..s'do ta preknit ..apo do pysni te dashuren dhe nese u lejon do e benit dicka te tille? ?

Postuar nga Goku datë 01 Tetor 2006 - 04:28:

Citim:

Kurre me te dashuren apo gruan, thua ti lol

po Vetem shkon se shkon!  

Mos thuj jo lol!

Gjithcka asht normale ne kete jete,-shijojeni!

Jo o Gangoo jo, As vetem nuk shkoj, as nuk kam shkuar ndonjehere edhe kurr nuk kam per te shkuar as me te dashuren/gruan.As nuk i kam menduar ndonjehere gjera te tilla edhe jo me te bej.

Postuar nga Niqua datë 01 Tetor 2006 - 06:24:

ja ka dhe nga kto meshkuj

Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.