Forumi Horizont | Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit » Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Femrat pyesin.. Meshkujt pergjigjen.. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12273)
Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
Nuk e di a do lidhesha me nje femer te tille mgjth cdo gje varet.
Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
Kur te martoheni do degjoni zemren apo mendjen?
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Kujt po i pergjigjesh tani?Dreqes apo shoqes te dreqes,e martuar me kalamaj (SIMONES) e cila hyn me nickun e dreqes.Hall i madh puna e identitetit METO![]()
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
pupupupupu sa te zgjaska inati ty :p te marte e mira.. pse ua nxjer robve ne main gjonat personale :p
Citim:
Kota,ti do martoheshe me zemer apo me mendje ?
amore te paralajmeroj me e lan shoqen teme rehat se ste ka borxh tia permendesh emrin ketu ,ti qeke arrogantja me e madhe femer qe kam njoft, mos ia nis me dreqen se heeeeeeeee se ke kollaj belive me.
tashi smeret vesh kush shkruan, dreqja apo ajo tjetra... !
bir selmani nenes ke te qaj me pare:p
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
tashi smeret vesh kush shkruan, dreqja apo ajo tjetra... !
bir selmani nenes ke te qaj me pare:p
Pyetje per meshkuj serioze.
"Pse shpeshhere i vini duart ne organin tuaj gjenital, siper pantallonave :p ,
duket sikur po i kontrolloni ne ju kan humbur apo jane aty akoma?!"
Thjesht kuriozitet, se kam pare plot tipa meshkujsh qe nga ata me kostum e kollare(gjykates) e deri tek ata xhinsaman(djem te rinj)....etj etj..qe bejne nje gjest te tille jo te hijshem.
luajne biliardo
Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
Thjesht kuriozitet, se kam pare plot tipa meshkujsh qe nga ata me kostum e kollare(gjykates) e deri tek ata xhinsaman(djem te rinj)....etj etj..
-
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
kotaaaaaaaaaaaaaaaaaa pse i fut turit ne cdo vend ti
rri urte se ta fus nje shtjelm koqesh
do vish neser ne CT se ma ke borxh nje qerasje se kur ishe ne NY te qerasa une...
pershendetje
Platinum e ka diskoja
vishu pa brek se eshte bikini party..... ke me u knaqe tu pa cica por mos prit te shifesh t'miat..
well per te tuat
do i bej nje tele 007-tes ti mor ato syzet e ke parasysh ti :p.. pastaj un sngopem vetem me te pare :p nejse.. emrin ja mora vesh un... po nai adres rruge ske ti.. se skam lind ne norwalk un, lol ...
do pyes se kam idene vec di te shkoj aty......ishalla po na vjen dhe amore aty tja jap nje puthje dhe te pajtohemi.. sa me dy fetyra qe jam une hahahahaha spo merret vesh tipi jem..
Citim:
do pyes se kam idene vec di te shkoj aty......ishalla po na vjen dhe amore aty tja jap nje puthje dhe te pajtohemi.. sa me dy fetyra qe jam une hahahahaha spo merret vesh tipi jem..
/me hape syte
Citim:
/me hape syte
per hashish e ke fjalen apo cigare se asnjanen se pi mgjth cigaren e kam pas pi por ka vite qe e kam lan.. kurse hashishin e kam provu njehere dhe mos e provosha ma se ka kene tu me ike truri nga fiksimet..
Citim:
per hashish e ke fjalen apo cigare se asnjanen se pi mgjth cigaren e kam pas pi por ka vite qe e kam lan.. kurse hashishin e kam provu njehere dhe mos e provosha ma se ka kene tu me ike truri nga fiksimet..
po deshe hashish te sjell une se kam shok nje jamacian..
Citim:
po deshe hashish te sjell une se kam shok nje jamacian..
hahahhaha he mor se lonja po ban sikur me vertet merrem me jamakjan une
Citim:
hahahhaha he mor se lonja po ban sikur me vertet merrem me jamakjan une
Citim:
Gjeja e pare mashkull,une kam me teper se 10 vjet jashte,me shume kam jetuar jashte vendit se brenda.Se dyti,ndaj them une qe meshkujt duhen me eksperience ne jeten sentimentale para se tua ngjitesh doren se pastaj s'ka qen qe duron marrezirat e tilla si keto te mesipermet.Sa per lidhje e zgjidhje zinxhiresh,aq te "lidhur zinxhiresh" sa une gjeje tat shoqe ti se do ishe me i miri i shokve,ka forma-forma per te lidhur dike per vete,ti mendon qe duke shtypur instinktet do mund te lidhesh dike per vete: GABOHESH RENDE.Sa ti sjellesh shpinen do i lere te lire,ndersa po e lidhe per vete duke i dhene hapesiren e duhur te perjetoje ndjenjat e saja ne pranine tende atehere po qe e ke lidhur tamam per vete.
Une seriozisht qe i them partnerit tim kur kalon ndonje femer e bukur"amo',shif sa e bukur qenka ajo",kjo sepse lidhja ime me te ka kaluar nivelin fizik me kohe.Ne fillim njerezit mund ti vene rendesi pamjes fizike por pastaj njeriu rri me njeri-tjetrin ngaqe dashurohen mendurisht,ngaqe e dine qe kjo forme e te menduarit eshte unike e njeriut qe dashurojne.
Sa per kete siper prape te kundershtoj nqs e ben ti une nuk do ta beja ai eshte mendimi yt edhe ky eshte i imi ok? Syte sigurisht qe dote shkojne atje sepse tani eshte bere instiktive qe njerezit e kane mendjen tek e bukura, por qe te beje pyetje te tilla,nuk do beja.
Pls,man,ne cilin shekull jeton?Ti kontrollosh celularin te dashures?Ore!Nje mashkull i tille duhet te jete vertete naiv se po deshi te te dredh bishtin dashnorja gjen forma te tjera per ta bere: psh duke mbajtur i karte te dyte pa e ditur ti hic.Ti lutja Zotit se mos e ka ne ADN tradhetine se per kontrolle celulari ke ngel pa zbulu gjo!
flm per pergjigjet te gjitheve.
pyetje nr- x per djemte ose dhe per vajzat meqe eshte bere hudh nje prit nje tjeter.. mix
Do shkonit me te dashurin/dashuren ne nje klub nate strip?
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
flm per pergjigjet te gjitheve.![]()
pyetje nr- x per djemte ose dhe per vajzat meqe eshte bere hudh nje prit nje tjeter.. mix
a te shkonim ne nje strip club?
I would like to go.... I don't think my bf is up for it, he's kinda old fashion... pune maloku mo...no offense people
Pyetje per femrat:Kur beheni/dukeni me te bukura naten apo diten edhe pse ?
Citim:
flm per pergjigjet te gjitheve.
Citim:
Po citoj ato që tha comja
Kurre ne bote lale eshte nje soj sikur ti thuash."O zemra sot kam qef me te qeras me nje femer"
Citim:
Epo heres tjeter mund te te thoje ai ty"O zemra sonte kam qejf te te qeras me ca meshkuj" :p
Kendej nga une eshte tradite te shkojne ne strip clubs nje nate para marteses ose te marrin"me qera"ndonje stripper![]()
Keni dalur me nje goce per darke jashte, do e linit te paguante ajo? Disa ja qe e bejne ,perse?
Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Keni dalur me nje goce per darke jashte, do e linit te paguante ajo? Disa ja qe e bejne ,perse?
Citim:
flm per pergjigjet te gjitheve.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Harmageddon
Never
Citim:
Normale, Eshi.
Personalisht po dola me i mashkull do paguaja une-cfare kam pire apo kam ngrene une.
Troc,-Mos me i ngel borxh mashkullit. :p
ps: "Kafe, muhabet-secili n`xhep t`vet"-fjale e urte popullore shqiptare.
Eshi andej nga shqiperia e mesme dhe Jugu pervecse Vlonjat femrat paguajn vec.. iii sa koprraca jan andej o zot.. po cili shkodran len femren me fute dore n'xhep... sme ka rastisur kurre..i kena kavaljera
Jo mi dreqe kete ta thane , apo e ke me te degjuar :p
Ketej nga ne paguan banakieri
hahhahahha pyete kamarierin cik eshte Vlonjat apo Shkodran?
looool
Citim:
haahahahaahahaha myzo vemi,por me kusht te me besh strip ti mua pastaj..
c'kemi bukuroshet mire?
Citim:
Eshi andej nga shqiperia e mesme dhe Jugu pervecse Vlonjat femrat paguajn vec.. iii sa koprraca jan andej o zot.. po cili shkodran len femren me fute dore n'xhep... sme ka rastisur kurre..i kena kavaljera
Nese do dilja me nje mashkull(per here te pare kuptohet) dhe do priste qe te paguaja une, personalisht do ikja dhe ta lija ne restorant..
Citim:
Nese do dilja me nje mashkull(per here te pare kuptohet) dhe do priste qe te paguaja une, personalisht do ikja dhe ta lija ne restorant..![]()
Citim:
haahahahaahahaha myzo vemi,por me kusht te me besh strip ti mua pastaj..
c'kemi bukuroshet mire?
se dolem nga tema..
Gezohem myzo.Puthi dyja..te voglen per mua te madhen per ty..
tani jemi qe jemi ne ekte strip klub nese ishit me te dashuren, nese vajza qe po ben strip vjen dhe ulet afer,fillon te kerceje siper gjunjeve tuaj pastaj tu preke dhe ajo kerkon qe ju ta prekni ..
do tentonit ta preknit pa pyetur te dashuren..s'do ta preknit ..apo do pysni te dashuren dhe nese u lejon do e benit dicka te tille? ?
Citim:
Kurre me te dashuren apo gruan, thua ti lol
po Vetem shkon se shkon!![]()
Mos thuj jo lol!
Gjithcka asht normale ne kete jete,-shijojeni!
ja ka dhe nga kto meshkuj
Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit » Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.