Forumi Horizont Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 »
Trego 302 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Cfare duan burrat (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18295)

Postuar nga dylan datë 17 Gusht 2011 - 08:18:

Citim:
Po citoj ato që tha Endri
dylan frika pjese e jetes. vetem njerezit pa tru nuk kane frike(dhe e hajne).

normale ajo po e keqja ehste qe ndoshta dhe femra ka cik frik po i pelqen kur i shef meshkujt te frigsohen ,e ne at rast nuk humbet rastin ta riperserit e riperserit po te njeten gje sepse e din qe ne fund fiton
ne fact jo se i pelqen loja po i pelqen si mashkulli ul hundet e sben ze

Postuar nga lezhjani-82 datë 17 Gusht 2011 - 14:53:

Re: O lezhjani

Citim:
Po citoj ato që tha lorie
po a nuk duhen femrat te lexojne se c'duan burrat per nje marredhenie me te mire, dhe burrat te dine me shume mbi c'duan femrat per ti plotesuar nevojat e saj?

Ti cfare do tek 'c'duan burrat'? Ke konflikte me veten gje ?

Un u futa se e di mir cfare duan...Mundesisht edhe e thash, nuk asht gja e vogel me e shpreh live

Postuar nga dylan datë 17 Gusht 2011 - 17:05:

Re: Re: O lezhjani

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82

Un u futa se e di mir cfare duan...Mundesisht edhe e thash, nuk asht gja e vogel me e shpreh live

pahse zotin shprehe se vdes ta nigjoj mendimin emeshkujve

Postuar nga lezhjani-82 datë 17 Gusht 2011 - 17:22:

Citim:
Nji blow job s'asht kurre keq ....s'asht thanje e imja
...

Postuar nga dylan datë 17 Gusht 2011 - 17:28:

Citim:
...

mendimin zemra pse e harrove ncncnncn

Postuar nga shelgu datë 17 Gusht 2011 - 17:33:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
nje grusht pas qafe e tu thush vafshi ne djalll

Keshte ndoll perhere...after the bed.

Postuar nga dylan datë 17 Gusht 2011 - 17:50:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Keshte ndoll perhere...after the bed.

after that please dont tuch me

Postuar nga shelgu datë 17 Gusht 2011 - 18:51:

Citim:

after that please dont tuch me

I know baby, till nex time.

Keshtu eshte kjo pune: te merr uria-ha-ngopesh-rri ca-te merr uria prap-ha-ngopesh ..

Ja kshu

Postuar nga dylan datë 17 Gusht 2011 - 19:03:

Citim:

I know baby, till nex time.

Keshtu eshte kjo pune: te merr uria-ha-ngopesh-rri ca-te merr uria prap-ha-ngopesh ..

Ja kshu

normale ajo kshu e do kjo pun sa kam nevoj te afrohem kur sme duhesh kalosh mir se sdu te shof

Postuar nga shelgu datë 17 Gusht 2011 - 21:05:

Citim:

normale ajo kshu e do kjo pun sa kam nevoj te afrohem kur sme duhesh kalosh mir se sdu te shof

Egoiste femnat mer jahu.

Glak ku je mor zot

Postuar nga Glaukus datë 18 Gusht 2011 - 01:05:

tani e lexova

... knej mo tu u perpjek me gjet se çfar dun femrat ... ( edhe kjo Dylan nuk te ndihmon hiç , sna jep noj ide )

Postuar nga dylan datë 18 Gusht 2011 - 01:22:

Citim:

Egoiste femnat mer jahu.

Glak ku je mor zot

vetem mos me bej si djal i mir se me terbon
mos me thuaj se kur kryen pun i afrohesh serish se ste besoj
nje sy gjum e preferon em shume besoj

Postuar nga dylan datë 18 Gusht 2011 - 01:23:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

tani e lexova

... knej mo tu u perpjek me gjet se çfar dun femrat ... ( edhe kjo Dylan nuk te ndihmon hiç , sna jep noj ide )

une e shkreta sdu asgje nje rop per qefi asgje me shume po si duket kam fillu me lpi gishtat ne at an me ka dal gjumi von (fjet deri tesh ) u maru kosi

Postuar nga Glaukus datë 18 Gusht 2011 - 01:37:

tani na ngatarrove fare , na bone lomsh me kto tlepimet dhe anet ... se direkt per keq i shko menia Shelgut ..
.. hape blututhin se erdha Dylan ... mi shpjego gjonat drejtperdrejt

Postuar nga dylan datë 18 Gusht 2011 - 02:04:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

tani na ngatarrove fare , na bone lomsh me kto tlepimet dhe anet ... se direkt per keq i shko menia Shelgut ..
.. hape blututhin se erdha Dylan ... mi shpjego gjonat drejtperdrejt

ashu kam qef dhe une drejtperdrejt se kto gjerat me largesi na e prunen shpirtin me na dale gati na moren jeten

Postuar nga Petter datë 18 Gusht 2011 - 05:18:

Kjo largesia ti ka bo gishtat si kunja shkrepsesh... Nga te shkruarit e shpeshte

Postuar nga shelgu datë 18 Gusht 2011 - 05:41:

Citim:

vetem mos me bej si djal i mir se me terbon
mos me thuaj se kur kryen pun i afrohesh serish se ste besoj
nje sy gjum e preferon em shume besoj

Kjo varet o dylan. Ne se eshte vetem sex, sigurisht qe ti ke te drejte.

Por...ja pyet Glakun se ai eshte i dashuruar.

Postuar nga dylan datë 18 Gusht 2011 - 08:00:

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Kjo largesia ti ka bo gishtat si kunja shkrepsesh... Nga te shkruarit e shpeshte

harrove dhe dicka dhe gjysemn e jetes pc kjo mungonte

Postuar nga Petter datë 18 Gusht 2011 - 18:26:

Ne pergjithesi duan dy gisht vend :p

Ahh dylan tu tha lekura dhe ty per pak ciklon mashkullor... Do thoshte profesori lol

Postuar nga shelgu datë 18 Gusht 2011 - 20:53:

Citim:

Ahh dylan tu tha lekura dhe ty per pak ciklon mashkullor... Do thoshte profesori lol

Lene mor rehat dylanin edhe ti. I thinkisfortelangezumenotethameojkysanangateronmeke
togjojnaeroticoforumistike.

Postuar nga dylan datë 18 Gusht 2011 - 23:15:

Citim:

ncncncncnnccn ashtu nga larg po kujin ta fusni ju smu tha hic per zotin pak gallat kam qef kur jam kshu bosh kohe te mjaftueshme

Postuar nga Vizioner datë 19 Gusht 2011 - 07:31:

Cfare duan burrat???????????????????

Femrat

Postuar nga dylan datë 19 Gusht 2011 - 08:09:

vizio del ne pun une iku me fjet

kalosh mir vizioner naten

Postuar nga Vizioner datë 19 Gusht 2011 - 08:24:

Citim:
vizio del ne pun une iku me fjet

kalosh mir vizioner naten

PO dylan, ika se mu be vone. Ne oren 6 duhet te linjen

Gjume te embel

Postuar nga dylan datë 19 Gusht 2011 - 18:16:

po cfare donin burrat xhanem

ahhh ca duan vec at gruan qe s eka njeri
po ku tjua marrim xhanem ,nga ato qe burrat duan ska me kan vdekur

Postuar nga Vizioner datë 19 Gusht 2011 - 19:02:

Citim:
po cfare donin burrat xhanem

Mish te pjek, ca berxolla, i cike aheng ne dashni dhe ndonje kemishe te hekurosur (une dua cdo dite nje se nuk e vesh dot dy here te njejten )Kaq mjafton

Postuar nga dylan datë 19 Gusht 2011 - 22:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Mish te pjek, ca berxolla, i cike aheng ne dashni dhe ndonje kemishe te hekurosur (une dua cdo dite nje se nuk e vesh dot dy here te njejten )Kaq mjafton

te gjitha kto do ti beja un pa asnje pertes po ne menyr qe te kontriboosh dhe ti pak e mundesisht te arrish ti fitosh kto qe kerkon

se harrova jo vetem gruja gruja po dhe burri ps ei lot ato gjanat prej vendit ska problem s e sjeni te trellun

Postuar nga Vizioner datë 19 Gusht 2011 - 23:07:

Citim:

te gjitha kto do ti beja un pa asnje pertes po ne menyr qe te kontriboosh dhe ti pak e mundesisht te arrish ti fitosh kto qe kerkon

se harrova jo vetem gruja gruja po dhe burri ps ei lot ato gjanat prej vendit ska problem s e sjeni te trellun

Per "fitimin" duhet te punojne te dy palet dylan.

E di ti se, Ju, femrat, e perdorni shpesh shprehjen "Femra sex i dobet" dhe, kete e perdorni kur iu INTERESON.
Kurse, kur NUK iu INTERESON perdorni shprehjen" Te drejtat e barabarta" dhe, DISA ia kalojne EDHE meshkujve me bemat e tyre.

Prandaj dylan, pershembull une, nuk mund te jetoj me nje femer qe i ka parim, i perdor te dyja keto shprehje.
Po, vetem me ate qe perdor, ka parim VETEM NJEREN nga keto te dyja

p.s. Nuk e kam direkt me ty dylan, por ne pergjithesi, per muhabet.

Postuar nga dylan datë 20 Gusht 2011 - 00:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Per "fitimin" duhet te punojne te dy palet dylan.

E di ti se, Ju, femrat, e perdorni shpesh shprehjen "Femra sex i dobet" dhe, kete e perdorni kur iu INTERESON.
Kurse, kur NUK iu INTERESON perdorni shprehjen" Te drejtat e barabarta" dhe, DISA ia kalojne EDHE meshkujve me bemat e tyre.

Prandaj dylan, pershembull une, nuk mund te jetoj me nje femer qe i ka parim, i perdor te dyja keto shprehje.
Po, vetem me ate qe perdor, ka parim VETEM NJEREN nga keto te dyja

p.s. Nuk e kam direkt me ty dylan, por ne pergjithesi, per muhabet.

hahhahaha qe te vi te fjala jote te ana fizike behet fjale ket shprehjen e perdor dhe une shume shpesh se ashtu me intereson mu psh dhe shume fizike sjam sdiskutohet firme e lollur po te gjerat tjera normal te drejtat e barabarta kam inat ata meshkuj qe ne shpin e tyre bejne vetem me gisht shiku qe zotin u ka fale te dy paleve te gjitha organet e njejta pervec njerin psh ,po dhe at shpresoj mos ta dehsironim te njete se ishte ba bajat po si jo ps eju ose ne me siper me

me ndihmon te ndihmoj sme ndihmove beji vet se dhe une spo lollem i bie kjo

kshu qe po i fitove ti dhashe si fitove eh sorry po njeri sikur ti jam dhe une apo jo

dhe harrova te shkoj dicka njeriu i but i embel dhe po te jet shume dembel ca gjera a mund tja duronte nejriu po nje qe ka gojen e malle sinqerisht behet i padurueshem smund tja besh as 1 te 4 terten

Postuar nga Deb* datë 20 Gusht 2011 - 05:27:

Burrat duan te bejne gjithcka per aq kohe sa nuk e shikojne si detyrim nga gruaja.

Postuar nga shelgu datë 20 Gusht 2011 - 05:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Burrat duan te bejne gjithcka per aq kohe sa nuk e shikojne si detyrim nga gruaja.

Shume e ngaterruar kjo Deb*

Jane me te thjeshta gjerat.

Postuar nga Deb* datë 20 Gusht 2011 - 05:41:

Gjerat jane te thjeshta ne fakt, por ju i komplikoni.

Postuar nga Vizioner datë 20 Gusht 2011 - 08:06:

Das Herz einer Frau ist ein tiefer
Ozean voller Geheimnisse.

Postuar nga BIONDIA datë 20 Gusht 2011 - 13:23:

Duan nje gru te urte dele te perenise,goje mjalte me vjerrin dhe vjerren ,mundesisht burri mos na lodhet shume sa dhe rrobat tja leje mbi krevat burrit ,mos harxhoje shume leke ose te harxhoje te pakten mos kerkoje llogari ku iken burri gjithe diten ,te beje cunin qe te ngelet mbiemri i burrit dhe pse ka 4 goce ,te jete e pastertore e rregullt ...them se kaq mjafton kete gje pashe ne shqiperi ne shumicen e rasteve .

Postuar nga shelgu datë 20 Gusht 2011 - 16:51:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Duan nje gru te urte dele te perenise,goje mjalte me vjerrin dhe vjerren ,mundesisht burri mos na lodhet shume sa dhe rrobat tja leje mbi krevat burrit ,mos harxhoje shume leke ose te harxhoje te pakten mos kerkoje llogari ku iken burri gjithe diten ,te beje cunin qe te ngelet mbiemri i burrit dhe pse ka 4 goce ,te jete e pastertore e rregullt ...them se kaq mjafton kete gje pashe ne shqiperi ne shumicen e rasteve .

Ja kshu. MIre e ke o Bjonde. Ka edhe ca te tjera kerkesa, po nejse edhe kaq nuk jane keq

Postuar nga kurt datë 21 Gusht 2011 - 07:30:

Citim:
nuk e di pse kisha nje admirim nen heshtje te burrave te martuar ne shqiperi kur isha atje.
nje lloj zilie dhe rrespekti qe kisha per to:p
grate e tyre i kishin komplet nen kontroll, good for them dhe grate e tyre dukenin te gezuara shpirtetrisht, dhe nuk dukenin te mposhtura nga dhuna maskiliste shqiptare, por nga mentaliteti i gruas shqiptare qe e din vendin e vet si grua ne folene e saj, ku i thote vetes e zonja e shpise, nene, dhe femer me karakter te lire te paster per tu admiruar/respektuar kur sidhte kafene dhe sa lirshem benin muhabet me kenaqesi dhe pasterti ne koshience. nothing twisted
ne perendim mashkulli eshte bere insecure/i pasigurt, qenia mashkullore ne pergjithesi eshte reduced to a pathetic creature, aching desperate souls striving so desparatly to fulfill the desires of a crazy wife that doesn't know what to do with her freedom and her many "choices".

p,sh amori fajtori dhe lorie might disagree with my opinion si feminista qe jane, por une nuk e konsideroj veten anti-feminist, but moraly equipt to judge correctly absurdity.
mund te debatojm sa te dojn in the subject:p

Postuar nga dylan datë 21 Gusht 2011 - 16:09:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
nuk e di pse kisha nje admirim nen heshtje te burrave te martuar ne shqiperi kur isha atje.
nje lloj zilie dhe rrespekti qe kisha per to:p
grate e tyre i kishin komplet nen kontroll, good for them dhe grate e tyre dukenin te gezuara shpirtetrisht, dhe nuk dukenin te mposhtura nga dhuna maskiliste shqiptare, por nga mentaliteti i gruas shqiptare qe e din vendin e vet si grua ne folene e saj, ku i thote vetes e zonja e shpise, nene, dhe femer me karakter te lire te paster per tu admiruar/respektuar kur sidhte kafene dhe sa lirshem benin muhabet me kenaqesi dhe pasterti ne koshience. nothing twisted
ne perendim mashkulli eshte bere insecure/i pasigurt, qenia mashkullore ne pergjithesi eshte reduced to a pathetic creature, aching desperate souls striving so desparatly to fulfill the desires of a crazy wife that doesn't know what to do with her freedom and her many "choices".

p,sh amori fajtori dhe lorie might disagree with my opinion si feminista qe jane, por une nuk e konsideroj veten anti-feminist, but moraly equipt to judge correctly absurdity.
mund te debatojm sa te dojn in the subject:p

nje gje kuptova qe ti paska futur e dashura kembet ne nje kepuce good for her

Postuar nga kurt datë 21 Gusht 2011 - 16:48:

Citim:

nje gje kuptova qe ti paska futur e dashura kembet ne nje kepuce good for her

no way:p isha i frymzuar kur bej dallimin nga shoket e martuar amerikan me ato shqiptar qe pash atje
shqipot atje m'u duken me burrakoca sa fjale e lezetshme me duket kjo burrakoc:ddd

Postuar nga lule datë 21 Gusht 2011 - 16:56:

Ti tregosh vendin qe i takon.

Postuar nga dylan datë 21 Gusht 2011 - 17:50:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
no way:p isha i frymzuar kur bej dallimin nga shoket e martuar amerikan me ato shqiptar qe pash atje
shqipot atje m'u duken me burrakoca sa fjale e lezetshme me duket kjo burrakoc:ddd

sdi gje sa lexova kurti at mund ate kuptojn me teper sdi e sbesoj te jen me burrakova te njejtit meshkuj jan si ne shqiperi si ktu po thuaj koha ka ndryshu e normal dhe ,entaliteti i njerzve ka perparu pak ajo sdiskutohet

e per sa i perket asaj qe shkuaje ti qe kan meshkujt pasiguri ,ndoshta dhe ka mundsi po mos e co veten aty te kesh pasiguri ,duaje te don respektoje te respekton vlersoje te vlerson
e ne te kundert normal ajo ca te me japesh te jap
ska nevoj te jen te pasigurt po te kuptuesehm e te drejt

Postuar nga Endri datë 22 Gusht 2011 - 13:15:

Citim:
ndoshta dhe ka mundsi po mos e co veten aty te kesh pasiguri ,duaje te don respektoje te respekton vlersoje te vlerson
e ne te kundert normal ajo ca te me japesh te jap
ska nevoj te jen te pasigurt po te kuptuesehm e te drejt

te ishte aq e thjesht. por ne realitet eshte duaje s'te don, respektoje s'te respekton, vleresoje s'te vlereson. lol...

Postuar nga BIONDIA datë 22 Gusht 2011 - 13:22:

Thumbs up

Citim:

te ishte aq e thjesht. por ne realitet eshte duaje s'te don, respektoje s'te respekton, vleresoje s'te vlereson. lol...

Endri te japi moma nje puthje kshu virtualisht per kete qe the se me pelqeve dhe shume ...

Postuar nga dylan datë 22 Gusht 2011 - 17:50:

Citim:

ateher martoja nanen ik prej saj se ka femra mjat lol mos e lill jeten pas dikujt qe ste do lol

Postuar nga dylan datë 22 Gusht 2011 - 17:52:

Citim:

Endri te japi moma nje puthje kshu virtualisht per kete qe the se me pelqeve dhe shume ...

pse valle mos ky endri ehst ne klasen e pare moj hahahahha ncncncn

Postuar nga BIONDIA datë 22 Gusht 2011 - 18:02:

Citim:

pse valle mos ky endri ehst ne klasen e pare moj hahahahha ncncncn

Dylan o viti i pare universitet Endri dhe perseri ka diference moshe ai preferon ta puthin femrat me te vogla se ai jo te medha ....une e shumta mund te puth Shelgun o Fajen ato skane pretendime kshu moshe me duket

Postuar nga dylan datë 22 Gusht 2011 - 18:11:

Citim:

Dylan o viti i pare universitet Endri dhe perseri ka diference moshe ai preferon ta puthin femrat me te vogla se ai jo te medha ....une e shumta mund te puth Shelgun o Fajen ato skane pretendime kshu moshe me duket

un mendoja ndoshta ska shku te mosha adult acoma me kapi friga thashe sdo ja thoja me nje fjale se per ato qqe kan 18 e siper ska problem e tani si sdon pun tjeter po si don e puth dhe une pak per inat hahahha
po dhe fajen e at tjetrin qe ja harrova emrim per secondin se ke keq ti mos anko

Postuar nga Endri datë 22 Gusht 2011 - 18:32:

haha s'kam pretendime per puthje vetmja kerkese mos me jepni nga ato te njomat sic japin gjyshet lol (degjove dylan?)

Postuar nga dylan datë 22 Gusht 2011 - 18:52:

Citim:
haha s'kam pretendime per puthje vetmja kerkese mos me jepni nga ato te njomat sic japin gjyshet lol (degjove dylan?)

per nje djale te vogel sikur te pershkruan bionde nje ahsu puthje ne faqe si te gjysheve do te jepja nga friga tjerat do te merrnin ne qafe

Postuar nga Endri datë 22 Gusht 2011 - 19:39:

Citim:

per nje djale te vogel sikur te pershkruan bionde nje ahsu puthje ne faqe si te gjysheve do te jepja nga friga tjerat do te merrnin ne qafe

pse mi bionden beson ajo ka qef t'me ngacmoj pakez

Postuar nga BIONDIA datë 22 Gusht 2011 - 19:49:

Citim:

pse mi bionden beson ajo ka qef t'me ngacmoj pakez

ngacmime virtuale jane nuk bejne keq e rendesishme mos merzitesh nga shakate.

Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 »
Trego 302 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.