Forumi Horizont Gjithsej 75 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18332)

Postuar nga amor alucius datë 16 Prill 2011 - 04:29:

Po mendoja Raimondin...Jihaaaa, ekuivalenti i Paris by night.

Postuar nga RAIMONDI datë 16 Prill 2011 - 05:38:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Paris by night ?????

Postuar nga kurt datë 16 Prill 2011 - 06:16:

sa me neveriten njerzit qe nuk perdorin common sense. ktu ne amerike takon kshtu njerzish dita dites, qe e bejn punen e tyre ne menyre te shkelqyer sipas rregullores por jane si rrobota, nuk kane llogjike as personalitet, jane njerzit me kot ne bote. dhe ky vend eshte i mbushur me njerz rrobota te ktij lloji qe hajne buk kote. dhe cfar me vjen me inat eshte se kta dhoj tipash gjejn edhe ndonje hot wife or girfriend to fuck them!!!
of course i hate the world sometimes, i have every right to do so

Postuar nga RAIMONDI datë 16 Prill 2011 - 07:25:

Citim:

Moj Amoreeee --Pse moj jam equivalent me Paris by night ?? -------- Mos jam gje si lagja Pigal une, a ? lloooooooooooool --hahahahahahahahahahaha

Shpjegoju moj dreq --
-Ok me jep ndonje clue se e gjej vete ?--Por ama jepe nje clue se robit i vete mendja per keq .........lol

Postuar nga BIONDIA datë 16 Prill 2011 - 12:53:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

icik durim sa te mbaroje cikli i solidaritetit femeror e te shofim masanej spektakel me shkulje flokesh ...

Mirmengjesi forum ...duke lexuar kete qe ke shkruar Al 74 s'di pse me erdhi ne mendjen nje mendim qe e kam si parim ne jete ;kjo shkulja e flokeve dhe mbarimi i ciklit te solidaritetit femer ndoth gjithmon kur ne mes te femrave ndodhet noj cun qe i ka hy vetja ne qef se ka kap noj shgarravine o noj idiote me sindromen e Gjinovefes qe mendon se vetem ajo eshte e bukur vetem ajo o inteligjente qe te gjithe vdesin ate ...ateher ka terhqeje e intriga verdall...

Postuar nga NS-6 datë 16 Prill 2011 - 14:32:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr

Une kam kohe qe sperdor aspirator, jam me pushime

duhet me i vene flaken sic thote Ns-6
O Ns ku eshte ajo gazeta jote e FH se po afrohen votimet

Eh, gazeta del kur ti doje qejfi po ca me i bo qe kto kohet e fundit nuk ka qejf me dale fare

Postuar nga amor alucius datë 16 Prill 2011 - 16:34:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
dhe cfar me vjen me inat eshte se kta dhoj tipash gjejn edhe ndonje hot wife or girfriend to fuck them!!!

Kurti, have you fallen in love?

O Raimond, interesant si Parisi by night pra. Mgjth meqe ma kujtove; bera kohe pa qene ne Place Pigalle, sidomos ai Muzeu i Erotikes aty...vallaj ia vlen.

Paskan hyre ne mendime te thella forumistet tane te dashur; kaq pak aktivitete jashte-forumore paska jeta (pranverore) thua?! Ehhh!

Mendimi i çastit: kam uriiiiii!

Postuar nga AngelDevil datë 16 Prill 2011 - 16:47:

Citim:

me 2

Postuar nga BIONDIA datë 16 Prill 2011 - 16:47:

Citim:

Amon se mu veshtiros vetja kam hong nje pajte me makarona me gongonzola dhe sikur te mos mjaftone nje sallate greke qe me duhet 3 dite sex note e dite me i heq kalorite imen ...

Postuar nga amor alucius datë 16 Prill 2011 - 16:56:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Amon se mu veshtiros vetja kam hong nje pajte me makarona me gongonzola dhe sikur te mos mjaftone nje sallate greke qe me duhet 3 dite sex note e dite me i heq kalorite imen ...

Mua me kane ikur keto te shpise dhe s'ka kush gatuan! Tani porosita pizza por derisa te vijne te ma sjellin me ra stomaku pertoke.

Angel, po deshe pizza dhe ti bujrum.

Postuar nga AngelDevil datë 16 Prill 2011 - 17:01:

Jam per gjojna deti sot ... hajd do vish

Postuar nga RAIMONDI datë 16 Prill 2011 - 17:03:

,,........... Ky Audi A5 me ben.... te vdes ..-------------Po e shof tani ne google...........A5 Coupe, gri ------shume i bukur

Amore ta gezosh zerma --paske makine me termend te bukur

Amore po ti nuk din te gatuash ??? -- Hajde te gatuaj une per ty.......

Postuar nga amor alucius datë 16 Prill 2011 - 17:04:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Jam per gjojna deti sot ... hajd do vish

Nese gjerat e detit hahen ne kopeshtin e shtepise do vij me qejf se vdiqa per te kaluar nje dite ne shtepi; dite-nate ne spital vallaj ka filluar te me duket shtepia si hotel me 5 yje.

Raimond, do gatuash per mua eee? Ca do gatuash?

Postuar nga AngelDevil datë 16 Prill 2011 - 17:05:

Citim:

Nese gjerat e detit hahen ne kopeshtin e shtepise do vij me qejf se vdiqa per te kaluar nje dite ne shtepi; dite-nate ne spital vallaj ka filluar te me duket shtepia si hotel me 5 yje.

resotrantin ke dera e shpise e kena me shapka zbresim

Postuar nga amor alucius datë 16 Prill 2011 - 17:06:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
resotrantin ke dera e shpise e kena me shapka zbresim

Uuu, qejf! Tani vertete qe ma bere zili.

Postuar nga RAIMONDI datë 16 Prill 2011 - 17:08:

Citim:

Raimond, do gatuash per mua eee? Ca do gatuash?

Ca te duash ti gatuaj ------------Hej Amore ca ngjyre e ke Audin nga brenda Gri me te bardhe tek ajo pjesa rotull marshit ?---Se po e shof ketu ne Google --------qenka shume i bukur edhe brenda ky Audi jot

Postuar nga amor alucius datë 16 Prill 2011 - 17:12:

Tek une eshte e zeze me perreth(anash)ca vija ngjyre gri metalike.

Po ti ca pjatash ke ne repertor?

Postuar nga RAIMONDI datë 16 Prill 2011 - 17:15:

Citim:

Shume makine e bukur eshte --------- E ke marre ngjyre gri --Kujdes se ngjyra gri eshte ngjyre "ndarje" .......loool

Amore , Ngado veme sot ..meqe ra fjala , jo per gje ?-- hahahahahahahaahaha

Postuar nga RAIMONDI datë 16 Prill 2011 - 17:17:

Citim:

Po ti ca pjatash ke ne repertor?

Ca pjata kam ne repertor ?............. pjata te medha

Postuar nga amor alucius datë 16 Prill 2011 - 17:26:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Shume makine e bukur eshte --------- E ke marre ngjyre gri --Kujdes se ngjyra gri eshte ngjyre "ndarje" .......loool

Ajo qe me ben te vdes ne kete makine eshte qe mes kilometrazhit dhe rrotullimeve te motorit ka dhe nje indikator me kengen qe po degjon, temperaturen, shpejtesine qe po ecen dhe njehere te perseritur ne vlere numerike,...wauwwww eeee, me duket vetja ne nje kompjuter gjigand. Pastaj ka nje sistem navigacioni...brrrr. Cdogje te perseritur dhe tek marzhet(radio, navigacion,...), pra shume i rehatshem per t'u perdorur dhe kur je duke i dhene makines.
Shpesh pjatat e medha servirin pak.

Postuar nga RAIMONDI datë 16 Prill 2011 - 17:32:

Citim:

Ajo qe me ben te vdes ne kete makine eshte qe mes kilometrazhit dhe rrotullimeve te motorit ka dhe nje indikator me kengen qe po degjon, temperaturen, shpejtesine qe po ecen dhe njehere te perseritur ne vlere numerike,...wauwwww eeee, me duket vetja ne nje kompjuter gjigand. Pastaj ka nje sistem navigacioni...brrrr. Cdogje te perseritur dhe tek marzhet(radio, navigacion,...), pra shume i rehatshem per t'u perdorur dhe kur je duke i dhene makines.
Shpesh pjatat e medha servirin pak.

e shof ketu ne google qe eshte i bukur shume --Po ato butonat e kasetofonit qe i ngre zerin i ka tek timoni ? ---------- Se citroeni im i kishte tek timoni , ishte shume lezecem

........servirin pak food, por shume zemer...... hahahahaha

Postuar nga amor alucius datë 16 Prill 2011 - 17:47:

Kjo imja i ka ne anen e djathte te timonit.

Yammmm, erdhi pizza.

Postuar nga RAIMONDI datë 16 Prill 2011 - 17:52:

Citim:
Kjo imja i ka ne anen e djathte te timonit.

Yammmm, erdhi pizza.

--Po pse te dyja ne krah te djathte jane butonat e zerit te kasetofonit ? -------butonat duhet te jene nje ne te djathe dhe nje ne te majte

Piza me djath ha ti ?--- Ato jane kolesterol i gjalle ?-----------Une kur marr piza i them atij beje pa djathe,... -

-ok te befte mire piza o Amore

Po sa eshte ora aty qe ha piza ti ? ----Ketu tek une eshte pothuaj 9 i mengjezit dhe une jam akoma ne krevat

Postuar nga amor alucius datë 16 Prill 2011 - 17:56:

Citim:

--Po pse te dyja ne krah te djathte jane butonat e zerit te kasetofonit ? -------butonat duhet te jene nje ne te djathe dhe nje ne te majte

Piza me djath ha ti ?--- Ato jane kolesterol i gjalle ?-----------Une kur marr piza i them atij beje pa djathe,... -

-ok te befte mire piza o Amore

Po sa eshte ora aty qe ha piza ti ? ----Ketu tek une eshte pothuaj 9 i mengjezit dhe une jam akoma ne krevat

Te dyja ne te njejten ane, i njejti buton(plus siper, min poshte).

Kam permbajtje te balancuar LDL-HDL, Raimondo, ndaj mund ta ha pa problem.
Ora eshte 3pm.

Postuar nga RAIMONDI datë 16 Prill 2011 - 18:01:

Citim:

Te dyja ne te njejten ane, i njejti buton(plus siper, min poshte).

Kam permbajtje te balancuar LDL-HDL, Raimondo, ndaj mund ta ha pa problem.
Ora eshte 3pm.

Aha i paska ne te njejten ane butonat ....

E mire kur e paske te balancuar kolesterolin ok atehere --Por prape ai lloj ushqimi te shendosh --te jep fat ...... ti ben prapanicat sa nje faqe muri hahahahahaha

Qenka dreke aty tek ty , prandaj ha pizza zotrote----

----Une po lexoj gazeten Tema tani ..........

Postuar nga RAIMONDI datë 16 Prill 2011 - 18:18:

Amore qenka ftohte jashte --duhet me u vesh ......

O Zot sa pertoj tani - edhe Amorja te vije tani me Audi prape nuk cohem dot ....
...... Sa ters qe jam ndertuar , s'e marr vesh as vete.....

--Sot Do vete te blej nje kemishe Hugo Boss , se mu gris kemisha tek bryl......

Postuar nga amor alucius datë 16 Prill 2011 - 23:22:

Citim:
--Sot Do vete te blej nje kemishe Hugo Boss , se mu gris kemisha tek bryl......

Se mos shkon e blen nga ato 29 dollarshet dhe i thua dynjase qe ka kushtuar 300! Jo per gje por une mallin e keq e njoh direkt, te iku xhiroja pastaj.

Postuar nga lule datë 16 Prill 2011 - 23:44:

Lela_Dr

Une kam kohe qe sperdor aspirator, jam me pushime

duhet me i vene flaken sic thote Ns-6

Shi shi dreqi, paske qen me pushime, po pse s'dole naj xhiro kte mi, te çoja çik buz detit, tpinim naj gjo tftoht e te nxirrnim mallin e durrsit.
sa per aspiratorin, ti se perdor se ke puntoret, bej qef, aty e mos u ni hiç lool

p.s sa me pelqejn mendimet e sinqerta, qofte edhe kur shprehin ndonje gomarrllik, po thjesht me pelqejn kur tregojn vertetesi

Postuar nga RAIMONDI datë 17 Prill 2011 - 01:28:

Citim:

Se mos shkon e blen nga ato 29 dollarshet dhe i thua dynjase qe ka kushtuar 300! Jo per gje por une mallin e keq e njoh direkt, te iku xhiroja pastaj.

hahahahahahaha----Sa dhelper je !----------Hugo Boss kushton 135 dollare ose 110 Dollare--
--Kjo qe mu gris ishte Donald Trum,p , ishte njgyre e embel e bardhe ne rose , dhe wrinkless , ndaj me pelqente

Bleva njehere nje xhakete fix 29 dollare hahahahahaha --po me rinte great---Me flisnin ruges...... , Kur me pyesnin sa e ke blere? --U thosha 290 dollare --hahahahahahahahaha --Ndaj i re ne te me ate qe ke thene aty larte hahahahahahahaha

Postuar nga al74 datë 17 Prill 2011 - 02:42:

Erias nuk i shkon hic mbi shpatulla ai avatari .

Postuar nga BIONDIA datë 17 Prill 2011 - 02:52:

Kjo o ndeshje ky o futboll ...ec neser dhe shiko ate skuadren tone .

Postuar nga Opinionator datë 17 Prill 2011 - 02:58:

Nuk e di cfare eshte me mire, te mos shprehesh apo te shprehesh.

Postuar nga amor alucius datë 17 Prill 2011 - 03:03:

Citim:

hahahahahahaha----Sa dhelper je !----------Hugo Boss kushton 135 dollare ose 110 Dollare--
--Kjo qe mu gris ishte Donald Trum,p , ishte njgyre e embel e bardhe ne rose , dhe wrinkless , ndaj me pelqente

Bleva njehere nje xhakete fix 29 dollare hahahahahaha --po me rinte great---Me flisnin ruges...... , Kur me pyesnin sa e ke blere? --U thosha 290 dollare --hahahahahahahahaha --Ndaj i re ne te me ate qe ke thene aty larte hahahahahahahaha

Paska edhe Donaldi lecka? Vallaj kur sheh sensin e modes te Donaldit s'besoj qe te bie nder mend te blesh gje aty.

Postuar nga al74 datë 17 Prill 2011 - 03:07:

Citim:
Po citoj ato që tha Opinionator
e mira e te mirave eshte te shprehesh pasi ke degjuar , gjithmone po mbajten muskujt e barkut....

hajer ishalla !!!

Postuar nga RAIMONDI datë 17 Prill 2011 - 03:46:

d

Postuar nga RAIMONDI datë 17 Prill 2011 - 03:46:

Citim:

Paska edhe Donaldi lecka? Vallaj kur sheh sensin e modes te Donaldit s'besoj qe te bie nder mend te blesh gje aty.

hahahaahahahahahahahah --Po ai ka edhe kemisha te mira ne shitje

--Ajo kemishe me pelqente me shume se te tjerat, --por u gris ne bryll ...

Ajo ishte e vetmja kemishe qe kisha blere tek ai ---

--------Por pse ai nuk vishet keq ,vishet me shije --E kombonin veshjen e me lesht e kokes ..lol

Postuar nga amor alucius datë 17 Prill 2011 - 03:54:

S'di pse por me duket si pervert i shemtuar; can't get over his looks and pay attention to what he is wearing. Tani te ishte pervert terheqes do ndryshonin punet.

Postuar nga RAIMONDI datë 17 Prill 2011 - 03:57:

Citim:
S'di pse por me duket si pervert i shemtuar; can't get over his looks and pay attention to what he is wearing. Tani te ishte pervert terheqes do ndryshonin punet.

Mirpo ai po pregatitet per te kandiduar per President ......----Ne fakt Ai eshte Arrogant ,ka mungse te thexuar etike ne komunikim .....

Postuar nga Deb* datë 17 Prill 2011 - 04:16:

Citim:

Varet cfare ke per te thene.

Postuar nga Lela_Dr datë 17 Prill 2011 - 04:20:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Shi shi dreqi, paske qen me pushime, po pse s'dole naj xhiro kte mi, te çoja çik buz detit, tpinim naj gjo tftoht e te nxirrnim mallin e durrsit.
sa per aspiratorin, ti se perdor se ke puntoret, bej qef, aty e mos u ni hiç lool

p.s sa me pelqejn mendimet e sinqerta, qofte edhe kur shprehin ndonje gomarrllik, po thjesht me pelqejn kur tregojn vertetesi

Jo une ne fakt ketu ne vend numero jam, skam ikur me pushime, por thashe qe jam me pushime nga forumi.
Ne Dr do te me pelqente te vija por shyqyr qe u hapen vizat tani vijne e na takojne ketu.
Bregdetin shyqyr zotit sme mungon as ketu ku jetoj.
Ate fjaline e fundit shpresoj te mos e kishe me mua.......apo ishte thjesht mendim casti?

Postuar nga RAIMONDI datë 17 Prill 2011 - 04:22:

Citim:

-Gjithmone eshte mire te shprehesh -Nuk ka rendesi se cfare thua --rendesi ka te flasesh ashtu sic e mendon ti ,qe te tregosh origjinalitetin tend ------s'kagje pse je opinionated

--------E rendesishme eshte te mos besh dhune Fizike, ndersa dhuna verbale nuk ka ndonje gje ,se na ben mire, na zgjon shqisat dhe nxit fantazine .....Ndaj fol ....

Kushdo pa frike dhe me shkronja te arta te flasi si e mednon ai per punenn, jeten etj etj - .

Postuar nga RAIMONDI datë 17 Prill 2011 - 04:24:

Amoreeeeeeeeee --po shof nje audi A5 ketu para kafenese --shume i bukur eshte ...

Te perfytyroj ty tuj i fut marshin e peste

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 17 Prill 2011 - 15:24:

Hic.. Asgje.. po kthehem kur te kem ndonje mendim filozofiko-tragjikomedikoromantik!

Postuar nga lule datë 17 Prill 2011 - 15:41:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr

Jo une ne fakt ketu ne vend numero jam, skam ikur me pushime, por thashe qe jam me pushime nga forumi.
Ne Dr do te me pelqente te vija por shyqyr qe u hapen vizat tani vijne e na takojne ketu.
Bregdetin shyqyr zotit sme mungon as ketu ku jetoj.
Ate fjaline e fundit shpresoj te mos e kishe me mua.......apo ishte thjesht mendim casti?

po vizat jan hap, malli shuhet per ata qe vijn, jo per vendin dhe kujtimet ku ke lind.jan dy aspekte krejt ndryshe..mos gabofsha..dhe un n'det jetoj, po ja qe andej iki rralle e me mungon. rri tashi se na hipi malli me shume, me shum mundohem ta largoj nga mendja , me keq ndihem .

mendimi i çastit ri goc , jo me kot e vuna veç, ska asnje lloj lidhje me citimin tend.
** shpresoj mos e kishe me mua** ahahhahahhhahh sa qesha .. te mort mortja ime ty, se e jotja te takon!

Postuar nga RAIMONDI datë 17 Prill 2011 - 18:24:

Mendim Casti :--- Po kjo Niqo pse ka humbur ?.............ok, kush ta takoje ti japi nje kiss ne faqe nga une .......

Postuar nga al74 datë 18 Prill 2011 - 01:41:

" quando si invecchia si diventa sentimentali "

Postuar nga bruni22 datë 18 Prill 2011 - 01:47:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
" quando si invecchia si diventa sentimentali "

Ma va!
Si rin'coglionisce se mai

Postuar nga al74 datë 18 Prill 2011 - 01:51:

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22

Ma va!
Si rin'coglionisce se mai

ma mai si diventa interisti ...sarebbe la fine

passa con noi...fillo te jetosh come dio commanda

Postuar nga bruni22 datë 18 Prill 2011 - 02:04:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

passa con noi...fillo te jetosh come dio commanda

Capirai

Postuar nga al74 datë 18 Prill 2011 - 02:08:

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22

Capirai

zoti te qofte prane ne plakjen tende te parakohshme!!!!

Brignano qe qan?! athere nuk jemi vetem .

Gjithsej 75 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.