| Forumi Horizont | Gjithsej 75 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit » Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18332)
Po mendoja Raimondin...Jihaaaa, ekuivalenti i Paris by night.

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Po mendoja Raimondin...Jihaaaa, ekuivalenti i Paris by night.![]()
![]()
sa me neveriten njerzit qe nuk perdorin common sense. ktu ne amerike takon kshtu njerzish dita dites, qe e bejn punen e tyre ne menyre te shkelqyer sipas rregullores por jane si rrobota, nuk kane llogjike as personalitet, jane njerzit me kot ne bote. dhe ky vend eshte i mbushur me njerz rrobota te ktij lloji qe hajne buk kote. dhe cfar me vjen me inat eshte se kta dhoj tipash gjejn edhe ndonje hot wife or girfriend to fuck them!!!
of course i hate the world sometimes, i have every right to do so 

Citim:
Po mendoja Raimondin...Jihaaaa, ekuivalenti i Paris by night.![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha al74
icik durim sa te mbaroje cikli i solidaritetit femeror e te shofim masanej spektakel me shkulje flokesh...

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Une kam kohe qe sperdor aspirator, jam me pushime
duhet me i vene flaken sic thote Ns-6
O Ns ku eshte ajo gazeta jote e FH se po afrohen votimet![]()

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
dhe cfar me vjen me inat eshte se kta dhoj tipash gjejn edhe ndonje hot wife or girfriend to fuck them!!!

Citim:
Mendimi i çastit: kam uriiiiii!
Citim:
![]()
![]()
Mendimi i çastit: kam uriiiiii!
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Amon se mu veshtiros vetja kam hong nje pajte me makarona me gongonzola dhe sikur te mos mjaftone nje sallate greke qe me duhet 3 dite sex note e dite me i heq kalorite imen ...

Jam per gjojna deti sot ... hajd do vish 
,,........... Ky Audi A5 me ben.... te vdes ..
-------------Po e shof tani ne google...........A5 Coupe, gri ------shume i bukur
Amore ta gezosh zerma --paske makine me termend te bukur
Amore po ti nuk din te gatuash ??? -- Hajde te gatuaj une per ty.......
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Jam per gjojna deti sot ... hajd do vish![]()

Ca do gatuash?
Citim:
Nese gjerat e detit hahen ne kopeshtin e shtepise do vij me qejf se vdiqa per te kaluar nje dite ne shtepi; dite-nate ne spital vallaj ka filluar te me duket shtepia si hotel me 5 yje.![]()

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
resotrantin ke dera e shpise e kena me shapka zbresim![]()

Citim:
Nese gjerat e detit hahen ne kopeshtin e shtepise do vij me qejf se vdiqa per te kaluar nje dite ne shtepi; dite-nate ne spital vallaj ka filluar te me duket shtepia si hotel me 5 yje.
Raimond, do gatuash per mua eee?Ca do gatuash?
Tek une eshte e zeze me perreth(anash)ca vija ngjyre gri metalike.
Po ti ca pjatash ke ne repertor? 
Citim:
hahahahahahahaahaha
Citim:
Po ti ca pjatash ke ne repertor?![]()

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Shume makine e bukur eshte --------- E ke marre ngjyre gri --Kujdes se ngjyra gri eshte ngjyre "ndarje" .......loool

Citim:
Ajo qe me ben te vdes ne kete makine eshte qe mes kilometrazhit dhe rrotullimeve te motorit ka dhe nje indikator me kengen qe po degjon, temperaturen, shpejtesine qe po ecen dhe njehere te perseritur ne vlere numerike,...wauwwww eeee, me duket vetja ne nje kompjuter gjigand. Pastaj ka nje sistem navigacioni...brrrr. Cdogje te perseritur dhe tek marzhet(radio, navigacion,...), pra shume i rehatshem per t'u perdorur dhe kur je duke i dhene makines.
Shpesh pjatat e medha servirin pak.![]()
![]()
hahahahaha
Kjo imja i ka ne anen e djathte te timonit.
Yammmm, erdhi pizza. 
Citim:
Kjo imja i ka ne anen e djathte te timonit.
Yammmm, erdhi pizza.![]()
Citim:
--Po pse te dyja ne krah te djathte jane butonat e zerit te kasetofonit ? -------butonat duhet te jene nje ne te djathe dhe nje ne te majte
Piza me djath ha ti ?--- Ato jane kolesterol i gjalle ?-----------Une kur marr piza i them atij beje pa djathe,... -
-ok te befte mire piza o Amore
Po sa eshte ora aty qe ha piza ti ? ----Ketu tek une eshte pothuaj 9 i mengjezit dhe une jam akoma ne krevat

Citim:
Te dyja ne te njejten ane, i njejti buton(plus siper, min poshte).
Kam permbajtje te balancuar LDL-HDL, Raimondo, ndaj mund ta ha pa problem.
Ora eshte 3pm.
hahahahahaha
Amore qenka ftohte jashte --duhet me u vesh ......
O Zot sa pertoj tani - edhe Amorja te vije tani me Audi prape nuk cohem dot ....
...... Sa ters qe jam ndertuar , s'e marr vesh as vete.....
--Sot Do vete te blej nje kemishe Hugo Boss , se mu gris kemisha tek bryl......
Citim:
--Sot Do vete te blej nje kemishe Hugo Boss , se mu gris kemisha tek bryl......
Jo per gje por une mallin e keq e njoh direkt, te iku xhiroja pastaj. 
Lela_Dr
Une kam kohe qe sperdor aspirator, jam me pushime 
duhet me i vene flaken sic thote Ns-6
Shi shi dreqi, paske qen me pushime, po pse s'dole naj xhiro kte mi, te çoja çik buz detit, tpinim naj gjo tftoht e te nxirrnim mallin e durrsit.
sa per aspiratorin, ti se perdor se ke puntoret, bej qef, aty e mos u ni hiç
lool
p.s sa me pelqejn mendimet e sinqerta, qofte edhe kur shprehin ndonje gomarrllik, po thjesht me pelqejn kur tregojn vertetesi 
Citim:
Se mos shkon e blen nga ato 29 dollarshet dhe i thua dynjase qe ka kushtuar 300!Jo per gje por une mallin e keq e njoh direkt, te iku xhiroja pastaj.
![]()
Erias nuk i shkon hic mbi shpatulla ai avatari .
Kjo o ndeshje ky o futboll ...ec neser dhe shiko ate skuadren tone .
Nuk e di cfare eshte me mire, te mos shprehesh apo te shprehesh.
Citim:
hahahahahahaha----Sa dhelper je !----------Hugo Boss kushton 135 dollare ose 110 Dollare--
--Kjo qe mu gris ishte Donald Trum,p , ishte njgyre e embel e bardhe ne rose , dhe wrinkless , ndaj me pelqente
Bleva njehere nje xhakete fix 29 dollare hahahahahaha --po me rinte great---Me flisnin ruges...... , Kur me pyesnin sa e ke blere? --U thosha 290 dollare --hahahahahahahahaha --Ndaj i re ne te me ate qe ke thene aty larte hahahahahahahaha

Citim:
Po citoj ato që tha Opinionator
e mira e te mirave eshte te shprehesh pasi ke degjuar , gjithmone po mbajten muskujt e barkut....
d
Citim:
Paska edhe Donaldi lecka? Vallaj kur sheh sensin e modes te Donaldit s'besoj qe te bie nder mend te blesh gje aty.![]()
S'di pse por me duket si pervert i shemtuar; can't get over his looks and pay attention to what he is wearing. Tani te ishte pervert terheqes do ndryshonin punet. 
Citim:
S'di pse por me duket si pervert i shemtuar; can't get over his looks and pay attention to what he is wearing. Tani te ishte pervert terheqes do ndryshonin punet.![]()
Citim:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Shi shi dreqi, paske qen me pushime, po pse s'dole naj xhiro kte mi, te çoja çik buz detit, tpinim naj gjo tftoht e te nxirrnim mallin e durrsit.
sa per aspiratorin, ti se perdor se ke puntoret, bej qef, aty e mos u ni hiçlool
p.s sa me pelqejn mendimet e sinqerta, qofte edhe kur shprehin ndonje gomarrllik, po thjesht me pelqejn kur tregojn vertetesi![]()
Citim:

.
Amoreeeeeeeeee --po shof nje audi A5 ketu para kafenese --shume i bukur eshte ...
Te perfytyroj ty tuj i fut marshin e peste 

Hic.. Asgje.. po kthehem kur te kem ndonje mendim filozofiko-tragjikomedikoromantik! 
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Jo une ne fakt ketu ne vend numero jam, skam ikur me pushime, por thashe qe jam me pushime nga forumi.
Ne Dr do te me pelqente te vija por shyqyr qe u hapen vizat tani vijne e na takojne ketu.
Bregdetin shyqyr zotit sme mungon as ketu ku jetoj.
Ate fjaline e fundit shpresoj te mos e kishe me mua.......apo ishte thjesht mendim casti?

Mendim Casti :--- Po kjo Niqo pse ka humbur ?.............ok, kush ta takoje ti japi nje kiss ne faqe nga une .......
" quando si invecchia si diventa sentimentali "
Citim:
Po citoj ato që tha al74
" quando si invecchia si diventa sentimentali "

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
Ma va!
Si rin'coglionisce se mai![]()

Citim:
Po citoj ato që tha al74
passa con noi...fillo te jetosh come dio commanda![]()

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
Capirai![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| Gjithsej 75 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit » Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.