Forumi Horizont | Gjithsej 29 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2132)
Takim per Kafe!
Do kisha deshite te pija kave me Hirushen ,Dreqen ,Sabinen etj.
me te treja bashke apo secilen vec e vec se vallai mendoj se nuk do ishte mire bashkimi. dreqen vec e hirushen e sabin vec
un per vete gjithe forumin me perjashtime shume te pakta. jo per gje por jam shume kurioze te njoh ne realitet sa reale jane gjithe keto personazhe origjinale ne kete forum
analistja takoi te gjithe, pervec mua!!!...
amor. personalisht do te doja te pinim nje birre bashke, apo vere ........... kafe eshte shume cliche........lol.
Re
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
me te treja bashke apo secilen vec e vec se vallai mendoj se nuk do ishte mire bashkimi. dreqen vec e hirushen e sabin vec![]()
Citim:
Po citoj ato që tha NYCgirl
amor. personalisht do te doja te pinim nje birre bashke, apo vere ........... kafe eshte shume cliche........lol.
Re: Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?
Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Qe te gjithe jemi njohur tek ky forum dhe pak a shume njohim nje perqindje te vogel te njeri-tjetrit.
Po nese ju jepet mundesia qe kete perqindje ta rrisni, ta njihni me mire ate personin qe mendoni qe i'a vlen ta takoni, atehere ke nga anetaret e forumit do takonit?
ke do takoja un............gjtih kto naret qe me bajn si te qyteturume muve ose kshu cuviluzime
Citim:
Po citoj ato që tha ELba^GurL
ke do takoja un............gjtih kto naret qe me bajn si te qyteturume muveose kshu cuviluzime
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Oh,do ishte nje kenaqesi.Do ja kalonim shume mire
Po u realizuan planet ashtu sic mendoj une ka mundesi qe te jem andej per pak dite ,kshuqe...who knows?!
(me mire vere pasi kafete si pi)
Rrofsh, Keni............lol
Amor, t'u realizofshin planet....lol........Hajde kur te duash, NY eshte i madh dhe ka vend per te gjithe..... edhe per Kenin qe eshte ne Philly........lol!
Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
O dreq po nuk ke pun tjeter ti moj Elba, hihihihihi, po ti me knaq fare mua. He si jo sot me mir apo jo, se para 3 ditesh kishe probleme dhe kur folem bashke i ishe futur kerkimeve. Lal mos e vrit trunin ca thon tjeret, po kalo nga bari i fusim nji got bashke apo nuk jame ne orar te punes.
puc puc cik e cik
kurse una doja!!!!!
Garganelen e forumit ta takoja se tregoj kush eshte se ma hani ne mesysh hahhahaahahahahahah pufffffffffffffff una foltttttttttttt e foltttttttttttttttttttt buzhen tate o zhottttttttttttttttttttt :p
Citim:
Po citoj ato që tha Keni
Amor nese do te bjeri rruga ketej me bej nje ze dhe mua. Do kisha shume kurjozitet dhe deshire te takoja. Nese do jet dhe NYCgirl ne takim do ishte shume takim i bukur per mua. Nese realizohet po ju premtoj se shpenzimet e shetitjes do te jen te miat
![]()
do jet
per mua
A keni ndonje porosi andej nga Shqiperia ( mks nisem sot ne darke ),
doni qi t'ju takoj ndonje qi ju ka ngele pishman hajt se ia heq une pishmanin :p
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Gjithe FH,vecanerisht ato me te cilet grindem me shume!
Re: kurse una doja!!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha Cx55
Garganelen e forumit ta takoja se tregoj kush eshte se ma hani ne mesysh hahhahaahahahahahah pufffffffffffffff una foltttttttttttt e foltttttttttttttttttttt buzhen tate o zhottttttttttttttttttttt :p
Re: Re: kurse una doja!!!!!
Citim:
ahahahahah LooooooooooooL eve una ty
ahahahahahahahh LoooooooooooooL
jo po deshe thuj qe sjam vipi 2005 ese ':p ti je shoqerusi vipit lol
Citim:
ahahahahahahahh LoooooooooooooL
jo po deshe thuj qe sjam vipi 2005 ese ':p ti je shoqerusi vipitlol
rrofsh rrofsh :p
Pershendetje te gjitheve.
Disa nga postimet e kesaj teme u fshine, pasi nuk kishin te benim me temen. I lutem te gjithe anetareve, ti qendrojne besnike,topic-ut per te cilin kjo teme eshte hapur.
Per me shu kureshtjen do te doja te shikoja (jo takoja) nja 2 figura qendrore ne forum.
Citim:
Per me shu kureshtjen do te doja te shikoja (jo takoja) nja 2 figura qendrore ne forum.
Amorin Myzo Amorin por edhe nje shoqen te grupit tone por hajde mo tashi me ka ik si fiksim. Po pastaj ti ske ku me ik pa e honger nje qingj te pjek ne hell sebashku me Etnikun. Me kismet po planifikoj per ate.
Citim:
Po pastaj ti ske ku me ik pa e honger nje qingj te pjek ne hell sebashku me Etnikun. Me kismet po planifikoj per ate.
hmmmmmmmm asnje.
Te gjithe miqte e mi!
Etnikun,Ksenian,Renin,Myzon,Landin,Keilen,Eshin,10
0% podradecare,Plloshtanin,
dhe Shpirtin Tim "SHKODRANI_i_QESHUR"-qe s`do mund te kem jete pa te!
Re: Te gjithe miqte e mi!
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
Etnikun,Ksenian,Renin,Myzon,Landin,Keilen,Eshin
,100% podradecare,Plloshtanin,
dhe Shpirtin Tim "SHKODRANI_i_QESHUR"-qe s`do mund te kem jete pa te!
![]()
Re: Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?
Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Qe te gjithe jemi njohur tek ky forum dhe pak a shume njohim nje perqindje te vogel te njeri-tjetrit.
Po nese ju jepet mundesia qe kete perqindje ta rrisni, ta njihni me mire ate personin qe mendoni qe i'a vlen ta takoni, atehere ke nga anetaret e forumit do takonit?
Une do kisha deshire te takoj ROKE !!!!!!!!
Por me shum mundesi kam te takoj Bill Clinton se Roke.....
Vet kisha me pas qef me taku i her Dreqen...
hahahahahaahahahahaha,
je fantastike per zoten!
mmuuuuuuuuaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh Dreqeeeeeeeeee!
Se can kryt per asisen, mir ia ban !
Re: Vet kisha me pas qef me taku i her Dreqen...
Citim:
hahahahahaahahahahaha,
je fantastike per zoten!
mmuuuuuuuuaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh Dreqeeeeeeeeee!
Se can kryt per asisen, mir ia ban !
Re: Re: Vet kisha me pas qef me taku i her Dreqen...
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
realitet jan si Marija Sarreqit..
Hmmm
Kolegen dhe patrioten time, durrsake_topolake. Gjithashtu dhe hirushen, dreqen nuk du me e taku, se boll e kam pare ne chat :p:p:p
Re: Re: Re: Vet kisha me pas qef me taku i her Dreqen...
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
Kete e njoh uneSi burre ishte
po kam kohe pa e pa nja 5 vjet
Po Marijen e Vajgurit e e njihni ne Gjuhadol....e Zinen e ushqimores te kryqzimi i ish deges se brendshme
po Rarin e marre e Besen qe ka pase shite mollasheqeri
HAJDE MOVASHEQERI,MOVASHEQERIIIIIII
mos me thoni se i keni harru![]()
hahaahahahaha, po Prenen e marre e mani men?
ka pas dal ka isaja me i thes me morra!
hahahaahahahahahahahaahahahahahaha...
Sa lezet me kujtu fminin maj!
hahahahahahahahahaha Sykaltera po Cimin maj si rrite ne Vetsherbim e hante shkumsa ne vend pilafit...... hahahaha
Re: hahaahahahaha, po Prenen e marre e mani men?
Citim:
ka pas dal ka isaja me i thes me morra!
hahahaahahahahahahahaahahahahahaha...
Sa lezet me kujtu fminin maj!
Mos me bani se po ju kujtoj edhe Aldon qe rrite tane diten tek sallami te Dugajt e reja ...te shtepia e Ulqinakve ne kry te rrugica e Gurazezve.......
ose berberin Zefin ne Sarreq te te merrte me zor me pre floket ....
Do ma per Shkodren :p se i njof edhe disa shitse buket
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
Mos me bani se po ju kujtoj edhe Aldon qe rrite tane diten tek sallami te Dugajt e reja ...te shtepia e Ulqinakve ne kry te rrugica e Gurazezve.......
ose berberin Zefin ne Sarreq te te merrte me zor me pre floket ....![]()
Do ma per Shkodren:p se i njof edhe disa shitse buket
![]()
Qysh kur asht anetarsu Zef Berberi ne forum maj Dreqe, haahahahahahahaa
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
hahahahahahah tresh ku na kujtove Zef Berberin,, une si kam ra kurr rrugs zarreqit prej Zefit, mtha nje njeher kur shkova ca te jan ba ato floke maj bishta bishta hajde ti pres se ka dal nje mode e re italiane,, ik mar i thash moda jota ashte me kap naj lek..... lene se me zi cpo pres me shku ne shkoder ket vit mka marre madhi....
Zoten po Tarukun e Shatrivanit a e njifeni????
Po Hansin ate krykuqin tollac...edhe ai berber ishte po i shkote njerezve ne shtepia....sidomos kur kishte me qethe femna......gra e vajza te reja :p
Sa mire i ka qethe
:p:p:p
Sa per kujtese e keni ne Amerike ne Detroit nqs doni me u qethe ju jap numrin e telefonit :p
une s'kam dale gja prej temet....se ai Zefi ka hape internet kafe e ndoshta e kena moderator a administrator ne forum
miremrama
po "maj e rusit " a e mani men mar
e ka pa lan autobuzin tre leksh pa pune
se ajo ka marr ka dy lek
hahahahhahahahahahahah
po kam frige mos ka hy edhe ajo ne forum
e po na duhet tan djemve me ik me vrap
hahahahahahhahah
ne fillim do doja te takoja iher fajtorin se fundja fundit ai e ka "fajin"qe te gjithe jemi mbledh ketu besoj.pastaj amor-in,sabinen,durrsake topolaken,endrin,analisten....(emrat nuk jane vendosur sipas rendesise qe ta keni parasysh)
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
ne fillim do doja te takoja iher fajtorin se fundja fundit ai e ka "fajin"qe te gjithe jemi mbledh ketu besoj.pastaj amor-in,sabinen,durrsake topolaken,endrin,analisten....(emrat nuk jane vendosur sipas rendesise qe ta keni parasysh)![]()
dreqe me fal qe nuk te kam permendur por kjo sdo te thote qe nuk dua te te takoj dhe ty.nese e ke vene re e kam lene pika pika ne fund qe do te thote se ka edhe te tjere qe dua te takoj
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
dreqe me fal qe nuk te kam permendur por kjo sdo te thote qe nuk dua te te takoj dhe ty.nese e ke vene re e kam lene pika pika ne fund qe do te thote se ka edhe te tjere qe dua te takoj![]()
pse moj mos me qene nuk me takon aaaaaaaaa?
hej hej ca bohet n'dite t'sotmi!!!!
Gjithsej 29 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.