Forumi Horizont Gjithsej 29 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2132)

Postuar nga Ajrori datë 18 Janar 2005 - 02:40:

Takim per Kafe!

Do kisha deshite te pija kave me Hirushen ,Dreqen ,Sabinen etj.

Postuar nga Klodel datë 18 Janar 2005 - 02:59:

me te treja bashke apo secilen vec e vec se vallai mendoj se nuk do ishte mire bashkimi. dreqen vec e hirushen e sabin vec

Postuar nga Klodel datë 18 Janar 2005 - 03:01:

un per vete gjithe forumin me perjashtime shume te pakta. jo per gje por jam shume kurioze te njoh ne realitet sa reale jane gjithe keto personazhe origjinale ne kete forum

Postuar nga volter datë 18 Janar 2005 - 15:46:

Exclamation

analistja takoi te gjithe, pervec mua!!!...

Postuar nga NYCgirl datë 18 Janar 2005 - 17:24:

amor. personalisht do te doja te pinim nje birre bashke, apo vere ........... kafe eshte shume cliche........lol.

Postuar nga Ajrori datë 18 Janar 2005 - 20:17:

Re

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
me te treja bashke apo secilen vec e vec se vallai mendoj se nuk do ishte mire bashkimi. dreqen vec e hirushen e sabin vec

Analiste ke te drejte , me mire veç e veç .
Te treja bashke, nuk dihet se si perfundon muhabeti.

Postuar nga amor alucius datë 18 Janar 2005 - 23:04:

Citim:
Po citoj ato që tha NYCgirl
amor. personalisht do te doja te pinim nje birre bashke, apo vere ........... kafe eshte shume cliche........lol.

Oh,do ishte nje kenaqesi.Do ja kalonim shume mire
Po u realizuan planet ashtu sic mendoj une ka mundesi qe te jem andej per pak dite ,kshuqe...who knows?!

(me mire vere pasi kafete si pi )

Postuar nga myzeqari datë 19 Janar 2005 - 00:08:

Re: Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Qe te gjithe jemi njohur tek ky forum dhe pak a shume njohim nje perqindje te vogel te njeri-tjetrit.

Po nese ju jepet mundesia qe kete perqindje ta rrisni, ta njihni me mire ate personin qe mendoni qe i'a vlen ta takoni, atehere ke nga anetaret e forumit do takonit?

Une me sinqeritet te gjithe (ata qe begenisin kuptohet)............... por me shum keta qe kam ketu ne angli se jan te tere te mire................se te them te drejten nje antar kam takuar dhe ate e keni perjashtuar nga forumi (uragani).............. javen tjeter jam ne londer per disa dite kush te doje.............. i mirepritur

Postuar nga ELba^GurL datë 19 Janar 2005 - 02:33:

ke do takoja un............gjtih kto naret qe me bajn si te qyteturume muve ose kshu cuviluzime

Postuar nga durrsak datë 19 Janar 2005 - 02:36:

Citim:
Po citoj ato që tha ELba^GurL
ke do takoja un............gjtih kto naret qe me bajn si te qyteturume muve ose kshu cuviluzime

O dreq po nuk ke pun tjeter ti moj Elba, hihihihihi, po ti me knaq fare mua. He si jo sot me mir apo jo, se para 3 ditesh kishe probleme dhe kur folem bashke i ishe futur kerkimeve. Lal mos e vrit trunin ca thon tjeret, po kalo nga bari i fusim nji got bashke apo nuk jame ne orar te punes.
puc puc cik e cik

Postuar nga Keni datë 19 Janar 2005 - 03:49:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Oh,do ishte nje kenaqesi.Do ja kalonim shume mire
Po u realizuan planet ashtu sic mendoj une ka mundesi qe te jem andej per pak dite ,kshuqe...who knows?!

(me mire vere pasi kafete si pi )

Amor nese do te bjeri rruga ketej me bej nje ze dhe mua . Do kisha shume kurjozitet dhe deshire te takoja. Nese do jet dhe NYCgirl ne takim do ishte shume takim i bukur per mua. Nese realizohet po ju premtoj se shpenzimet e shetitjes do te jen te miat do jet per mua

Postuar nga NYCgirl datë 19 Janar 2005 - 03:55:

Rrofsh, Keni............lol

Amor, t'u realizofshin planet....lol........Hajde kur te duash, NY eshte i madh dhe ka vend per te gjithe..... edhe per Kenin qe eshte ne Philly........lol!

Postuar nga ELba^GurL datë 19 Janar 2005 - 07:59:

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

O dreq po nuk ke pun tjeter ti moj Elba, hihihihihi, po ti me knaq fare mua. He si jo sot me mir apo jo, se para 3 ditesh kishe probleme dhe kur folem bashke i ishe futur kerkimeve. Lal mos e vrit trunin ca thon tjeret, po kalo nga bari i fusim nji got bashke apo nuk jame ne orar te punes.
puc puc cik e cik

uaa un jam shum mir sot lol se sot kam diten e fundit te periodave dhe ii ca qefi neser do vesh tanga lala vet :p.............. hahahaahhaahahha

nese durrrsak sbesoj se ti ke probleme te takohesh me personat qe do takohem un :p...........jo per nai igja po i kam qef ti shof cik realitet sa bukur qe sillen se kshu na kumputuri na duken p...tbukra ahaahahah

:p..............durrsak puf puf una tyve buzha vet

Postuar nga Cx55 datë 19 Janar 2005 - 15:03:

Lightbulb kurse una doja!!!!!

Garganelen e forumit ta takoja se tregoj kush eshte se ma hani ne mesysh hahhahaahahahahahah pufffffffffffffff una foltttttttttttt e foltttttttttttttttttttt buzhen tate o zhottttttttttttttttttttt :p

Postuar nga amor alucius datë 19 Janar 2005 - 15:04:

Citim:
Po citoj ato që tha Keni

Amor nese do te bjeri rruga ketej me bej nje ze dhe mua . Do kisha shume kurjozitet dhe deshire te takoja. Nese do jet dhe NYCgirl ne takim do ishte shume takim i bukur per mua. Nese realizohet po ju premtoj se shpenzimet e shetitjes do te jen te miat do jet per mua

Oh,do ishte fantastike po te ndodhte,do kisha dhe une deshire te kalonim bashke te tre ca kohe.Do ja kalonim super!

NYG-e po le te shpresojme ne nje realizim te tyre

Postuar nga tresh datë 19 Janar 2005 - 15:41:

A keni ndonje porosi andej nga Shqiperia ( mks nisem sot ne darke ),
doni qi t'ju takoj ndonje qi ju ka ngele pishman hajt se ia heq une pishmanin :p

Postuar nga Lozonjare datë 19 Janar 2005 - 21:46:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Gjithe FH,vecanerisht ato me te cilet grindem me shume!

Pershendetje...amor..me vonese po s ka gje lali..

Edhe une kamte njetin mendim dua te takoj me te gjitha ata qe kam pasur grindje te vockla....me tematika "te lehta" do ishte interesant...

Puccc Lozka

Postuar nga ELba^GurL datë 20 Janar 2005 - 02:58:

Re: kurse una doja!!!!!

Citim:
Po citoj ato që tha Cx55
Garganelen e forumit ta takoja se tregoj kush eshte se ma hani ne mesysh hahhahaahahahahahah pufffffffffffffff una foltttttttttttt e foltttttttttttttttttttt buzhen tate o zhottttttttttttttttttttt :p

ahahahahah LooooooooooooL eve una ty

Postuar nga Cx55 datë 20 Janar 2005 - 03:01:

Re: Re: kurse una doja!!!!!

Citim:

ahahahahah LooooooooooooL eve una ty

Qyqa ku e gjete re dreq qe doja ty me te taku hahahahahahahahahahhaah
uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwww pikes i ke ra sa na lidh gjaku dhe neve mer jahu eeeeehhhhhhhhhhhhhh

puf puf
foltttttttt
e
folttttttt
buzhen o zhot se yll te kom ja ke fut te gjithave ne kthes ketyre te forumit per bukuri deri tashi!!!!!

Postuar nga ELba^GurL datë 20 Janar 2005 - 03:07:

ahahahahahahahh LoooooooooooooL

jo po deshe thuj qe sjam vipi 2005 ese ':p ti je shoqerusi vipit lol

Postuar nga Cx55 datë 20 Janar 2005 - 03:09:

Talking

Citim:
ahahahahahahahh LoooooooooooooL

jo po deshe thuj qe sjam vipi 2005 ese ':p ti je shoqerusi vipit lol

Te morshin te ligat keto ty e meriton theeeeeeeee pa diskutim lal muahhhhhhhhhh buzhen tate o zot

Postuar nga ELba^GurL datë 20 Janar 2005 - 03:31:

rrofsh rrofsh :p

Postuar nga SUNBELOVED datë 23 Janar 2005 - 16:03:

Pershendetje te gjitheve.

Disa nga postimet e kesaj teme u fshine, pasi nuk kishin te benim me temen. I lutem te gjithe anetareve, ti qendrojne besnike,topic-ut per te cilin kjo teme eshte hapur.

Postuar nga durrsak datë 23 Janar 2005 - 21:19:

Per me shu kureshtjen do te doja te shikoja (jo takoja) nja 2 figura qendrore ne forum.

Postuar nga myzeqari datë 13 Mars 2005 - 04:07:

Citim:
Per me shu kureshtjen do te doja te shikoja (jo takoja) nja 2 figura qendrore ne forum.

Hapi petet lakerorit dhe behu me i qarte ................shprehu lirshem tere tanet jemi

Postuar nga durrsak datë 13 Mars 2005 - 08:00:

Amorin Myzo Amorin por edhe nje shoqen te grupit tone por hajde mo tashi me ka ik si fiksim. Po pastaj ti ske ku me ik pa e honger nje qingj te pjek ne hell sebashku me Etnikun. Me kismet po planifikoj per ate.

Postuar nga myzeqari datë 13 Mars 2005 - 17:11:

Citim:
Po pastaj ti ske ku me ik pa e honger nje qingj te pjek ne hell sebashku me Etnikun. Me kismet po planifikoj per ate.

Fjala jote ne vesh te perendise .............harxhimet jane te tuat qe te kuptohemi dmth.....................qe te jemi te sinqert , une do ha tere mishin kurse mikut tone, te dashurit Etnik do i leme kockat, qe te mos me thoni I haven't been fair with you.

More nje gote doja te pinim te tre bashke dhe prape do isha shumeeeeeeeee i kenaqur .

Postuar nga Orion datë 15 Mars 2005 - 03:13:

hmmmmmmmm asnje.

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 23 Mars 2005 - 04:17:

Te gjithe miqte e mi!

Etnikun,Ksenian,Renin,Myzon,Landin,Keilen,Eshin,10
0% podradecare,Plloshtanin,

dhe Shpirtin Tim "SHKODRANI_i_QESHUR"-qe s`do mund te kem jete pa te!

Postuar nga GENTI_the_KING datë 23 Mars 2005 - 04:19:

Re: Te gjithe miqte e mi!

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
Etnikun,Ksenian,Renin,Myzon,Landin,Keilen,Eshin
,100% podradecare,Plloshtanin,

dhe Shpirtin Tim "SHKODRANI_i_QESHUR"-qe s`do mund te kem jete pa te!

EDHE UN ME TY JAM , A SIKUR TE MBLIDHESHIM TE GJITH NJEHER ?

SA BUKUR DO ISHTE

Postuar nga Proud_to_Be_Albanain datë 27 Mars 2005 - 23:27:

Re: Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Qe te gjithe jemi njohur tek ky forum dhe pak a shume njohim nje perqindje te vogel te njeri-tjetrit.

Po nese ju jepet mundesia qe kete perqindje ta rrisni, ta njihni me mire ate personin qe mendoni qe i'a vlen ta takoni, atehere ke nga anetaret e forumit do takonit?

TY
n.q.s do te takoja ty dome dukej sikur kam takuar te gjith forumin.!!
Flm

Postuar nga Niqua datë 28 Mars 2005 - 09:05:

Une do kisha deshire te takoj ROKE !!!!!!!!

Por me shum mundesi kam te takoj Bill Clinton se Roke.....

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 28 Mars 2005 - 09:09:

Vet kisha me pas qef me taku i her Dreqen...

hahahahahaahahahahaha,

je fantastike per zoten!

mmuuuuuuuuaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh Dreqeeeeeeeeee!

Se can kryt per asisen, mir ia ban !

Postuar nga Niqua datë 28 Mars 2005 - 15:04:

Re: Vet kisha me pas qef me taku i her Dreqen...

Citim:
hahahahahaahahahahaha,

je fantastike per zoten!

mmuuuuuuuuaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh Dreqeeeeeeeeee!

Se can kryt per asisen, mir ia ban !

hahahahaahahaha naqe takohena maj ne New York jam une
po ti ku je????????

edhe ca me e ca kryt per kto naqe aman,,, mjan ba kto moderatoret si Nana Tereza ne Forum kurse ne realitet jan si Marija Sarreqit..

Postuar nga tresh datë 28 Mars 2005 - 15:34:

Re: Re: Vet kisha me pas qef me taku i her Dreqen...

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
realitet jan si Marija Sarreqit..

Kete e njoh une Si burre ishte po kam kohe pa e pa nja 5 vjet
Po Marijen e Vajgurit e e njihni ne Gjuhadol....e Zinen e ushqimores te kryqzimi i ish deges se brendshme
po Rarin e marre e Besen qe ka pase shite mollasheqeri
HAJDE MOVASHEQERI,MOVASHEQERIIIIIII
mos me thoni se i keni harru

Postuar nga Admirali datë 28 Mars 2005 - 20:41:

Hmmm

Kolegen dhe patrioten time, durrsake_topolake. Gjithashtu dhe hirushen, dreqen nuk du me e taku, se boll e kam pare ne chat :p:p:p

Postuar nga Niqua datë 28 Mars 2005 - 23:46:

Re: Re: Re: Vet kisha me pas qef me taku i her Dreqen...

Citim:
Po citoj ato që tha tresh

Kete e njoh une Si burre ishte po kam kohe pa e pa nja 5 vjet
Po Marijen e Vajgurit e e njihni ne Gjuhadol....e Zinen e ushqimores te kryqzimi i ish deges se brendshme
po Rarin e marre e Besen qe ka pase shite mollasheqeri
HAJDE MOVASHEQERI,MOVASHEQERIIIIIII
mos me thoni se i keni harru

looooooooooooooool naqe as Marijen se njoh per zoten por ja kam degju zanin per ufoooooooo.... Ket Besen e njoh hahahhahahha ca po ma kujton shkodren o zot......

ADMIRALDI kissssssssss edhe pa te taku ket vere ne durres nuk e laaaaa

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 29 Mars 2005 - 00:07:

hahaahahahaha, po Prenen e marre e mani men?

ka pas dal ka isaja me i thes me morra!

hahahaahahahahahahahaahahahahahaha...

Sa lezet me kujtu fminin maj!

Postuar nga Niqua datë 29 Mars 2005 - 02:19:

hahahahahahahahahaha Sykaltera po Cimin maj si rrite ne Vetsherbim e hante shkumsa ne vend pilafit...... hahahaha

Postuar nga SHKODRANI I QESHUR datë 29 Mars 2005 - 23:08:

Re: hahaahahahaha, po Prenen e marre e mani men?

Citim:
ka pas dal ka isaja me i thes me morra!

hahahaahahahahahahahaahahahahahaha...

Sa lezet me kujtu fminin maj!

po BESEN E MARRE a e manimen mar
qe i ka shi qurrat me mang te xhupit
hahhaahahahhahahaha

Postuar nga tresh datë 29 Mars 2005 - 23:54:

Mos me bani se po ju kujtoj edhe Aldon qe rrite tane diten tek sallami te Dugajt e reja ...te shtepia e Ulqinakve ne kry te rrugica e Gurazezve.......
ose berberin Zefin ne Sarreq te te merrte me zor me pre floket ....
Do ma per Shkodren :p se i njof edhe disa shitse buket

Postuar nga Niqua datë 30 Mars 2005 - 01:04:

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
Mos me bani se po ju kujtoj edhe Aldon qe rrite tane diten tek sallami te Dugajt e reja ...te shtepia e Ulqinakve ne kry te rrugica e Gurazezve.......
ose berberin Zefin ne Sarreq te te merrte me zor me pre floket ....
Do ma per Shkodren :p se i njof edhe disa shitse buket

hahahahahahah tresh ku na kujtove Zef Berberin,, une si kam ra kurr rrugs zarreqit prej Zefit, mtha nje njeher kur shkova ca te jan ba ato floke maj bishta bishta hajde ti pres se ka dal nje mode e re italiane,, ik mar i thash moda jota ashte me kap naj lek..... lene se me zi cpo pres me shku ne shkoder ket vit mka marre madhi....

Zoten po Tarukun e Shatrivanit a e njifeni????

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 30 Mars 2005 - 01:48:

Qysh kur asht anetarsu Zef Berberi ne forum maj Dreqe, haahahahahahahaa

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

hahahahahahah tresh ku na kujtove Zef Berberin,, une si kam ra kurr rrugs zarreqit prej Zefit, mtha nje njeher kur shkova ca te jan ba ato floke maj bishta bishta hajde ti pres se ka dal nje mode e re italiane,, ik mar i thash moda jota ashte me kap naj lek..... lene se me zi cpo pres me shku ne shkoder ket vit mka marre madhi....

Zoten po Tarukun e Shatrivanit a e njifeni????

Edhe ne forum ka hy Zefi a?hahaahahahahahahah

ishalla na qeth djemt se , hahahahaahahahahahaha!

hahahahaahahahahahaha, oh marova tuj qesh!

hahahaahahahahahhaahahahhaahahahahahahahaha

Po Taruku cilin pseudonim ka ne forum, hahahahahaahahahah

hahaahahahahhahahaahahahahahah(mos me dal prej temet!)

Postuar nga tresh datë 30 Mars 2005 - 01:55:

Po Hansin ate krykuqin tollac...edhe ai berber ishte po i shkote njerezve ne shtepia....sidomos kur kishte me qethe femna......gra e vajza te reja :p
Sa mire i ka qethe :p:p:p
Sa per kujtese e keni ne Amerike ne Detroit nqs doni me u qethe ju jap numrin e telefonit :p

une s'kam dale gja prej temet....se ai Zefi ka hape internet kafe e ndoshta e kena moderator a administrator ne forum

Postuar nga SHKODRANI I QESHUR datë 30 Mars 2005 - 02:19:

miremrama

po "maj e rusit " a e mani men mar
e ka pa lan autobuzin tre leksh pa pune
se ajo ka marr ka dy lek
hahahahhahahahahahahah
po kam frige mos ka hy edhe ajo ne forum
e po na duhet tan djemve me ik me vrap
hahahahahahhahah

Postuar nga NS-6 datë 30 Mars 2005 - 04:30:

ne fillim do doja te takoja iher fajtorin se fundja fundit ai e ka "fajin"qe te gjithe jemi mbledh ketu besoj.pastaj amor-in,sabinen,durrsake topolaken,endrin,analisten....(emrat nuk jane vendosur sipas rendesise qe ta keni parasysh)

Postuar nga Niqua datë 30 Mars 2005 - 23:33:

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
ne fillim do doja te takoja iher fajtorin se fundja fundit ai e ka "fajin"qe te gjithe jemi mbledh ketu besoj.pastaj amor-in,sabinen,durrsake topolaken,endrin,analisten....(emrat nuk jane vendosur sipas rendesise qe ta keni parasysh)

NS-6 po mu jo???? anyway yur lost

Postuar nga NS-6 datë 31 Mars 2005 - 03:10:

dreqe me fal qe nuk te kam permendur por kjo sdo te thote qe nuk dua te te takoj dhe ty.nese e ke vene re e kam lene pika pika ne fund qe do te thote se ka edhe te tjere qe dua te takoj

Postuar nga Niqua datë 31 Mars 2005 - 23:08:

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
dreqe me fal qe nuk te kam permendur por kjo sdo te thote qe nuk dua te te takoj dhe ty.nese e ke vene re e kam lene pika pika ne fund qe do te thote se ka edhe te tjere qe dua te takoj

hahahahahahaha ok naqe edhe une do kisha deshir te takoj nese je simpatik...

Postuar nga NS-6 datë 01 Prill 2005 - 03:10:

pse moj mos me qene nuk me takon aaaaaaaaa?
hej hej ca bohet n'dite t'sotmi!!!!

Gjithsej 29 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.