Forumi Horizont Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 »
Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotot e anëtarëve (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=271)
-- Gjejeni kush jane!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3051)

Postuar nga Shenjtori datë 29 Nëntor 2003 - 06:13:

Jooooooooo
Mi Brunke si te te harroj une ty. Prandaj po them qe ka Police edhe ketej prandaj hirushja mos te kete pike meraku.

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 29 Nëntor 2003 - 06:15:

jo mo jo

nuk jam pref ndonjehere une para kohe ,keshtuqemos ma qaj hallin....une thjesht do kish deshire te kisha nje dhurate nga ju antaret e forumit dhe shoqerijak, nqs doni te beheni te tille per mua kuptohet....se sa per TV s'kam problem se kam nje ktu ke dhoma ime....cao njerez.....

Postuar nga ADELAIDA datë 29 Nëntor 2003 - 06:17:

Citim:
Po citoj ato që tha Shenjtori
Adelaide akoma vazhdon me presione ti?????? Nuk ke per te zgjidhur gje keshtu. Nuk perulem perpara presioneve, sado te forta te jene ato
Mgjs sikur ke filluar te ma prishesh cik mendien, por gjithesesi do te mendohem dhe pak.
Vetem te kujtoj qe greva eshte metoda e fundit per te arritur qellimin. Nuk besoj qe do shkosh ne shkallen e fundit,pasi nuk ma ha mendia qe i ke harxhuar kaq shpejt metodat e tua bindese.

Une do vazhdoj me presionet e mia derisa ta shoh emrin ne liste...E lexove mire kete te fundit?Ta lexoj dhe jo te me mashtroj njeri qe ma ka vene emrin ne liste Ok?
Kjo fjalia e fundit shejtano do te thote se ke arritur te me shohesh disi por jo aq sa ta kuptosh rrezikshmerine time... Ben mire te mos me provokosh

Postuar nga Bledumi datë 29 Nëntor 2003 - 06:23:

Adelaida,ne listen time te zgjedhesve je futur,..nuk e di te e Shenjtorit...

Brunke e gjete Dhuraten mi...

Postuar nga Shenjtori datë 29 Nëntor 2003 - 06:23:

Nuk ma ha mendia qe agresiviteti yt te jete me i madh se kaq. Mendoj se ky eshte maksimumi(perderisa arrite direkt ne greve)

Postuar nga Shenjtori datë 29 Nëntor 2003 - 06:29:

Yll bote zemra. Mire ecin. ja per nje jave 210 postime ca do me ti.

Postuar nga Bledumi datë 29 Nëntor 2003 - 06:30:

hahahaah Brunke sa i madh mojjj???

te ta them une....ke fituar nje TV 1.80 te gjate,dhe 70 kg..

kete do marresh si dhurate...po deshe merre po deshe lere...shif e boj...

Postuar nga ADELAIDA datë 29 Nëntor 2003 - 06:32:

Bledi do bini dakort ju te 2 apo si e keni hallin???
Ose tani qe mendohem eshte me mire keshtu se ka mundesi te marre 2 dhurata ...e sheh ti!!Si nuk me kishte shukuar me pare ne mendje???
Shejtano me duket se te zuri frika tani nga ata menyrat e tjera bindese apo seshte keshtu???Po keshtu do jete perderisa me fute ne greve vet kaq shpejt...Une do te thosha te vazhdoje te mendoheshe....
Per te miren tende gjithmone

Postuar nga Shenjtori datë 29 Nëntor 2003 - 06:34:

Naten te gjitheve ju kthej pergjigje neser
Sidoos ty Adelaide

Postuar nga Bledumi datë 29 Nëntor 2003 - 06:36:

NATENNNNNNNNNNNNNNN
neserrrrr::p

Postuar nga ADELAIDA datë 29 Nëntor 2003 - 06:45:

Citim:
Po citoj ato që tha BlEdUmI
hahahaah Brunke sa i madh mojjj???

te ta them une....ke fituar nje TV 1.80 te gjate,dhe 70 kg..

kete do marresh si dhurate...po deshe merre po deshe lere...shif e boj...

O brunke po ti mi yllo ke nevoje per Tv apo per okllai per te hapur petet e byrekut...Sqarohe mire jalin rrusho..
Te perqafoj fot sepse na morri malli zemer...

Shejtano shko fli clodhu ca dhe flasim neser pa problem...ne njerzit e punes ketu presim...
O bledi po duhet pare kjo puna juaj ...Bashke vin,bashke rrini,bashke ikni...

Naten cuan ,naten ...gjume te embel...& sweet dreams!!!(Bledin se kam shume merak per keto sweet dreams une por ketij shejtanit se do ja bej?do te ndihmoj mos ki merak...)

Postuar nga arsona datë 29 Nëntor 2003 - 12:09:

Wink hahahaha bledium dhe shenjtori

hey o cuna po ca behet ore pu sa te keqija qe jane keto gocat nga tv na i kane kaluar muhabetin nejse.... hej e di ca po ju deshen me $ tju japi arsona si tip sponsorizimi qe te keni me shume varjete dhe ti kenaqni te gjitha gocat te pakten me nga nje flash light .....
hej ajo bruna se kishte keq ate tv 180 polesh ose inches :p .....lol

Postuar nga Shenjtori datë 29 Nëntor 2003 - 13:31:

Citim:
Po citoj ato që tha ADELAIDA

Naten cuan ,naten ...gjume te embel...& sweet dreams!!!(Bledin se kam shume merak per keto sweet dreams une por ketij shejtanit se do ja bej?do te ndihmoj mos ki merak...)

o ADELAIDE si shume po te ze meraku per mua.

Mos u merakos per mua se edhe une sweet dreams shikoj, por po deshe te me ndihmosh une jam i hapur per kedo.Mu me vjen keq per ato qe duhet te rrine akoma ketu dhe nuk bejne sweet dreams.

U se harrova, duhet te presesh icik rradhen.

Pastaj normale qe rrime bashke perderisa jemi ne te njejten pune. Dhe sa per njerezit e punes mos rrini 3 dite pa ardh ne forum dhe pastaj detyroheni te rrini pa gjume.

Postuar nga Shenjtori datë 29 Nëntor 2003 - 13:36:

Ah moj arsona si jane keto cupat e sotme papapapapap. Te fusin ne dhe te fusin.
Hej nuk e ke keq me ato dollaret ti. Mire do beje t'i sillje se keshtu si ka vajt puna nuk i kenaqim dot te gjitha.

Postuar nga arsona datë 29 Nëntor 2003 - 13:52:

shenjtori

pupupupupuu po lere papapapat per cupat ti po shiko se cbejne djemte nje fjale tju thuash per dollaret edhe gati jane.
ok o byrazer cke ti sa ke arsonen mo e ca koken per shpenzimet e forumit...lol :p

Postuar nga Shenjtori datë 29 Nëntor 2003 - 14:07:

arsona

AHH moj te vdes une per ty. Si shpirt te kam.
Nuk e di ca do kisha bere pa ty.

Postuar nga ADELAIDA datë 29 Nëntor 2003 - 19:01:

Citim:
Po citoj ato që tha Shenjtori
o ADELAIDE si shume po te ze meraku per mua.

Nqs se ke kuptuar akoma kjo eshte nja nga metodat bindese te miat....
Lajkat....
Te shikojme mos del gje nga keto tani...

Postuar nga Shenjtori datë 29 Nëntor 2003 - 19:05:

Citim:

Nqs se ke kuptuar akoma kjo eshte nja nga metodat bindese te miat....
Lajkat....
Te shikojme mos del gje nga keto tani...

HHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

Edhe mund ta kishe evituar kete fakt pasi kishte filluar te nderroja mendi per futjen tende ne liste.
N.q.s keto lajka jane te sinqerta do i pranoj me gjithe qejf. Ne te kundert harroje dhuraten.
Por kam pershtypjen qe jane sa per tu futur ne liste. Shpresoj te jete e kunderta.

Postuar nga ADELAIDA datë 29 Nëntor 2003 - 19:50:

E kunderta eshte ,e kunderta....

Postuar nga Shenjtori datë 29 Nëntor 2003 - 19:52:

HAHAHAHHAHAHAHA

Prape nuk me bind. Duhet te besh akoma me shume pune bindese.

Postuar nga Bledumi datë 29 Nëntor 2003 - 21:06:

Citim:

O brunke po ti mi yllo ke nevoje per Tv apo per okllai per te hapur petet e byrekut...Sqarohe mire jalin rrusho..
Te perqafoj fot sepse na morri malli zemer...

Shejtano shko fli clodhu ca dhe flasim neser pa problem...ne njerzit e punes ketu presim...
O bledi po duhet pare kjo puna juaj ...Bashke vin,bashke rrini,bashke ikni...

hahahahaah..Adelaida,sqarimet ketu i bej une...Nqs Brunkes nuk i pelqen dhurata,edhe mund te mos e pranoje..(oooouuuuuu si okllai te duket dhurata ty..???nqs ke pare okllai 1.80 m te gjate ma jep mu ta fus ke libri Guinness)

Epo ne te njejten zyre ne lal..e kemi nga halli,jo nga malli...:p

Nga e di ti qe bej sweet dreams une mi...???..aman ndihmoje icik se ngordhi ky..Vetem endrra Horror shef..

Postuar nga Bledumi datë 29 Nëntor 2003 - 21:08:

Arsona

Arsona.. shume flm per ndihmen..
qe sot e tutje je sponsori kryesor i zgjedhjeve..
te gjitha reklamat i ke falas..:p

Postuar nga arsona datë 29 Nëntor 2003 - 21:54:

Cool o reklama falas thote ok good deal

hej nese doni te beheni te famshem si keta dy kingat ketu( ju bej icik qejfin reklam muhabeti mo) ju lutem na kontaktoni tek dhoma e forumit shqipetre dhe tek tema gjeni kujsh jane aty do te keni nje tabele qe ju ndihmon per qarkullimin e me tejshem te forumit. tabela permban dy turinjte me te bukur te forumit njeri eshte i bledumit e ai tjetri i shenjtorit(djallzorit) pra qe sot e tutje nese keni per te reklamuar turirin tuaj mund ta reklamoni free se keshtu ka thene lali bledumi.

Postuar nga Bledumi datë 29 Nëntor 2003 - 22:00:

REKLAME

hahahaahhhaahahah
o lal,po une thash reklama falas vetem per ty jo per te gjithe..:p..

REKLAME..........
NJEREZ:--
Njeriu i mire eshte ketu mes nesh..A e dini kush eshte...Ajo eshte nje vajze shume e mire dhe e sjellshme..Te gjitha te mirat i ka mo.....Pra pa e zgjatur shume emri i saj eshte.....emri i saj eshte.....emri i saj eshte.....emri i saj eshte........
ARSONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...

Postuar nga arsona datë 29 Nëntor 2003 - 22:10:

hahahahahahaha

hej o bledum po mja re se ma shemtove nickun ce kishe shkruajtur aq gjat...
hej o njerez, eo o milet i forumit po qysh mos jesh e mire me keta njerez te mire more amani si psh mos jesh e mire me bledumin apo me shenjtorin ai shpirt njeriu i shkreti...haha lol

Postuar nga Bledumi datë 29 Nëntor 2003 - 22:18:

Talking

ahahahhaah ok Ok...e modifikova...
Njerez te mire eeeeeeeeeeeee..hahahahahaha shume shume rrofsh per pershtypjet e tua..:p

Postuar nga arsona datë 29 Nëntor 2003 - 22:26:

Angry :p po ti ke tall me kete turi re?

ok mire ste pelqen njerez te mire ty u se eshte zor i madh te thuash jeni te lige jo per ndonjegje po ashtu jeni.............lol sidomos ti bledum katil i keq merresh me kontraband fotosh e tv ne forum

Postuar nga Bledumi datë 29 Nëntor 2003 - 22:34:

Unhappy

aiiiiiiiiiii ..jo mi jo,se nuk e thash me ate kuptim qe e ke marr ti.......
iiiiiiiiiiii direkt i ngeli hatri kesaj......

P.S a sikur te merresha me kondrabande:p...do kisha lek me thas tani...
I keq vallai nuk jam...Pyet Brunken po s'besove...

Postuar nga arsona datë 29 Nëntor 2003 - 22:52:

Thumbs up hahahahahahaha

po ca kontrabande mo do me ti aman ore aman
po ti e grive sponsoren nga dollaret more, ty shtoju numri i vizitoreve mua shtoju shuma e $ pupupupuu e di ca qe sot e tutje ske me cash te that ne dore do vete ti ble televizorat me shumic e do ti bej gift. kjo do jete gjendia derisa ju vendosni te kaloni ylberin perseri se me duket se ke mbet spears akoma ti edhe si femrat mo e ke mendjen per lek...lol hahahahahahahahaha
bye o byrazer mo e caj koken se arsona zemrohet edhe pajtohet

Postuar nga Bledumi datë 29 Nëntor 2003 - 23:09:

hahahahahah
Nga ylberi u bene kohe qe jena kthy ne...mgjth ai kalimi ishte sa per momentin,jo pergjithmone......
e di qe e ke mire ti...me mire na sill vetem TV jo para kesh ne dore,se fundja lek jane ato ta marrin mendjen....jo per gje po ngelin zgjedhesit pa dhurata.......ti bej punen tende si sponsore,per te tjerat mendojme ne....
NJEREZ: Njeriu i mire eshte mes nesh...ARSONAAAAAAAAAA....

Postuar nga Shenjtori datë 29 Nëntor 2003 - 23:18:

Ore ca behet ketu njehere????? 2 ore vajta fjeta gjum dhe ketu eshte bere kerdia.
Ore juve te dyve kush ju jep te drejten qe te flisni ne emer tim???Mos e zgjasni shume n.q.s nuk doni qe tu qis prej ........ jashte.

O arsona mos degjo ate se nuk merr vesh nga puna e lekeve + eshte shume materialist. Vazhdo cash silli ti se i administroj une.

Postuar nga Bledumi datë 29 Nëntor 2003 - 23:23:

Talking

Shenjtoro,urte ti....hahahahaahah poshte LAZIO..hahahaahh

Arsona me mire TV se i griu leket ky.......ka ble 2 benz-a deri tani,vetem me leket e tua...Tani edhe une bleva dy,po 1 benz dhe 1 BMW,ai i ka te dy benz-a....

Postuar nga Shenjtori datë 29 Nëntor 2003 - 23:26:

Ore ti je me mua apo kundra meje????? Leri ore llafet se duhet te jemi te bashkuar kunder armiqeve qe duan te sabotojne zgjedhiet. Nuk duhet te percahemi se Black ate moment po pret.

He re Bledum 100 te kam then mos i degjo shume femrat po jo ti. E shikon si te percajne.
Nejse iku ky muhabet. QE ketej e tutje nuk ka me llafe kundra njeri-tjetrit

Postuar nga Bledumi datë 29 Nëntor 2003 - 23:29:

Thumbs up

po ky eshte stili mer,qe ti terheqim icik vemendjen ARMIQVE qe te kujtojne sikur jemi percare..Dhe pastaj ti fusim me mes......

hajd hajd ne zyre do bejme planet..:p..e di ti mo.....

Postuar nga arsona datë 30 Nëntor 2003 - 02:19:

Cool ore o cuna

po ju re mua me keni armik ju he ju ju mire mire
pale ti shenjtor i dashke dhe cash ti pse ca u be ketu re u lirua he, he re
hej nejse nejse cash si ti doni u pa puna vetem zgjedhesit mo na i lini pa dhurata .
po ca viti i keni ato bencat te pakten kur te vij aty te kem te perdor njerin se sdo ec me kembe une..........:p

Postuar nga Shenjtori datë 30 Nëntor 2003 - 03:38:

Cke o lal se per ty do i rreshtojme Benz-at.
Vec hajde ti, pa me te tjerat merremi ne.

Postuar nga elbasanlliu_2003 datë 30 Nëntor 2003 - 03:47:

o shenjtori
edhe une jam me lazion
ti duhet te jesh ai qerosi qe ngjan si nazist se i ngjan icik edhe LIVERANIT. E hangu lazio sot .... ka fillu ti eci ters qekur merr zezake ne ekip

Postuar nga Shenjtori datë 30 Nëntor 2003 - 03:48:

EHHHHH
ca ti besh.

Po mos e vrit mendien se me JUVEN do bejme hatane.

Postuar nga BUCS datë 30 Nëntor 2003 - 03:50:

Lere mos e pyet ca hataje do beni ju

Televizorin akoma se kam marre une Degjo se po ju duroj shume, po po me soset durimi.

Keni afat deri te henen, po nuk e mora deri atehere te zinjte ju pastaj

Postuar nga elbasanlliu_2003 datë 30 Nëntor 2003 - 03:57:

do besh gol ti si para 2 vjetesh shenjtori ???????????????

ama ta pranojme LIVERANI eshte shume jevg i shpif hahahaa

Postuar nga Shenjtori datë 30 Nëntor 2003 - 04:02:

Hey Bucs te thame qe ti je i vezhgues i OSDE-se prandaj ti nuk merr dhurata. Nuk te mjaftuan antena dhe kablli......... i TV kuptohet.

Ylli mos u bej merak se une do te sjell me shpenzimet e mia kinema aty ku je.

O elbasanlli le ta mbajme liveranin se ai na nderoi para ca vitesh me ate gol te felliqur jevgu :p

Postuar nga Bledumi datë 30 Nëntor 2003 - 04:22:

o shenjtoro skeni ca boni me Juven ju jo...ju kur nuk perballuat dot Sienen...vaj hallit juvesss.

O Bucs...po ti mer do dy pune pernjehere keshtu...A je OSBE-ja..???rri pra urte se ke per te marr rroge sa per 4 TV....

Brunke...Ske Tv ti...more vesh...sdu une me ta dhen...ke fitu nje gje tjeter ta thash edhe njehere..

Postuar nga Shenjtori datë 30 Nëntor 2003 - 15:39:

O Bledum mos ja rrit aq shume rrogen Bucs-it se nuk po ben ndonejgje te madhe. Ai as per te vezhguar nuk vjen e jo me per ndonjegje tjeter.

Postuar nga Bledumi datë 30 Nëntor 2003 - 18:38:

Angry

e di qe se ke keq ti Shenjtoro.....
O BUCS,ose bej punen tende ose ta shkurtova rrogen.. more vesh apo jo..
Me duket se je inkriminuar me kriminelet ti.....ore mos harro se je OSBE-ja...bej punen qe te kane caktuar..

Postuar nga Shenjtori datë 01 Dhjetor 2003 - 06:18:

Bledum ssot nuk na e vari njeri se e paskan pushim.
Te shohim neser

Postuar nga hirushja datë 01 Dhjetor 2003 - 08:05:

JO jo

Por njerezit lodhen duke pritur radhen dhe kurgje nuk ka ne fund. Njerez jemi edhe ne dhe duam ndonje gje.

Postuar nga Shenjtori datë 01 Dhjetor 2003 - 22:44:

E kush ju ta qe do ngelieni pa gje. Pervec cmimeve te medha te gjithe te tjeret do kene dicka simbolike mgjs pjesa me e madhe i ka marre.

Postuar nga Bledumi datë 01 Dhjetor 2003 - 23:34:

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Por njerezit lodhen duke pritur radhen dhe kurgje nuk ka ne fund. Njerez jemi edhe ne dhe duam ndonje gje.

O hirushke,po e di ti moj qe ka shume njerez qe nuk kane votuar akoma...Disa nuk kane marre mundimin te votojne,disa te tjere nuk kane gjetur emrin ne lista,keshtu qe ne po mundohemi ne menyre sa me transparente,ti fusim edhe keta ne lista...pa u plotesuar kushti i 60-65 % i zgjedhesve,nuk ka rezultate..

ti mos e vrit mendjen se e ke fituar dicka..besoj se te vete mendja.:p

Postuar nga hirushja datë 01 Dhjetor 2003 - 23:53:

Po Ato

Ndoshta nuk duan te votojn, ndoshta kane qen te zene me pune. Me duket se ju s'do e tregoni se kush eshte njeri e se kush eshte tjetri sps nuk keni para dhe s'dini si te ja beni.

Hajde pacim tani.

Postuar nga Bledumi datë 02 Dhjetor 2003 - 00:09:

jo mi jo,para kemi edhe si tja bejme dime,por nuk duam vete...me mire te behen te ndegjegjshem dhe te vijne vete te votojne...

Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 »
Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.