Forumi Horizont | Gjithsej 26 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit » Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- te qeshim se bashku... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3611)
E lezetshme ajo
Ashtu te do partia ,poliglot
Kushe shte poliglot mi ( ne radhe te pare ca do te thote poliglot ) ????
po nuk te shava mor dreq eshte kompliment
Nese vertet se di ca do te thote po ta them une mos vdesesh budalla(eshte shprehje kjo ,asgje personale) Do te thote njeri qe di shume gjuhe dmth ti po ti dije 3-4 ose me shume gjuhe te huaja
oh!
[QUOTE]Po citoj ato që tha ThE_MaStEr
[B]SHKRESE PER RRITJE RROGE!
Une, I nenshkruari Penis, kerkoj nepermjet kesaj shkrese nje rritje te rroges time vjetore per arsyet e meposhteme:
Une bej pune fizike
Une punoj ne thellesira te medha
Ne gjithcka qe bej, une hidhem gjithnje me koke
Une nuk bej pushim gjate fundjaves ose gjate diteve tjera
Une punoj ne nje mjedis me lageshtire
Une nuk paguhem per kohe shtese
Une punoj ne nje vend te erret, me nje sistem shume te keq ajrimi
Une punoj ne temperatura te larta
Une gjithnje jam I ekspozuar ndaj semundjeve ngjitese gjate orarit te punes
I juaji
Penis
--------------------------------------------------------------------------------
Po ca ke bere mo THE_MASTER,po ti nuk ke thene arsyen me kryesore mo, prandaj nuk ia kane ngritur rrogen!
Po thuaj mo qe "Nganjehere i biem edhe mutit me koke!" e ta shohesh qe do ia ngrene.
sa shume une qe benke mi rrugeci
mbae cik veten
Hello
ishin i cift ne nje dhome edhe femra ishte duke pa televizor kurse mashkulli po lexonte nje liber tashi ne televizor po shifte dashuri ene ksaj femres ja nxef per sex ene i thot te dashurit hec e bojm sex. Ene fillo ky duke e ferku ene co gishtin posht ke veni .... ene fillo me u lengzu kjo sa i bohet gishti me long ky nderro faqen .
Po ca te besh mi bzzzzzz duhet te punojm se kemi kalamaj.
A ke ndonje pune ti mi bzzzzz, se vij un e punoj.
bzzzzz me ka marre ne pune mua ,,,po javen e fundit s'me ka dhene akoma roogen
se i ka lene te gjitha leket ne intenet
HA HA HA
HA HA HA HHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OOOOO
hajde tani te vazhdojme te qeshim
Artani kthehet nga shkolla dhe i thote te atit se ka marre 4 ne matematike.
"Pse?" e pyet i ati.
"Mesuesi me pyeti sa bejne 2x3?' dhe une i thashe 6'"
"Po aq bejne!"
"Pastaj ajo pyeti sa bejne 3x2?'"
"Ku mutin eshte ndryshimi?"
"Po tamam keshtu i thashe edhe une!"
Zefi kthehej nga USA
Vendosi Zefi te kthehej njehere ne shqiperi se iu bene vite ne usa dhe e kish mare malli. Pret nje bilete dhe niset. Tek po rinte ne aeroport per te pritur avionin qe desh dhe nje ore te nisej, shikon ne nje qoshe nje makineri te madhe qe po tja vije doren siper te theshte te gjitha te dhenat e tua. Zefi na u be kurioz dhe nuk duroi,shkoi te makineria dhe i vuri doren siper, dhe makineria filloi
-- Ti je Zefi nga Shqiperia, ke vite ne USA, je kaq vjet, ke kaq femije dhe per nje ore te nisej avjoni per ne Shqiperi.
Zefit i iku truri dhe me vrap vajti e u vesh si prift e i vuri doren makinerise,dhe makineria filloi
--Ti je Zefi nga Shqiperia, ke vite ne USA, je kaq vjet, ke kaq femije dhe per gjysem ore te nisej avioni per ne Shqiperi.
Ketij prap nuk i besohej e vati me vap u vesh si grua, dhe i vuri doren makinerise.
--Ti je Zefi nga Shqiperia, ke vite ne USA, je kaq vjet, ke kaq femije po me karlleqet qe po ben te iku avioni.
Polici prej qyteti!
Na kthehej njehere nje shqipetar ne vendin e vet se kish shume kohe ne emigrim dhe e kish mare malli.
Shkon ne kryeqytet dhe ndalet perpara Skenderbeut. Aty shikon nje polic dhe e pyet
-- Me falni z polic(si i edukuar qe ish) Skenderbeu eshte ky?
--Ehe!- i thote polici.
Ky iken i habitur pa e kuptuar fjalen "EHE", kerkon i shkreti neper fjalore fjalen "ehe" po hic, nuk po e gjente. Te nesermen shkon perseri te Skenderbeu, shikon nje polic tjeter dhe e pyet
-- Me falni z polic, Skenderbeu eshte ky?
-- Po- i thote polici.
--Ore z polic - i thote ky- dje ishte nje polic tjeter ketu dhe e pyeta,e mu pergjigj me fjalen "ehe", ceshte kjo fjale?!
-- Emo -i thote polici- se do kete qene pe fshati.
-- Po pse ti pe qyteti je?- i thote ky
-- EHE- ithote polici
Futboll!
Ndeshje futbolli midis kafsheve dhe insekteve. Fillon loja dhe kafshet duken me mire se insektet duke mbyllur pjesen e pare me rezultatin 1-0.
Tranjeri i insekteve pjesen e dyte ben nje ndrim duke nxjere milingonen dhe ne vend te saj hyn shumkembeshi. Fillon loja dhe shumkembeshi me i miri ne fushe duke bere ca triblime te bukura, ca pasime fantastike qe nuk i merje vesh se me ke kembe i bente, vertitja e topit neper kembe ta hiqte trurin fare etj. Keshu mbaroi ndeshja 1-3. Fitues insektet me ne krye shumkembeshin.
Me vrap leshohen gazetaret per te mare ne interviste shumkembeshin.
Njeri prej tyre i thote- Si ka mundesi qe tranjeri nuk te futi pjesen e pare, ti ishe me i miri?!
-- Pjesen e pare po lidhja kepucet- i thote shumkembeshi.
lepuri drogaxhi!
nje dite lepuri kishte dal neper pyll qe ne 6am, dhe shikon kaprodhin duke pire i tekje raki, dhe i thot o kaprodh lere rakin se te ben keq per shendetin hajt bejm vrap te dy, qe te mbajm trupin ne form.
mire e ke ti- thot kaprodhi, heth matan goten e rakis e fillon vrapin.
me matan shikojn ujkun fuke pir cigare, shkon lepri dhe i thot: o ujk lere cigaren se te ben keq per shendetin, hajt dalim te bejm vrap qe te mbajm trupin ne form. mire e ke ti - thot edhe ujku, e heth edhe ky cigaren edhe fillon vrapin me kta te dy!
me matan shikojn dhelpren qe sapo kishte bler 2 kokrra XTC, pocin e birres ne dore e ishte gati per te pire XTC-in, iken lepuri dhe i thot-dhelper leri drograt dhe pijet alkoolike se te bejn dem per shendetin, hajt dalim te bejm vrap, qe te mbajm trupin ne form. mire e ke ti -thot dhe dhelpra, nje te hedhur XTC dhe burren dhe fillon vrapin.
me matan shikojn ariun, ky miku i kishte futur nje tre fletshe hashash, dhe nje got jack daniels, ktu tani iken kaprodhi, ujku dhe dhelpra dhe i thon ariut: o ari leri drograt dhe pijet alkoolike, se te bejn dem per shendetin, keshtu na tha lepuri, neve kemi hequr dore e po na mer lepri per te ber vrap, lere edhe ti drogen edhe hec dalim per vrap.
kurse ariu ia kthen: po pse sa her qe ti fusi lepuri ndonje vize kokaine do nxjerri gjith pyllin per et ber vrap ai kshu!!!????
lepuri kopil!
ishte nje lepur dhe shkonte te kelyshet e dhelpres dhe i thoshte:
lepuri: ku e keni mamin?
klyshet: ka dal per te gjetur ushqim!
lepuri: prap paska dal ajo b,ucja! kur te vi mami thojini qe po e kapa do e q,i mu ne pi,dh!
kelyshve ju vinte inat e ulnin veshet!
nje dite, dy, tre, 5 dite i njejti avas me lepurin kelyshet merziten shum dhe i thon dhelpres. ate dite dhelpra nuk doli per gjah po priste lepurin, lepuri ate dite ishte nxehur dhe sa fut koken ne kasolle thot i nxehur: ku e keni ate k,urven se do ta q,i fort fare...............................kur cte shohi ky dhelpra dy metra ne kemb, e ja fut vrapit i shkreti qose me qoshe te pyllit, edhe dhelpra po e ndiqte kemba kembes! ne vrap e siper lepuri futet ne nje te care peme te vogel e del matan, dhelpra su mendua gjat u fut po ne te njejtin vend mirpo sdoli dot ngeci, lepuri e pa i shkoi ng amrapa i kercen siper dhe duke e q,ir i thot: po un nuk doja qe te shikonin kelyshet moj b,uce po ty ste merr vesh koka!
boom persevativo!
nje zezak italian shkon me i farmaci dhe i thot farmacites:
mund te me jpesh uno persevativo te lutem?
po i thot kjo urdheru!
e mer ky shko ne shpi i kercen zezakes e vjen te nesmen ne farmaci prap dh e i thot farmacites: mund te me japesh nje persevativo piu forte, te lutem, dona nera forte uomo nero forte boom persevativo!
ok- i thot kjo e shkreta e i jep nje me te forte!
te nesmen kthehet prap zezaku: uomo nero forte dona nero forte boom persevativo, me jep nje persevativo piu forte te lutem!
po mir i thot kjo, dhe i jep persevativin me te forte qe kishte ne dyqan!
vec kur vjen te nesmen zezaku dhe i thot: dona nero forte uomo nero forte boom persevativo!
kjo e shkreta(farmacistja) mer nje komardare biciklete e qep mir e mir dhe ja jep!
vjen zezaku te nesmen tek farmacistja duke caluar!
he- i thot farmacistia, ca ke?
kurse zezaku i kthehet: uomo nero forte, dona nero forte, persevativo forte, booooom pala sinistra!(nqs germezimi nuk eshte i sakte do te thot: boooom b.olja e majte)
hahahah
Sh tu bukura keto tiger_aspect sidomos ajo me lepurushin e droguar
Mu kujtua dhe mua nje
Ne nje pyll jetonin te lumtur nje cift lepurushash .
Por nje dite lepurushka zhduket , u be merak keq lepuri ku e kam qe ku e kam gruan kerkon gjithandej neper pyll po se gjeti .U merzit shume ky dhe po thoshte po cu be kjo u bene 2 dite qe ka ikur nga shtepia .
Kur papritmas e shikon qe vjen drejt tij e skuqur dhe me pushin e shkalafitur ne nje gjendje sh te keqe .
-Ca te ka ndodhur moj -i thote ky.
-Po ja une po beja shopping dhe me rremben ariu dhe me perdhunon per 3 dite e 3 nete , o mor burre ca kam hequr , nuk ngopej ariu
-Prit ,i thote ky , ti ke ikur vetem 2 dite moj budallaqe .
-E di thote kjo me nje buqezeshje ne fytyre po do shkoj dhe sot te me perdhunoje. )
E kuptuat?
PER NJE HERE NUK BEHESH PEDERASTE
du italiane shkojne me pushime ne kube ,
antonio dhe giovani.antonio ishte pederaste,naten e pare dukeu kethyer ne hotel .antonio i thot givanit te hipi nje her ai i thot je i marre nuk jam pederaste.antoni i pergjigjet e ithot duke i ferkuar duarte nuk behesh pederaste per nje here ,mir po te le vetem nje her ,nje te shtune mbasi kethehen nga diskoja i thot te hipi nje here ej je i marr i pergjigjet te lashe nje here dhe ste le me .ok,po kush eshte ber pederaste per dy here ,dhe i ferkon doren prape dhe vithet .mir po te le por mos i rego kuajte ,naten e fundit duke u kethyer ne hotel giovani i thote atonios ,antonio do te bej nje pytje .he i pergjigjet fol,po per te treten her e behem pederaste .jo i pergjigjet ti je ber qe te paren her pederaste,por ta ni ke marre gusto.dhe me hip ti
Te dashur miq po dergoj edhe diçka qe shpresoj t'iu pelqej
Ishte njehere nje shofer dhe ky ishte mesuar ta bente çdo nate me gruan.
Mirepo kjo ishte ne kohen e xhaxhit dhe erdhi koha e zborit dhe po mendonin si do tia benin tani. I thote shoferi kur te vij une te çadra jote do te fus veglen dhe ti do ta kuptosh vete me - mire thote gruaja mirepo gjate bisedes qe po zhvillonin i degjon Dava nje zborist i thjeshte nga fshati dhe e shoqja i thote qe na ka degjuar mirepo shoferi nuk e pranon kete fakt thote qe ia mbyll une gojen atij lere qe nuk na ka degjuar. Dava e ben nje marifet dhe e thirren shoferin ne kamp dhe i thane qe do te shkosh te transportosh diçka ne nje vend te larget. Deshi s'deshi shoferi vajti dhe gjithe nerva po i jepte makines si i terbuar ndersa Dava vajti te çadra dhe futi veglen e tij dhe ia beri gruas se shoferit.
Te nesermen gruaja i thote mbreme i jepje makines si i terbuar jo si çdo nate tjeter ,e thote shoferi isha me nerva dhe e lene perseri per naten tjeter ku çfare te shihnin me tutje Dava perseri mirepo shoferi thote çi var teneqene Dave katundari,- ia pret Dava katundar ,katundar po nusen ta lashe me barre
Ja edhe diçka e vertete.
Vajta tek daja im qe e kam dentist dhe i thashe te me mbushte dhembin,pas pak erdhi nje polic per te nxjerre dhemballen dhe daja me tha qe prit pak sa ti nxjerr dhemballen policit epo mire thashe une meqe e kisha daje nuk ia prishja dot.
Ulet polici ne kolltuk dhe daja i beri gjilperen dhe pas pak i tha te eshte mpire , polici me gisht joooooooooooo
i beri edhe nje polici perseri jooooo me gisht
dhe kur daja i tha pa fershelle dhe polici ffffffffffffffffffffffffffff
nuk fershellente dot se i ishte bere goja dru i hapi goje por polici thosh qe me dhemb ia kish nxjerre dhemballen dhe i tha a ta kap tani jooo thosh polici se me dhemb po kur ia tregoi dhemballen e hequr polici vetem qeshte
me sa duket ish polic i bute polic demokracie e çfare mund te presesh nga keto police kaq trima
ahhaha shume t ebukura keto
Mizzzza je bere gati te fluturosh sot ?????
uaaaaaaaaaaa ca fjal eshte ajo
po re jam ber gati
sot do dal ne qiellin p[a re sa ko e mir qe qenka perjashta re jo per gje
Une thashe qe te beje ndonje fluturim per Shen Valentinin
uaaa sa mir hajde e bejm
wc e pyllit!
iher e nje kohe mlidhen te gjitha kafshet e pyllit dhe do bisedonin per ndotjen e pyllit! te gjitha kafshet e kishin ven re qe kohet e fundit pylli ishte ndotur shum. pas nje bisede shum oreshe me njera tjeteren kafshet vendosen qe me pune vullneteare do te hapnin wc publike ne pyll!
pas tre muaj punimesh wc u perfundun, u inaguruan, dhe me ne fund pylli filloj te pastrohej!
pas nje tre muajsh te tjere filuan te gjenden disa kakerdhi kafshesh neper pyll, meren kakerdhit ne laborator, i bejn analizat dhe kakardhit na dalin te lepuri!
e marin lepurin ne gjygj dhe i thot gjykatesi: lepur neve te gjith kontribuam per te pastruar pyllin e per te hapur wc publike, ti tani shkon e dhjet neper pyll, si e ke halli, pse si perdor wc?
po aman ere shoku gjykates, un dy here qe vjata ne wc me perdori ariu per et fshi b,ythen- thot ky i shkreti!
pershendetje te gjitheve jeni shume te mire dhe shume te zgjuar
e thene shkurt jeni njesha (mos iu rritet mendja shume se perfundoni si mos me keq)
Nuk na rritet mendja sepse e dime qe jemi njesha ( dmth na eshte rritur qe me perpara
)
PEMA
Na ishin nje here 2 police qe vrisnin mendjen se pema ne ane te rruges ishte femer a mashkull.Po rinin poshte pemes e vrisnin mendjen.Pas pak kalon aty nje xhaje dhe policet e pyesin
-O xhaje ca eshte kjo pema femer o mashkull?
-Mashkull. thote xhaja
-E si e kuptove
-Se ka 2 koqe poshte.
zjarrefikesit
Nje grua i telefonon ndihmes se shpejte dhe i thote:
- Dua te tregoj per nje zjarr qe ka rene.
Zjarrfiksi nga ana tjeter i thote:
-Ku ka rene zonje?
-Ne guzhinen time - thote ajo.
-Jo,thote zjarrfiksi - e kisha fjalen si te shkojme ne atje?
- Atehere... mund te futeni nga hyrja qendrore... te kaloni neper koridor, te shkoni ne sallon,dhe duke u futur nga dera e mbrapsme te hyni ne guzhine.
-Me falni zonje - thote zjarrfiksi. -ajo qe doja tju thoja eshte se si te vime ne qe KETU deri ATY ku jeni ju?
Pas nje pauze te vogel gruaja pyet.
-Pse nuk i keni me ato makinat e kuqe me sirena???
Nje mesues ne kohet e hershme per ta ngacmuar nje nxenes qe nuk
mesonte shume e bombardonte me pyetje dhe ia kishte sjelle ne maje te
hundes.Nje dite ne mengjes i thote perseri ketij nxenesit po nuk mu pergjigje per cdo pyetje te humbur do te me japesh 2 leke. I beri pyetjen e pare ,nuk e dinte i mori 2 lekshin i beri te dyten nuk e dinte , iberi te treten nuk e dinte ,me ne fund i thote nxenesi i irrituarrofesor do te te bej une je pyetje dhe po nuk e gjete do te me japesh 10 leke, mire thote profesori:
Dhe nxenesi vazhdon:eshte nje gje e zeze e rrumbullaket e mbeshtjelle me te bardhe dhe brenda saj ka nje top ngjyre jeshile me ne qender nje pike te kuqe. Mendohet profesori dhe thote:nuk e di i jep 10 lekshin dhe i thote nxenesit ma thuaj çfare eshte, dhe nxenesi thote :urdhero 2 lekshin se as une nuk e di se çfare eshte
Te lezetshme keto
Mua spo me kujtohet asnje po sa te me vije ndonjera ne mendje premtoj ta ndaj me ju te forumit.
Kiss you
hot dog
Nje fshatar shkoi per here te pare ne jeten e tij ne Rome ; per te vizituar Sallonin e bujqesise. Ne kohen e drekes , afrohet tek nje vend ku shiteshin panine. - A deshironi nje hot-dog ?-- e pyet shitesi . - Po -- pergjigjet fshatari . Kur e merr paninen e pyet shitesin: - Si perkthehet << hot-dog>> ? .Qen i nxehte --i thote ai . Fshatari shikon me fytyre te prishur , sanduicin e gjate e te skuqur midis fetave te bukes e i thote shitesit - Po ti nuk gjete ndonje pjese tjeter te qenit , po me dhe kete ?!...
hahahahaha
Shume e bukur kjo Master
Fshatari i shkrete shkoi deri ne Rome te hante 'hot dog' pse skishte dhe ne katundin e tij ai qen sa te donte
Rrezik kur te kthehej do i jepte dhe plakes
ahahhaha te lezecme ketoooooo
Pyetje: Cili eshte ndryshimi midis nje Ore muri dhe nje gruaje llafazane?
Përgjigje: Ora e murit edhe pushon ndonjëherë.
Pyetje:Cila eshte ngjashemeria ka ndërmjet gruas dhe mikroskopit?
Përgjigje: Të dy e bëjnë qimen tra.
Pershendetje te gjitheve
Cfare ka te perbashket midis nje gruaje te ngelur me barre dhe nje pule te djegur ne furre....?
Mundohuni ta gjeni vet..... heren tjeter do tua them une pergjigjen.
Ciao te gjitheve...!!!
Jane hot qe te dyja
Ok po e them une ....
Cfare kane te perbashket, nje grua me barre dhe nje pule djegur ne furre......?
Ne te dyja rastet.... Mjaftonte ta nxirrje jashte nje moment me para....
Eheheheheh....... ju pelqeu ?
Ciao a tutti.
rocker italia
E bukur!!!
Re: rocker italia
Citim:
Po citoj ato që tha trojani
E bukur!!!
Mire pastaj Cili eshte ndryshimi midis nje bjondeje dhe nje limuzine?
NUK KA NDRYSHIM
Te dyja te shkundin nga leket por po tua hipesh eshte gje e bukur.
edhe nje nga unaaaaaaaa
"ishte njeher michal Jackson me femin edhe po e ngacmonte michal femin te hunda po ja kapte edhe i thodhte "got cha"
"got ya" epo nje her dy her edhe i vete femija ja shkul hunden michal edhe i thot "no daddy i got ya"
edhe i jep hunden ne dor
hiihihiihihihihih
Kujdes nga shoferet!?
Ishte nje djale i ri qe sa here shkonte ne pune ne mengjes i takonte te hypte ne autobus ne te njejten kohe me nje murgeshe te bukur dhe ajo murgesha ja kishte lene fiksim.Kjo gje i kishte rene ne sy edhe shoferit te autobuzit qe nje dite e pyet ate djalin.
- te pelqen murgesha?
-Eshte klas fare -i thote ky djali- ma ka lene fiksim ,vetem tia beje nje here pa le te vdes pastaj.
- po a ke pyet ndonjehere ?- i thote shoferi?
-e kam pyet por me thote qe eshte murgeshe dhe nuk mund te beje seks-i thote ky djali.
-di une nje menyre se si tia besh -thote shoferi.
-po he mo si?-pyet djali
- duhet qe te shkosh tek manastiri i veshur me carcaf dhe te fshihesh mbas ferrave tek bacja (kopeshti) ,sepse ne oren nente murgesha del dhe falet ne ajer te paster.me te dale murgesha ne bahce per tu falur ,ti dil nga ferra dhe thuaji qe je zoti dhe ke ardhur qe tia besh njehere,dhe ajo padyshim qe do te pranoje-keshilloi shoferi
-ok -miratoi djali-plan i bukur.
Dhe diten e neserme ky djali u nis te realizonte planin qe i tha shoferi.U vesh me carcaf dhe u fsheh mbas ferrave tek bahceja e manastirit.Kur po afronte ora nente ai pa murgeshen qe po afrohej duke u falur dhe del menjehere nga ferra me carcaf ne koke dhe fillon flet me nje ze kumbues sikur te ishte zoti.
- Mos u tremb bij e dashur sepse jam zoti-tha ky djali
- UAU Zoti im ,cmund te bej une per ju - u pergjigj murgesha duke u ulur ne gjunje.
-Kam ardhur me te vetmin qellim qe ta bejme njehere -i thote ky djali sikur te ishte zoti.
-PO,Zoti im une jam murgeshe dhe sipas rregullave... -tha murgesha
-rregullat i vendos une-tha ky djali sikur teishte zoti.
- po mir si te duash ti , vetem te lejoj ta besh anale dhe te shpejte sepse kam probleme dhe pastaj dua te ruaj virgjerine -ja kthen murgesha.
- ngriheni fundin pra -i thote ky djali sikur te ishte zoti.
Mbasi mbaroi pune dhe u kenaq mire djali mashtrues ishte i vendosur qe ta bente murgeshen te paguante per injorimet qei kishte bere ajo gjate gjith kohes qe ky i shkonte mbrapa dhe ta hiqte carcafin dhe ti tregonte se kush ishte me te vertete.dhe ashtu ben.Eheq carcafin dhe duke qeshur me te madhe i thote murgeshes
-Me te vertete kujtove se isha zoti moj murgeshe budallaqe ,po une jam vetem ai djali i autobuzit dhe vetem desha qe ta benim njehere moj femer e trrashe- i thote ky djali duke qeshur.
Ne kete moment murgesha qe nuk po dukej teper e shokuar nga kjo gje ,heq edhe ajo shamine dhe thote
-Me te vertete kujtove se isha murgesha mor budalla , por une jam vetem SHOFERI I AUTOBUZIT mor idiot.
hahaha ajo me murgeshen eshte nam fare e kam ditur ate hahahahah
edhe nje nga unaaaaaaaaaa
ok
njori kishte shtruar gruan ne martenitet per her te peste, kater heret e para gruaja lind vetem vajza. Ky donte patjeter djale.
I vjen lajmi se gruaja lind dhe shkon posht dritares:
-he me i thot ai
....nuk fliste ajo
_he me dreq c'bere???
..... hic prap ajo
_Ca bere me t'mart mortja?(tani i nxehur)
vajze prap thot gruaja me gjysem zere
Ateher ky tregon "mikun" duke i thon:
_hec se ske per tA par me me sy ti kete!!!
JA DHE NJE NGA MUA
Nje i varfer vjedh nje pule per te shuar urine dhe shkon ne bregun e nje lumi per ta ngrene.Ndez nje zjarr dhe pasi e mbyt pulen filloj ti hiqte puplat.Kur pa pritur vjen nje polic dhe i varferi nga frika e hedh menjehre pulen ne lume.Por polici e shikon dhe e pyet.
---- C`far hodhet ne lume?
---- Ne lume? Une? Asgje,perse?
---- E atehere c`far jane gjithe keto pupla ketu?
---- Eeeee,asgje......ishte nje pule qe donte te bente banjo dhe me tha qe ti ruaja pak rrobat!!!!
ishte njeher hasani me hysenin
edhe keta punonin ne nje airport ne usa
edhe i thot hasani hysenit qe kishte mar vesh qe po te pije fuelin e airplane te jep fuqi
e mir e pin keta te dy
edhe t enesermen i thot hasani hysenit "ke pjerdhur gje ti?"
jo i thot hyseni
e mir thot ai mos pirdh se un nje bera edhe perfundova ne Texas!!!
Hey erdhi keteja ai e se paskam marre vesh une ppapapap pse nuk me the ta prisja per vizite :p
Gjithsej 26 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit » Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.