Forumi Horizont Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 »
Trego 431 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Shiten Moderatoret !!!!!!!!!!!!! :D :D :D (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4485)

Postuar nga amor alucius datë 05 Prill 2004 - 22:38:

Darke is it ur navel?
By the way,I like the trousers (I think I got a pair in the same model :p )

Postuar nga Klodel datë 05 Prill 2004 - 22:40:

ika un tani, me thoni ne duart e kujt bleresi perfundova qe te pergatit strategjine

naten e mire kalamaja

Postuar nga Klodel datë 05 Prill 2004 - 23:29:

Citim:
Po citoj ato që tha i_lire
30.000 edhe e mbyllim kete muhabet.

Shenjo mos te pafsha ne rruge, vula vula!

ofroj 100 000 mbi 30 000 eurot e i lire qe i kam fitu nga gjyqi qe hodha punen per dok qe nuk mi beri dhe e konsideroj veten monopol te vetvetes.
nuk jam me ne shitje

i kenaqur shenjtor me 130 000 euro?

shpresoj qe po, nese jo i marr radios nja nje milion gjobe pa frike, ti cakto cmimin se un ne dore e kam.

Postuar nga Shenjtori datë 06 Prill 2004 - 00:52:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja

ofroj 100 000 mbi 30 000 eurot e i lire qe i kam fitu nga gjyqi qe hodha punen per dok qe nuk mi beri dhe e konsideroj veten monopol te vetvetes.
nuk jam me ne shitje

i kenaqur shenjtor me 130 000 euro?

shpresoj qe po, nese jo i marr radios nja nje milion gjobe pa frike, ti cakto cmimin se un ne dore e kam.

I_lire, ke ndermend ta rrisesh cmimin e anes apo te fus ne xhep ato 130 000 Euro une. Me kete shume i jap dhe veten une si "opsion shtese"........

Postuar nga i_lire datë 06 Prill 2004 - 01:21:

E mer s'prisni hic ju, se sa shita shtepine mer, bo me bete troke.

O Ana s'do ti qe s'do te te blej une? KURRE MOS DAC!

200.000 EURO ketu Shenjtor, po the po ke dhe nje nuse te mire nga mbrapa.

VULA VULA KURRIZIN MOS ME DALSH PERPARA!!

Postuar nga Shenjtori datë 06 Prill 2004 - 01:24:

Atehere Analistja shitet per 200 000 Euro dhe nje nuse per mua te ofruara nga I_lire.....

200 000 e 1
200 000 e 2
200 000 e 3

Ta gezosh I_lire........:p

Postuar nga Bledumi datë 06 Prill 2004 - 01:25:

E gezofsh i_liro.....

Me sa me shume te tjera nga mbrapa..:p

Postuar nga i_lire datë 06 Prill 2004 - 01:27:

URRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Cuna prit te marr cik kalemin e te bej planet cfare do bej me analisten.

Postuar nga Klodel datë 06 Prill 2004 - 19:08:

kesaj i thone era tradheti. pse per 70 000 euro me shume me shite mo shenjtor. ik se ste flas me

Postuar nga Shenjtori datë 06 Prill 2004 - 19:11:

O ana me vjen keq por nuk mund ta rrefuzoja me.....

Nuk eshte puna se te shita per 70 000 Euro me shume, por dhe per nje nuse qe do ma sillte I_lire nga jashte......

Pastaj e kam mik dhe nuk doja qe te te humbiste.:p:p

Postuar nga Klodel datë 06 Prill 2004 - 19:29:

kjo eshte shkelje e te drejtave te njeriut per te qene i lire. do te te hedh ne gjyq se nuk prite oferten time tjeter. keq per nuse ti po ec se te sillja un nje autobuz me ceke. ta beje harem fare.

tani prit te te vije aktpadia :p

Postuar nga eliz datë 06 Prill 2004 - 20:43:

Epo dhe kete s`ma priste mendja Shenjtoro.Te prisje nuse nga I_lire .Apo mos ishte valle nje nga zgjuarsite e I_lire per te marre Analisten me 200000 kur mund ti merrje pa frike nja 3 bilion.NUk di te besh pazare :p !

Postuar nga i_lire datë 06 Prill 2004 - 22:05:

O Analistja, s'do ti grup, s'te pelqen?

Postuar nga Klodel datë 06 Prill 2004 - 22:09:

me pelqen pavaresia

Postuar nga i_lire datë 06 Prill 2004 - 22:10:

E ke kete te drejte, s'ta mohon njeri...

Analistja prap per ankand, e rishes!

Postuar nga Shenjtori datë 06 Prill 2004 - 23:25:

Atehere dhe une kerkoj ndjese per kete shitje.

Analistja kthehet ne monopol per 130 000 Euro te ofruara nga vete ajo. Qe sot e tutje, askush nuk mund te ofroje asgje per te.............

Shpresoj qe te jemi te gjithe te kenaqur nga kjo (edhe pse me vjen pak keq per 70 000 eurot dhe per nusen :p)

Postuar nga unforgiven datë 07 Prill 2004 - 00:31:

O Shenjto une e di se kur mallrat jane ne ankand jane debitore , po ketu po na dalin ndryshe...

Postuar nga Shenjtori datë 07 Prill 2004 - 00:36:

Citim:
Po citoj ato që tha mona
O Shenjto une e di se kur mallrat jane ne ankand jane debitore , po ketu po na dalin ndryshe...

E dike gabim mona.

Per te gjithe keta me siper, pronar jane SUNBELOVED me 50 % te aksioneve, me pas vije ume me 40 % dhe si perfundim elbasanlliu_2003 me 10 %. Se si i kemi fituar nuk ka rendesi...:p

Postuar nga unforgiven datë 07 Prill 2004 - 00:45:

Ok, nqs eshte keshtu si eshte e mundur qe prona juaj te kete vlera monetare, dhe ju si pronare nuk jeni ne dijeni....dicka nuk shkon ketu..

Postuar nga Shenjtori datë 07 Prill 2004 - 01:17:

Ouu mona shume pyetje ke.......po deshe vazhdo te blesh po deshe mos vazhdo.........:p:p

Postuar nga unforgiven datë 07 Prill 2004 - 01:21:

Ama drejtues ankandi qe je!!!
Ku gjej dhe une kishe e falem, tek cifuti,..pu pu pu..

Postuar nga jimmy84 datë 07 Prill 2004 - 17:46:

Për qiell e për dhe ketu ka tradhëti,burra.
Po si ma punove kështu mo koleg.Nejse si e ke mendjen do ua ulësh çmimin ketyre moderatoreve stoqe apo jo?
Sikur të blej nja 3 a 4? A ka ulje çmimi?
Une këtu jam.Nuk të ndahem nga ankandi pa marrë ndonje pronë të luajtshme.

Postuar nga amor alucius datë 07 Prill 2004 - 17:53:

Talking

Blen tre,paguan dy :p !

Postuar nga SUNBELOVED datë 07 Prill 2004 - 18:47:

Citim:
Po citoj ato që tha jimmy84
[Nejse si e ke mendjen do ua ulësh çmimin ketyre moderatoreve stoqe apo jo?
Sikur të blej nja 3 a 4? A ka ulje çmimi?
[/B]

Vej gishtin e flasim

Postuar nga jimmy84 datë 07 Prill 2004 - 19:48:

Tani ate analisten ma hoqet kot nga duart po nejse
Fillojme me ofertat me shifra: Adelaide,lorie dhe darke jane akoma te pashitura apo jo?
Ofroj cmimin fillestar +500 euro per secilen.

P.S Nje keshille nqs me degjoni:Asaj amorit ulini çmimin se ndryshe do ju ngelet ne dere.Do paguani qerane e magazines kot.

Postuar nga Shenjtori datë 07 Prill 2004 - 20:30:

Atehere, ne shitje jane :

Adelaida me 2000 Euro
lorie me 2000 Euro
Darke me 2000 Euro

Te ofruar nga jimmy84, kush ofron me shume???

Postuar nga i_lire datë 07 Prill 2004 - 20:37:

Jimmy e paske syrin e madh ti mer lal.
Ja ke fut kot per Amorin.

2000 per Amorin nga une, sa per fillim.

Postuar nga Shenjtori datë 07 Prill 2004 - 20:52:

Atehere le te bejme nje rezyme te vogel per te pare se ku jemi me biznesin:

Deri tani jane shitur keta moderatore:

Keni me 15 000 Euro
Admirali me 750.5 Euro
Analistja me 130 000 Euro
*miku* me 600 Euro.

Deri tani kemi fituar nga keto shitje 146 350.5 Euro.

Ne ankand jane nxjerre keta moderatore:

Hirushja me 1550 Euro te ofruara nga Azzuro
black_eagle001 me 2200 Euro te ofruara nga mona
Adelaida me 2000 Euro te ofruara nga jimmy84
lorie me 2000 Euro te ofruara nga jimmy84
Darke me 2000 Euro te ofruara nga jimmy84

Kush ofron me shume per secilin nga keta moderatore qe kane dale ne ankand deri tani???

P.S:I_lire, cmimi i amor alucius fillon nga 3 100 Euro

Postuar nga Shenjtori datë 07 Prill 2004 - 20:54:

Me kete rast une ofroj 5000 Euro per ADELAIDA, kush ofron me shume..........:p

Postuar nga i_lire datë 07 Prill 2004 - 20:55:

3500 per Amor, edhe mos e zgjat s'e ajo do dhe bilete me vete.

Postuar nga Shenjtori datë 07 Prill 2004 - 20:57:

Atehere, cmimi per amor alucius shkon ne 3500 Euro te ofruara nga i_lire, kush o fron me shume....:p

Postuar nga azurro datë 07 Prill 2004 - 21:23:

Duke pare se ti Shenjtore nuk luan nga istikami per Hirushen atehere po e rris oferten ne 2001 Euro.

Postuar nga Shenjtori datë 07 Prill 2004 - 21:26:

Atehere Hirushja kalon ne 2001 Euro te ofruara perseri nga Azzuro... Kush ofron me shume???

P.S: Azzuro, kete e kam mikeshe dhe nuk e shes dot kaq lire.........:p

Postuar nga azurro datë 07 Prill 2004 - 21:49:

Te "bukur mik"qe ka Hirushja !
Qekurse ti e ke nxjerre ne ankand duket se cfar"miku je"

Postuar nga jimmy84 datë 07 Prill 2004 - 22:09:

Ofroj 5500 per adelaiden.Vallahi si Shume shpejt u rrit pazari po nejse.Ofertat e mesiperme jane akoma te vlefshme.

Postuar nga Shenjtori datë 07 Prill 2004 - 22:39:

Ofroj 11 000 Euro per Adelaida.......

Postuar nga SUNBELOVED datë 07 Prill 2004 - 23:36:

Citim:
Po citoj ato që tha i_lire
3500 per Amor, edhe mos e zgjat s'e ajo do dhe bilete me vete.

o i_lire qeke maniak fare ti mjeshter
o dashke goce nga forumi o ska, oj ju ka leshu tufes mbare cuni botes, dale kush te dale [ derri ha cdo gje te ngrenshme ] fikso njeren dhe qepju :p se edhe skifteri kur sulet mbi tufen e pellumbave e di mire se ke do te kapi, ndonese jane me mijera, apo mund ti qelloje nje tjeter me afer sesa ai qe i kishte vene syrin

Postuar nga i_lire datë 07 Prill 2004 - 23:39:

Sunbeloved, varet cfare nenkupton ti lal, por nga mesazhi i melartshem e kuptoke per ters kete punen e ankandit ti ore. Te keshilloj te ndryshosh te foluren mbi ankandin tone , do beje mire!

4000 prap per Amorin

Postuar nga SUNBELOVED datë 07 Prill 2004 - 23:42:

hahhahaahah, sjam une qe i marr gjerat per ters jo, ankandi eshte imi dhe shenjtorit, hallall mbaje amorin per 4.000 euro

Postuar nga i_pafajshem datë 07 Prill 2004 - 23:44:

SUNBELOVED, Shenjtori dhe Elbasanlliu2003 marrin bann dhe perjashtohen nga ankandi per aresye se jane korruptuar deri ne gryke (aq sa e pranojne dhe vete).

Te tjeret qe jane ne shitje mund ta bejne vete tregetine me veteveten. Kush te doje mund te jepet dhe falas ose te çoje nje çmim tavan. Te pakten te rritet konkurrenca dhe te mos kete monopole.

Sa per mua, kush kerkon te me bleje duhet te plotesoje kushtet. Per te ditur kushtet e vendosura nga une, ekziston komunikimi ne privat .

Dhe qe te mos vazhdoje me tej korrupsioni, po merr bann dhe binjaku i Shenjtorit, ne kete menyre jemi te qete .

Postuar nga i_lire datë 07 Prill 2004 - 23:47:

Jo ore jo, ja ke fut kot!

Postuar nga SUNBELOVED datë 07 Prill 2004 - 23:49:

black eagle , sa erdhe ketu te ankandi filloi era korrupsion

Postuar nga amor alucius datë 08 Prill 2004 - 00:49:

Nje "detaj" per te gjithe,isha kunder vendosjes sime ne ate listen por i thashe vetes "hajt meqe jane te gjithe" mirepo sonte ndryshoi puna kur lexova ca gjera:I_Lire flm miku im qe u mundove te me nxirrje nga gjendja e stokut (:p ) por kam qene qe ne lindje monopol dhe s'ndihem akoma mire ne nje treg te lire.
Sunbeloved me vjen keq per idete e shprehura,une e kam thene qe en fillim me disa miq qe kjo teme ishte e menduar ne nje menyre me te djallezuar sesa doje qe te dilte

ciao

Postuar nga Shenjtori datë 08 Prill 2004 - 00:53:

Dreqi ta haje, kur do i do i shohni ndonjehere gjerat e bardha ne kete bote. Per zotin late nam. Kur do i merrni ndonjehere gjerat per shaka apo loje. Kur do i merrni ndonjehere gjerat ashtu sic jane pa i nxjerre yckla apo bishta sa andej-kendej.

Kush te doje le te marri pjese ne kete loje. Kujt nuk i pelqen, mundesisht mos replikoje e mos ti ktheje ne ceshtje personale apo inati.

P.S: Nuk replikoj me me askend.

Postuar nga i_lire datë 08 Prill 2004 - 01:05:

O Shenjo, po ti qetesohu mer byrazer. Tu befte liri ty se une pervec shakase s'e kam marre per keq asnjehere kete teme. Amorin qe po dua ta blej ajo e kuptoj shume drejt mer grup, kush nuk do te kuptoje rruge e mbare nga tema... Hajt tu befte liri ty se nusen ne kerkim e kam per ty mos u merzit e mos ma le Amorin ne stok, por shite ke miku i saj per 50.000 mij Euro, se i kam borxh i kafe jo per gje.

Shakaja eshte virtyt i njerezve me horizont! Temen s'kemi pse ta prishim per ato qe s'dine fazat e para te mir'kuptimit.

Postuar nga Bledumi datë 08 Prill 2004 - 01:05:

Talking

O Shenjtoro po ti shitesh mer..??
Hajd se do fus nja dy shoqe te te blejne....
Hej,kij kujdes me ato mer..

P.S..Leri njerezit te bejne ca te duan shenjo..Ne fund te fundit cdokush ka jeten e vet,ti marrin gjerat si te duan..

Hej,do te te bejne te humbasesh nja 5-10 kg ato..

Postuar nga macekeqe datë 08 Prill 2004 - 01:12:

Shenjush mos u merzit ti, ca lek i ke fituar :p

O bledo jooooooo, shenjon nuk ja le asnjeres une se kam merak Nuk dua te na iki keshtu djali nga duart se mezi e kemi

ciao, macka

Postuar nga Shenjtori datë 08 Prill 2004 - 01:13:

O liro, si shume po ma permend kete nusen ti mua... Ore kam frike se mos rastesisht e lexon ajo nusja ime (e verteta) dhe m eben dalje, keshtu qe mos e permend me.

Varet sa do ofroje ai miku i saj liro, po ofroi me shume se ty, do ja shes....

Postuar nga Bledumi datë 08 Prill 2004 - 01:14:

Mace urte ti...Mbaje fort ate qe bleve dhe ai qe te bleu ty dhe mos u merr me thashetheme..
Shenjo ku ta gjej kete nder qe po i bejme,se qejf do beje..:p

He mer plak si thu ti..??

Postuar nga BUCS datë 08 Prill 2004 - 02:26:

Talking

Ka ngelur ndonje pa u shitur deri tani, apo u blene te gjithe???
U pa puna te hedhim edhe ne ndonje pazar se na u myken $dollaret$ neper qypat qe kam groposur neper bace

Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 »
Trego 431 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.