Forumi Horizont Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 1128 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- flash (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4777)

Postuar nga lorie datë 21 Dhjetor 2004 - 23:24:

......and also if you deny any of the three ;treasure, gift and mystery you deny past present and future.......
thank you treasure,i learned not to delete my messages again/destroy my creations/erase my past or create blocks to it.

Postuar nga volter datë 22 Dhjetor 2004 - 20:37:

Postuar nga mendja e arte e mones

Bota e artistit eshte e cuditshme, madje jo c'do njeri mund ta kuptoje ate.
Shpirti i tij eshte nje burim i pashtershem miresie, dashurie, tolerance, dhurimi dhe melemi me i mire per te kuruar dhimbjet. Bota e artistit behet nje me ju, me femijen, te riun, plakun, me te dashuruarin, me njeriun qe eshte ne hall..Duart e tij prekin diellin, henen, lumin, lulet, .....nga duart e tij cdo gje flet, leshon nje mesazh, kendon nje kenge, jep nje shprese...
Dhe te gjitha keto jane per te tjeret, jo per veten sepse ky eshte misioni i artistit, te dhuroje, vec te dhuroje kenaqesi, qetesi, shprese.
Dhe bota ka tjeter pamje, tjeter kuptim, paqja fillon lulezon zemrash, kenga buron nga shpirtrat..
Sa mire do te ishte sikur bota te udhehiqej nga arti! S'do te kishte luftera, krime, meri..por ato do te zevendesoheshin nga mbremjet mondane, femrat do te ishin zanat e ardhura ne toke dhe djemte engjejt e zbritur enkas per to...
Sa mire, sa mire ....do te ishte e pafundme kjo fjale ne se shpirti juaj behet nje me ate te artistit..

Postuar nga Isra datë 23 Dhjetor 2004 - 12:40:

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Postuar nga mendja e arte e mones

Bota e artistit eshte e cuditshme, madje jo c'do njeri mund ta kuptoje ate.
Shpirti i tij eshte nje burim i pashtershem miresie, dashurie, tolerance, dhurimi dhe melemi me i mire per te kuruar dhimbjet. Bota e artistit behet nje me ju, me femijen, te riun, plakun, me te dashuruarin, me njeriun qe eshte ne hall..Duart e tij prekin diellin, henen, lumin, lulet, .....nga duart e tij cdo gje flet, leshon nje mesazh, kendon nje kenge, jep nje shprese...
Dhe te gjitha keto jane per te tjeret, jo per veten sepse ky eshte misioni i artistit, te dhuroje, vec te dhuroje kenaqesi, qetesi, shprese.
Dhe bota ka tjeter pamje, tjeter kuptim, paqja fillon lulezon zemrash, kenga buron nga shpirtrat..
Sa mire do te ishte sikur bota te udhehiqej nga arti! S'do te kishte luftera, krime, meri..por ato do te zevendesoheshin nga mbremjet mondane, femrat do te ishin zanat e ardhura ne toke dhe djemte engjejt e zbritur enkas per to...
Sa mire, sa mire ....do te ishte e pafundme kjo fjale ne se shpirti juaj behet nje me ate te artistit..

Me nje fjale Plloshtan...
"Po te mos ishin poetet, piktoret, arkitektet, muzikantet, te cilet zbulojne bukurine, bota ende do te ishte ne fazen e foshnjerise."....thote dikush qe permbledh gjithe ate cfare eshte shkruar me siper, apo jo?!

pershendetje ju dhe Mones.

Postuar nga ingmetalboy datë 24 Dhjetor 2004 - 14:04:

Te qenurit artist vertet eshte dhuntia me e perkryer qe mund te enderroje njeriu deri me sot, por ne momente te caktuara kjo dhunti behet mallkimi me i tmerrshem per vete artistin.
Ashtu sic shpirti i artistit preket nga e bukura dhe gezimi duke e bere artistin me te larte shpirterisht nga njerzit e tjere, aq here me poshte bie artisti perballe fuqise se verber te egersise dhe trishtimit.

Postuar nga lorie datë 26 Dhjetor 2004 - 07:05:

rrethi perseritet,historia po ashtu,por pas shiut ka ylber,mjafton

Dje nje dhimbje qe solli row anger ,inat te papare i shprehur ne sarkazem te hidhur. Dje nuk kishte thika therese por nje vale te zjarrte dhimbjeje qe shkrihet ne te gjithe qenien dhe si papritur se si e nxorri subkoshienca ime nje perfytyrim apo shperfytyrim te vetes me nje pikture te Dalit ,s'e di.
Shformim...
Cut in slices?
No.Just distortion.
But isn't that a cut too?
Dhe s'isha po une e njejta qe po dje ngrita lart zerin e duetit jazz, kaq shume te preferuar:Baby it's cold outside dhe pas ca minutash mu duk se The Nutcracker would certainly crack my brain?
Durimi varej ne fije fildishi.I njejti durim i keq,i pashpjegueshem qe me shoqeron sa here futem te bej shopping.Rradhet e gjata dhe te ngushta jane kaq frymemarrese sa kap c'te me zer syri dhe dal prej mollit sikur te me ndiqte dikush nga mbrapa. Pls let's get out of here.
Durimi ishte i tille,i shihja gabimet prej jashte vetes.Brenda kishin rene me mijera dhe ngritur me mijera...
Mbaj mend fjalet e dikujt ketu:'Eshte normale te vdesin me mijera brenda teje dhe lindin me mijera ,eshte perballimi me realitetin qe e ben kete gje.'
E megjithate cila eshte vetja?
Dje sigurisht s'ishte vetja ime qe vepronte,as sot heret.......
Askurre dhe asnjehere s'vendoset limiti i asaj qe je e afte te besh por jo ,dje s'ishte ajo qe jam sot....
Sot,sot ne mendje dhe ne shpirt jam e riperteritur.

Dali ,Galatee aux spheres-----shformim...

Postuar nga lorie datë 26 Dhjetor 2004 - 07:16:

Dali,Galatee aux spheres-shformim...

Postuar nga volter datë 27 Dhjetor 2004 - 02:07:

Citim:
Po citoj ato që tha isra

Me nje fjale Plloshtan...
"Po te mos ishin poetet, piktoret, arkitektet, muzikantet, te cilet zbulojne bukurine, bota ende do te ishte ne fazen e foshnjerise."....thote dikush qe permbledh gjithe ate cfare eshte shkruar me siper, apo jo?!

pershendetje ju dhe Mones.

Te lumte, kete qe thua as topi nuk e luan fare dot. Vertet ashtu eshte!?, ja tani sa vij nga nje takim shume i rendesishem me nje artist te madh, dhe me te shkembenim ca figura te cuditshme per jeten e artisteve, dhe ne perfundim dolem me nje konluzion se Arti eshte i bukur.

faleminderit per pershendetjen,

plloshtani

Postuar nga volter datë 29 Dhjetor 2004 - 20:16:

mall......kujdesje......shpirt novatori........qendrim utopik tevecante...........prehje piktoreske........fjalor te renditur.........dashuri e kercelluar....

plloshtani, respekte

Postuar nga volter datë 30 Dhjetor 2004 - 18:36:

Wink

duke degjuar muzike te lehte, papritur truri mu ndesh me nje qetesi te kendshme artistike...nxora koken ne dritare dhe pash henen, gruan time se si fekste me hijedriten e saj te vecante), dhe syte m'u kulluan fare. zbrita nga shkallet dhe dola jashte, ndersa canta me randonte fare kraharorin... Ecja ngadale dhe mora rrugen e romantizmit perpara.... duke ecur flisja me veten, dhe enderroja heshtjen e theksuar....vazhdoja dhe nderkohe degjoja nje muzike te thelle, ajo sec nuk me binte ne mendje troc, kisha endje ta dija, po he, duke u afruar me tej mora vesh se eshte bufi... u afrova tek muzika e tij dhe e pershendeta me nje varg... vargu tingelloi shume zbutes, dhe aty ne moment u gershetuam me nje dashuri paemer.... ne fund me la nje mesazh.,. e mora mesazhin dhe e poershendeta me doren time te arte....

kjo qe thua do te realizohet i nderuari bufi....

me falni, se tani eshte koha qe une ta vazhdoj rrugen time te gjate....

naten e mire

plloshtani

Postuar nga ingmetalboy datë 31 Dhjetor 2004 - 03:04:

Per nje moment fillon dhe degjon mendimet e tua. Nje moment i turbullt ku dielli i arsyes ka perenduar dhe drita e henes zakon mezi ndricon pak qiellin e ndjenjave te ngarkuar me vorbulla resh te zymta. dicka brenda teje keputet dhe zjarri brenda fillon te djege cdo grimce qetesie. Tani rringjallesh i vetem para fatit tend i cili te fton ne dyluftim. I vetem para gjithckaje. Para eres se marre te deshirave apo egos tende te lenduar nga pllakat e rrezuara te rruges se jetes te cilen nuk e ke zgjedhur vete. Ajo rruge e cuditshme ku ke provuar pickimet e akrepave, goditjet e murtajave, por dhe perkedheljet e bukurise. Te gjitha keto jane brenda teje, pjese e jotja, marrin fryme brenda teje. Pulsojne ne venat e tua.
Gjithmone ke menduar se do te mund te beje balle. Te mund te ngriheshe mbi to. Por tani me nje ndryshim. Tani kuptove se je VETEM.
Vetem ti dhe uragani qe afrohet per te te vertitur jashte rrugese tende. Nje moment shtangieje eshte i pamundur. Duhet te veprosh! Tani! Nuk ka me kohe per te arsyetuar...
Vone! Shume vone. Tani nuk ka me asgje per tu gjakosur apo genjyer. Duart e tua jane bere pis dhe fytyra gjithashtu. Krijesa u ngrit kunder krijuesit. Dita qe po jeton eshte tani vetem nje imitim i zbehte i se djeshmes. Gjithcka ose asgje! Dhe koha po mbaron. Sheh veten ne pasqyre dhe kujtohesh per enderrat qe ke hedhur te zhubrosur larg. Gjithcka ose asgje mendove, kurse tani kerkon vetem nje shteg larg ferrit qe kekrijuar. Vrapon qorrazi duke degjuar coroditjen tek te therret ne emer dhe tmerrohesh. I lodhur se fshhuri do te degjohet zeri yt para se te biesh. Vetem dicka te rreh fort ne koke: "Me bej te besoj".

Postuar nga Klodel datë 17 Janar 2005 - 18:34:

Unhappy

hapa syte me nje psheretime dhe me nje thenie retorike

ah sa nevoje kam te shkembej nje fjale me ty o ma

Postuar nga aura datë 17 Janar 2005 - 20:12:

shpirt artisti

Para disa kohesh kam patur fatin qe te takoj nje njeri me shpirt artisti i cili me beri ta shoh bote ne nje menyre tjeter. Me ndihmoi te kuptoja qe bota kishte ngjyra te ndryshme dhe qe disa ngjyra te benin te vuaje. Me mesoi edhe te kem kujdes me brishtesine time sepse shume njerez do te perfitonin dhe do te me cenonin shume shpesh lirine time te shtrenjte. Me zhvilloi menyren e te arysetuarit permes letersise dhe te gjitha keto i beri pa e ditur se do te linte gjurme te pashlyeshme ne mendje dhe ne jeten time.
Ai arriti ta bente kete thjesht ne nje muaj kohe. Magjepse apo jo?
Do doja te takoja perseri dhe te ulesha te pija nje kafe te ngrohte ne shoqerine e fjaleve te tij te arta. Jam e bindur qe perseri do me mesonte, pa e kuptuar as vete, shume gjera per jeten dhe per njeriun.

Ky eshte artisti sipas menyres se si une e konceptoj kete fjale

Postuar nga volter datë 17 Janar 2005 - 22:40:

Dakort, mundet te te kishte treguar shume gjera te bukura, po me teper ku ndalej ai artisti i nderuar... se emri artist, gjithnje me jep koloritet kur degjoj...

Jam kurioz dhe une te mesoj dic te re nga artisti!

Shpirt artisti, kjo me ngjall nje emer te madh e shume mahnites... Dua ta jetoj komplet kete emer, ashtu si eshte me bukur...

respekte

Postuar nga aura datë 17 Janar 2005 - 22:51:

Ku ndalej?! Nuk e di as une.
Iku shume shpejte, ashtu sic hyri. Dhe per kete me vjen keq.
Megjithate me mesoi ta jetoje jeten jo sipas tabuve shqiptare por sic e dua une: te cmendur, me emocion, pasion, embelsi, trishtim, harmoni.......dhe paskez trishtim.

Nuk e di Plloshan nese pergjigjja ime i pergjigjet pyetjes tende, por ndonjehere te flasesh per njerez te tille nuk eshte e lehte.

Respektet e mia
aura

Postuar nga aura datë 18 Janar 2005 - 03:42:

zbrazeti, shume ajer......dhe cuditerisht konfuzion

Postuar nga volter datë 18 Janar 2005 - 20:01:

Sa bukur jam duke shperlare mendjen

Postuar nga aura datë 18 Janar 2005 - 20:10:

Question

zbrazeti, ajer pervelues........ dhe konfuzion trishtimi

Postuar nga lorie datë 21 Janar 2005 - 02:20:

Sot mendova per ty.
E cmoj shume shoqerine tende
e cmoj shume sinqeritetin tend dhe boten tende.
Eshte mbrekulli qe dy njerez kaq te ndryshem por dhe kaq te njejte si ne te dy ,ne dy vende te ndryshme, te jene njohur nepermjet nje virtualiteti qe ka me shume felliqesira sesa bote te bukura , te ndajne shume gjera.
Faleminderit.
PSFU

Postuar nga aura datë 23 Janar 2005 - 15:47:

Sonte pashe nje enderr. Prisja nje femije. Enderra me pelqeu shume prandaj dhe jam zgjuar e buzeqeshur.

Postuar nga volter datë 25 Janar 2005 - 16:31:

Bukur fare aura... Te te rroje djali ne enderr...

Sa bukur eshte kur qenia e njeriut pushtohet nga endrra, te jep jete me shume se kurre. Endrra e Erich Fromm..!

Postuar nga diabolic datë 25 Janar 2005 - 16:42:

Plloshtan vella shoh qe ne gjirin tone paska ardhur nje vajze e cila eshte plot me pasion dhe talent ( si gjithmon kokat e medha ketu vine ) Nje pershendetje per AURA nga une i teri dhe i beri DIABOLIC A'S. o LORI une vetem sa te lexoj emrin dhe kam emocione imagjino kur te shohe se cfar shkruan pastaj?! Ika hajd nje puthje per femrat e forumit dhe nje pershendetje per miqte e vertet. Me respekt per ju DIABOLIC A'S

Postuar nga Isra datë 25 Janar 2005 - 16:55:

Citim:
Po citoj ato që tha aura
Sonte pashe nje enderr. Prisja nje femije. Enderra me pelqeu shume prandaj dhe jam zgjuar e buzeqeshur.

prsh aura, une nuk jam supersticioze, po as ty te mos ngelet fiksim, por kam degjuar se kur sheh ne enderr sikur je me barre.......je e merzitur ose ke siklet.....
mgjth, mos i beso, vazhdoje enderren tende, uroj te te behet realitet se shpejti (of course, if u want to marry)...:p:p

Postuar nga aura datë 26 Janar 2005 - 04:00:

Talking

Plloshan faleminderit per urimin, ndersa ti Diabolic faleminderit per pershendetjen dhe per fjalet e mira.

Isra nuk jam supersticioze keshtu qe ai shpjegimi i endrres nuk eshte se ka shume rendesi.

Mua me pelqen te jetoj jeten edhe ne enderr edhe zgjuar pavaresisht nga gjithcka.

Postuar nga hirushja datë 31 Janar 2005 - 03:42:

Me vrull dhe me entuziazem te madh per te arritur qellimet e jetes time. Sot vertet do kisha shume deshire qe Zoti i jetes time te isha une. Te isha une ajo ku t'i jepja drejtimin e nje udhe kaq te larget qe nuk e di nese do jem e zonja per ta arritur fundin!?!
Sot vertet do te doja qe syte e mi te me dergonin po ne ate mbremje ku urretja, armiqesija nuk mbizoteronte ne ato caste. Aty ku kenga dhe vallezimi te ben te ndihesh ne nje bote kaq te paster dhe me shume kurajo per jeten.

Postuar nga volter datë 17 Mars 2005 - 18:59:

(Kushtuar shoqes sime: Arsones)

Nderkohe te pershendes me kete poezi: Arsona

Ti heshtje nuk flisje
valle cfare mendoje?
mendoja, mendoja, vec mendoja
dike qe dot s’e harroja
dhe ate qe mendoja ishte heshtja
ti heshtje pse s'flisje
dicka mes buzesh mermerisje
heshtja thoshte se lundroja diku jo dhe aq larg bukurise
heshtja thoshte se fluturoja diku aq larg dashurise
dhe prandaj une e dua heshtjen sepse fluturon tek bota e dashurise
nje dashuri ne heshtje
eshte si lulja e mbyllur ne vete
heshtje pertej heshtjes se dashurise
me ndalet truri ne stop dhe te dhuroj nje respekt te madh
i heshtur, hesht, nen heshtjen e heshtur
nje ze i grumbulluar nga heshtja
nuk do te rri me i mekur
sepse une te kam dhene heshtjen e "dashurise"
dhe respektit si nje kujtim te bukur
dhe sa here qe do kujtosh heshtjen dije se ka nje "dashuri"
nuk dua te hesht
nuk dua te jem e heshtur
sepse s’dua te kujtoj nje "dashuri"
qe zeri i saj ishte gjithmone i fshehur
mos hesht, bastardohu nga kjo heshtje, sepse ajo nderlidh gumezhitje te plasur ne cepin e buzeve te krisura.

Me respekt Plloshtani

Postuar nga amor alucius datë 25 Mars 2005 - 22:25:

lost in this world
I even get lost in this song
and when the lights go down
That is where I'll be found

I get lost in this world
I get lost in your eyes

and when the lights go down
that's where I'll be found

http://leukomteweten.jouwpagina.nl/...ouk---lost-mp3/

Postuar nga lorie datë 26 Mars 2005 - 10:22:

Never get lost again-the little engine that could,the Railroad that can

Oh c'kenge kjo Lost .
Thnx qe e solle

...une pres pas zileve te gjata nje Alo.Asgje s'ndodh deri kur del sekretaria e merzitshme ,monotone per te lene nje mesazh.Oh i urrej mesazhet.
Provoj perseri...asgje.
Provova dje...provova sot....
Po sot marr nje mesazh..me ne fund.
C'me beri merak! Medova mos i kish ndodhur gje...Jo se kush e di:nje muaj me pare N beri aksident;ne gazete ishte pershkruar kaq keq..Sot ajo eshte akoma ne koma.
Nena e S theu doren, babai i J ne spital,P s'flet dot , M dje iu kuqen syte prej te qarit .C'ti besh ,ajo qan pa patur pune ,jo me pastaj kur ka te bej per nje gje kaq te rendesishme...Dhe une qe perpiqesha te mbaja gjakftohtesine dhe ta 'ngushelloja'pas asaj qe kisha kaluar vete..Por jo, une dje isha me nerva drejt W.Dje i fola G ne cel duke i thene qe s'perqendrohesha dot. Gati sa s'mendova se kisha ADD.
'Gjithe keto gjera dhe me shume ,po me corientojne prej studimeve,kam nje test ne biologji -i thashe- por s'me behet asgje ,asgje,asgje.'
Ajo pyeti ne mos corientimi im kishte te bente me pune djemsh.
Ku ta gjej! Eshte krejt tjeter.- i fola duke qeshur-eshte psikologjike, ..eshte..-s'po e gjeja dot fjalen:kurth, kthim,iluzion,humbje,si ta quaja? kishte te bente me mua ,vete me mua-...filozofike..boo.Flasim me vone.
Ah ndonjehere ndihem kaq e humbur, kaq larg Zotit tim.. Gjithe keto gjera qe po ndodhin...eh.
Shpirti im eshte ne lufte, dhe e di qe s'ka rrugezgjidhje tjeter pervecse te luftoj dhe te fitoj. Per te fituar ,e di do qaj ,do lodhem, do rraskapitem,do bertas dhe do le dhe mesazhe neper telefona...per te fituar do perballoj frikerat me te medha timet: nje nga ato e kalova pardje: boshesia dhe vetmia.
C'do mesohet ky shpirit im me perballimet e frikerave me te medha te njerezimit, c'do mesohet!
Yeah, kam Zotin tim prane ,kjo ka rendesi.
I could ,and i can. HOPE.

Postuar nga ingmetalboy datë 28 Mars 2005 - 00:38:

Dje pashe nje ekspozite me piktura nga njerez qe asnjehere nuk kane qene normale. Dhe duke u endur neper shpirtrat e tyre qe dukeshin sikur therrisnin per tu degjuar, u ndesha me pasqyrimin tim i cili me pyeti: po ne, ciles bote i perkasim?

Postuar nga Amstel datë 31 Mars 2005 - 23:47:

kisha disa dite qe shihja te njejten enderr por kurre nuk besoja se do te ishte e vertet,por sot u befasova aq shume kur me thane te njejten enderr qe une kisha pare.dhe zemra me rrahu aq fort sa mendova se do pushoj.

Postuar nga albushe datë 05 Prill 2005 - 19:39:

sa vjen e po behet mbytese kjo mani e njerezve per tu mbyllur kutickave. kalojme 80% te kohes kubeve ku gjithcka eshte simetrike, e rrafshet, e dukshme, e sigurte, dhe harrojme qe eshte sfera forma e botes, ku s ka asgje te dukshme e te parashikueshme e ne se je ne maje mund te shkosh edhe ne fund ndaj duhet ajo force graviteti, e nese sheh te tashmen knaqu me aq se e ardhmja eshte tutje.
nuk e di a do ishte e njejte linja mendimit nese do jetonim sferave, nese dhomat , hapesirat, ekranet , kutickat ku jemi mesuar te strukemi e te krijojme botet tona do te ishin sferike... mbase do ishim me te cartur, pa idera precise mbi te ardhmen e relativitetin por te pakten do ishim me realiste e me me shume force qendrese brenda...

Postuar nga hirushja datë 05 Prill 2005 - 22:48:

My Motto..

The secret in building a happy life is about loving our self and looking only at the positive things that have been achieved during all of our lifes. There is no point in feeling dissatisfied cause we begin to search for the cause and the more we search the more we fail in our inner happiness.

Today one of the questions to find a solution for myself was.. ..
What keeps me going in this life?

Happiness and achieving my goals. There you go! A perfect answer to find utopia.

Postuar nga lorie datë 07 Prill 2005 - 09:07:

:(

Valeria-Elsa Lila.

I feel like screaming...nope
let me think---- not filling up my lungs( very familiar state of heart, state of being too overwhelmed with melancholy.
I want to throw away my piano...
Angry ,
frustrated,
and if sb asks why-i have no reasonable explanation .
-----------pause------
Now I see.
What a trap!
ok
Let's pray
I am stronger than that.

Postuar nga volter datë 07 Prill 2005 - 14:46:

P.s lorie urime foton, ishte goxha!

Rrija i vetmuar ne dhomezen time kubike, dhe pushoja ne qetesi relative. Qetesia ma pershkonte ndjenjen me nje modesti shpirterore dhe me rendonte koken me nje prehje te bukur letrare… Ora binte ngadale, dhe degjohej vetem heshtja e dhomes sime. Nje rreze dielli depertoi ne dritaren time, dhe me zgjoi nje dallge te furishem ne shpirt, e cila te jepte ne mendje nje pamje te vertete pranverore. Dola jashte dielli m’i mori syte per nje cast, dhe u bera nje personazh i vetmuar ne kete dite te bukur me diell. Dielli me masken e tij te zjarrte me shqoi emocione te pashlyeshme ne shpirt. Heshtja me kishte kapluar sa vinte e shkonte. Nje dallge e tille hehstjeje, me conte fryme te bukur prej artisti. Eca sa per te prekur kopeshtin e shtepise, perreth kembeve te mia turma e dallendyshave pikaloshe, me dhane nje muzike te Bethovenit, dhe per moment u bera personazh kryesor ne vepren e kesaj dite me diell. Rrotullohesha ne heshtje te qetesise perreth tyre, dallandyshet sikur ushqeheshin me ate qendrimin tim modest prej artisti, dhe per moment qe te dy palet fjetem mendjen dhe ia keputem nje simfoni pa nota. Ne skajin tjeter te natyres, drunjte dhe zogjte ndjeknin simfonine me kuriozitetin me te madh qe kishin per ne, dhe per kete pranvere simbolike… Natyra e bukura me vargezoi nje sere bukurishe ne bagazhin tim te perjetshem poetik, dhe nje jete me plote jete artistike.
Natyra me imazhin e nje pranvere piktoreske me keshilloi qe te jem perhere i heshtur, dhe i perqendrueshem ne jeten e bukur…

plloshtani

Postuar nga Klodel datë 05 Maj 2005 - 20:21:

sot ndiej si shpirti shkruan shume fjale qe nuk do artikulohen kurre. - do mbeten fjale te pathena

Postuar nga lorie datë 25 Qershor 2005 - 10:44:

E di cilat do ishin fjalet me te pershtatshme

per mua nqs s'do kisha ndjekur mesimet e tua ?
BLIND-nje verberi ,nje shtremberim realiteti dhe twist mendjeje, nje kaos i pafund,tunel pa dalje,mjegull, deformim,lufte, vorbull, dhimbje dhe gulcima, paralize totale tmerri dhe frike.
And the twisted mind would see a blurry snowy day instead of a sunshine weather.
Sepse me do kaq shume, kam gjetur kaq shume fuqi.
Today i realized once and again-nothing stops or keeps me away from your love.
Nothing will ever stop me to do what i dream because i have you.
(4 my daddy. )

(10/Jan/05)

Postuar nga albushe datë 25 Qershor 2005 - 19:17:

...

Siamo sempre lì, intorno a lei
a farci riscaldar dai suoi guai
e dai suoi "consigli per gli acquisti" di illusioni
che ci rendono belli fuori
e ci fan marcire dentro,
mentre l'ignoranza arriva in casa vestita in frack,
e noi siamo sempre lì
sempre di fronte a lei
e non ci accorgiamo che
non parliamo più
e speriamo che prima o poi ci dia
il consiglio giusto per farsi innamorare
davanti a noi non brucia più
quel fuoco antico che ci unì...
..................................
Fuoco
da quando ti sei spento
l'amore di tutto il mondo
si è spento insieme a te
e ora al tuo posto
troneggia una sputabugie
dove trionfa l'ignoranza colta
di questa gioventù

Postuar nga Amstel datë 16 Korrik 2005 - 02:09:

sot eshte nje dite madhengjyese sepse sapo hapa pc pashe shume mesazhe qe kisha 2 muaj pa hyre u ndjeva teper i gezuar syte sa nuk mu mbushen me lot......

nuk po arrij te lezoj mesazhet e prapambetura.

Postuar nga volter datë 28 Nëntor 2005 - 16:52:

Teodor Drajzeri dhe "Gjeniu", me kujtuan kete : Mrekullia e nje reje te bardhe, qe ngjante si e sajuar nga nje grumbull pambuku dhe qe shkiste si nje anije ne det, e terhiqte si nje melodi...

Postuar nga volter datë 01 Dhjetor 2005 - 20:48:

heshtje e poetit .., boje poeti.. mushkeri prej poeti,.,..

Postuar nga aura datë 02 Dhjetor 2005 - 23:46:

nje shprehje kenge perkufizon deshiren time te fundit: I need a new virgin of me.

Postuar nga volter datë 03 Dhjetor 2005 - 20:51:

Mua sot me shkon shume poezia e Pablo Nerudes, dhe te Pol Verlenit... Ka shume muzike deshperimi ne ndjenjat dhe fijet e shpirtit tim, por dhe nje qetesi qe mbisundohet qenia ime... Shpirt i mprehte...

Postuar nga volter datë 05 Dhjetor 2005 - 20:24:

shpirt Nerude, stil Verleni, bote artisti, qelize aktori, qendrim poeti, jete filozofi...

Postuar nga aura datë 06 Dhjetor 2005 - 04:30:

dikush me perqafoi fort sonte....me mori frymen....pastaj me dha fryme nga fryma e tij.....e ndieva deri ne dridhje

Postuar nga volter datë 06 Dhjetor 2005 - 13:14:

arome qetesie notonte mbreme ne lekuren time... heshtje e bukur qe te jepte panorame me shpirt poeti, nje qendrim qe te joshte si jashte ashtu dhe nga brendia... ndjenja te forta qe mbisundonte mendjen e nje artisti te pakufi... valle kjo qe nje magji pertej magjise hyjnore!

Postuar nga volter datë 09 Dhjetor 2005 - 18:23:

heshtje... qetesi, pelhure mendjeje... teater ... filozofi pertej kufirit te devotshem... shpirt... ndjenja... flatra hene...

heshtja eshte duke bere nje sy gjume tek qenia ime...vetem heshtje e perpurte .

Postuar nga volter datë 10 Dhjetor 2005 - 19:59:

Tanime qe ti ke ditelindjen, une te puth sa here te duash ty, e qe ti te ndjesh sa me shume prehje dhe muzike jete ne shtepine e qenies tende, qe ma ke si emblesire!... Une kristalin dhe kokrrat e shpirtit sot i kam ndare nje nga nje, dhe ngadale po t'i dergoj sot ty, si nje kujtim te mbare... Gezuar motra ime, sa me shume per ty jete dhe urtesi... Prehja dhe engjelli i shpirtit tend qofte ne nje mbreteri te bashkuar dhe ne nje unaze qe ty ta shohesh veten si nje ndricim apo nje pafundesi...

pershendetje

Postuar nga volter datë 13 Dhjetor 2005 - 18:21:

Akoma jam duke e pritur ate fjalen e devotshme, qe te pushon nga mendja dhe komplet fare nga qenia!? Rregullat per orientimin e mendjes kane marre nje kopje te vetvetes, madje dhe nje portret te bukur. Une po pres akoma nen meshiren tende fatin e nje engjelli blu!? O perendi ne me duash mua, mos me ler te pres kaq shume...

Qetesi...

Postuar nga diabolic datë 13 Dhjetor 2005 - 18:34:

O zot me kapi strresi , tani nje dem i terbuar ndodhet brenda meje.Sa bezdi qe kurban bajrami eshte larg... do ti kishim zgjidhur problemet.

Postuar nga Amstel datë 14 Dhjetor 2005 - 21:56:

une dhe ti presim perseri te vi ai cast te jemi te dy
e di qe shpresa nuk kam por une perseri te pres te vish..

Postuar nga volter datë 15 Dhjetor 2005 - 17:43:

Wink

Sot e ndjej me shume vetveten te dalur nga lekura ime, sot me shume ndjej si te thuash ate boten e madhe...

Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » ... E fundit »
Trego 1128 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.