Forumi Horizont | Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 » Trego 277 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Ç'mendim keni për martesën? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=900)
Per ju femrat noshta eshte me e tmerrshme vetmija dhe ideja e plakjes te vetmuar.
Personalisht nuk e kam problem aspak, edhe nese plakem dhe sma var kush kurr ma, dicka qe nuk do ndodh kurre
ouna eshte se e imagjinoj veten kshu te lollurneper shpi hyndel pa lillje as me ken me fol as mu rraf as me ken me pi nje kafe aty ehste problemi
po nejse per momentin spo emendoj aq gjat ka kohe tani per tani uroj vec qetsi te cilen se gjej sa her du psh
atehermu frika sme kap jo hicper zotin vetem jap nje mendim si mund te jet ajo vetmia ne at kohee gjitha ti mos u frkeso kurt se ato qe friksohen natyisht bejn sikur trima
Ti e ke kuptuar gabim fare dylan.
Ne ket rast ata qe martohen jane trima, ndersa tipat si une qe hiqemi trima ndaj vetmise, jemi trima, por diferent trima, vetem martesa na frikeson
Ju te dy e keni gabim.
Martesa eshte per ata persona qe s'duan aventura. Qe duan qetesi,stabilitet. Martesa eshte prove ne jete. Mbas shume vitesh martese kupton se, njeriu qe te ka duruar me shume,huqet,veset,te mirat apo te keqijat eshte personi qe ke ne krah. Te tjeret kane kaluar vetem momentet e mira...me ty. Po te analizosh me gjate rezulton se, te gjithe te duan kur je e mire, e bukur, me pare shume, te veshur dhe pse jo te ngjeshur. Por asnje njeri ste do me nga momenti qe i preke ne interes. Pra, pikerisht per kete arsye familja eshte e shenjte. Eshte institucion. Eshte religion. Vetem ajo nuk preket. Eshte baza ku ti karikohesh dhe jeta vazhdon...
Martohuni njerez dhe duroni ne jete. Krijoheni lumturine me ato qe keni....jam e sigurte qe dicka e mire do dali ne fund.
Citim:Ti je rrit ne emigracion dhr vetem kurti. Nuk te ben pershtypje dhe je i afte te kujdesesh per veten. Femren mbase e tmerron ideja, por mashkulli eshte ai qe e vuan me shume vetmine ne pleqeri sepse nuk arrin te kujdeset dot per veten. Flas per meshkujt ne Shqiperi qe rriten te jene te forte te perballojne boten jashte shtepise, por nga ana tjeter i rritin te paafte te kujdesen e jetojne vetem se do jete detyra e femres ta beje nje gje te tille. Sa per ta varin apo jo, edhe kjo me moshe eshte, si dhe varet nga karakteri i secilit. Biles po te jesh e martuar e me femije ke te tjera prioritete ne jete se sa te terheqesh vemendjen e meshkujve te tjere. Martesa, femija te zhvesh nga ndjenja e egoizmit, dhe i jep jetes me shume ngjyrim, kuptim, se sa te shqetesohesh per faktin do te te pelqeje apo jo mashkulli me te cilin do dalesh, etj si keto qe lidhen vetem me ty. Beqaret i ndjejne me shume vitet qe ikin se te martuarit.
Po citoj ato që tha kurti
Per ju femrat noshta eshte me e tmerrshme vetmija dhe ideja e plakjes te vetmuar.
Personalisht nuk e kam problem aspak, edhe nese plakem dhe sma var kush kurr ma, dicka qe nuk do ndodh kurre![]()
Citim:
Po citoj ato që tha raid
Mendim leshi kam...
Ana
-Me lesh pa lesh bereqaves si ta kesh . -thonim dikur
Pa burr mos te lasht zoti -thon anej ka katuni im .
Citim:
Po citoj ato që tha black
Ana
-Me lesh pa lesh bereqaves si ta kesh . -thonim dikur
Pa burr mos te lasht zoti -thon anej ka katuni im .
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ju te dy e keni gabim.![]()
Martesa eshte per ata persona qe s'duan aventura. Qe duan qetesi,stabilitet. Martesa eshte prove ne jete. Mbas shume vitesh martese kupton se, njeriu qe te ka duruar me shume,huqet,veset,te mirat apo te keqijat eshte personi qe ke ne krah. Te tjeret kane kaluar vetem momentet e mira...me ty. Po te analizosh me gjate rezulton se, te gjithe te duan kur je e mire, e bukur, me pare shume, te veshur dhe pse jo te ngjeshur. Por asnje njeri ste do me nga momenti qe i preke ne interes. Pra, pikerisht per kete arsye familja eshte e shenjte. Eshte institucion. Eshte religion. Vetem ajo nuk preket. Eshte baza ku ti karikohesh dhe jeta vazhdon...
Martohuni njerez dhe duroni ne jete. Krijoheni lumturine me ato qe keni....jam e sigurte qe dicka e mire do dali ne fund.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Te falt Zoti sa e mençur qe je.
Citim:
Martesa eshte lidhje e shenjte midis burrit dhe gruas, ne gezim e ne hidherim etj etj.
Ke te drejte Bionde. Ne fakt deshiren per tu martuar e kane me te madhe femrat por meshkujt e kane me te nevojshme.
Problemi eshte se martesa eshte perkushtim dhe sakrifice dashnorja ose/dhe dashnori eshte opcionale, e mban se mban e ke se ke, varet nga rrethanat dhe kushtet.
Secili shkruan dhe shprehet sipas eksperiencave te tij.
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Ke te drejte Bionde. Ne fakt deshiren per tu martuar e kane me te madhe femrat por meshkujt e kane me te nevojshme.
Problemi eshte se martesa eshte perkushtim dhe sakrifice dashnorja ose/dhe dashnori eshte opcionale, e mban se mban e ke se ke, varet nga rrethanat dhe kushtet.
Secili shkruan dhe shprehet sipas eksperiencave te tij.
Citim:Qe te kuptohemi qe ne fillim. Nuk e kam personale dmth me ty por thjesht nje shpjegim llogjik i asaj qe ndodh.
Po citoj ato që tha BIONDIA
Piktor do sherr ti tanisi ore vetem ne femrat paske deshire pse ju meshkujt e paskeni te nevojshe hajde iher shpjegoje mire ...une kete te thashe esperienca ime se dhe keto te martuarit qe njoh perkushtohen dhe shume dhe dyfish ...
Piktor amon se veten ne virtualitet se kam marre e se marr kurre personale nuk merrem me mullijte e eres por sjan dakort me keto 2 pika .
1) princi eksiton dhe pike psh mami im e ka gjetur ...une mendoja se e kisha gjetur por ma moren nga duart po eksitonte ....
2)pse me ofendon femrat e bukura ti sipas teje nje e bukur smund te jete shtepiake ?Psh une qe e mbaj veten per te bukur sjam shtepiake ?
3) dhe po e mbyll te jap shume te drejte me ate qe thua qe ketu e kane shume te veshtire te thone po ketu ne Itali por skane frike te ndahem dhe mentaliteti i tyre nuk eshte si ai i joni "turpi" nuk eksiton naj here martesat tona terhiqen zvarre nga mendimi i atij o ketij.
p.s piktor line pergjigjen per neser se te lash pa gjume dhe ty
naj here martesat tona terhiqen zvarre nga mendimi i atij o ketij.
Biondina: -Nuk mund te jete qe:
Dy persona ne dificolta luftojne (njeri) per te mos e shkaterruar familjen ??
Citim:Nuk po flasim per raste te rralla. Kuptohet se te dy jane tolerante dhe pa komplekse kundrejt njeri-tjetrit.
Piktor amon se veten ne virtualitet se kam marre e se marr kurre personale nuk merrem me mullijte e eres por sjan dakort me keto 2 pika.
1) princi eksiton dhe pike psh mami im e ka gjetur ...une mendoja se e kisha gjetur por ma moren nga duart po eksitonte ....
2)pse me ofendon femrat e bukura ti sipas teje nje e bukur smund te jete shtepiake ?Psh une qe e mbaj veten per te bukur sjam shtepiake ?
3) dhe po e mbyll te jap shume te drejte me ate qe thua qe ketu e kane shume te veshtire te thone po ketu ne Itali por skane frike te ndahem dhe mentaliteti i tyre nuk eshte si ai i joni "turpi" nuk eksiton naj here martesat tona terhiqen zvarre nga mendimi i atij o ketij.
p.s piktor line pergjigjen per neser se te lash pa gjume dhe ty![]()
Per ca ju duhet martesa kur te gjithe doni me e bo me persona te ndryshem lol
Ja p.sh per petter martesa do ishte tragjedi. Megjithate petter, martesa nuk shkaterrohet vetem nga tradhetia. Ka njerez qe mund te jene besnik, por e kane veshtire te pershtaten me tjetrin.
Liria ska cmim mi tu bofsha..
P.s nigjoje burrin mi lali se coc di dhe ai kur tflet, mos boj si e pa marr vesht lol
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Liria ska cmim mi tu bofsha..
P.s nigjoje burrin mi lali se coc di dhe ai kur tflet, mos boj si e pa marr vesht lol
Jo mi po cfare frike, thjesht Puna eshte me provu mjaltin e te gjitha luleve, se pranevera iher vjen ke ne dhe ju.. if u know what I mean
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Jo mi po cfare frike, thjesht Puna eshte me provu mjaltin e te gjitha luleve, se pranevera iher vjen ke ne dhe ju.. if u know what I mean
Une flas per popullin ne pergjithesi, dmth per ju te pa martumit lol.. Nektari sgjehet kurre, PO thuj hec e shtyni me ca tu bi per pjes
Citim:
Po citoj ato që tha black
.
-Nuk mund te jete qe:
Dy persona ne dificolta luftojne (njeri) per te mos e shkaterruar familjen ??
Ka qon njeri i keq ai qe e ka shpik,si dhe shume i shemtut,si thu Bionde?
Citim:Ke te drejte bionde.
...dhe kjo lufta per te mbajtur dicka qe realisht nuk eksiton me nuk eshte shkatarruse se shkatarrimi i nje martese fallso?
Une them po sepse njeri ndihet keq i rri ngushte kjo martese kerkon me shume .Ka te drejte Debora moskuptimi eshte me keq se tradhetia naj here nje martese mund te prishet per arsye nga me te ndryshme sic mund te rrije ne kembe po per te njejtat arsye.
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Ka qon njeri i keq ai qe e ka shpik,si dhe shume i shemtut,si thu Bionde?![]()
Po paska qen i durushem ai i shkreti se sot me te fal 3 here sma merr mendja mendoj se iken per lesh qysh me te paren po te tradhetoje gruaja se po te tradhetoje burri ska gje kshu thoshte nana ime .
Mbreme po beja muhabet me disa cuna nga new yorku new jersey ne taxi. njeri nga ata cunat filloj te mburret se si ai ben sex me nje shqiptare tash 10 vjet. Edhe pse ajo tashme e martuar..
Me tregoj edhe fotot e ksaj shqiptares qe ai kishte te drejte te mburrej se ishte alamet femre kurse ky ishte i shemtut..
Me beri depressed ky muhabet. Nje lloj neverie dhe zhgenjimi sec me pushtoi gjithe naten..
Ca te beri depressed? shperfillja e marteses se kesaj goces?
Citim:
Mbas shume vitesh martese kupton se, njeriu qe te ka duruar me shume,huqet,veset,te mirat apo te keqijat eshte personi qe ke ne krah.
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Pikerisht, te dish te durosh tjetrin, ky eshte detaji me e rendesishem qe i mban martesat ne kembe.
Optimistet e quajne mirekuptim e tolerance, pesimistet e quajne vec vuajtje te zvarritur e te pashprese. Edhe ato, te ashtuquajturat martesa te lumtura ne te vertete jane me shume martesa te mbijetuara.
Po nejse, edhe te shtysh gjithe jeten me te huaj/a qe vijne e ikin nuk behet.. do e ndjesh heret a vone nevojen per nje te familjes.. tendes e kam llafin..
Moj po ti rrofsh se vallai s'po te kapja dot dhe me ate punen e leshve me ndricove qamet
Po ti mos u kap pas nje termi se kur robi perpiqet te shprehe nje mendim te artikuluar pa pire akoma kafen duhet kuptuar mbi te gjitha per sforcon e madh qe ka bere
Nuk eshte vetem ceshtje flokesh te pakrehur, eshte edhe ceshtje anesh karakteri qe dalin ne pah vetem ne saje te disa situatash e tensionesh qe te perplas bashkejetesa. Puna eshte te kuptosh ku eshte vija ndarese midis mirekuptimit/tolerances dhe nenshtrimit/vetemohimit.
Po nejse, se po flasim per gjera qe te gjithe i kane pare e i kane ngrene..
Citim:Nuk e di, por e di qe per existencen e saj pak me plas, aspak me saktesisht
Po citoj ato që tha Endri
Ca te beri depressed? shperfillja e marteses se kesaj goces?
Varet nga c'ane e sheh medaljen ti. Une psh e shoh si mirkuptim,tolerim. Sepse ashtu me intereson mua. Tani,nga ana filozofike,perse duhet ta shoh si vetmohim? Si nenshtrim? Kush ma garanton mua apo ty se ai tjetri do bej mrekulline e 8-te?
Amon o dulcis. Pash Zotin hapni nonji teme tjeter. Se kete se ka gjet as vete nastradini.
E shef qe edhe ju te dyja dolet ke leshi? - i njejti konkluzion qe arrita dhe une..
Citim:
Po citoj ato që tha raid
E shef qe edhe ju te dyja dolet ke leshi? - i njejti konkluzion qe arrita dhe une..![]()
Qeka pleks leshi qeka ber terkuze ketu lol
P.s une njof nja dy a tre ketu qe do ma lenin edhe pse Jan te martume (:
Citim:
Une kur fola per leshin e kisha literalishtpo ti?
![]()
Pse shtrohet kjo pyetje? Mos dini ndonje rruge tjeter, se une jam fare injorant ne kete fushe.
Citim:Kurti te erdhi keq per ate femren apo per te shoqin?
Mbreme po beja muhabet me disa cuna nga new yorku new jersey ne taxi. njeri nga ata cunat filloj te mburret se si ai ben sex me nje shqiptare tash 10 vjet. Edhe pse ajo tashme e martuar..
Me tregoj edhe fotot e ksaj shqiptares qe ai kishte te drejte te mburrej se ishte alamet femre kurse ky ishte i shemtut..
Me beri depressed ky muhabet. Nje lloj neverie dhe zhgenjimi sec me pushtoi gjithe naten..
Citim:Tani rruget jane dy e gjysem.
Pse shtrohet kjo pyetje? Mos dini ndonje rruge tjeter, se une jam fare injorant ne kete fushe.
Citim:
Kurti te erdhi keq per ate femren apo per te shoqin?
Se pse ishte shqiptare e mora vesh.![]()
![]()
![]()
Citim:Jo:p asqe pse ishte shqiptare pak me plasi..:p
Kurti te erdhi keq per ate femren apo per te shoqin?
Se pse ishte shqiptare e mora vesh.![]()
![]()
![]()
Citim:
Jo:p asqe pse ishte shqiptare pak me plasi..:p
Po po veshtroja foton a saj dhe me hyri nje lloj erresire per momentin, se ishte jo e keqe ne ftyre, por dukej qe ishte primitiv twisted.
Nga ato femrat qe mund te arrijn te martojn nje cun te zgjuar, shume me te zgjuar se veten dhe me te moralshem, por njekohesisht ne boten e tyre te vogel e quajn/trajtojn burrin e tyre si idiot budalla mbas shpine.
Nejse, jam icik wierd kshtu:p
Citim:
Po citoj ato që tha raid
Une e kisha figuraticikivisht.
E ca do me thon ti gjasme, qe s'kemi te njejtat konkluzione?..![]()
Citim:
Jo:p asqe pse ishte shqiptare pak me plasi..:p
Po po veshtroja foton a saj dhe me hyri nje lloj erresire per momentin, se ishte jo e keqe ne ftyre, por dukej qe ishte primitiv twisted.
Nga ato femrat qe mund te arrijn te martojn nje cun te zgjuar, shume me te zgjuar se veten dhe me te moralshem, por njekohesisht ne boten e tyre te vogel e quajn/trajtojn burrin e tyre si idiot budalla mbas shpine.
Nejse, jam icik wierd kshtu:p
Haha, te siguroj qe asnje lloj zilie..
cudi gjithe ne jeten time i kam urru thashethemet e mundesisht jam mundu gjithmone tu rri sa me larg arsyeja qe smnd ti duroj e sapo filloj te nigjoj nej thashethem pa marre parasysh per cilin person filloj nervozohem me duket idjotizem te pergojoj ,po sot kur e shikoj te cdo mashkull e kam then dhe her te tjera sinqerisht te vjen e peshtire meshkujt kur behen si tip femrash llapazane ska dicka me te shpifur ne ket bote ,e me e keqja ehste qe meshkujt sidomos shqipet tona e quajn veten dicka telarte ne at emrin e mashkullit por ne te vertte me thashetheme grash sdo kishin dicka me te mir pa ta ul veten ne nul zero damn zgjohunu e behuni burra si jo hekni panatallona na i lironi neve dhe at pipin e gjate se sinqerisht su shkon me ncncncn
Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 » Trego 277 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.