Forumi Horizont Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 »
Trego 277 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Ç'mendim keni për martesën? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=900)

Postuar nga kurt datë 28 Qershor 2012 - 08:15:

Per ju femrat noshta eshte me e tmerrshme vetmija dhe ideja e plakjes te vetmuar.
Personalisht nuk e kam problem aspak, edhe nese plakem dhe sma var kush kurr ma, dicka qe nuk do ndodh kurre

Postuar nga dylan datë 28 Qershor 2012 - 08:25:

ouna eshte se e imagjinoj veten kshu te lollurneper shpi hyndel pa lillje as me ken me fol as mu rraf as me ken me pi nje kafe aty ehste problemi

po nejse per momentin spo emendoj aq gjat ka kohe tani per tani uroj vec qetsi te cilen se gjej sa her du psh

atehermu frika sme kap jo hicper zotin vetem jap nje mendim si mund te jet ajo vetmia ne at kohee gjitha ti mos u frkeso kurt se ato qe friksohen natyisht bejn sikur trima

Postuar nga kurt datë 28 Qershor 2012 - 09:27:

Ti e ke kuptuar gabim fare dylan.
Ne ket rast ata qe martohen jane trima, ndersa tipat si une qe hiqemi trima ndaj vetmise, jemi trima, por diferent trima, vetem martesa na frikeson

Postuar nga cecilia datë 28 Qershor 2012 - 10:24:

Ju te dy e keni gabim.

Martesa eshte per ata persona qe s'duan aventura. Qe duan qetesi,stabilitet. Martesa eshte prove ne jete. Mbas shume vitesh martese kupton se, njeriu qe te ka duruar me shume,huqet,veset,te mirat apo te keqijat eshte personi qe ke ne krah. Te tjeret kane kaluar vetem momentet e mira...me ty. Po te analizosh me gjate rezulton se, te gjithe te duan kur je e mire, e bukur, me pare shume, te veshur dhe pse jo te ngjeshur. Por asnje njeri ste do me nga momenti qe i preke ne interes. Pra, pikerisht per kete arsye familja eshte e shenjte. Eshte institucion. Eshte religion. Vetem ajo nuk preket. Eshte baza ku ti karikohesh dhe jeta vazhdon...

Martohuni njerez dhe duroni ne jete. Krijoheni lumturine me ato qe keni....jam e sigurte qe dicka e mire do dali ne fund.

Postuar nga Deb* datë 28 Qershor 2012 - 19:20:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
Per ju femrat noshta eshte me e tmerrshme vetmija dhe ideja e plakjes te vetmuar.
Personalisht nuk e kam problem aspak, edhe nese plakem dhe sma var kush kurr ma, dicka qe nuk do ndodh kurre

Ti je rrit ne emigracion dhr vetem kurti. Nuk te ben pershtypje dhe je i afte te kujdesesh per veten. Femren mbase e tmerron ideja, por mashkulli eshte ai qe e vuan me shume vetmine ne pleqeri sepse nuk arrin te kujdeset dot per veten. Flas per meshkujt ne Shqiperi qe rriten te jene te forte te perballojne boten jashte shtepise, por nga ana tjeter i rritin te paafte te kujdesen e jetojne vetem se do jete detyra e femres ta beje nje gje te tille. Sa per ta varin apo jo, edhe kjo me moshe eshte, si dhe varet nga karakteri i secilit. Biles po te jesh e martuar e me femije ke te tjera prioritete ne jete se sa te terheqesh vemendjen e meshkujve te tjere. Martesa, femija te zhvesh nga ndjenja e egoizmit, dhe i jep jetes me shume ngjyrim, kuptim, se sa te shqetesohesh per faktin do te te pelqeje apo jo mashkulli me te cilin do dalesh, etj si keto qe lidhen vetem me ty. Beqaret i ndjejne me shume vitet qe ikin se te martuarit.

Postuar nga Ana1 datë 29 Qershor 2012 - 06:05:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha raid
Mendim leshi kam...

Postuar nga black datë 29 Qershor 2012 - 21:34:

Ana
-Me lesh pa lesh bereqaves si ta kesh . -thonim dikur
Pa burr mos te lasht zoti -thon anej ka katuni im .

Postuar nga Ana1 datë 30 Qershor 2012 - 06:03:

Citim:
Po citoj ato që tha black
Ana
-Me lesh pa lesh bereqaves si ta kesh . -thonim dikur
Pa burr mos te lasht zoti -thon anej ka katuni im .

Faleminderit!

Postuar nga shelgu datë 30 Qershor 2012 - 06:07:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ju te dy e keni gabim.

Martesa eshte per ata persona qe s'duan aventura. Qe duan qetesi,stabilitet. Martesa eshte prove ne jete. Mbas shume vitesh martese kupton se, njeriu qe te ka duruar me shume,huqet,veset,te mirat apo te keqijat eshte personi qe ke ne krah. Te tjeret kane kaluar vetem momentet e mira...me ty. Po te analizosh me gjate rezulton se, te gjithe te duan kur je e mire, e bukur, me pare shume, te veshur dhe pse jo te ngjeshur. Por asnje njeri ste do me nga momenti qe i preke ne interes. Pra, pikerisht per kete arsye familja eshte e shenjte. Eshte institucion. Eshte religion. Vetem ajo nuk preket. Eshte baza ku ti karikohesh dhe jeta vazhdon...

Martohuni njerez dhe duroni ne jete. Krijoheni lumturine me ato qe keni....jam e sigurte qe dicka e mire do dali ne fund.

Te falt Zoti sa e menqme qe je.

Postuar nga cecilia datë 30 Qershor 2012 - 13:06:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Te falt Zoti sa e mençur qe je.

Postuar nga BIONDIA datë 01 Korrik 2012 - 02:04:

Citim:

Martesa eshte lidhje e shenjte midis burrit dhe gruas, ne gezim e ne hidherim etj etj.

Shelgu zemra ime se ti naj here te ben te shkul dhe keto dy fij floku qe me kan ngel ne koke me keto qe me shkruan . Bej 2 pune ne dite takoj mbi 50 kolege burra e gra kam 25 kushurinj ferma e meshkuj.Tani 40 nga koleget jane te martuar kshu si thua ti e ndonje tjeter ketu ne kete teme qe martesen ma quajne te shejte ,familjen gjene me te shtrenjte , qe burrin gruan i dashurojne ne maksimun.Naj naj here te japin dhe leksioni si nje martese te jete me e shendetshme ,sesi ta besh qe te duroje sa me shume por e keqa o qe 45 nga koleget kane te gjithe dashnore e dashnore reale jo virtuale spo them gje per kushot se 25 qe kam 27 kane dashnore (ta specifikova qe mos natarrohesh se je icik si i harrakatem ti ).Kur jemi ne festa qe bejne per vit te ri ,dasma ,dreka darka ti shikosh o Zot thua dua te rimartohem dhe njeher se njeres ma te lumtur si keto nuk gjen ne bote por ce do ti e di realitetin e tyre dhe ato tendin .Po ke te drejte dhe ti e shejto o ne kjo ...
Kur shikoj tim ate e mamin tim mendoj qe martesa eshte me te vertet gjeja me e shtrenjte ne kete bote lumturia e tyre mbas kaq vitesh dhe me gjithe hallet qe kane kalur te ben te mendosh qe kjo o dashuri dhe martese e vertet ...shikoj timen them "po eshte e shejte"... vetem uroj qe te pakten rrethi i ferrit ku do shkoj te mos jete ai i 9 se o larg shume sdo kem mundesi te takoj noj forumist leqe kot them se ketu do shkojne te gjithe ne parasje ska mekatare ketu .
Shelgu para se te me pyesesh ti po te them vete hy ke koleget qe nuk tradhetoj un mos e harro.

Postuar nga Piktor datë 01 Korrik 2012 - 02:18:

Ke te drejte Bionde. Ne fakt deshiren per tu martuar e kane me te madhe femrat por meshkujt e kane me te nevojshme.
Problemi eshte se martesa eshte perkushtim dhe sakrifice dashnorja ose/dhe dashnori eshte opcionale, e mban se mban e ke se ke, varet nga rrethanat dhe kushtet.
Secili shkruan dhe shprehet sipas eksperiencave te tij.

Postuar nga BIONDIA datë 01 Korrik 2012 - 02:25:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Ke te drejte Bionde. Ne fakt deshiren per tu martuar e kane me te madhe femrat por meshkujt e kane me te nevojshme.
Problemi eshte se martesa eshte perkushtim dhe sakrifice dashnorja ose/dhe dashnori eshte opcionale, e mban se mban e ke se ke, varet nga rrethanat dhe kushtet.
Secili shkruan dhe shprehet sipas eksperiencave te tij.

Piktor do sherr ti tani si ore vetem ne femrat paske deshire pse ju meshkujt e paskeni te nevojshe hajde iher shpjegoje mire ...une kete te thashe esperienca ime se dhe keto te martuarit qe njoh perkushtohen dhe shume dhe dyfish ...

Postuar nga Piktor datë 01 Korrik 2012 - 02:51:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Piktor do sherr ti tani si ore vetem ne femrat paske deshire pse ju meshkujt e paskeni te nevojshe hajde iher shpjegoje mire ...une kete te thashe esperienca ime se dhe keto te martuarit qe njoh perkushtohen dhe shume dhe dyfish ...

Qe te kuptohemi qe ne fillim. Nuk e kam personale dmth me ty por thjesht nje shpjegim llogjik i asaj qe ndodh.
Kjo ne baze te nje vezhgimi qe nuk ka nevoje per ndonje zgjuarsi apo shkolle.
Vajzat gjithmone enderrojne princin e tyre te kalter. Naiviteti i tyre i ben te pranojne per princ te kalter edhe ndonje rob koti qofte pasanik apo varfanjak. Nuk ka dhe nuk egziston ky princ perveçse ne fabula. Tani te dalim prej enderrave dhe deshirave dhe flasim per dy persona qe martohen. Flasim per te martuar me deshire dhe dashuri dhe jo ato te tjerat qe nuk jane objekti yne.
Nese keta dy te rinj me enderra te ndryshme dhe jeta i perplas ne sfidat e saj familja i ngjan asaj anijes me vela apo pa vela qe gjendet ne mes te dallgeve te nje oqeani. Nqs te dy personazhet ne fjale nuk besojne shume tek njeri tjetri dhe te pakten nuk e degjojne ka shume mundesi qe kjo anije te mbytet. Mjafton nje manover e gabuar, aq pak duhet qe te mbytet. Neglizhenca mbi te gjitha. Sado i angazhuar te jete njeri nga kulmet ai bie nese kulmi tjeter nuk i pergjigjet.
Fola pak me pare per femrat dhe princin e tyre te kalter. tani te ndalemi tek meshkujt. Ne pergjithesi ata kane dy zgjedhje ose te martohen me nje femer te bukur ose te marrin nje shtepiake.
Ne rastin e pare jane viktima te bukurise femerore dhe ne rastin e dyte e shohin femren si objekt shtepiak.
Zgjidh e merr me pak fjale ky eshte princi i kalter.
Nese na genjen mendja se familja krijohet nga dashuria qe lind mes dy personave atehere dalim tek opcioni i pare i viktimes i cili me kalimin e kohes kthjellohet.
Qe ta mbyll e mos ta bej pesimiste pasi nuk eshte e tille, por as edhe entuziaste. Duhet mirekuptim sa me shume mirekuptim qe martesa te jete sa me e gjetur. Ke pare ti sa te veshtire e kane ketu ne itali ti thone po njeri-tjetrit dy persona? Sa me te rralla martesat aq me te shumta dhe divorcet, martohen tre apo kater çifte e ndahen shtate apo tete çifte te tjera.

Postuar nga BIONDIA datë 01 Korrik 2012 - 03:06:

Piktor amon se veten ne virtualitet se kam marre e se marr kurre personale nuk merrem me mullijte e eres por sjan dakort me keto 2 pika .
1) princi eksiton dhe pike psh mami im e ka gjetur ...une mendoja se e kisha gjetur por ma moren nga duart po eksitonte ....
2)pse me ofendon femrat e bukura ti sipas teje nje e bukur smund te jete shtepiake ?Psh une qe e mbaj veten per te bukur sjam shtepiake ?
3) dhe po e mbyll te jap shume te drejte me ate qe thua qe ketu e kane shume te veshtire te thone po ketu ne Itali por skane frike te ndahem dhe mentaliteti i tyre nuk eshte si ai i joni "turpi" nuk eksiton naj here martesat tona terhiqen zvarre nga mendimi i atij o ketij.

p.s piktor line pergjigjen per neser se te lash pa gjume dhe ty

Postuar nga black datë 01 Korrik 2012 - 12:49:

naj here martesat tona terhiqen zvarre nga mendimi i atij o ketij.

Biondina: -Nuk mund te jete qe:
Dy persona ne dificolta luftojne (njeri) per te mos e shkaterruar familjen ??

Postuar nga Piktor datë 01 Korrik 2012 - 23:16:

Citim:
Piktor amon se veten ne virtualitet se kam marre e se marr kurre personale nuk merrem me mullijte e eres por sjan dakort me keto 2 pika .
1) princi eksiton dhe pike psh mami im e ka gjetur ...une mendoja se e kisha gjetur por ma moren nga duart po eksitonte ....
2)pse me ofendon femrat e bukura ti sipas teje nje e bukur smund te jete shtepiake ?Psh une qe e mbaj veten per te bukur sjam shtepiake ?
3) dhe po e mbyll te jap shume te drejte me ate qe thua qe ketu e kane shume te veshtire te thone po ketu ne Itali por skane frike te ndahem dhe mentaliteti i tyre nuk eshte si ai i joni "turpi" nuk eksiton naj here martesat tona terhiqen zvarre nga mendimi i atij o ketij.

p.s piktor line pergjigjen per neser se te lash pa gjume dhe ty

Nuk po flasim per raste te rralla. Kuptohet se te dy jane tolerante dhe pa komplekse kundrejt njeri-tjetrit.
Ma moren thua. Po çfare princi i kaltert esht ai qe le nje per nje tjeter. Egzistonte eshte iluzion.
Nuk ofendova aspak femrat e bukura. Por ne pergjithesi ka nje rraport qe thote se ato qe harxhojne shume kohe per tu zbukuruar etj lene mbas dore punet e shtepise dhe e kunderta. Nuk flas me linja te prera sepse ka sa te duash qe i bejne te dyja por gjithmone njera ane peshon me shume.
Ne itali e gjetke kane me frike te thone po ne martese se sa te ndahen sepse e kuptojne ose jane me koshiente me ate qe do marrin persiper.
Me ka rastisur te njoh dy persona qe jetonin bashke per 11 vjet dhe as muajin e mjaltit se perballuan si te martuar.
Ndersa kur e pyeten te madhin A. Sordi pse nuk martohesh u pergjigj pak a shume keshtu:
E kam te veshtire te fus njerez te huaj ne shtepi.

Postuar nga Petter datë 02 Korrik 2012 - 03:41:

Per ca ju duhet martesa kur te gjithe doni me e bo me persona te ndryshem lol

Postuar nga Deb* datë 02 Korrik 2012 - 05:34:

Ja p.sh per petter martesa do ishte tragjedi. Megjithate petter, martesa nuk shkaterrohet vetem nga tradhetia. Ka njerez qe mund te jene besnik, por e kane veshtire te pershtaten me tjetrin.

Postuar nga Petter datë 02 Korrik 2012 - 16:31:

Liria ska cmim mi tu bofsha..

P.s nigjoje burrin mi lali se coc di dhe ai kur tflet, mos boj si e pa marr vesht lol

Postuar nga dylan datë 02 Korrik 2012 - 17:26:

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Liria ska cmim mi tu bofsha..

P.s nigjoje burrin mi lali se coc di dhe ai kur tflet, mos boj si e pa marr vesht lol

reagimi im ne ket minut qe ju lexoja ishte ky hahahahhahahahhahah nje her qesha pastaj me lindi pyetja ,moj lale kan frike kta nga martesa apo pse e bejn aq te malle ket tem ,
nejse pergjigja ishte disa flasin drejt disa perqark disa kan frik disa deshir ta jetojn

e po mendoja e mir mir si cdo gjene jet dhe njerzit kalojne nje her ne jet per ket rallen e marteses ka nga ata qe se shijojne kurr po nejse
urime kush ehste i martuar e kush uron te martohet ,familja te ka lezet e vertet kjo knaqet njeriu ne nje familje te bukur kshu mos ngurroni ishalla e keni fat kush se ka ber acoma e urime serish atyre qe e kan ndertu

Postuar nga Petter datë 02 Korrik 2012 - 18:12:

Jo mi po cfare frike, thjesht Puna eshte me provu mjaltin e te gjitha luleve, se pranevera iher vjen ke ne dhe ju.. if u know what I mean

Postuar nga dylan datë 02 Korrik 2012 - 18:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Jo mi po cfare frike, thjesht Puna eshte me provu mjaltin e te gjitha luleve, se pranevera iher vjen ke ne dhe ju.. if u know what I mean

sure i do po shpresoj qe ne fund te gjesh at nektarin e duhur e te mos jet me ajo dehsira te provosh lule me lule

Postuar nga Petter datë 02 Korrik 2012 - 21:17:

Une flas per popullin ne pergjithesi, dmth per ju te pa martumit lol.. Nektari sgjehet kurre, PO thuj hec e shtyni me ca tu bi per pjes

Postuar nga BIONDIA datë 03 Korrik 2012 - 02:01:

Citim:
Po citoj ato që tha black
.
-Nuk mund te jete qe:
Dy persona ne dificolta luftojne (njeri) per te mos e shkaterruar familjen ??

...dhe kjo lufta per te mbajtur dicka qe realisht nuk eksiton me nuk eshte shkatarruse se shkatarrimi i nje martese fallso?
Une them po sepse njeri ndihet keq i rri ngushte kjo martese kerkon me shume .Ka te drejte Debora moskuptimi eshte me keq se tradhetia naj here nje martese mund te prishet per arsye nga me te ndryshme sic mund te rrije ne kembe po per te njejtat arsye.

Postuar nga eliz datë 03 Korrik 2012 - 02:16:

Ka qon njeri i keq ai qe e ka shpik,si dhe shume i shemtut,si thu Bionde?

Postuar nga Piktor datë 03 Korrik 2012 - 02:20:

Citim:

...dhe kjo lufta per te mbajtur dicka qe realisht nuk eksiton me nuk eshte shkatarruse se shkatarrimi i nje martese fallso?
Une them po sepse njeri ndihet keq i rri ngushte kjo martese kerkon me shume .Ka te drejte Debora moskuptimi eshte me keq se tradhetia naj here nje martese mund te prishet per arsye nga me te ndryshme sic mund te rrije ne kembe po per te njejtat arsye.

Ke te drejte bionde.
Mu kujtuan dy histori (te verteta).
Ishte nje femer e bukur e punonte si tornitore ne nje uzine. Ishte nje shef i bukur qe nuk kishte lene femer pa shti ne dore (thoshin).
Mirpo kjo nuk ja varte aspak ketij. Ky nga inati hapi fjale per te se e kishte dashnore, kaq desh dhe asaj ju bashkangjiten nja tre a kater dashnore te tjere. Ne fund fjala shkoi tek i shoqi dhe ai e ndau e la ne mes te rruges me kater kalamaj te vegjel.
Pas do kohesh edhe ky shefi u nda me gruan e tij pse i kurdisen fjale se gruaja kishte dashnor.
Historia nr 2
Pasi e zuri te shoqen mat per te treten here.
Te paren here te fala se te doja, te dyten me shprese se nuk do gaboje me, shiko se po te zura prape do te te ndaj.
Edhe sot e kesaj dite jetojne bashke e te lumtur e jane bere gjysher me niper e mbesa.

Postuar nga BIONDIA datë 03 Korrik 2012 - 02:21:

Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Ka qon njeri i keq ai qe e ka shpik,si dhe shume i shemtut,si thu Bionde?

Shume Eliz po spo e them shume fort se po me degjon ndonje shelg e hec i duroi masanaj .Elis ti ku hyn ke te martuarit o jo ?

Postuar nga BIONDIA datë 03 Korrik 2012 - 02:36:

Po paska qen i durushem ai i shkreti se sot me te fal 3 here sma merr mendja mendoj se iken per lesh qysh me te paren po te tradhetoje gruaja se po te tradhetoje burri ska gje kshu thoshte nana ime .

Postuar nga kurt datë 03 Korrik 2012 - 06:36:

Mbreme po beja muhabet me disa cuna nga new yorku new jersey ne taxi. njeri nga ata cunat filloj te mburret se si ai ben sex me nje shqiptare tash 10 vjet. Edhe pse ajo tashme e martuar..
Me tregoj edhe fotot e ksaj shqiptares qe ai kishte te drejte te mburrej se ishte alamet femre kurse ky ishte i shemtut..

Me beri depressed ky muhabet. Nje lloj neverie dhe zhgenjimi sec me pushtoi gjithe naten..

Postuar nga Endri datë 03 Korrik 2012 - 11:30:

Ca te beri depressed? shperfillja e marteses se kesaj goces?

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 03 Korrik 2012 - 12:40:

Citim:
Mbas shume vitesh martese kupton se, njeriu qe te ka duruar me shume,huqet,veset,te mirat apo te keqijat eshte personi qe ke ne krah.

Pikerisht, te dish te durosh tjetrin, ky eshte detaji me e rendesishem qe i mban martesat ne kembe.

Optimistet e quajne mirekuptim e tolerance, pesimistet e quajne vec vuajtje te zvarritur e te pashprese. Edhe ato, te ashtuquajturat martesa te lumtura ne te vertete jane me shume martesa te mbijetuara.

Po nejse, edhe te shtysh gjithe jeten me te huaj/a qe vijne e ikin nuk behet.. do e ndjesh heret a vone nevojen per nje te familjes.. tendes e kam llafin..

Postuar nga cecilia datë 03 Korrik 2012 - 13:04:

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo

Pikerisht, te dish te durosh tjetrin, ky eshte detaji me e rendesishem qe i mban martesat ne kembe.

Optimistet e quajne mirekuptim e tolerance, pesimistet e quajne vec vuajtje te zvarritur e te pashprese. Edhe ato, te ashtuquajturat martesa te lumtura ne te vertete jane me shume martesa te mbijetuara.

Po nejse, edhe te shtysh gjithe jeten me te huaj/a qe vijne e ikin nuk behet.. do e ndjesh heret a vone nevojen per nje te familjes.. tendes e kam llafin..

Vetem nje detaje nuk quhet kjo kinge. Martesa apo bashkejetesa eshte filozofi per cdo njeri ose ne te kundert duhet te jete e tille. Kur kupton qe nuk ekziston perfeksioni si ne dashuri e ku ta di une tjeter, atehere realizon se momentet me te forta emocionalisht jane pikerisht ato momente "te rrezikshme" qe ke dashur apo menduar te perjetosh. Por jo ajo qe njeriu kerkon vertete te kete.
Imagjino ti tani ti shkosh dashnorit pa kref, pa la, sa ke dale nga puna, pa heq vetllat, me rroba lene mos e pyt , mos te them edhe dhembet icik te verdha nga kafja apo cigarja qe ke pi gjithe diten dhe shife se cdo te thote apo si do reagoje. Kurse ti ne jeten e perditshme je edhe e tille, here nga shpejtesia, here nga mungesa kohore,here nga kalamaqat. Ky eshte realiteti. Realiteti eshte ta pranosh tjetrin edhe me lesh edhe pa lesh. Jo vetem pa lesh. Se pa lesh te gjithe e duan. Kush eshte ai qorr qe s'do sy,themi ne. E thashe njecik crach qe te behesha me e kuptueshme.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 03 Korrik 2012 - 13:18:

Moj po ti rrofsh se vallai s'po te kapja dot dhe me ate punen e leshve me ndricove qamet
Po ti mos u kap pas nje termi se kur robi perpiqet te shprehe nje mendim te artikuluar pa pire akoma kafen duhet kuptuar mbi te gjitha per sforcon e madh qe ka bere

Nuk eshte vetem ceshtje flokesh te pakrehur, eshte edhe ceshtje anesh karakteri qe dalin ne pah vetem ne saje te disa situatash e tensionesh qe te perplas bashkejetesa. Puna eshte te kuptosh ku eshte vija ndarese midis mirekuptimit/tolerances dhe nenshtrimit/vetemohimit.

Po nejse, se po flasim per gjera qe te gjithe i kane pare e i kane ngrene..

Postuar nga kurt datë 03 Korrik 2012 - 13:21:

Citim:
Po citoj ato që tha Endri
Ca te beri depressed? shperfillja e marteses se kesaj goces?
Nuk e di, por e di qe per existencen e saj pak me plas, aspak me saktesisht

Postuar nga cecilia datë 03 Korrik 2012 - 13:26:

Varet nga c'ane e sheh medaljen ti. Une psh e shoh si mirkuptim,tolerim. Sepse ashtu me intereson mua. Tani,nga ana filozofike,perse duhet ta shoh si vetmohim? Si nenshtrim? Kush ma garanton mua apo ty se ai tjetri do bej mrekulline e 8-te?

Amon o dulcis. Pash Zotin hapni nonji teme tjeter. Se kete se ka gjet as vete nastradini.

Postuar nga raid datë 03 Korrik 2012 - 19:45:

E shef qe edhe ju te dyja dolet ke leshi? - i njejti konkluzion qe arrita dhe une..

Postuar nga cecilia datë 03 Korrik 2012 - 20:48:

Citim:
Po citoj ato që tha raid
E shef qe edhe ju te dyja dolet ke leshi? - i njejti konkluzion qe arrita dhe une..

Une kur fola per leshin e kisha literalisht po ti?

Postuar nga Petter datë 03 Korrik 2012 - 21:14:

Qeka pleks leshi qeka ber terkuze ketu lol

P.s une njof nja dy a tre ketu qe do ma lenin edhe pse Jan te martume (:

Postuar nga raid datë 03 Korrik 2012 - 22:54:

Citim:

Une kur fola per leshin e kisha literalisht po ti?

Une e kisha figuraticikivisht.
E ca do me thon ti gjasme, qe s'kemi te njejtat konkluzione?..

Postuar nga shelgu datë 03 Korrik 2012 - 23:50:

Pse shtrohet kjo pyetje? Mos dini ndonje rruge tjeter, se une jam fare injorant ne kete fushe.

Postuar nga Piktor datë 04 Korrik 2012 - 00:50:

Citim:
Mbreme po beja muhabet me disa cuna nga new yorku new jersey ne taxi. njeri nga ata cunat filloj te mburret se si ai ben sex me nje shqiptare tash 10 vjet. Edhe pse ajo tashme e martuar..
Me tregoj edhe fotot e ksaj shqiptares qe ai kishte te drejte te mburrej se ishte alamet femre kurse ky ishte i shemtut..

Me beri depressed ky muhabet. Nje lloj neverie dhe zhgenjimi sec me pushtoi gjithe naten..

Kurti te erdhi keq per ate femren apo per te shoqin?
Se pse ishte shqiptare e mora vesh.

Postuar nga Piktor datë 04 Korrik 2012 - 01:01:

Citim:
Pse shtrohet kjo pyetje? Mos dini ndonje rruge tjeter, se une jam fare injorant ne kete fushe.
Tani rruget jane dy e gjysem.
1 te martohesh
2 te mos martohesh
1/2 te bashkjetosh.
Ajo e para eshte te krijosh shtepine tende, me disa opcione:
a) larg robve tu
b)me mamin e babin ne shtepi ne kete rast mos harro se nusja i quan vjehrra dhe vjehrri po pate edhe gjysherit, ajo do thote u lodha tu mbajt 4 pleq, pavarsisht nga mosha e tyre.
c) kollovar.
E dyta je indipendent e po te eci bredh e perdredh. Kjo eshte shume e bukur poetike por ne fund dorezohesh ose ne ndonje azil pleqsh ose barbon.
E treta eshte akoma me thjesht, gjen nje qe te beje shoqeri, indipendent ta jep sta jep secili ne hesap te vet.

Postuar nga dylan datë 04 Korrik 2012 - 01:23:

Citim:

keq pse kur te dyve jua ka qefi

keq mund te thuash po me ca kari u merrka qe u tregoka njerzve te rrugave qe ka nje dashnore ,kjo po po se femra ka nje dashnor apo mashkulli nje dashnore ceshtje e dites ska dicka per te arll keq perkundrazi i lumte kujt ja ka qefi

Postuar nga kurt datë 04 Korrik 2012 - 13:53:

Citim:

Jo:p asqe pse ishte shqiptare pak me plasi..:p
Po po veshtroja foton a saj dhe me hyri nje lloj erresire per momentin, se ishte jo e keqe ne ftyre, por dukej qe ishte primitiv twisted.
Nga ato femrat qe mund te arrijn te martojn nje cun te zgjuar, shume me te zgjuar se veten dhe me te moralshem, por njekohesisht ne boten e tyre te vogel e quajn/trajtojn burrin e tyre si idiot budalla mbas shpine.
Nejse, jam icik wierd kshtu:p

Postuar nga cecilia datë 04 Korrik 2012 - 15:02:

Citim:
Po po veshtroja foton a saj dhe me hyri nje lloj erresire per momentin, se ishte jo e keqe ne ftyre, por dukej qe ishte primitiv twisted.
Nga ato femrat qe mund te arrijn te martojn nje cun te zgjuar, shume me te zgjuar se veten dhe me te moralshem, por njekohesisht ne boten e tyre te vogel e quajn/trajtojn burrin e tyre si idiot budalla mbas shpine.

Kurti, jane te rralle burrat si ty. Jane specie ne zhdukje. Dhe pikerisht njerzit si ty jane pa "fat" sepse je objektiv ne sensin propre te ashtuquajtures femer. Chapeau mon frère!

Postuar nga cecilia datë 04 Korrik 2012 - 15:04:

Citim:
Po citoj ato që tha raid

Une e kisha figuraticikivisht.
E ca do me thon ti gjasme, qe s'kemi te njejtat konkluzione?..

Jo ekzakt.

Postuar nga eliz datë 04 Korrik 2012 - 16:51:

Citim:

O Kurt thuj t`verteten,thuj qe u erresove nga zilia,s`i mungonte gjo prej gjoje

Postuar nga kurt datë 04 Korrik 2012 - 17:10:

Haha, te siguroj qe asnje lloj zilie..

Postuar nga dylan datë 04 Korrik 2012 - 17:29:

cudi gjithe ne jeten time i kam urru thashethemet e mundesisht jam mundu gjithmone tu rri sa me larg arsyeja qe smnd ti duroj e sapo filloj te nigjoj nej thashethem pa marre parasysh per cilin person filloj nervozohem me duket idjotizem te pergojoj ,po sot kur e shikoj te cdo mashkull e kam then dhe her te tjera sinqerisht te vjen e peshtire meshkujt kur behen si tip femrash llapazane ska dicka me te shpifur ne ket bote ,e me e keqja ehste qe meshkujt sidomos shqipet tona e quajn veten dicka telarte ne at emrin e mashkullit por ne te vertte me thashetheme grash sdo kishin dicka me te mir pa ta ul veten ne nul zero damn zgjohunu e behuni burra si jo hekni panatallona na i lironi neve dhe at pipin e gjate se sinqerisht su shkon me ncncncn

Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 4 [5] 6 »
Trego 277 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.