Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- " mireserdhet ne kafene FORUMI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17278)

Postuar nga AngelDevil datë 23 Tetor 2009 - 03:46:

hemmmm ...... turll ..... foli si burrat vertet .....

Postuar nga Anemone datë 23 Tetor 2009 - 03:58:

Citim:
Po citoj ato që tha turll
hemmmm .............. Cecilia ........... anemone ................. hottt ......... :aha :aha :aha

Postuar nga Lela_Dr datë 23 Tetor 2009 - 04:59:

Kush do me beje nje kamomil mua se sme zen gjumi sonte......

kush lexon neser 10 faqe verejtje.....ufffffffffffff

Postuar nga Deb* datë 23 Tetor 2009 - 05:08:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Kush do me beje nje kamomil mua se sme zen gjumi sonte......

kush lexon neser 10 faqe verejtje.....ufffffffffffff

Sa gjynaf ju mod. !Une jam rehat lexoj cfare medo qejfi. Popull i thjeshte hesapi, ka lezet! :p 

P.s Numero delet se eshte nje me nje.

Postuar nga Lela_Dr datë 23 Tetor 2009 - 05:11:

kam numeruar delet dhe yjet bashke, po hic.

Pastaj une shkrihem gazit kur shoh kaq pasion tek njerezit, shkruajne me aq pasion sa bejne sikur do ndajne tokat e gjyshit.
Gallate mo hesapi. ti hengre darke?

Postuar nga Deb* datë 23 Tetor 2009 - 05:14:

A hengra pyet? Po pelcas. E teprova shume.

Epo shyqyr qe qenkan argetuese. Mu kujtua ajo shprehja te ''8 persona plus''.  '' Qejf  Memi, qejf"

Postuar nga agata datë 23 Tetor 2009 - 05:17:

Citim:
kam numeruar delet dhe yjet bashke, po hic.

Pastaj une shkrihem gazit kur shoh kaq pasion tek njerezit, shkruajne me aq pasion sa bejne sikur do ndajne tokat e gjyshit.
Gallate mo hesapi. ti hengre darke?

Po cfare te bejme o Lela jemi njerez me Pasjon...
E fale kesaj kam vuajtuar shume por edhe kam ecur shume perpara...

Megjithate ajo qe me ka vrare me shume eshte te shikoj njerez qe i konsideron miq te me kthejne kurrizin per hiç gje, duhe hedhur poshte cdo gje...

Postuar nga Lela_Dr datë 23 Tetor 2009 - 05:18:

uaaa ca paske henger kshu mi goc, qe po plas....
Kushedi ca ke gatuar ndonje gje te mire ti.

Ate emisionin me duket se nuk e kam pare....eshte i vjeter apo i fresket.

Postuar nga Lela_Dr datë 23 Tetor 2009 - 05:20:

Citim:
Po citoj ato që tha agata
Po cfare te bejme o Lela jemi njerez me Pasjon...
E fale kesaj kam vuajtuar shume por edhe kam ecur shume perpara...

Agata mos kujto se je e vetmja qe vuan, mendo qe dhe te tjeret kane ndjenja, ashtu sic lendohesh ti lendohen dhe te tjeret, gjerat jane reciproke.
Keshtu qe leri muhabetet me kaq, se skane as lezet, dhe me ler te pi nje kamomil ne qetesi me Debyn.

Postuar nga agata datë 23 Tetor 2009 - 05:22:

Citim:

Agata mos kujto se je e vetmja qe vuan, mendo qe dhe te tjeret kane ndjenja, ashtu sic lendohesh ti lendohen dhe te tjeret, gjerat jane reciproke.
Keshtu qe leri muhabetet me kaq, se skane as lezet, dhe me ler te pi nje kamomil ne qetesi me Debyn.

Un erdha ketu per nje kamomi o Lela por cfare te besh pashe kunjat... dhe u pergjigja...

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.