Forumi Horizont Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)

Postuar nga BELA E BUKUR datë 03 Prill 2004 - 21:57:

Smile Pershendetje !!!

Ja edhe resmja Beles ....lol :p

Postuar nga BELA E BUKUR datë 03 Prill 2004 - 22:10:

Talking subaqueo ....!

Po mire edhe ne, e kemi korcarke Ervisen cte keqe ..ka he ..
Po cke me korcen mo djale ti , :p ..kot sthone o Korcare o hic fare ...!
apo jo Keni ke kundershtime ti ..:p Jo sma do mendja
Po nejse pa me thuaj te pelqeu fotoja Subo.. tani te shikojme resmen tende hahahaha e di qe me e bukur do jete Bela

ps ..Ervisa nje fjale the ti ..qe ka mundesi mos te shkruash dhe o burra iu versulen Kenit dhe spo e lene rehat akoma pa ikur ti , po mos ki merak shoqe se kur te vish ti tregon Bela te tera ty .....lol Rri e qete se kam edhe njeriun xx dhe Eliz une sjam vetem degjove ...po kaq do e bejme per shoqerine apo jo !! lol

...se edhe skane faj me , i shikojne keshtu te veckel dhe ky dhe perendia thone ...U besojne me te varfrat u besojne ...:p:p;p:p

Postuar nga Keni datë 03 Prill 2004 - 22:39:

Bela po qan ti? Epo qaj plas.
Ervisa, mos qaj ti
Mos degjo se cthot bela se ti e njeh mir kenin. Po nuk shkruajte ti dhe une do ri pa shkruajtur qe mos te ken goj te na futin percarjen.
Nuk do lejoj asnje ti nderhyj ne punet tona
Keni shume i mrezitur se do i mungoj Ervisa, megjithate si i durura qe eshte vendod ta presi.

Postuar nga BELA E BUKUR datë 04 Prill 2004 - 05:30:

haahhahahhahahahah !!!!!

Citim:
[i]Po citoj ato që tha Keni [/
Nese ti mungon edhe une nuk do te shkruar me se gati jan keta qe te na fusin percarjen. Une te jap fjalen se gjat kohes qe do munggosh une nuk do ngaterohem me gocat e tjera. Tani po mu luten shume nuk kam ca i bej, po une nuk do ngaterohem. Ik pa merak ti vetem mos u kthe pa lajmeruar [/B]

MMMMMMMMMMM...............NA !Po avash o avash , avash se....ske lindur ti i ditur jo .....leqe , Pse te djeg miza ty me te keqen xhaxhi(teto)...cke qe hidhesh perpjete ti ...:p Thashe gje une_ sthashe gje :p vetem citova ato qe the ti zotrote ..:p:p:p ...hahhhhahahahha lol Bela

Postuar nga Subaqueo datë 04 Prill 2004 - 06:44:

Talking Ciao Bela

Ckemi Bela . Pa gjume sonte?
Bela un nome un programa eeeee, po resmja ime eshte me e bukur ama
vetem se sonte nuk e gjej dot se eshte erresire .
Sa per korcaren ,jo po pse mos ta pranoj qe eshte nga korca?????
Po me kenin cke ti mos e luaj cunin se na eshte merzitur
Apo perfiton nga rasti qe s'esht korcaria ..............
Nejse po gocat e tjera ku i ke Bela
GOCAT kuuuuu jeniiiiiiiiiiiiii........

Postuar nga BELA E BUKUR datë 04 Prill 2004 - 09:39:

Talking

Subo...ne ketu jemi ti ku je edhe the se do vije me ne dhe hic ..une pale do te prezantoja dhe me shoqet e mia ELiz Njeriu xx me ke te te ecte muahabeti me shume Se une pe vete kam Rokun e ime ,
po hajde se dhe ne ty po te presim jemi bere nje dore e mire sonte tek ky Club apo ke shoqeri tjeter si te duash ..... ne ketu na ke sonte si dite e shtune qe eshte ...ok ciao subaqueo

Postuar nga Keni datë 04 Prill 2004 - 18:41:

Subaque shyqyr qe te kam ty une se me mbyti fare kjo bela

Postuar nga Subaqueo datë 04 Prill 2004 - 19:44:

Talking Aaaa ska lezet keshtu .....

O po si esht ky muhabet keshtu ,po si dilni neper pabe dhe sna thoni gje ...
Bela ,kollaj me thene me mrapa jo po do te prezantoj shoqet ,ca kot!!?
E di qe ke rrokun e di ,se aq shume ja ke mar menijen sa del me ju dhe sna thote gje neve ,o Roke cfare bo ti keshtu robo ??
A o Bela po kerkoj resmen tani se eshte dite tani ...
Edhe te fala shoqeve
Macja dove sei ,non mi sei mica diventata randaggia .Ochio gatina.....

Postuar nga Ervisa datë 05 Prill 2004 - 03:54:

Waaaaaaaaaa viiiiiiii vvuuuuuuuu si bejne dhe kta thuaj se mos po e tradhetoja Kenin..Joooo more joooo kisha ca pune , dhe ja si e shkathet qe jam i mbarova fet e fet dhe ja ku jam tani ne mesin tuaj dhe me Kenin afer
Keni ku te kam ty mo yllo pa sa te poshter , kta , mire bere qe si degjove

See ya later !

Postuar nga Subaqueo datë 05 Prill 2004 - 04:48:

Red face

Nire se erdhe Ervisa ,po kush jane keto qe jane te poshter ,une dhe e mrojta kenin tat moj vajze mir mire falemnerit
Naten te gjithve....

Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.