Forumi Horizont Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 » ... E fundit »
Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8743)

Postuar nga ~Enigme~ datë 14 Shkurt 2006 - 11:06:

Si ulkonje do thoja une me mire ca cakalli
Ajde se kam gatuar nje tave me patllixhana dhe me kime
Hmmmm cna shtove nepsin i mbylla librat se mos me ndoten ....une po filloj te ha

Postuar nga Iyua datë 14 Shkurt 2006 - 11:21:

Enigme po sa te mire e paske bere qenke guzhinjere e mbaruar O te lumshin duart sa po me shijon Ja i mbylla dhe une librat se me laparosen solla ate une me vete pijen tone se nuk shkon pa pire Sidomos mua me duhet nje shut tani ta mbledh mendjen te me zere gjumi top
PS: Ate temen e pijeve spo e gjej dot apo ka falimentuar lokali

Postuar nga ~Enigme~ datë 14 Shkurt 2006 - 11:25:

Hidhu ne lokali tone ajdee se te kam pergatitur nje shot mja hengrem per sot se jemi ne dijete do na shendoshesh ti

Po i le anetaret e tjere te gatuajne per neser? Kush e ka radhen?

Postuar nga Iyua datë 14 Shkurt 2006 - 11:37:

hahahhahaahahahahahahahah o ti me shkrin mua ja do hidhem me nje kome uplaaaa hahahahahha desh i thyva komet do ngelem pa kome se dhe ajo me duhet
Radhen do ja le diabolik te na gatuaje ndonje gje neser se shume qef i ka gjellet
He se healthy food po hame mos ki merak se ai qe do na mare do na mare si jemi
Erdha erdha pijanece

Postuar nga buzeqeshja datë 15 Shkurt 2006 - 02:23:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
O ida tava me patelxhana eshte yll bote ose me spexca te mbush , papapapapapapapaaa a se harova i lumshin duart mamit...

PS:Evisa mos na prek ne seder me ate taven me kos me mish qingji se jemi edhe nga elbasani ne qe thua ti... e kemi edhe gjelle tradicjonale.

oooooooo ju lutem mos na i sillni nder mend keto gjelle se po me shkon leng nga goja ne keto momente..............e imagjinoj tani qe mami im ka bere nje tave me speca te mbushura ...eeee ke buon odore ......

Postuar nga Iyua datë 15 Shkurt 2006 - 07:32:

Edhe pse hengra shume sot. Sec me shkoi mendja per pace Bo sa kam pa ngrene .

Postuar nga NS-6 datë 16 Shkurt 2006 - 03:50:

me shka shuar mendja per nje byrek me mish...of moooooooooo!!!po vazhdova kshu ken per te me shperthy gjendrrat e peshtymes..as limoni nuk me jep te njejtin efekt
knej m'osh bo mendja makarona me salce (shqip ulcer perdite)

Postuar nga kacurelja datë 16 Shkurt 2006 - 20:50:

une votova per tave me patelxhana, se e haj shume por kjo menyja jone qeka shume e madhe dy gjera pse re vetem keto do hame ne???

mire ju befte

Postuar nga Eria datë 16 Shkurt 2006 - 20:51:

Per tave kosi ose tave Elbasani ndryshe.MMMMMMMMMMMMM sa e mire!

Postuar nga orkidea datë 16 Shkurt 2006 - 22:45:

Mua me pelqejne me shume patellxhanat e mbushur sepse i bej shume te mire

Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 » ... E fundit »
Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.