Forumi Horizont Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 » ... E fundit »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)

Postuar nga shelgu datë 28 Gusht 2009 - 22:57:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Une du nga nje kompliment te ndryshem cdo dite, se me behet monoton pastaj.

Ja te behesh azer. Po ti i ben keto komplimenta cdo dite e nga nje te re.

E solle koken prape demek

Postuar nga kotka datë 28 Gusht 2009 - 23:22:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Ja te behesh azer. Po ti i ben keto komplimenta cdo dite e nga nje te re.

E solle koken prape demek

keshtu jane femrat duan te degjojne nga nje kompliment cdo dite, po vete japin nje ne vit...

Postuar nga Mon Cherry datë 28 Gusht 2009 - 23:31:

po kotka dhe cedrus skane ndonej kompliment per te bere?

une do e thoja nje po :00@@

Postuar nga ksovari datë 28 Gusht 2009 - 23:36:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
eh kosovar te kuptoj sesi ndihesh kur te japin ate formularin e tmershem per te nenshkruar

Zoti ti paska degjuar lutjet mbase une duhet te isha lutur me shume ...

brenda temes

Shkruaj e thuaj c'te duash ti
Shpirtin e ke si stuhi

Gjithmone e qeshur je ti
Nuk te pash asnjehere zi

Me pelqen kur ti flet
Fjalet i ke per lezet

Ti me te gjithe kur flet i lumturon
Zemra jote nga gezimi fluturon

Keshtu qofsh ne jete ngahera
Je vertete njeri me vlera

Angel Ku ishe me heret moj AKADEMI e poezise, e disa e ke rritur numri e lexueshmerise me keto te fundit,hehe

Mua me nuk me bejne duart te shkruaj per sot komplimente, se ma bllokove trurin fare, nese do jepja çmimin do te vleresoja larte mbase edhe me NOBEL

VERTETE YL YLL YLL QE SHKELQEN JE

Postuar nga kotka datë 28 Gusht 2009 - 23:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Mon Cherry
po kotka dhe cedrus skane ndonej kompliment per te bere?

une do e thoja nje po :00@@

po he de thuaje se po presim...

Postuar nga ksovari datë 28 Gusht 2009 - 23:59:

Po moni ka turp mbase hej...

Juve komplimentet ju vijne ne çdo mengjes ne vend te luges me mjalt apo ne dark ne vend te mjaltes, heh

Plot storie di, vetem nje e mbajta ne mend vrapova te ta tregoj, kur te pash ty bukuri, e harrova fare edhe emrin tim.

ISHA NE FAKULTET PER CA REZULTATE DHE ATY TEK TABELA NUK KISHTE MJAFT DRITE, ERDHI NNJE AMA NJE, SI TA THEM, NJE BALEN, TE GJITHE SYTE NE TE, UNE MEQE NUK ARRIJA TI SHIJHA MIRE REZULTATET, ME TE ARDH AJO TEK TABELA I THASH: KE SYZE TE ZEZE TI, ME : PO, PSE, I THASH : T I VIE NE SY SE NUK SHOF DO REZULTATET NGA DRITA QE BEN TI ME KETE BUKURI...Ajo nuk e priti kete dhe sakaq me ftoi per nje kafe, une eshoqorova deri ne dalje sa per te pare shoke, ata te gjithe e kapen koken, ky ka lujt mendsh thoshin, kote falet, ia dija trurin te gjoreve, me te dal i thash me fal por kafen e pive me te shijshme se sa eben kamarjeri ne ate qast kur m ftove, me falni por me duhet te shkoj ne pune...

E keshu te nderuar, zonja tash eshte martuar e me pyet kur takoj rastesisht i do syzet....

hahahahahaahaha

Epo isha i ri atehre, kisha nevoj te bej stervitje,,,,,

Postuar nga Mon Cherry datë 29 Gusht 2009 - 00:07:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

po he de thuaje se po presim...

jo jo se them, do ja kaloj ksovarit pastaj, une kaloj straight to number one

ta them nje ty:
kur pema e jetes
lulezon cdo dite
brenda shpirtit tim
zemren tende do rris

lol

Postuar nga eliz datë 29 Gusht 2009 - 00:17:

Komplimentat qe jane jashtezakonisht te mire-pritura nga femrat jane komplimentat per kepucet p.sh,por komplimentat e verteta qe deshiron nje femer jane fjale shpirti qe ne momente te caktuara nga buzet me te dashura e bejne te fluturoje. S`ka nevoje te jene poezi,mjafton nje pergjigje e embel kur ajo po perpiqet te arrije dicka,te bej nje pune per ju,a te gatuaje a ku di une...Mua p.sh. me behet nje kompliment shume i bukur prej dikujt por nuk me pelqen(ose s`ka ndonje efekt kushedi ca te une).Preferoj nje kompliment me pak te bukur por nga goja e njeriut qe dua. Mendimi im.Nje kompliment qe me ka pelqyer prej nje njeriu shume te vecante per mua,(prej te cilit doja ta degjoja) dicka ne lidhje me te qenit femer,me beri te ndjehem shume mire me te vertete.
Prandaj cuna mos i kurseni fjalet e embla per vashezat tuaja

Postuar nga AndreaPirelli datë 29 Gusht 2009 - 06:15:

Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Komplimentat qe jane jashtezakonisht te mire-pritura nga femrat jane komplimentat per kepucet p.sh,por komplimentat e verteta qe deshiron nje femer jane fjale shpirti qe ne momente te caktuara nga buzet me te dashura e bejne te fluturoje. S`ka nevoje te jene poezi,mjafton nje pergjigje e embel kur ajo po perpiqet te arrije dicka,te bej nje pune per ju,a te gatuaje a ku di une...Mua p.sh. me behet nje kompliment shume i bukur prej dikujt por nuk me pelqen(ose s`ka ndonje efekt kushedi ca te une).Preferoj nje kompliment me pak te bukur por nga goja e njeriut qe dua. Mendimi im.Nje kompliment qe me ka pelqyer prej nje njeriu shume te vecante per mua,(prej te cilit doja ta degjoja) dicka ne lidhje me te qenit femer,me beri te ndjehem shume mire me te vertete.
Prandaj cuna mos i kurseni fjalet e embla per vashezat tuaja

You are right,
I understand .......... :aha

Postuar nga BIONDIA datë 29 Gusht 2009 - 13:07:

I dergoj zemres time shume puthje e perqafime .Rrezatofte bukuri ngrohtesi si shkelqimi i ketij dielli te sotem ....hap syte jashte dhe cte shof po bie shi me gjyma se ku e shf diellin ku nje Zot e di

Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 » ... E fundit »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.