Forumi Horizont | Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)
Uaaaaaaaaaa po qe te me shkonte mendja tek shoqja ime , (Ervisa te thoshte kete gje )sma kishte marre mendja :p
Po ti do thuash e thashe ashtu kot une ne pergjithesi ...po kjo pergjithesia ketu jemi ne ..;:p :p ok, tani kerkoi falje tetos , falje tetos te thashe ...
hahahah Bela e frymezuar nga humori .po kam nja dy dite qe e shikoj se me kishte marre malli per ta pare , shyqyr qe ma dha Roku qe ta shikoja :p mire mire tani Ervisa mo u merzit te keqen se skemi nder mend ta marrim Kenin tend jo Ta gezosh dhe i pafsh hajrin :p:p po hajde tani te rregullojme njeriun xx dhe Eliz si shoqe te mira qe jemi ...moj keto spo duken fare me ..se ate nate se nga vajten te dyja , slane as adrese jo , me duket se ..
more Subo...po si me akuzon me pa te drejte ..sme the , thote qe do dilnit ..pse ste thashe nja dy ore para se te dilnim ne :p po ti the se po flije se kishe punuar turni i trete ate nate .:p
tani ska cte bej vete e ke fajin ..shiko se mos gjen Loven akoma singel
, ju pershendes Bela ciao !
Citim:
Po citoj ato që tha Keni
Subaque shyqyr qe te kam ty une se me mbyti fare kjo bela![]()
Lol Bela e bukur & Subaqueo kisha me ju more te nderuar , po me ato anonimet qe i ka keni andej:p
Aaaaah Loven mos na e ngatroni se e ka RosseNero-n , kurse Njeriun.xx sikur shkonte me shume me Subaqueo-n , po ti thuaj me ke te kombinojme Elizen , Lorien , Brunen , dhe macken:p:p
C'kemi ore njehere si po ia kaloni .C'thot pagjumsia
Ua giiiiiirls.....no me no! do e gjej vet BuRRin
:p....si keni qene 1 here?? te fala te gjitheve dhe me ka marre malli per ju...ju Puc-puc fort Ela
C'kemi
c'thote pa gjumesija mire ? tani sa dola nga piceria dhe spo me zinte gjumi pa pershendetur gocat me te mira te forumit.....
A ka njeri zgjuar apo jo ?
O ketu qekan te gjithe ne gjume, edhe na paskan ciftosur dhe paskan rene rehat, ghume i rende i paska zene!!!!!!!!!!!!!!!!
Jo mi lova se nuk flen kollaj keta po po shplodhin pak gishtat qe te fillojne te shkruaj perseri apo jo ervisa.
Ervisa shyzyr qe u ktheve se ngela une. E ke pare temen une dhe ti se kam shkruar nje poezi.
bela,yll!!Mire se erdhe dhe te pershendes nga larg!!!kam shkuar deri ne Kopshtet me te bukura te hollandes dhe po porosim nje tufe shume te madhe dhe te bukur per TY!!!E di qe jane pak keto lule,por te jap llafin qe ky eshte fillimi.Bukuria dhe mencuria jote ky binom i pandare qe ke ti,me ben qe une te perkushtohem 24 ore ne 24 ore.He keni inat ju te tjeret???Ju pershendes te gjitheve dhe dite te bukur sot.
Do shifemi prape ketu dhe do bejme party sa te shqepemi nga te.....piret doja te thosha::p.
Ika tani se po me merr Keni ne telefon.me duket se edhe ai po mundohet te bej surpriza per Ervisen,pasi edhe ajo eshte e bukur.Ciao!
ahahah u ktheva une mo Keni u ktheva , e pash mo e pash dhe poezin qe kishe shkruar tek "Une dhe Ti" shume e bukur ishte
Lova paske dhe pretendime ti me duket , Rossenero po te tradheton me duket kjo:p:p
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Ika tani se po me merr Keni ne telefon.me duket se edhe ai po mundohet te bej surpriza per Ervisen,pasi edhe ajo eshte e bukur.Ciao!
Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.