Forumi Horizont Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » ... E fundit »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)

Postuar nga kurt datë 29 Gusht 2009 - 18:33:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
kete ma ka kushtuar dashuria e jetes sime mua dhe pse sja thoshte shume me poezite pasi ka pas tjeter drejtim ne jete ne krah te kundert ne ekstrem fare me letersine . Skam dashur te bej publike ketu ne forum asgje personale te jetes sime por kete mbase po e zbuloj per te te thene ty qe kam qene e une me fat dikur

Shpejt u njohem ne te dy
Vetem njehere u pame sy me sy.

Me ty une u ndjeva I dashuruar
sepse ti me fale shpirtin mua.

Ishe e bukur dhe vazhdon te jesh
kur jam prane teje shpirti me qesh.

Sa here ndjehem i merzitur
ngushellimi yt me vjen papritur

Se ku e gjen kete miresi
pa ty une s'mund te rri

Te dua me gjithe zemer
per mua s'ka tjeter femer.

Ne te mire e te keq bashke jemi
S'u ankove njehere per kete jete qe kemi

E re e gjalle si dikur
syte nuk tu vyshken kurre

Te jetoj me ty e kam pasion
prane teje zemra me gufon

E tille eshte vetem nje dashuri e vertete
ne te dy bashke do jemi perjete.

vej bast se mbas ktij komplimenti e ke lene kyt cunin...

smart girl

Postuar nga ksovari datë 29 Gusht 2009 - 21:58:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
vej bast se mbas ktij komplimenti e ke lene kyt cunin...

smart girl

ÇESHTE "KYT"

Postuar nga Enya datë 30 Gusht 2009 - 07:15:

Sa do me shplodhte nje kompliment i tipit "fle si engjell, shpirt!" . Do me vinte tulle ne gjume.

ps: I miss Cedrus, where are U Ced?

Nuk shtyhet forumi pa pak gallate ne kte ore.

Postuar nga kurt datë 30 Gusht 2009 - 13:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
ps: I miss Cedrus, where are U Ced?

Nuk shtyhet forumi pa pak gallate ne kte ore.

p.sh enya, qe ne fillim, ishim une dhe ti qe ia kemi ditur vleren cedrusit...
and now he dares to question my appreciation for art.
his bullshit around the forum i was the first to label it a form of art!

moron!!

Postuar nga ksovari datë 31 Gusht 2009 - 14:49:

FUNDJAVES KOMLIMENTET PUSHOJNE SOE VIHEN NE PRAKTIKE

Mesa kam verejtur, gjate fundjaves nuk shkruhet shume nga anetaret ne forum, kjo me ben te mendoj se: anetaret e abonuar nekete teme, ose pushojne te shkuajne, ose veten tek te dashurat e tyre dhe i bejne praktike, kuptohet se teoria pa praktik nuk ka arsyeshmeri, shpresoj qe kam gjetur perkrahjen tuaj ne kete medim....

Une i gjori mbreme pas ores 24 h u ktheva ne shtepi, shoqja kishte vajtur te prinderit e saj, ngalodhja as qe me kishte vajtur mendja ti telefonoja, sot mbase mora qik pushim, te provoj si do me ecen praktika, mbrem nuk fjet deri ne ore 5 am, se kisha frike mos me iken koha e faljes ne namazit...
I bera nje telefon ne syfur (rreth ores 3), ajo qik mE qortoj, me tha : ku e ke praktiken e komplimenteve,,,, eh, shoke e shoqe, nuk eshte lehte te jesh edhe inxhinier edhe i martuar, shpeshhere te prish planet kjo puna e projektimeve dhe trajnimeve ne teknologjin moderne...sa do doja fundjavave te khteja kohen e gurit, pa teknologji pa sotfwer, pa lenux, pa edubuntu, pa auto cad, etc, etc....

Mbase u lodhet, po mundohem ta kujtoj nje komplimnet,,,

Ne teme:

...SONTE NUK DUA TE FLAS UNE...MI LEJO BUZET E MIA TE TREGOJNE ZJARRIN QE KAM NE BRENDI...

.......THONE KUR LODHESH TE KAPLON ME LEHTEGJUMI,,,KUSH ESHTE AI, LOJTAR, APO BOKSER, SONTE KA TRETUR DIKU, DHE ENDRAAT ME JANE HIDHERUAR...

Eh, te nderuar, endrrat e mia mbreme ishin, ku te pozicionoj trafon 10 Kilovotshe,,,

Ne teme:

JENI TE SHKELQYER, ..

P.S. VEÇANERISHT ANGEL...

ALL THE BEST

Postuar nga shelgu datë 31 Gusht 2009 - 16:18:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
p.sh enya, qe ne fillim, ishim une dhe ti qe ia kemi ditur vleren cedrusit...
and now he dares to question my appreciation for art.
his bullshit around the forum i was the first to label it a form of art!

moron!!

Nooooooo. Kurt une te ve ne dyshim jour aprishience per artin? No, per Zotin e vertete.

Maj bullshit kant bi art mor kurt eshte moronizem, nje forme dialektizuese e bullshitizmmit.

:p

Postuar nga shelgu datë 31 Gusht 2009 - 16:20:

Re: FUNDJAVES KOMLIMENTET PUSHOJNE SOE VIHEN NE PRAKTIKE

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

Une i gjori mbreme pas ores 24 h u ktheva ne shtepi, shoqja kishte vajtur te prinderit e saj, ngalodhja as qe me kishte vajtur mendja ti telefonoja, sot mbase mora qik pushim, te provoj si do me ecen praktika, mbrem nuk fjet deri ne ore 5 am, se kisha frike mos me iken koha e faljes ne namazit...
I bera nje telefon ne syfur (rreth ores 3), ajo qik mE qortoj, me tha : ku e ke praktiken e komplimenteve,,,, eh, shoke e shoqe, nuk eshte lehte te jesh edhe inxhinier edhe i martuar, shpeshhere te prish planet kjo puna e projektimeve dhe trajnimeve ne teknologjin moderne...sa do doja fundjavave te khteja kohen e gurit, pa teknologji pa sotfwer, pa lenux, pa edubuntu, pa auto cad, etc, etc.... 

E shikon sa gabim ke bere? Shoqes se pari i thuhet nje fjale e mire pastaj hallet.

Te ze vend syfyri me mire pastaj, te shijon.

Postuar nga Enya datë 31 Gusht 2009 - 23:02:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Nooooooo. Kurt une te ve ne dyshim jour aprishience per artin? No, per Zotin e vertete.

Maj bullshit kant bi art mor kurt eshte moronizem, nje forme dialektizuese e bullshitizmmit.

:p

Mos me folni ma per art dhe mos mu zini ma per art, se ua diftoj une me date september 21, kur te kem my first exam in ART 101. apo nuk ishte nji profesor Kinez, Tung Hoang quhej, djale i ri flake, po em ban me e dashuru artin me zor.

aha, kur na thote, mbyllni syte dhe imagjinoni nje Line. Ca me imagjinu un, profesorin, surrati i tij me dilte mas syve,

ps: Komplimenti ma i pershtatshem per mu :

Une do deshiroja te me ferkonte dikush kambet itesh se jam lodh nejun mbi taka qysdh en ora 8 mjesit.

Postuar nga ksovari datë 01 Shtator 2009 - 15:13:

Re: Re: FUNDJAVES KOMLIMENTET PUSHOJNE SOE VIHEN NE PRAKTIKE

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

E shikon sa gabim ke bere? Shoqes se pari i thuhet nje fjale e mire pastaj hallet.

Te ze vend syfyri me mire pastaj, te shijon.

O cendrus djali, nuk ia kam thene une asaj hallet e punes jo, as qe e bej ndonjehere ate, per ketu ne forum shprehem me lehte, dhe kur dal nga ketu, ketu le hallet, o mik. Ti nuk e ke idene sa lodhem me kte pune, paguhet mire ama dhe te lodhe, une jashte orarit te punes mbaj edhe dy nderrmarrje tjera dhe njekohesisht, percjell seminaret me bashkekohore te teknologjise,,,,

Eh per syfyrin mire e the, se nuk ka shije i vetem...., sidomos, kuptohet,,,

Ne teme:

SA TE SHKURTA ME DUKET ÇASTET KUR JAM ME TY...

Postuar nga ksovari datë 02 Shtator 2009 - 14:55:

ERP TY...

PERBALL VONESES NXITO,
PERKRAH STUHISE FLUTURO,
PERBRI PESIMIZMIT SHPRESO
DHE KURR MOS U DOREZO..

SI LUASHNESHE, SY PATREMBUR JE,
SFIDAT MET E RENDA SUKSESHEM PERBALLOVE,
LODHJES ASNJEHERE NUK IU DOREZOVE,
DHE MBI T'GJITHA FITOVE....

KU E GJEN ATE FORCE,
KU E GJENE ATE ENERGJI,
TE LUTEM MA THUAJ...

JETEN E JEToN E LUMTUR,
PER TY AJO KA ARSYE,
BURRERORE E PATHYER...

DI TE JESH E BUTE,
DI MIRE TE LUFTOSH ,
NGA MESOVE...

SFIDAT NUK MUNDEN TE SFIDOJNE,
TI ATO PO...

JE SHEMBULL PER TE MIRE
MOS U DOREZO....

DHE DASHURISE IA DI VLEREN
SEPSE JE VETE AJO,
VLERAT TUA NUK HUMBIN,
MOS U DOREZO,
KRENOHU, KRENARIA TE TAKON TY,
MOS IA JEP RASTIN TE LIGES,
S'MUNDET TE LUFTOJ ME TY....

EDHE LULET TA KANE ZILI,
SHKELQEN NGA MIRESIA,
SHIJEN E KE TE PAPERSHKRUAR,
E DI Ç'ESHTE DASHURIA.....

MBAHU E FORTE, ASHTU EDHE JE,
ARMIKUN MERZI KURR AFER MOS E LE....

JE ME E MIRA QE KAM NJOHUR NDONJEHERE,
ME E SINQERTA, QE KAM TAKUAR,
MERITON URIMET ME TE MIRA NE JETE.....

RRESPEKTE E VEÇANTA...

Ne teme:

...prejse te putha buzen, me nuk me hahet mjalti....

Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » ... E fundit »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.