| Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
nje te hahahahahaha per pergjigjen glaukus
per temen ca dreqin keni fjet gjith kaq heret
miremroma lost =soul
mroma.
kush do fitoje gjermoni apo anglezi?
gjermani them une
naten e mire lost-soul do shkoj fle dhe une
U zgjova me deshiren per te qene perseri ne krahet e tu, perseri e jotja,perseri duke ndiere puthjet e tua e duke menduar fjalet qe me thoje qe "je vetem e imja "...po une jam vetem e jotja ...
u xgjova me mendjen te nje kafe po mendoja ahhhh sikur dikush te ma sillte te krevati sa me qef e pija
ne futboll "servono le palle" asgje nuk fitohet me brek neper kemb (si e kaloi grupin aglia)
bravo.. bravo.. gjermant
....bionde sistemo pak vendin se ke ber gjith k'te cazino dalla gioia...

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
ne futboll "servono le palle" asgje nuk fitohet me brek neper kemb (si e kaloi grupin aglia)
bravo.. bravo.. gjermant![]()
![]()
![]()
....bionde sistemo pak vendin se ke ber gjith k'te cazino dalla gioia...![]()
![]()
GO GO GO GERMANIA ...po kam frike se mos em cojne ne kazerme per prishje qetesie ....
Ishalla se ke shtepine afer Bolzanetos. 
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ishalla se ke shtepine afer Bolzanetos.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
U zgjova me deshiren per te qene perseri ne krahet e tu, perseri e jotja,perseri duke ndiere puthjet e tua e duke menduar fjalet qe me thoje qe "je vetem e imja "...po une jam vetem e jotja ...
Sa po pertokam te ngrihem 
Nuk kam per te ndrysuar kurre...sado e madhe te jem..jam kalama i pandreqshem
te kam shume xhannnnnnnnnnnnnnnnn
Mendime te castit ....
Mendime te castit:
Jane disa njerz qe ndjejne krenari me shume se qe duhet tek vetja e tyre , ne disa raste edhe vuajne nga krenaria e tepert , sepse kane arrite qe me fjalen dhe mendimin e tyre te ndikojne dhe te okupojne mendjen dhe zemren e tjetrit ....dhe ky tjetri verberisht eshte bere skllav i mendimeve te tij /saj . Te tillet ndjejne krenari se kane arrite te kene skllav qe i sundojne me veprimet e tyre ne cdo kohe gjate jetes se tyre .....dhe keshtu disa mbesin pergjithmone skllav te mendjes dhe zemres se tyre ndaj dikujt , qofte edhe pa merite....
Citim:
Ishalla se ke shtepine afer Bolzanetos.![]()
ndonjeher mendja na loll me shum se vet jeta
Tregon ca ndodhi ne G8 e Genoves (2001) ai film. Jane fakte reale. Ne youtube ka deshmitare qe kane qene vertete ne ate kazerme. Ne mars te ketij viti gjykata e apelit shpalli fajtore policet.
Citim:
Tregon ca ndodhi ne G8 e Genoves (2001) ai film. Jane fakte reale. Ne youtube ka deshmitare qe kane qene vertete ne ate kazerme. Ne mars te ketij viti gjykata e apelit shpalli fajtore policet.
Mos ec pas pasioneve se mund te gabohesh...mos kerko vetem pasuri se ajo nje dite mund te humbase...kerko personin qe te ben te buzqeshesh...sepse mjafton nje buzeqeshje qe te beje drite ne erresire...
po mendoja ajo me siper ka te drejte me ate thenien
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Jo e ka te madh jo e ka te vogel. Jo po lesh me qime.
...1 jave plazh e jam bere si jevge nuk dua te imagjinoj veten ne fund te gushtit

Citim:
Cedrus ska qen problemi im madhesia ndoshta aftesia...1 jave plazh e jam bere si jevge nuk dua te imagjinoj veten ne fund te gushtit
![]()
![]()
vetem mos me pysni ca po mendja se smund ta them
vetem po them qe trupi u kerqethet si tjua them
o zot ca po mendoja me ka shku mendja per dreq mir ishalla
Budalla ^_^
Sa te bukur avataret e Erias dhe Shejtones....
Ju puc vajzaaaaa

Kat ku avatari jot?

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
vetem mos me pysni ca po mendja se smund ta them
vetem po them qe trupi u kerqethet si tjua them![]()
![]()
![]()
![]()
o zot ca po mendoja me ka shku mendja per dreq mir ishalla
![]()
..c'me hypi i adrenaline neper trup....kuku nona jeme 
Esp - P 2-1
Sot sdi pse me duket vetja e bukur 
Citim:
Sot sdi pse me duket vetja e bukur![]()

Citim:
Po citoj ato që tha al74
m'qafsh mu a i ke vesh edhe ti specchietti me flamurin gjermon ?!![]()

"ja ja deutch uber alle"
..e gjete vallaj Bionde per golin e Spanjes
Citim:
Po citoj ato që tha al74
"ja ja deutch uber alle"..e gjete vallaj Bionde per golin e Spanjes
M'u merzit komshija
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
M'u merzit komshija
mc1.Sikur t`me ishte merzit dhe mu komshija...
mc2.Bekur qofte gjumi dhe nata.Vdekje cdo nate,ringjallje cdo mengjes...
Citim:
ka te drejte dhe un doja qe te fitonte Portogalia sepse lozi me mire se Spagna ...

Spanja e rrezikshme ... me e rrezikshme se Brazili
Citim:
Po citoj ato që tha al74
"ja ja deutch uber alle"..e gjete vallaj Bionde per golin e Spanjes

Po keshtu eshte kur Portugalia beri nje ndeshje vetem ne mbrojtje...Ai ekip ka lojtare talent...
Per Spanjen do thoja qe e meritoi fitoren, e kerkuan golin...nje lojtar eshte per t'u pare ne ate ekip, David Villa...
Eshte e veshtire te presesh dicka qe mendon se sdo ndodh kurre dhe eshte akoma me e veshtire te heqesh dore kur e di qe eshte gjithcka qe do...
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Po keshtu eshte kur Portugalia beri nje ndeshje vetem ne mbrojtje...Ai ekip ka lojtare talent...
Per Spanjen do thoja qe e meritoi fitoren, e kerkuan golin...nje lojtar eshte per t'u pare ne ate ekip, David Villa...
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Eshte e veshtire te presesh dicka qe mendon se sdo ndodh kurre dhe eshte akoma me e veshtire te heqesh dore kur e di qe eshte gjithcka qe do...
Si thuhet bakshish ne shqip ?
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
Si thuhet bakshish ne shqip ?

mesa di un eshte turkish ?
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
mesa di un eshte turkish ?

| Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.