Forumi Horizont Gjithsej 57 faqe: « E parë ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)

Postuar nga Katilesha datë 20 Korrik 2010 - 00:25:

Postuar nga Eria datë 20 Korrik 2010 - 00:27:

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha

Ti e di kuptimin e kesaj fotos per mua ...

Postuar nga SmoKer datë 20 Korrik 2010 - 00:37:

Jo nje foto e fundit e imja,

Shpresojme te shohim me shume anetare ne kete album

Postuar nga Eria datë 20 Korrik 2010 - 00:40:

Une e nxorra fytyren...

Postuar nga Charlotte datë 20 Korrik 2010 - 00:41:

Ku eshte Eria?

Postuar nga SmoKer datë 20 Korrik 2010 - 00:41:

Un spash gje

Compliments, very cute

Postuar nga Eria datë 20 Korrik 2010 - 00:46:

Charlote shiko ne te majte ....
Smoker....te besova

Postuar nga Charlotte datë 20 Korrik 2010 - 00:53:

Sh kinge

Postuar nga Eria datë 20 Korrik 2010 - 00:55:

Faleminderit ....

Postuar nga AngelDevil datë 20 Korrik 2010 - 01:14:

Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
Jam kurioze te shikoj shejtonen

ne avatar me ke pa shume here ... kaq me lejohet

Postuar nga Charlotte datë 20 Korrik 2010 - 01:27:

Ku me te pa mi?Me drita fik?
Ver nje te shpejte me drita

Postuar nga AngelDevil datë 20 Korrik 2010 - 01:30:

Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
Ku me te pa mi?Me drita fik?
Ver nje te shpejte me drita

snuk bohet

Postuar nga Charlotte datë 20 Korrik 2010 - 01:32:

Ok.

Postuar nga amor alucius datë 20 Korrik 2010 - 03:20:

Po gjithe te zinj keto cunat. Ore, po s'ka asnje bardhosh ne gjirin tone forumesk?

Postuar nga lezhjani-82 datë 20 Korrik 2010 - 03:40:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Po gjithe te zinj keto cunat. Ore, po s'ka asnje bardhosh ne gjirin tone forumesk?

Rraciste...

Postuar nga Fajtori datë 20 Korrik 2010 - 04:32:

Citim:

Nuk je ngop akoma me bardhoshin qe ke?

Postuar nga amor alucius datë 20 Korrik 2010 - 05:56:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Nuk je ngop akoma me bardhoshin qe ke?

Une s'pronesoj njerezit.

PS. Na je bere nje Casanova ti kohet e fundit, duket qe je ne zgjerim territorial. Hahahaha! Burimiiii, Fajee...

Postuar nga Fajtori datë 20 Korrik 2010 - 06:27:

Maksimum kohet e fundit jam bere Casa Nuova, jo Casanova. Po s'me paske ndjekur hiç. Shih sa i urte jam bere, mezi nxjerr llafin, jo me te nxjerr te tjera, apo te zbuloj burimin.

Tani qe ta dime ti s'proneson apo shproneson njerezit. Se ka nje ndryshim te madh mes mos marrjes ne pronesi dhe heqjes se pronesise.

Postuar nga amor alucius datë 20 Korrik 2010 - 06:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Casa Nuova

Aq e thelle paska qene kontrata e pronesise?! Nc nc nc.

Ku qendroka relevanca e ndryshimit te madh?

Postuar nga Syrius datë 20 Korrik 2010 - 07:44:

Citim:
Po gjithe te zinj keto cunat.

Once you go black, you never go back...

Pastaj une jam bardhosh.

....Kur lahem

Nje here ne muaj, that is.

Postuar nga Syrius datë 20 Korrik 2010 - 07:46:

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Syrius more djale, si me befason gjithnje...

Gjithe jeten , po deshe.

Postuar nga amor alucius datë 20 Korrik 2010 - 15:31:

Citim:
Po citoj ato që tha Syrius

Pastaj une jam bardhosh.

....Kur lahem

Nje here ne muaj, that is.

Nje gje me ben kurioze mua: vertete mendon qe ky niveli i humorit ose/dhe ato frasi fatte, qe per me teper jane çdo gje pervecse origjinale, mund te funksionojne tek nje femer? Degjo mua, dhe po funksionoi vrapo sa me shpejt ne drejtimin e kundert nga ajo femer pasi s'ja vlen. Duhet te kesh IQ-ne e nje veze te zjere per te rene brenda fjaleve te tilla.

Bahhh...asgje me e keqe se nje mashkull pa humor.

Kjo e thene, I never contemplated going black. Genetics worries me too much.

Postuar nga Syrius datë 20 Korrik 2010 - 19:30:

Nje gje me ben kurioz mua:

Je apo ben sikur?

U bera 4 vjet ketu dhe asnjehere nuk me ka interesuar te kem nje dialog me ty.

Tamam per faktin e pergjigjeve te tilla.

Cfare kujton ti? Se cdo mashkull qe ben nje batute me nje femer, per me teper nje batute pa vlere si ajo, mendon ta coje ne shtrat?

Aspak!

Vertete mund te kete qene nje batute/frasi fatta por nuk kishte aspak qellimin te te impresiononte ty.

Me cfare kam lexuar,pak fare sepse nuk me intereson, ti je nga ato te cilave une nuk i hedh as ....

Jo nga intelekti, te kuptohemi, sepse ate e ke dhe nuk ta mohon njeri, por nga Klasi qe nuk e ke fare.

Ne menyren se si komunikon me ata qe quan me poshte se vetja, aty dallohet nje njeri...

Postuar nga amor alucius datë 20 Korrik 2010 - 20:29:

Citim:
Nje gje me ben kurioz mua:

Je apo ben sikur?

U bera 4 vjet ketu dhe asnjehere nuk me ka interesuar te kem nje dialog me ty.

Tamam per faktin e pergjigjeve te tilla.

Cfare kujton ti? Se cdo mashkull qe ben nje batute me nje femer, per me teper nje batute pa vlere si ajo, mendon ta coje ne shtrat?

Aspak!

Vertete mund te kete qene nje batute/frasi fatta por nuk kishte aspak qellimin te te impresiononte ty.

Me cfare kam lexuar,pak fare sepse nuk me intereson, ti je nga ato te cilave une nuk i hedh as ....

Jo nga intelekti, te kuptohemi, sepse ate e ke dhe nuk ta mohon njeri, por nga Klasi qe nuk e ke fare.

Ne menyren se si komunikon me ata qe quan me poshte se vetja, aty dallohet nje njeri...

E sheh sa pak duhet per te te ç'balancuar? Ja c'nenkuptova me "frasi fatte": shprehje qe dikush tjeter i ka bere inherente te karakterit te tije por, te kopjuara nuk dikush qe nuk i ka integruar ne karakter(si psh ti), bien shume shpejt ne bajatllek.

Dhe mos i bjer fare anes qe mund te me fyesh me shprehje maskiliste si ajo e mesipermja; se ça jam une, si e tek, kur e qysh, s'me njeh ndaj hipotezat leri menjane.

Ti 4 vjete ne forum? E vetmja gje qe kam lexuar nga ti kane qene ca postime bajate si replike e ca flirtimeve virtuale mace-ngordhurash. Kontributet e tjera, fatkeqesisht ose fatmiresisht, s'na i ke shpalosur akoma.

Ne fakt me jep goxha kenaqesi verejtja e fenomeneve te gervishjes te shtreses siperfaqesore te karakterit njerezor dhe per kete une te falenderoj, Syrius.

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Korrik 2010 - 20:37:

Citim:

Legjenda metropolitane ............................. .

Postuar nga amor alucius datë 20 Korrik 2010 - 20:40:

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Legjenda metropolitane ............................. .

Did you go black and went back, Turtull?

Postuar nga Syrius datë 20 Korrik 2010 - 21:42:

Mah.

Ti ne punen tende, une ne timen.

Besoj se jemi mire keshtu sic jemi persa i perket kontaktit me njeri-tjetrin.

Heh: "Gervishja e shtreses siperfaqesore" huh?

Sa vetevleresim qe ke moj vajze.

Nejse, varja.

Fat e mbaresi ne punen tende.Mua, sic thashe, nuk me intereson aspak debati e komunikimi me ty.

Te pakten ne virtualitet. Te ishim sy nder sydo ndryshonte puna.

Gabimi ishte i imi.

Mirembetsh.

Postuar nga SmoKer datë 20 Korrik 2010 - 22:18:

Ketu mund te postoni fotot , me duket se albumi ka nje teme te vecante vetem per komentet!

Postuar nga AngelDevil datë 20 Korrik 2010 - 22:22:

Citim:

Eshte vere mi goc anej nga dimri mund te shofim noj foto bardhoshi vene vene sigurisht lol

Postuar nga amor alucius datë 20 Korrik 2010 - 23:09:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Eshte vere mi goc anej nga dimri mund te shofim noj foto bardhoshi vene vene sigurisht lol

Po deri ne dimer u deshka pritur sipas teje?

Po flisja per tiparet moj Angel, per tiparet, jo per lekuren.

Postuar nga SmoKer datë 20 Korrik 2010 - 23:33:

Citim:

lol

pastaj mos harro se jemi ne mes te shkretetires

Ti amor keep lookin

Postuar nga Fajtori datë 21 Korrik 2010 - 00:12:

Si justifikohet Smokeri. Ca ke mer bab, mos e vrit mendjen. Eshte akoma ne yaht amori. Kur te shkoje ne ishull kthjellohet:
http://www.youtube.com/watch?v=SS6M2brc22I#t=1m11s

"Si deve innamorare..."

Postuar nga AngelDevil datë 21 Korrik 2010 - 02:28:

Citim:

Po deri ne dimer u deshka pritur sipas teje?

Po flisja per tiparet moj Angel, per tiparet, jo per lekuren.

po ka lezet mashkulli zeshkan mi goc tipik mashkull me M te madhe bile bile lool .... si e do ti te shplam 7 uje 1 kos

Postuar nga AndreaPirelli datë 21 Korrik 2010 - 06:12:

Citim:

Did you go black and went back, Turtull?

Rrusho s'ke faj .................... je mesu me katnaret ti qe i ka rreshkur dielli ............ mua me pelqejne brunet .......... po ene me te zeza kom qen .......... per mos me qen injorant si i thone fjales .......... .

Postuar nga RAIMONDI datë 21 Korrik 2010 - 08:50:

--Sherr paska ketu.....

---- Nje gje bije ne sy  ketu qe eshte tipari i pergjithshem i vajzave shqiptarka : --Nuk jane toelrante fare  ne bisede..........--

Postuar nga AngelDevil datë 21 Korrik 2010 - 13:42:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
--Sherr paska ketu.....

---- Nje gje bije ne sy  ketu qe eshte tipari i pergjithshem i vajzave shqiptarka : --Nuk jane toelrante fare  ne bisede..........--

lufta sjell zhvillim thone dhe sherri nxjerr me ne pah karakterin e njerzve keshtu qe rri urte ti shqiptaro i ameriqanizuar

Postuar nga amor alucius datë 21 Korrik 2010 - 15:07:

Citim:
po ka lezet mashkulli zeshkan mi goc tipik mashkull me M te madhe bile bile lool .... si e do ti te shplam 7 uje 1 kos

Interesante forma ne te cilen njeriu asocion te qenit mashkull i vertete me tiparet mesdhetare. Une vuaj nga e kunderta; asocioj meshkujt mesdhetare me nje siperfaqe te eger por me nje brendesi te brishte dhe shpesh pre e deshires te tyre per te qene sa me mashkull(me gjitha pasojat qe mund te sjelle kjo). Para pak ditesh u ktheva nga pushimet dhe vije re qe vetem mesdhetaret mundoheshin te imponin maskilinitet duke u veshur si femra te keqija(dhe duke u sjellur si te tilla). Mahhh...

Turtull, pashe zotin tat na ler rehat me ato eksperiencat e gjera; po ku qepen te ka lene gruja mer qe te qendron me kerbaç tek koka.

Raimonda, pse e priske tolerancen nga femra ti?
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`

lol

pastaj mos harro se jemi ne mes te shkretetires

Ti amor keep lookin

Ti je i falur, kjo vetem ngaqe rrezaton nje sinqeritet te papare, qofte dhe nga fotot.
Vallai, s'kam pase nevoje to keep lookin' ndonjehere. Pavaresisht asaj qe pohon Faja nepermjet filmimeve te tija.

Postuar nga AndreaPirelli datë 21 Korrik 2010 - 18:14:

Citim:

Turtull, pashe zotin tat na ler rehat me ato eksperiencat e gjera; po ku qepen te ka lene gruja mer qe te qendron me kerbaç tek koka.

Para se tu martoja ............ me nje nga jevgat e lagjes ..................

Postuar nga cecilia datë 22 Korrik 2010 - 00:55:

E befasuar!

Kam disa minuta qe po mundohem te bej lidhjen midis imazhit & te shprehurit e Syrius-it...Nje gje me del spontanisht... thjeshte e befasuar!

Ps: Vetem "rrugaç i intelektualizuar" nuk me duket.Ndoshta ka dashur te shprehi "rrugaç" ne shpirt & intelektual ne paraqitje...ndoshta! Komplimente per foton e veres.

Postuar nga lezhjani-82 datë 22 Korrik 2010 - 03:27:

Uuuu si sme bani kush mu nje kompliment....jazek

Postuar nga Katilesha datë 22 Korrik 2010 - 03:42:

...

Ti kerkon komplimentat e na kthen shpinen najn najn

Postuar nga AngelDevil datë 22 Korrik 2010 - 04:07:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82

malli i mire shitet vete djallo ska nevoje per reklama/komplimenta

Postuar nga amor alucius datë 22 Korrik 2010 - 04:10:

Citim:

Po ti ta kishe ulur dhe i çike ate prerjen e fotos dhe mund te kishim bere naj kompliment...

Postuar nga lezhjani-82 datë 22 Korrik 2010 - 06:09:

Ca me ul me? un kam nigju qe cuar esht me mire, pastaj po tu kthesha ca figure do basha

Postuar nga RAIMONDI datë 22 Korrik 2010 - 08:36:

Citim:

lufta sjell zhvillim thone dhe sherri nxjerr me ne pah karakterin e njerzve keshtu qe rri urte ti shqiptaro i ameriqanizuar

hahahahahaahahahahahahaha  --Je e forte  o Angel-devil  hahahahahah ---Lufta sjell  zhvillim --looooooooooooooooool ---ku mi gjen keto parulla si dulla qemoti ---Po ce do ti moj aman karakterin e tjetrit ?--Cte duhet ? Mos do besh krushqi  a ? looooooooooooooool--

-Ketu te mundohesh te flasesh me toelrance , te pakten per keto probleme te ketij lloji  te kemi nje fryme miqesie dhe Miresie  ne bisede dhe ti trajtojme me zemergjeresi --jo te ofnedojme njerin e tjetrin, se ai eshte keshtu dhe ti je ashtu ,etj etj

-----------Por nje gje ama ------------ Shqiptarkat ketu ne USA duke mos qene tolerante ne bisede tregojne q e jane PRIMITIVE ----Aspak te civlizuara---

---Ta dini kete qe ne bisede duhet te tregohesh TOLERANT dhe zemergjere edhe kur s'te pelqen dicka qe thote bashkebiseduesi , ti nuk duhet ta kundershtosh me force dhe ne menyre KATEGORIKE --se tregohesh  Primitive --

---Por nqs nuk je dakort me te  mund ta kundershtosh me TAKT dhe Butesi----, dmth duke perdorur fjale te Buta, ose edhe mund ta aprovosh me ftohtesi , cka tregon qe ti nuk je dakort me te  ---etj , etj.

---Amori eshte shume Agresive dhe shume fyese  me te tjeret ----

Por dicka duhet te kemi parasysh -EMRIN ta jep tjetri---dhe FYTYREN TA JEP ZOTI--nuk varen nga ty, --nga ty varet vetem ...........SJELLJA--dhe nga sjellja qe ke dukesh cfare njeriu je dhe ne cfare kohe jeton---Sepse ne kete kohe qe jetojme ----te gjithe Sillen me ZEMERGJERESI , edhe me ARMIKUN--------Pavaresisht se ne brendesi te shpirti tend ARMIKU ESHTE ARMIK------------Por ama per shkak te moralit te kohes moderne qe jetojme ti edhe Armiqesine duhet ta shprehesh me EUFEMIZEM,me terma te zbutura dhe te pranuara nga shoqeria ne menyre qe te mos prishesh PAQEN e ..Bisedes----- Ky eshte Lejtmotivi i bisedes ne kohen e sotme

---ok Amor ?--Megjithse ti ke mendimin tend , por nuk e ke dhe aq mire , po nesje ,se po behem Moralist edhe une .......

Postuar nga Fajtori datë 22 Korrik 2010 - 11:59:

Raimond, para se te qeshesh hidhi nje sy historise te shikosh kur ka patur zhvillime dhe bume ekonomike. Lufta pasohet gati gjithmone nga nje zhvillim i dukshem.

Si pjesetar i popullit qe e çan rrugen e historise me palle ne dore duhet ta kesh mesuar korrelacionin lufte-zhvillim tashme. Ose qe ta kuptosh me kollaj po te bej nje krahasim te kuptueshem. Eshte si puna e seksit pas sherrit... Eshte gjithmone i embel.

Postuar nga eliz datë 22 Korrik 2010 - 13:06:

Pa shih,pa shih politike dhe moral te albumi fotografik.Ju dy te fundit duhet te nxirrni fotot si denim

Postuar nga amor alucius datë 22 Korrik 2010 - 19:16:

Citim:
Ca me ul me? un kam nigju qe cuar esht me mire, pastaj po tu kthesha ca figure do basha

Po di gjo c'ke degjuar ti?! Une s'marr vesh nga ato llafe.

Raimonda, jam e tmerreshme. Biles une do shtoja dhe nje sasi mbiemrash te tjere, shpesh ne formen superlative. S'do limitohesha me aq.

Postuar nga AndreaPirelli datë 22 Korrik 2010 - 21:27:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

---Amori eshte shume Agresive dhe shume fyese  me te tjeret ----

Por dicka duhet te kemi parasysh -EMRIN ta jep tjetri---dhe FYTYREN TA JEP ZOTI--nuk varen nga ty, --nga ty varet vetem ...........SJELLJA--dhe nga sjellja qe ke dukesh cfare njeriu je dhe ne cfare kohe jeton---Sepse ne kete kohe qe jetojme ----te gjithe Sillen me ZEMERGJERESI , edhe me ARMIKUN--------Pavaresisht se ne brendesi te shpirti tend ARMIKU ESHTE ARMIK------------Por ama per shkak te moralit te kohes moderne qe jetojme ti edhe Armiqesine duhet ta shprehesh me EUFEMIZEM,me terma te zbutura dhe te pranuara nga shoqeria ne menyre qe te mos prishesh PAQEN e ..Bisedes----- Ky eshte Lejtmotivi i bisedes ne kohen e sotme

---ok Amor ?--Megjithse ti ke mendimin tend , por nuk e ke dhe aq mire , po nesje ,se po behem Moralist edhe une .......

Ka mundesi te mos ma ngacmoni Amorin??????
Ke vita sarebbe senza Neutella???????????????????

Ja kshu (cit) .............. .

Postuar nga amor alucius datë 23 Korrik 2010 - 03:13:

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Ke vita sarebbe senza Neutella???????????????????

Ka mundesi ta kuptosh se shpejti; i kane vene nje seri restriksionesh Nutelles dhe ka mundesi qe te mos e nxjerrin me ne treg.

Gjithsej 57 faqe: « E parë ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.