Forumi Horizont | Gjithsej 57 faqe: « E parë ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 » Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
![]()
Jo nje foto e fundit e imja,
Shpresojme te shohim me shume anetare ne kete album
Une e nxorra fytyren...
Ku eshte Eria?
Un spash gje
Compliments, very cute
Charlote shiko ne te majte
....
Smoker....te besova
Sh kinge
Faleminderit ....
Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
Jam kurioze te shikoj shejtonen![]()
Ku me te pa mi?Me drita fik?
Ver nje te shpejte me drita
Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
Ku me te pa mi?Me drita fik?
Ver nje te shpejte me drita![]()
Ok.
Po gjithe te zinj keto cunat. Ore, po s'ka asnje bardhosh ne gjirin tone forumesk?
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Po gjithe te zinj keto cunat. Ore, po s'ka asnje bardhosh ne gjirin tone forumesk?![]()
![]()
Citim:
Po gjithe te zinj keto cunat. Ore, po s'ka asnje bardhosh ne gjirin tone forumesk?![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Nuk je ngop akoma me bardhoshin qe ke?![]()
Maksimum kohet e fundit jam bere Casa Nuova, jo Casanova. Po s'me paske ndjekur hiç. Shih sa i urte jam bere, mezi nxjerr llafin, jo me te nxjerr te tjera, apo te zbuloj burimin.
Tani qe ta dime ti s'proneson apo shproneson njerezit. Se ka nje ndryshim te madh mes mos marrjes ne pronesi dhe heqjes se pronesise.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Casa Nuova
Citim:
Po gjithe te zinj keto cunat.
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Syrius more djale, si me befason gjithnje...
Citim:
Po citoj ato që tha Syrius
Once you go black, you never go back...
Pastaj une jam bardhosh.
....Kur lahem
Nje here ne muaj, that is.
Nje gje me ben kurioz mua:
Je apo ben sikur?
U bera 4 vjet ketu dhe asnjehere nuk me ka interesuar te kem nje dialog me ty.
Tamam per faktin e pergjigjeve te tilla.
Cfare kujton ti? Se cdo mashkull qe ben nje batute me nje femer, per me teper nje batute pa vlere si ajo, mendon ta coje ne shtrat?
Aspak!
Vertete mund te kete qene nje batute/frasi fatta por nuk kishte aspak qellimin te te impresiononte ty.
Me cfare kam lexuar,pak fare sepse nuk me intereson, ti je nga ato te cilave une nuk i hedh as ....
Jo nga intelekti, te kuptohemi, sepse ate e ke dhe nuk ta mohon njeri, por nga Klasi qe nuk e ke fare.
Ne menyren se si komunikon me ata qe quan me poshte se vetja, aty dallohet nje njeri...
Citim:
Nje gje me ben kurioz mua:
Je apo ben sikur?
U bera 4 vjet ketu dhe asnjehere nuk me ka interesuar te kem nje dialog me ty.
Tamam per faktin e pergjigjeve te tilla.
Cfare kujton ti? Se cdo mashkull qe ben nje batute me nje femer, per me teper nje batute pa vlere si ajo, mendon ta coje ne shtrat?
Aspak!
Vertete mund te kete qene nje batute/frasi fatta por nuk kishte aspak qellimin te te impresiononte ty.
Me cfare kam lexuar,pak fare sepse nuk me intereson, ti je nga ato te cilave une nuk i hedh as ....
Jo nga intelekti, te kuptohemi, sepse ate e ke dhe nuk ta mohon njeri, por nga Klasi qe nuk e ke fare.
Ne menyren se si komunikon me ata qe quan me poshte se vetja, aty dallohet nje njeri...
Citim:
Once you go black, you never go back...
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Legjenda metropolitane ............................. .
Mah.
Ti ne punen tende, une ne timen.
Besoj se jemi mire keshtu sic jemi persa i perket kontaktit me njeri-tjetrin.
Heh: "Gervishja e shtreses siperfaqesore" huh?
Sa vetevleresim qe ke moj vajze.
Nejse, varja.
Fat e mbaresi ne punen tende.Mua, sic thashe, nuk me intereson aspak debati e komunikimi me ty.
Te pakten ne virtualitet. Te ishim sy nder sydo ndryshonte puna.
Gabimi ishte i imi.
Mirembetsh.
Ketu mund te postoni fotot , me duket se albumi ka nje teme te vecante vetem per komentet!
Citim:
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Eshte vere mi goc anej nga dimri mund te shofim noj foto bardhoshi vene vene sigurishtlol
Citim:
Eshte vere mi goc anej nga dimri mund te shofim noj foto bardhoshi vene vene sigurishtlol
Si justifikohet Smokeri. Ca ke mer bab, mos e vrit mendjen. Eshte akoma ne yaht amori. Kur te shkoje ne ishull kthjellohet:
http://www.youtube.com/watch?v=SS6M2brc22I#t=1m11s
"Si deve innamorare..."
Citim:
Po deri ne dimer u deshka pritur sipas teje?
Po flisja per tiparet moj Angel, per tiparet, jo per lekuren.![]()
Citim:
Did you go black and went back, Turtull?![]()
--Sherr paska ketu.....
---- Nje gje bije ne sy ketu qe eshte tipari i pergjithshem i vajzave shqiptarka : --Nuk jane toelrante fare ne bisede..........--
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
--Sherr paska ketu.....
---- Nje gje bije ne sy ketu qe eshte tipari i pergjithshem i vajzave shqiptarka : --Nuk jane toelrante fare ne bisede..........--
Citim:
po ka lezet mashkulli zeshkan mi goc tipik mashkull me M te madhe bile bile lool .... si e do ti te shplam 7 uje 1 kos![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
lol
pastaj mos harro se jemi ne mes te shkretetires
Ti amor keep lookin![]()
Citim:
Turtull, pashe zotin tat na ler rehat me ato eksperiencat e gjera; po ku qepen te ka lene gruja mer qe te qendron me kerbaç tek koka.
E befasuar!
Kam disa minuta qe po mundohem te bej lidhjen midis imazhit & te shprehurit e Syrius-it...Nje gje me del spontanisht... thjeshte e befasuar!
Ps: Vetem "rrugaç i intelektualizuar" nuk me duket.Ndoshta ka dashur te shprehi "rrugaç" ne shpirt & intelektual ne paraqitje...ndoshta! Komplimente per foton e veres.
Uuuu si sme bani kush mu nje kompliment....jazek
...
Ti kerkon komplimentat e na kthen shpinen najn najn
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Uuuu si sme bani kush mu nje kompliment....jazek![]()
Citim:
Uuuu si sme bani kush mu nje kompliment....jazek![]()
Ca me ul me? un kam nigju qe cuar esht me mire, pastaj po tu kthesha ca figure do basha
Citim:
lufta sjell zhvillim thone dhe sherri nxjerr me ne pah karakterin e njerzve keshtu qe rri urte ti shqiptaro i ameriqanizuar![]()
Raimond, para se te qeshesh hidhi nje sy historise te shikosh kur ka patur zhvillime dhe bume ekonomike. Lufta pasohet gati gjithmone nga nje zhvillim i dukshem.
Si pjesetar i popullit qe e çan rrugen e historise me palle ne dore duhet ta kesh mesuar korrelacionin lufte-zhvillim tashme. Ose qe ta kuptosh me kollaj po te bej nje krahasim te kuptueshem. Eshte si puna e seksit pas sherrit... Eshte gjithmone i embel.
Pa shih,pa shih politike dhe moral te albumi fotografik.Ju dy te fundit duhet te nxirrni fotot si denim
Citim:
Ca me ul me? un kam nigju qe cuar esht me mire, pastaj po tu kthesha ca figure do basha![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
---Amori eshte shume Agresive dhe shume fyese me te tjeret ----
Por dicka duhet te kemi parasysh -EMRIN ta jep tjetri---dhe FYTYREN TA JEP ZOTI--nuk varen nga ty, --nga ty varet vetem ...........SJELLJA--dhe nga sjellja qe ke dukesh cfare njeriu je dhe ne cfare kohe jeton---Sepse ne kete kohe qe jetojme ----te gjithe Sillen me ZEMERGJERESI , edhe me ARMIKUN--------Pavaresisht se ne brendesi te shpirti tend ARMIKU ESHTE ARMIK------------Por ama per shkak te moralit te kohes moderne qe jetojme ti edhe Armiqesine duhet ta shprehesh me EUFEMIZEM,me terma te zbutura dhe te pranuara nga shoqeria ne menyre qe te mos prishesh PAQEN e ..Bisedes----- Ky eshte Lejtmotivi i bisedes ne kohen e sotme
---ok Amor ?--Megjithse ti ke mendimin tend , por nuk e ke dhe aq mire , po nesje ,se po behem Moralist edhe une .......
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Ke vita sarebbe senza Neutella???????????????????
Gjithsej 57 faqe: « E parë ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 » Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.