Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 » Trego 60 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Dyshimet e Nene Terezes (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14374)
O Sajmo, marshalla paske shkru gjith ato mesazhe sot, qeke frymezu. Po pune me te mire se te merresh me mua, nuk ke dot? Ti vulat i vure njehere..shave, sle gje pa thene, na tregove shpaten, un ste ktheva faqen tjeter si keshillon Jezu Krishti dhe ti arrite ne perfundimin ' ja, keshtu jeni ju muslimanet te gjithe the, e provova ato qe shpreha' ...taktike interesante ne fakt, po me kete taktike provon qe jane te 'dhunshem' gjith shqipetaret: thuaji kujt te duash ato qe the ti, 'per ti vene ne prove', dhe pastaj kur te te kthejne pergjigje thuaj 'ja, e shikoni si eshte ky..'
Tani cdo? Ti qe je kaq i sigurte ne ato qe thua?
Mir me, sje racist, ti qe thua qe islami eshte besimi me primitiv ne bote, ti qe ke studjuar gjithe besimet e gjithe popujve te botes..ti nuk je racist..
Ti je nje i ditur qe ben thirrje te largohemi nga nje besim 'primitiv' qe po mahnit gjithnje e me shume boten joislame dhe kryesisht intelektualet... bej nje kerkim ne youtube per personat qe pranojne islamin.. mbase gjen edhe ndonje paleontolog si ty, se me shkencetare e ke mbushur plot..
bej edhe nje kerkim per besimet 'primitive', shiko mos gjen ndonje besim tjeter 'primitiv' vec islamit qe nuk ka rene ndesh kurre me te vertetat shkencore qe te pelqejne ty, qe ka frymezuar dhe shpjeguar qarte ngjarje dhe zbulime te shume shekujve qe do vinin ne te ardhmen..
Shiko mos gjen ndonje besim primitiv qe nderron 180 grade veset e keqija te nje shoqerie per 23 vite dhe qe e ben kete shoqeri superfuqine e kohes, ShBA-ne e sotme.
Ti nuk je racist, kur vjen puna per ato qe ti quan te pranueshme, por me fjalet e tua ti je racist kok e kembe, fjalet e mia nuk kan qene shume me te bukura ne raport me ty, por nqs jam racist i nje gjeje ne 'biseden' tone, jam racist i racizmit tend, i gjuhes tende te shpifur..cu bone ti ere te shash pa te keq besimin tim dhe njerezit qe dua dhe qe i thone vetes muslimane..
me logjiken 'them cte me doje qejfi' i bie ndesh damarit tone shqipetar..ty mbase te eshte 'holluar' me ndonje gje tjeter, nuk e di..
...nuk kam thene ndonje here dhe as besuar, qe ortodokset jane greker, as kam leshuar thirrjen 'le te behemi turq', qe shpreh ti ne nje teme tjeter..ti shpreh ato jane deshira jote, dhe jo budallalliku e as tradhetia ime..
Permend te derguarin e fundit te Allahut, ik e lexo dicka me pare, para se te leshosh pyetje 'sfiduese'..car ke lexuar ti rreth tij qe te ben te thuash 'mos e thente Zoti perhapjen e mesazhit te tij ne Amerike', po ku di ti se car behet atje, kete lutjen tende ta kishe bere pak me perpara....
I derguari i Allahut liron dhe bireson nje skllav zezak, ne nje kohe dhe vend qe as sklleverit dhe as zezaket nuk kishin ndonje te drejte..nje prej miqve dhe njerezve me te dashur eshte serish zezak..ne trajtimin qe ben mes njerezve nuk ben asnje dallim..ne hutben e fundit qe mban keshillon bindjen ndaj drejtuesve edhe nqs jane zezake etj etj...po car shprehin keta per ty...ku mendo ti se ShBA quan nje nga sukseset me te medha te Kenedit lejimin e shkollimit te zezakeve ne nje shkolle me te bardhet, packa REAGIMEVE TE SHUMTA..dhe vetem para me pak se 50 viteve...
ika se nuk kam shume kohe dhe fatkeqesisht nuk para ja vlen..
po deshe te besh bisede, fol si njeri, liji sharjet dhe keshillat..ose mos mu drejto me mua, ske cben ndonje gje me te mire se te merresh me mua?? Zdo kthej pergjigje 20 mesazheve
Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 » Trego 60 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.