Forumi Horizont | Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
--------Niqo mo me ngri nervat dhe te vendos ketu foton qe kam dale per pashaporten Biometrike---------Se une e di se si po e permbaj veten --lool
Yep...neser
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Yep...neser![]()
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
U neser?
![]()
molle hurme kumbull dardhe fik ...
Me kane falur kaq shume buzeqeshje sot....I dua shume
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
molle hurme kumbull dardhe fik ...
Bej autokritike....po me ngeli fiksim endrra
Citim:
Pjeshke, muffin, kajthi, mashurke
dhe sandale
(OO)
Ce ka kete punen e sandaleve ky cedro?!
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Ce ka kete punen e sandaleve ky cedro?!![]()
sheqerpare, shendetlije llokum me arra ...
ehhh cna fute ziline o Angel
Mendim casti.
Dua sheqerpare.
do karidhato ti Angel?
trigona trilece tiramisu
hahaha
Aj nou aj nou.
bakllava
bakllava ketu ndaloj me qejf dhe une
Citim:
Mendim casti.
.
do karidhato ti Angel?
Citim:
bakllava ketu ndaloj me qejf dhe une![]()
http://www.youtube.com/watch?v=B_S7quzAPH8
Vdes per ket kengen Niqua te pershendes
hahaha OK trishka me pelqen
M.C.
Ka kohë që s'shihemi dhe ndjej si të harroj une dalëngadal
si vdes tek une kujtimi yt si vdesin flokët dhe gjithçka.
Tani kërkoj poshtë e lartë një vend ku ty të të lëshoj
nje strofë a notë, a një brilant ku të të lë, të puth, të shkoj.
http://www.youtube.com/watch?v=LKj_...player_embedded
Citim:
hahaha OK trishka me pelqen![]()
M.C.
Ka kohë që s'shihemi dhe ndjej si të harroj une dalëngadal
si vdes tek une kujtimi yt si vdesin flokët dhe gjithçka.
Tani kërkoj poshtë e lartë një vend ku ty të të lëshoj
nje strofë a notë, a një brilant ku të të lë, të puth, të shkoj.
http://www.youtube.com/watch?v=LKj_...player_embedded
sheleg
Citim:
sheleg
epo cme je qep si dhelpra mbas bo... te dashit ti ... cke or dreq qe gjec belane gjec
Kalofshi mire forumista ... lulke fiki dritat kur te ikesh
ka ndeshje 4 barazime ...me iken ne mendimet sme ngel hje tjeter vec hap nje teme me futbollistet se kush o mo i bukuri jo kush loz ma mire ...
Citim:
Kalofshi mire forumista ... lulke fiki dritat kur te ikesh![]()
M.çasti Po shof Fatos Nanon ne Opinion.
Per te derguar pyetjet tuaja me sms: 00355692055150
Po mendoj cne Cecilia rri kaq ndryshe sa ne fillim..?
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Po mendoj cne Cecilia rri kaq ndryshe sa ne fillim..?
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Sepse jam njeri i qete. Nuk luaj njeri nqs s'ka deshire![]()
Jam dhe e lodhur mos ma vij re...!
Citim:
Kush te tha qe te kam bezdsi? apo qe skam deshire tkomunoj me ty...Perkundrazi je me e vlersurara ketu, nga un..
Cne ky mendim?
Citim:
Flm per vlersimin.Siç te thashe dhe me lart e kam nga lodhja.
Mire ja ke kaluar ti?
Citim:
Mire cka, si ne emrigrim
Sqeke ne form , je smure apo nga puna ?
Citim:
Jam e vdekur fare. Punoj nga 10 ore/dite. Tani po me mbyllen syte para tv.Neser prape i njejti ritem.![]()
Ca jam lodh dje e sot....Kazinoja e ka fajin.
e rendesishme ta kesh nji anderr , pa te vec frymemarrje e pangjyre , e zhveshur
Citim:
Po citoj ato që tha al74
e rendesishme ta kesh nji anderr , pa te vec frymemarrje e pangjyre , e zhveshur
M.C Ah can bane re Orfeu se qesh mire ...imen nuk me del nje ibrik kamomil qe tme zeje gjumi ...
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
M.C Ah can bane re Orfeu se qesh mire ...imen nuk me del nje ibrik kamomil qe tme zeje gjumi ...
uhhh po prit sa ta formoj zero zero tre pese pese ....
me Tosin jam nda nonash nuk kom pitje ..
ashtu boj kot se hic romantik nuk jom
Cec o shum e rrezikshme
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
ca hot dogu oooo rimond.. me hot dog as veshin se kruaj
I dua shume...me pelqen qe idete,mendimet tona i njohim qe ne ajer...dhe biseda merr udhe vete....Me bejne te qesh
Citim:
Jam e vdekur fare. Punoj nga 10 ore/dite. Tani po me mbyllen syte para tv.Neser prape i njejti ritem.![]()
Citim:
---------- Nje opinion casti pas stervitjes --- : ......Nje bisede eshte e bukur kur ka kundershtime,diskutime te mendimeve te kunderta ,qe te exitojn gjithe qenien tende sepse , te vene mendjen dhe fantazine ne veprim ,te mprehin gjykimin, keto lloj bisedash te shkaktojne kenaqsi intelektuale siperore te cilat gdhenden ne kujtesen tende , ne shpirtin tend , ne mendjen tende....... te pjerdhur ..lol -
-Me nje fjale biseda ku zjen debati si tenxherja me presion qemoti------------
------Ndersa bisedat ku te dy dialoguesit kane te njejtin mendim --ato quhen biseda tip to kiss each other's ass--ti lepish prapanicen njeri tjetrit ------------Ato s'jane biseda dialog---ato jane nje double monolog ----........O ti dhjes temen keta shkerdhatat ketu tek CBS po bejne sex..., ndersa une ..... kam hedhur kycin ne allci , jo per gje por e kam nxjerr nga vendi loooooooool--
----------Neser eshte black friday---shiten mallrat me cmime te uleta , sidomos tek Macy--Ndaj nxitoni
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
---------- Nje opinion casti pas stervitjes --- : ......Nje bisede eshte e bukur kur ka kundershtime,diskutime te mendimeve te kunderta ,qe te exitojn gjithe qenien tende sepse , te vene mendjen dhe fantazine ne veprim ,te mprehin gjykimin, keto lloj bisedash te shkaktojne kenaqsi intelektuale siperore te cilat gdhenden ne kujtesen tende , ne shpirtin tend , ne mendjen tende....... te pjerdhur ..lol -
-Me nje fjale biseda ku zjen debati si tenxherja me presion qemoti------------
------Ndersa bisedat ku te dy dialoguesit kane te njejtin mendim --ato quhen biseda tip to kiss each other's ass--ti lepish prapanicen njeri tjetrit ------------Ato s'jane biseda dialog---ato jane nje double monolog ----........O ti dhjes temen keta shkerdhatat ketu tek CBS po bejne sex..., ndersa une ..... kam hedhur kycin ne allci , jo per gje por e kam nxjerr nga vendi loooooooool--
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
I dua shume...me pelqen qe idete,mendimet tona i njohim qe ne ajer...dhe biseda merr udhe vete....Me bejne te qesh![]()
Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.