Forumi Horizont | Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)
Naten e mire o ju te pafè e te papune.. nuk kam me moshe une..
Pa pune vertet, po te pafe s`jemi ama Kemi plot nga keto te fundit
Jo jo une jam e kompletuar nga te gjitha e sidomos sot ka filluar tme mungoj junior
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Naten e mire o ju te pafè e te papune.. nuk kam me moshe une..![]()
nATEN ju pushi te gjithve
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
" da-shurrohem kur te kem kohe", ha ha ha
shelgu o paqef sot
e shof marshallah hahaha
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
shelgu o paqef sot
u ktheva prap une se mora do akullore me hanger
ma mir kryt cik
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
u ktheva prap une se mora do akullore me hanger
ma mir kryt cik![]()
per zotin hajde kam nevoj per dashnor sonte akullore sa te dush un mendoja se po me jep ti mu jo un ty lol
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
No mi me qejf te mall jam. Ja kshu demek si fundjave.
Ti si je motra?
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Edhe une,edhe une me qejf te mallll,vec mos me thirr me motra se me behet mishi kokerr
epo si funjave pse quhet dit pushimi feste e gezimi te behs qef kto gajan perfshihen krejt moj
Citim:
epo si funjave pse quhet dit pushimi feste e gezimi te behs qef kto gajan perfshihen krejt moj
po ishalla me lle ti ha dhe nej tjeter une spish pun
Gjithe njerezit per te cilet kam konsiderate sonte do mi permendke.E dyta c`faj kam une qe ke imagjinate ti?Ne mekat s`hyjme se java e madhe tashi,osht gjynaf.Se t`na mari inat dhe ai siper kemi mangut
Citim:
po ishalla me lle ti ha dhe nej tjeter une spish pun
hahhahaah ok vallahi po te pres se po e mbyll po mos vono s epo me kap gjumi pa e hanger e noshta ehste dhe ashu me karamel si me pelqen mu paaaaaaaaaaaaaah
Citim:
hahhahaah ok vallahi po te pres se po e mbyll po mos vono s epo me kap gjumi pa e hanger e noshta ehste dhe ashu me karamel si me pelqen mu paaaaaaaaaaaaaah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hohohohoohoh ncncnncncncn ok zemr apuci puci puci se e mbylla e po po po e mar si te jet u pa puna dhe pse akulloret vec me karamel ndryshe si kam shume pa he ca me ba
Citim:
hohohohoohoh ncncnncncncn ok zemr apuci puci puci se e mbylla e po po po e mar si te jet u pa puna dhe pse akulloret vec me karamel ndryshe si kam shume pa he ca me ba![]()
naten sweet
pse githmone e djallos
pse gjithmone ja qi nonen e ban sikur sme shef
Citim:
pse gjithmone ja qi nonen e ban sikur sme shef
oi ta hongsha zemren o zot po kur te shof ty aty afer ujit ca nervash mund te kem un trego
ky Allegri si perfundim o trajner koti .
Citim:
oi ta hongsha zemren o zot po kur te shof ty aty afer ujit ca nervash mund te kem un trego![]()
Junior, ti kush je nga ato te tre aty? mu pelqe ky i pari si burr zamoni po mduket
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Junior, ti kush je nga ato te tre aty?mu pelqe ky i pari si burr zamoni po mduket
![]()
ka hell kush gja ne treg sonte ajo
Citim:
ka hell kush gja ne treg sonte ajo![]()
Citim:
Fiq kena ne ketej
edhe banane
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Po kiwi?
Citim:Xhunior ka mundesi te jete "e" lol, jo "i".
Po citoj ato që tha F_xhunior
ajo ke fotoja nuk eshte lule...mos u bej i marre - permbaju!
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Xhunior ka mundesi te jete "e" lol, jo "i".
hahahahhahahahha kam qen femer ne fact kohe me par po kam fillu te me dalin ato gjerat pak nga pak e me rriten cdo dit
zot me ruj mahskull me duket vetja vertet
dylan ver nje foto tenden se ta japin ne nje pergjigje me te sakte.
shko hyr diku neper faqe se i kam vendos fotot e mija po dhe kty une vec vetem se ktu jam me kam te cume pak e nuk shifem mir
mendimn casti apra se te lexoj ty me siper ksiha ket
si spo me len rehat hakmarrja ku ku sa pse jam ba kshu duhet stop
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
vllai me kujto te te mesoje motra si te besh copy jpg file se le koqen e namit me doc
Si ke qene me veshkat ti shelgu, mire ke qene? Ke nevoje per ndihme?
sen tybe skam mendim ne bot kryt e kam 200 kg me vjen sdi pse
Citim:
Po citoj ato që tha raid
Si ke qene me veshkat ti shelgu, mire ke qene? Ke nevoje per ndihme?![]()
Citim:
shko hyr diku neper faqe se i kam vendos fotot e mija po dhe kty une vec vetem se ktu jam me kam te cume pak e nuk shifem mir![]()
mendimn casti apra se te lexoj ty me siper ksiha ket
si spo me len rehat hakmarrja ku ku sa pse jam ba kshu duhet stop![]()
he deb po hajt se sdola vetem ai poshte jam une
dylan, nga ta di une qe s'je ajo lart?
hahahhaa po ta tregova un qe jam ajo poshte ajo siper dashnorja jeme
Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.