| Forumi Horizont | Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)
Sa e bezdisshme eshte te rrish me ore te tera para pc ..... duke anulluar edhe imenjimet e tua....qe te mbarosh nje pune.....lavderimet per te cilat do t'i marre tjeter njeri..............pfffffffffffffffff................sa kot !!!
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
Sa e bezdisshme eshte te rrish me ore te tera para pc ..... duke anulluar edhe imenjimet e tua....qe te mbarosh nje pune.....lavderimet per te cilat do t'i marre tjeter njeri..............pfffffffffffffffff................sa kot !!!
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
MOS U MERZIT MOJ KATI.
Keshtu eshte jeta, ata qe punojne shume nuk marrin kurre lavderime.
Te miret vuajne sa kohe jetojne mbi toke, por nje dite do te lumturohen edhe ata.........

epo cbehet kshu ..................tjetri qe ka ditlindjen nuk duket gjith diten , kurse un kom gjith diten qe pi per sebepin e tij...........................
Ata qe pine kane nje problem ....... kur kane qezim pine per te festuar ...... kur kane hidherim pine per te hequr mendjen dhe kur s'ndodh asgje ..... pine qe ti ndodhi dicka ................. ka pas than njoni .....
p.s. - kështu që lëri justifikimet po ec na jep noj dopio anej nga " Qyli "
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
![]()
Ata qe pine kane nje problem ....... kur kane qezim pine per te festuar ...... kur kane hidherim pine per te hequr mendjen dhe kur s'ndodh asgje ..... pine qe ti ndodhi dicka ................. ka pas than njoni .....
p.s. - kështu që lëri justifikimet po ec na jep noj dopio anej nga " Qyli "

Citim:
![]()

Citim:
Kam bere nje lemsh para porte qe nuk e di si do ta zgjidh. Gjithe kotka eshte dhe puna eshte se nuk dua ta kepus fillin ku jane kotkat, por dua ti zgjidh rehat rehat.

E pra e , e rref daja me heker te nxeht...
Citim:
..............
Klaudia Foreman apo jo???![]()
Kete shprehje e kam lexuar ne librin e saj qe kam lexuar te fundit "Zhvirgjerimi i Shpirtit".........nuk gabohem besoj.....
Citim:
Po citoj ato që tha hebeja
Jo, nuk eshte, eshte nje liber tjeter...nuk jam e sigurte 100% por mendoj se
eshte e Dale Carnegie " SI te krijoni miq dhe te fitoni perkrahjen e njerezve"-
liber i bukur-psikologjik.

Çdo ditë është krijuar, ose për të jetuar, ose për t'i dhënë lamtumirë kësaj
bote...
Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
sa kopjone keta shkrimtaret nga njeri-tjetri, mor aman!![]()
Citim:
Unë mendoj që eshte e vertete se kopjojne, ngase kam hasur shume thenie
te njejta ne shume libra..ndoshta dikund me ndonje ndryshim shume te
vogel...

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
sa kopjone keta shkrimtaret nga njeri-tjetri, mor aman!![]()

:p
Ndjenja e vleresimit te vetvetes eshte shtylla e disip[lines, sepse ku ndihesh
i vlefshem, kujdesesh per veten ne çdo menyre........
Citim:
...........
Oh faleminderit Kotke...
Por te duket sikur gjithe ai perkushtim...sikur gjithe ato ore ....te shkojne ne kosh.....mgjt.....po them frazen e perhershme: - Hajt se e din Ai lart...!!
Te pershendes..............
ps: e nderkohe stresi sikur i ka ulur pak "pendet " e tij te renda.........

Vetem permes sinqeritetit dhe drejtesise arrihet qellimi.......
Citim:
Vetem permes sinqeritetit dhe drejtesise arrihet qellimi.......
Citim:
Po citoj ato që tha atiola
mendoj qe jo gjithmone
ndonjehere duhet te mos jemi te mos jemi te sinqerte , jo te drejte te genjejte per te fituar ate cfare duam e mendoj kshu sepse ehste e vertet
Ne kete bote asgje nuk eshte e rastesishme.........
Ne jete na pelqen te zbukurojme dhe padashur kuptojme se po genjejme dhe akoma me keq edhe vet veten tone.................
Te zbukurosh nuk do te thote te genjesh, por te jetosh.........
S'ka gje me terheqese se indiferenca me shkak...s'ka me te neveritshme dhe te ulet se ajo pa shkak!
Me duhet te mbyll forumin dhe te mbaroj punen qe kam ne dore pergjysem se e lashe namin.
Citim:
Me duhet te mbyll forumin dhe te mbaroj punen qe kam ne dore pergjysem se e lashe namin.

Citim:tash si le nam e myll kot forumin.
ah ...........kush i ka shpik kojshijet..kush ju ka pa hajrin.............ika une................se keshtu asht kur te dalin pune..........ca me ba njeri shume i xanun kur te vijne shtrigat per vizite............:p
.............
..........per tyyyyy..........
Citim:ja kete nuk e morra vesh
Po citoj ato që tha briseide
S'ka gje me terheqese se indiferenca me shkak...s'ka me te neveritshme dhe te ulet se ajo pa shkak!
............dhe e nesermja patjeter qe do jete ndryshe..........
Faleminderit

Kush nuk don veten, nuk arrin te besoje se mund ta duan te tjeret....
"I dituri nuk kerkon kenaqesite,por mungesen e dhimbjes....."
Artur Shopenhauer
.......... ndërsa mua mu kujtua një tjetër shprehje :
- nuk të don ai që t'i fshin lotët ( pasi të ka bërë me lot ) ........ por ai që nuk të bën të qash .........
Citim:
"I dituri nuk kerkon kenaqesite,por mungesen e dhimbjes....."
Artur Shopenhauer
- nuk të don ai që t'i fshin lotët ( pasi të ka bërë me lot ) ........ por ai që nuk të bën të qash .........
Citim:
Ata jane miqt e vertete.......

Citim:
Ata jane miqt e vertete.......

Citim:

Peshperitja eshte gjuha e dashurise.........Dashuria nuk uleret apo bertet ...ajo vetem peshperet ....dhe rruga qe duhet ndjekur per te pushtuar zemren dhe endrrat e tjetrit gjendet pikerisht ne kete pershperitje...........
me pelqejne shijet muzikore te glak... me ndihmon te pasuroj te miat. 
...askush `s beson dot qe ka femra qe rrine 24h/ brenda ne shtepi.
Ene Jep dhe mend pale... :o
sote kame ngrene fiq shengjines jame kenaqur
mena ferra...
po me ka vajtur mendja per nje buke te thekur me djath dhe me domate(shqipetar)ahaapapapaaaaa
Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
sote kame ngrene fiq shengjines jame kenaqur
mena ferra...
po me ka vajtur mendja per nje buke te thekur me djath dhe me domate(shqipetar)ahaapapapaaaaa

o kotka
do iki ..do me leshe rehat
Ika un se s'paska gja per mu ktu sone
Citim:
Prape tu qepa une ty.
Po qe se je ne kontinentin matane atlantikut, blij domate kanadeze se jane tamam si te Shqiperise, djath e di se ku te gjesh. Mos harro te blesh buke ne furrat italiane, se e bejne tamam si shqiptaret, se mos ben gabim e shkon ne ato greket se nuk e bejne gje fare.
Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
po ne alaska i behet dermani????
kur do vi ajo dite qe te kemi uj e drita..................kur do vi ajo dite qe mezi i ditets te mos duket si mezi i nates...............
Teksa po pres nje e-mail......po lexoj ca mendime ketu ....neper tema te ndryshme ..,te anetareve te ndryshem........dhe ajo qe me "pelqen" me shume nga kjo bote virtuale eshte se me vereteton mendimin qe: "Ujku qimen e ndrron ,por zakonin s'e harron.".........qe do te thote.......,Dyftyreisa e Njerezve eshte gjithmon e pranishme....,por ka momente qe ajo zbehet ....ashtu sic ka edhe momente kur Ajo del ne pah me gjithe "shkelqimin" e saj....dhe jane pikerisht keta njerez kaq te vegjel....,qe mendojne se Shkelqejne...........ehhhhh xeti thuj ban punen e vet.....
L'amore cessa di essere un piacere quando cessa di essere un segreto...(Aphra Behn)
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
L'amore cessa di essere un piacere quando cessa di essere un segreto...(Aphra Behn)

..........dhe une Jam shume Ok me kete mendim..........
Citim:
.......................
Dashuria pushon se qenurit Kenaqesi kur nuk eshte me nje Sekret......( nqs mund te perkthehet keshtu 
..........dhe une Jam shume Ok me kete mendim..........
![]()
| Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.