Forumi Horizont | Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)
Jo se jam i bukur,por e kam zemren te madhe :p .megjithate Ti nuk e tregove te gjithe biseden.Por e verteta eshte qe Ervisen e ke te bukur.Edhe ate dite kur dolem te katert vertete ishte veshur bukur.veshja e bukur te njeriu i bukur.(roku) .Edhe bela ime si shpirt i vockel eshte.E kam per nder qe dal me te
.Eshte vertete zbukurimi i krahut tim,kenaqesia e te qenit me te me jep sadisfaksion
.I meriton vertete te gjitha te mirat e kesaj bote(kuptohet edhe mua,ups)
Ju pershendes te gjitheve,edhe loven!
hahahah
SHih SHih keta hahahaha po cbeni mo ? me duket se po i bejme qefin njeri tjetrit ne
Shume bukur kjo tregon qe sja kemi nevojen njeriut te na thote se sa te mire jemi , e dime vet ne jo per gje :p Jemi apo sjemi grupi shurupi :p
Bo bo moj Ervisa shikon cbehet...po grinden neper telefona keta ..po fajin ama e ka ai Keni jot , se ngacaman imadh eshte :p:p
Re: hahahah
Citim:
Po citoj ato që tha BELA E BUKUR
Bo bo moj Ervisa shikon cbehet...po grinden neper telefona keta ..po fajin ama e ka ai Keni jot , se ngacaman imadh eshte :p:p
ua more Keni , ku te shava mo edhe ti po me akuzon keshtu kot se koti .. .
Keni i drejtohet Ervises :
...." Ervisaaaaaaaaaaaaa ,thuaj Belessss se me ngacmonnnnnnnnnnn, na na na naaaa ., na na naaaaaaaaaa :p:p:p hahahhahal
ps ...nejse njeher ,po mua nje gje me shqeteson ,mor po cjane keto xhelozira qe na kane hipur ne , he jo kush eshte me i/e bukur jo kush eshte me i embel , pse keshtu do ecim perpara ne .:p
Po ku vajti katershja e fillimit te forte e te bashkuar :p , katershja qe luanin letra ne burg me Belen ..eh e pra te vazhdojme te tille dhe mos te leme njeri te na percaje ..megjithese e kemi zemren e gjere
Roku ..lol ( shiko si me ngacmon Keni mua , thashe gje une thashe gje
Citim:
Po citoj ato që tha BELA E BUKUR
ua more Keni , ku te shava mo edhe ti po me akuzon keshtu kot se koti ...
Keni i drejtohet Ervises :
...." Ervisaaaaaaaaaaaaa ,thuaj Belessss se me ngacmonnnnnnnnnnn, na na na naaaa ., na na naaaaaaaaaa :p:p:p hahahhahal
ps ...nejse njeher ,po mua nje gje me shqeteson ,mor po cjane keto xhelozira qe na kane hipur ne , he jo kush eshte me i/e bukur jo kush eshte me i embel , pse keshtu do ecim perpara ne .:p
Po ku vajti katershja e fillimit te forte e te bashkuar :p , katershja qe luanin letra ne burg me Belen ..eh e pra te vazhdojme te tille dhe mos te leme njeri te na percaje ..megjithese e kemi zemren e gjere
Roku ..lol ( shiko si me ngacmon Keni mua, thashe gje une thashe gje
Prandaj e kishte doren te fashuar Ervisa.Kishte rene nga shkallet.Thone nga syri d.m.th. e kishte shtyre Keni .Gezuar Pashket Keni!
Re: Re: hahahah
Citim:
Po citoj ato që tha Keni
Ua ua ua mi bela dhe kete e the per mua ti. Po une dhe te mbura ty. Ervisa e shikon ca po thon per mua? Po me shan bela.
He si thua ti jan te verteta ato qe thot bela? (Thuaj qe nuk janse na del boja pastaj
)
Roke dhe bela
Nga shetitja mos u tremb
do shetisim vend me vend
Do lshkojme dhe nga Majami
dhe ne det do lahemi
Ajde bela mos u qa
se roke per ty u nda
te do aq shume
sa eshte gati te mbytet ne lume
Nje dit shkonim ne plazh
Roke me foli avash
"Bela eshte jeta per mua
me shume se veten e dua"
Pastaj ne plazh shkuam te dy
po rokes si rihej pa ty
U kthye perseri ne shtepi
Te takoj dhe me ty te ri
Kaluat mire, - me thane,
Roke ate nate kish ber hatane
Te kish shetitur cep me cep
Kishet ber dhe karambol me nje plep
Bela: roken ma ki pak kujdes
se per ty eshte gati te vdes......
Apo jo erviasa
Re: Re: Re: hahahah
Citim:
Po citoj ato që tha Ervisa
Keni mo mu merzit ti se c'thot bela , se e ka nga humbja e kujteses kur ndodhet me Roken:p Kemi teton pak paqef
:p:p
Roke per ty dhe te gjitheve ju uroj GEZUAR PASHKET!!!!
Humbi buzëqeshja,
shkëlqimi në sytë e mi
dhe mbeti akulli në zemër
e hymnerë e pafund në shpirt.
Mbeti një yll
që shetit qiellin,
me te dhe shpresa
se do të kthehesh,
nesër...
një nesër më të mirë.
Të dua.
Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.