Forumi Horizont Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)

Postuar nga roke datë 07 Prill 2004 - 22:11:

Jo se jam i bukur,por e kam zemren te madhe :p .megjithate Ti nuk e tregove te gjithe biseden.Por e verteta eshte qe Ervisen e ke te bukur.Edhe ate dite kur dolem te katert vertete ishte veshur bukur.veshja e bukur te njeriu i bukur.(roku) .Edhe bela ime si shpirt i vockel eshte.E kam per nder qe dal me te .Eshte vertete zbukurimi i krahut tim,kenaqesia e te qenit me te me jep sadisfaksion .I meriton vertete te gjitha te mirat e kesaj bote(kuptohet edhe mua,ups)
Ju pershendes te gjitheve,edhe loven!

Postuar nga BELA E BUKUR datë 08 Prill 2004 - 05:42:

Talking hahahah

SHih SHih keta hahahaha po cbeni mo ? me duket se po i bejme qefin njeri tjetrit ne
Shume bukur kjo tregon qe sja kemi nevojen njeriut te na thote se sa te mire jemi , e dime vet ne jo per gje :p Jemi apo sjemi grupi shurupi :p

Bo bo moj Ervisa shikon cbehet...po grinden neper telefona keta ..po fajin ama e ka ai Keni jot , se ngacaman imadh eshte :p:p

Postuar nga Keni datë 08 Prill 2004 - 08:33:

Re: hahahah

Citim:
Po citoj ato që tha BELA E BUKUR

Bo bo moj Ervisa shikon cbehet...po grinden neper telefona keta ..po fajin ama e ka ai Keni jot , se ngacaman imadh eshte :p:p

Ua ua ua mi bela dhe kete e the per mua ti. Po une dhe te mbura ty. Ervisa e shikon ca po thon per mua? Po me shan bela.
He si thua ti jan te verteta ato qe thot bela? (Thuaj qe nuk jan se na del boja pastaj)

Postuar nga BELA E BUKUR datë 08 Prill 2004 - 10:41:

Smile

ua more Keni , ku te shava mo edhe ti po me akuzon keshtu kot se koti .. .
Keni i drejtohet Ervises :
...." Ervisaaaaaaaaaaaaa ,thuaj Belessss se me ngacmonnnnnnnnnnn, na na na naaaa ., na na naaaaaaaaaa :p:p:p hahahhahal

ps ...nejse njeher ,po mua nje gje me shqeteson ,mor po cjane keto xhelozira qe na kane hipur ne , he jo kush eshte me i/e bukur jo kush eshte me i embel , pse keshtu do ecim perpara ne .:p
Po ku vajti katershja e fillimit te forte e te bashkuar :p , katershja qe luanin letra ne burg me Belen ..eh e pra te vazhdojme te tille dhe mos te leme njeri te na percaje ..megjithese e kemi zemren e gjere

Roku ..lol ( shiko si me ngacmon Keni mua , thashe gje une thashe gje

Postuar nga Keni datë 08 Prill 2004 - 16:35:

Citim:
Po citoj ato që tha BELA E BUKUR
ua more Keni , ku te shava mo edhe ti po me akuzon keshtu kot se koti .. .
Keni i drejtohet Ervises :
...." Ervisaaaaaaaaaaaaa ,thuaj Belessss se me ngacmonnnnnnnnnnn, na na na naaaa ., na na naaaaaaaaaa :p:p:p hahahhahal

ps ...nejse njeher ,po mua nje gje me shqeteson ,mor po cjane keto xhelozira qe na kane hipur ne , he jo kush eshte me i/e bukur jo kush eshte me i embel , pse keshtu do ecim perpara ne .:p
Po ku vajti katershja e fillimit te forte e te bashkuar :p , katershja qe luanin letra ne burg me Belen ..eh e pra te vazhdojme te tille dhe mos te leme njeri te na percaje ..megjithese e kemi zemren e gjere

Roku ..lol ( shiko si me ngacmon Keni mua , thashe gje une thashe gje

Bela e kemi nga syri. Kemi mar sy me duket

Postuar nga eliz datë 08 Prill 2004 - 21:14:

Prandaj e kishte doren te fashuar Ervisa.Kishte rene nga shkallet.Thone nga syri d.m.th. e kishte shtyre Keni .Gezuar Pashket Keni!

Postuar nga Ervisa datë 09 Prill 2004 - 02:01:

Re: Re: hahahah

Citim:
Po citoj ato që tha Keni

Ua ua ua mi bela dhe kete e the per mua ti. Po une dhe te mbura ty. Ervisa e shikon ca po thon per mua? Po me shan bela.
He si thua ti jan te verteta ato qe thot bela? (Thuaj qe nuk jan se na del boja pastaj)

Keni mo mu merzit ti se c'thot bela , se e ka nga humbja e kujteses kur ndodhet me Roken:p Kemi teton pak paqef:p:p

Postuar nga Keni datë 09 Prill 2004 - 02:08:

Roke dhe bela

Nga shetitja mos u tremb
do shetisim vend me vend
Do lshkojme dhe nga Majami
dhe ne det do lahemi
Ajde bela mos u qa
se roke per ty u nda
te do aq shume
sa eshte gati te mbytet ne lume
Nje dit shkonim ne plazh
Roke me foli avash
"Bela eshte jeta per mua
me shume se veten e dua"
Pastaj ne plazh shkuam te dy
po rokes si rihej pa ty
U kthye perseri ne shtepi
Te takoj dhe me ty te ri
Kaluat mire, - me thane,
Roke ate nate kish ber hatane
Te kish shetitur cep me cep
Kishet ber dhe karambol me nje plep
Bela: roken ma ki pak kujdes
se per ty eshte gati te vdes......

Apo jo erviasa

Postuar nga Keni datë 09 Prill 2004 - 02:12:

Re: Re: Re: hahahah

Citim:
Po citoj ato që tha Ervisa

Keni mo mu merzit ti se c'thot bela , se e ka nga humbja e kujteses kur ndodhet me Roken:p Kemi teton pak paqef:p:p

Jo moj tu befte keni ty se nuk merzitet keni.
Ca ka tetua mo ca ka ..........

Postuar nga lova datë 09 Prill 2004 - 12:21:

Thumbs up

Roke per ty dhe te gjitheve ju uroj GEZUAR PASHKET!!!!

Humbi buzëqeshja,
shkëlqimi në sytë e mi
dhe mbeti akulli në zemër
e hymnerë e pafund në shpirt.
Mbeti një yll
që shetit qiellin,
me te dhe shpresa
se do të kthehesh,
nesër...
një nesër më të mirë.
Të dua.

Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.