Forumi Horizont Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 » ... E fundit »
Trego 662 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- letra imagjinare- perdite nga nje cmenduri (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7425)

Postuar nga Katilesha datë 09 Dhjetor 2009 - 02:09:

Klodel une brenda teme jam Per cmenduri kam folur.:p
Pastaj une justifikohem se nga une ishte mesdite

Ta gezofsh shtratin e ri dhe ate pinky-n e du per nje xhiro xhiro tondo une se kam rene ne dashuri me te..

Postuar nga Tulipani datë 09 Dhjetor 2009 - 04:42:

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel

per mua krevat i ri jete e re . Me ne fund po ndiej sikur jeta e gjerat me perkasin mua. Edhe pinky gjithashtu.

Ajo qe thone perhere per ne femrat ne pergjithesi eshte se kur presim floket kemi nevoje per nje ndryshim e deri diku e ndaj dhe une kete opinion ... por teorine e krevatit se kisha degjuar ndonjehere. Pervec faktit se eshte me i kushtueshem ama me pelqen jashtezakonisht
Po une qe kisha ndermend te nderroja jastek (me beso eshte e vertete) si mund ta katalogoj tek teoria jote?

Postuar nga Klodel datë 09 Dhjetor 2009 - 05:30:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani

Ajo qe thone perhere per ne femrat ne pergjithesi eshte se kur presim floket kemi nevoje per nje ndryshim e deri diku e ndaj dhe une kete opinion ... por teorine e krevatit se kisha degjuar ndonjehere. Pervec faktit se eshte me i kushtueshem ama me pelqen jashtezakonisht
Po une qe kisha ndermend te nderroja jastek (me beso eshte e vertete) si mund ta katalogoj tek teoria jote?

endrra te reja, imagjinata te reja, fantazira te reja, cmendurira te reja, te gjitha mund te futen kur ndryshon jastekun.

Pinky Kati eshte mace shpie e edhe pse shume kurioze te shofi c'behet ne lagje nga ballkoni ka frike te dale perjashta. po eshte si shpirt eshte i kupton te gjitha cfare i them, edhe kur ben prapesi

Postuar nga Katilesha datë 09 Dhjetor 2009 - 05:42:

Klodel une i kam macet dhe qenjt pike te dobet,por kam bere premtim qe nuk do i mbaj me ne shtepi. Keshtu qe me mbetet te ngushellohem me " syjeshilen" time qe me pret cdo dite te tarraca e shtepise poshte dritares time.

E kam modifikuar pakez foton ketu e si shihen syte jeshil,por i ka shume te bukur mistrecja.

Postuar nga Fajtori datë 09 Dhjetor 2009 - 14:31:

E kam gabim apo kjo macja eshte e frikesuar?

Mace shqiptare

Postuar nga Katilesha datë 09 Dhjetor 2009 - 14:39:

Ore macok mos me qesh me macken time ti.

Nuk eshte qendrim frike,por qendrim pritjeje per t'i hedhur dikush dicka per te ngrene se kishte vajtur dreka dhe askush nuk preokupohej per te..

E shikon se si eshte pozicionuar , e % te objektivi , mace me eksperience.

Postuar nga Fajtori datë 09 Dhjetor 2009 - 14:41:

Mua me duket si Ben Johnson para se te fitonte garen per 100 metersh.

Postuar nga Katilesha datë 09 Dhjetor 2009 - 14:43:

Ah sikur te ishte negra macja do me pelqente 2 here me shume.:p

Postuar nga Klodel datë 10 Dhjetor 2009 - 09:33:

e bukur. KAfshet njengjyreshe ne fakt kane dicka shume te vecante, po e kuptoj me Pinky perkedhelashen.
PO jam dakort me fajtorin ka shikim te trishtuar.

Sot me duket vetja sikur jam ne brendesi te nje tornadoje dhe kaq e madhe eshte shpejtesia e rrotullimit saqe kaloi ne pauze totale truri, ndersa une tani ndihem nje milion copash, secila prej tyre e shperndare ne ane te ndryshme. Ec e mblidhi. po u gjeten.

Postuar nga Klodel datë 14 Dhjetor 2009 - 01:32:

mjafton nje nate kercimi nen muziken house qe te mbledhi gjithe copat e shperndara te trurit e te shpirtit ne nje melodi dhe nen nje ritem, qe te rigjeneron qelizat.

Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 » ... E fundit »
Trego 662 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.