Forumi Horizont Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 » ... E fundit »
Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)

Postuar nga Cindi datë 05 Prill 2006 - 18:45:

Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja
lol
e kush e pa pranveren ne NY e nuk e pelqeu?

p.s e shoh qe ndihesh left out, c'ke ti te puth lali ty lol

Ika une ja mbatha vrapit

Ndihme Anushi, jam ne rrezik une ketu. Eshte agresive shume kjo Shejtonja. Sulu sa te duash nga une ke per te marre vetem smiles

Postuar nga Klodel datë 05 Prill 2006 - 18:54:

hahahahaha Shejtone hahahaha te marrte e mira te marrte

Postuar nga roke datë 06 Prill 2006 - 11:25:

ne keto momente po me kalojne ne mendje disa gjera qe vertete si prisja dhe me befasuan.mbase kamq ene dhe une fajtor,por jo deri aty sa te abuzohet me te vertetat.
nejse,natene mire juve nga USa dhe ditene mire ju nga Shqiperia dhe Europa!

Postuar nga iliriusa datë 07 Prill 2006 - 03:27:

Nuk e di perse largoj e krijoj distanc gjithemon atehere kur nuk dua ta bej dicka te tille...., ndoshta sepse te lejosh dike te te njohi shpirtin ndonjehere mund te jete e dhimbshme. Megjithate perpiqem sa mundem te mos e lejoj instiktin vete-largues ti largoj personat qe dua ti mbaj afer..., perpiqem edhe pse ndonjehere s'arrij ta mund kete instiktin tim te cuditshem qe per te me mbrojtur nga lendimi..., me lendon.....

Postuar nga Klodel datë 07 Prill 2006 - 04:48:

Po shihja henen sot kur po kthehesha ne shtepi. qielli ishte i paster pas kushedi sa kohesh dhe me yje. Sado qe jam perpjekur arushen e vogel s'e gjeta dot ku ishte. te madhen e gje gjithmone, te voglen teper rralle. Ndoshta sepse e vogla eshte e vogel dhe si e tille nuk duket? S'e di. gjithsesi m'u kujtua qe yjet ne Shqiperi duket sikur i kap me dore, aq afer jane dhe aq ndritshem shkelqejne. Pse ketu jane aq larg dhe aq te zbehte? S'e di.

Postuar nga ~Enigme~ datë 07 Prill 2006 - 05:07:

Mendova se isha e cmendur kur shikoja qellin dhe kerkoja te njejten gje ashtu si ne mendimin e mesiper .....Sa e vertete qe dhe ne kete kontinent yjet nuk ndricojne aq shkelqyshem sa ne vendin tone...Ndoshta presenca "e zhurmes" se qiellit ne keto kontinente eshte shume me intensive ne sinjalin e yllit qe pengon ndricimin absolut....

Postuar nga Klodel datë 08 Prill 2006 - 04:16:

Ndihem e lumtur. Shpirti im buzeqesh sot nga shpirtrat e bukur qe kam zbuluar. sa e bukur duket bota nga gjithe kjo larmishmeri pafund shpirterore. Faleminderit qe ekzistoni, ndoshta duket paradoks pse e them, por jeni ju qe me shpirterat tuaj e beni cdo dite te ndryshme nga tjetra. Ju perqafoj fort. ( Lorit, Darkes, Football, Shejtanes, Keiles, Enigmes, Leles)

Postuar nga Lela_Dr datë 08 Prill 2006 - 04:28:

jam e gezuar per Anen

Postuar nga roke datë 08 Prill 2006 - 09:47:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
Ndihem e lumtur. Shpirti im buzeqesh sot nga shpirtrat e bukur qe kam zbuluar. sa e bukur duket bota nga gjithe kjo larmishmeri pafund shpirterore. Faleminderit qe ekzistoni, ndoshta duket paradoks pse e them, por jeni ju qe me shpirterat tuaj e beni cdo dite te ndryshme nga tjetra. Ju perqafoj fort. ( Lorit, Darkes, Football, Shejtanes, Keiles, Enigmes, Leles)

se mos perqafon ndonje djale,apo te ben reaksion

Postuar nga lost_soul datë 08 Prill 2006 - 13:55:

Citim:
Po citoj ato që tha roke

se mos perqafon ndonje djale,apo te ben reaksion

lene mer... se s'mer vesh nga solidariteti femeror ti..

Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 » ... E fundit »
Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.