Forumi Horizont | Gjithsej 57 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 » Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)
------------Po ca kenaqsie ka te zihesh me dike ketu ne Forum ,....?
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Citim:
Sa ne qafe i bien amor-it Se lene rehat fare.
Hmm, nuk e dija qe ti ishe labe
Citim:
Po citoj ato që tha BUCS
Sa ne qafe i bien amor-itSe lene rehat fare.
Hmm, nuk e dija qe ti ishe labe![]()
Kam ardh kur kam pas kohe, por Fajtori ma kishte hequr te drejten e postimit ne forum.
Nuk e di ca kishte
Ju luta disa here deri sa me la te postoja prape
Ktej mire, nga ty ckemi? Te lash me studime kur ika, edhe me studime te gjeta prape. Cben keshtu...do te thartohen trute
Citim:
Po citoj ato që tha BUCS
Sa ne qafe i bien amor-itSe lene rehat fare.
Hmm, nuk e dija qe ti ishe labe![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BUCS
Kam ardh kur kam pas kohe, por Fajtori ma kishte hequr te drejten e postimit ne forum.
Nuk e di ca kishte
Ju luta disa here deri sa me la te postoja prape
Ktej mire, nga ty ckemi? Te lash me studime kur ika, edhe me studime te gjeta prape. Cben keshtu...do te thartohen trute![]()
O maj gosh.
Turll ta kam gati nje nuse. Ki mendjen mos u vono se kurti eshte gati.
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
O maj gosh.
Turll ta kam gati nje nuse. Ki mendjen mos u vono se kurti eshte gati.
Jopo te ankohet gjyshja po deshi...u zu radha per nuse ne forum.
Jo, jo. Nje plake lagjet qe me lepin surratit kur shkoj atje.
Sidoqofte Cedrina ka numrin e pare ne radhe. Mbas tere ate periudhe stalking e meriton nje kocke.
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Jo, jo. Nje plake lagjet qe me lepin surratit kur shkoj atje.
Citim:ju te dy megjithmend duhet me u hook up. se si cift kam pershtypjen se do ishit the funniest people to be around
Ate gruan se shqeteson shkenca ne ate moshe por ne fakt prisja qe, nje grua qe ka çare derrasat tere jeten me nje mashkull llafazan(si puna e Cedrines), te pakten te kishte dalur ne ndonje konkluzion te dobishem per meshkujt.
Tani na u deshka te durojme dhe cjeperit e martuar. Po akoma se ke kuptuar o bytheshkrete qe martesa te ben padukshem?Bela-bela.
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
ju te dy megjithmend duhet me u hook up. se si cift kam pershtypjen se do ishit the funniest people to be around![]()
U bo mal me komente te kjo tema. Hajt se i merr me fshese Engjellushja.
Amor, ke humb kot per zysh filloreje
Po aludon qe keto cunat e mesiperm te duken si kalamaj?
PS Te kane ripagezuar "Engjellush", Faje? Apo ka ndonje tj. ketu qe s'njoh? Sdq Engjellush te gudulis fantazine.
Engjellushja = Angel(devil)
................ te gudulis fantazine. --------- shprehje e goditur. --po qesh ketu ne star bucks tani..........
..... Ne fakt midis zhurmes se merzitshme te kesaj lufte qe behtet ketu, ka tek tuk ndonje fishekzare gazmore-- dhe nga vjen ???? -- Nga shkaktarja e luftrave ..........
-------.. megjithse eshte normale qe femrat te shkaktojne lufte... loool -kush e njef historine nuk duhet ti beje pershtypje ky fakt......--- prape loooooool
Citim:
o bytheshkrete
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
.
Citim:
Ueeee, kaçuleli me sycka te bukur... e paç me jete te gjate, Glaukus.
Citim:
.
Citim:
o Kat ... tani po shikoja te faqa 32 e " fotove te anetareve " nji postim i tre viteve ma perpara
ikin vitet , hahhahhah ai rritet daja plaket![]()
![]()
Glaku si shpirt nipi,me duket e merr me vete kur ben xhiro ne shtetitore,qe te afrohen cupat nga ky bukuroshi vogel
Citim:
o Kat ... tani po shikoja te faqa 32 e " fotove te anetareve " nji postim i tre viteve ma perpara
ikin vitet , hahhahhah ai rritet daja plaket![]()
![]()
patjeter Kat .
o Eria ... tashi del ne xhiro per qef/llogari te vet ai ( seç o puq me njonen ke kopshti )
- faleminderit Bionde
Citim:
![]()
o Eria ... tashi del ne xhiro per qef/llogari te vet ai ( seç o puq me njonen ke kopshti )![]()
qenkan shtu llogjet ketu ... cpaskeni qene llapazone jo shaka
Vetem foto qe spo shohim ketu
Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
Vetem foto qe spo shohim ketu![]()
Citim:
Ueeee, kaçuleli me sycka te bukur...
Na mo na se gati ma prishe mendjen.
megjithmend i jep motorrit ti amor?! e lexova diku...
[QUOTE]Po citoj ato që tha kurti
megjithmend i jep motorrit ti amor?! e lexova diku... [/QUOT
---------I jep Amori motorit -------por timonin ja mbaj une---Se nuk kam besim tek Amori
------Kush do nje barsolete, te forte ama ,qe te qeshi sa ti bjere te fiket lol , te me thote se e kam hazer ----
---------Por dua te me thote ndonje femer , jo mashkull ----E them vetem po qe se ndonje femer forumore kerkon te degjoje ndonje barsolete ......ok ?
--Hajde shifemi --sa me pelqen kjo pershendetje hahahahaha u......dh, apo lere
Citim:po pse nuk ja ke besimin!?lol
[QUOTE][i [/QUOT
---------I jep Amori motorit -------por timonin ja mbaj une---Se nuk kam besim tek Amori [/B]
Citim:
po pse nuk ja ke besimin!?lol
thats pretty cool though. te shikosh nje goce ne motorr...
Citim:
---------I jep Amori motorit -------por timonin ja mbaj une---Se nuk kam besim tek Amori
mos ja merr per ters turllit amor se ai nuk ka jetuar ne kaliforni
kur jetoja ne kaliforni shikoje grup djem dhe vajzash bashke qe u mblillnin gjithsej nga 10-20 motorra, nga ato sportive speed bikes.
lezet te shikosh gocat ashtu...personalisht une i kam frike motorrat
une dhihem nga frika
Citim:
mos ja merr per ters turllit amor se ai nuk ka jetuar ne kaliforni
kur jetoja ne kaliforni shikoje grup djem dhe vajzash bashke qe u mblillnin gjithsej nga 10-20 motorra, nga ato sportive speed bikes.
lezet te shikosh gocat ashtu...personalisht une i kam frike motorrat
good luck amore se une njeher kam hyp dhe mos hypsha ma.. i kam shume frike..
Citim:
Ti do me mbash timonin mua? Hahahahahahahahahahaha!Ty flm por jam mesuar t'a mbaj vete.
![]()
---------------O Amore kete foton qe me ke vene aty tek emri jot e ke si ata qe pergjojne ciftet --loooooooooooo hahahahahahahaha---------------Me nxjerr mallin e nje komshijes time, qeme pergjonte mua tek vrima e celsit te deres sime te jashtme ---dhe njeher e kapa une me syrin tek celsi hahahahahahahha----Beri sikur po fshinte ...
Ti do me mbash mua? Hahahahaha! Ia arrin thua?
Un ja arrij...
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Un ja arrij...
Ke te drejte amor, se di pse u nxitova !
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
good luck amore se une njeher kam hyp dhe mos hypsha ma.. i kam shume frike..
Citim:
Ti do me mbash mua? Hahahahaha! Ia arrin thua?![]()
Gjithsej 57 faqe: « E parë ... « 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 » Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.