Forumi Horizont Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 527 528 529 530 531 532 533 534 535 [536] 537 538 539 540 541 542 543 »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)

Postuar nga RAIMONDI datë 24 Dhjetor 2010 - 04:00:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Naten mejhone ju uroj nje dite te bukur .

Naten e mire Bjonde

Postuar nga RAIMONDI datë 24 Dhjetor 2010 - 04:04:

-------------E keni parasysh mashkullin qe pi kafe ne starbucks dhe nuk ka dashnore......????!!!!! --Ai lloj robi.... cdo femer qe hyn e shef me vemendje  dhe dashamiresi  te plote - -HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Postuar nga RAIMONDI datë 24 Dhjetor 2010 - 04:08:

--O Cecilia pa vendose njehre ate foton me kapele te zeze --Por ama ne ate foto duken syte e tu me ngjyrne e tyre jeshile---Se ashtu bejne kontrast te bukur , por ne foto mezi duken --

--O Cecilia ,nena ime i ksihte syte jeshile  ne gri, i ksihte ngjare gjyshes  ---une dhe vellai i thoshim mamase :--Po si moj nuk na i dhe syte e  tu ti ne ?---hahahahahahahahahahah--Mamaja qeshte me lot dhe thoshte :--Po cte beja une e shkreta ,sikur s'doja une -.............hahahahahahahahahaha--

Postuar nga Glaukus datë 27 Dhjetor 2010 - 22:20:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

.... un jam Mixe..babin Durrsak e mamin Elbasanllie ..kam te drejt ti perdor te dyja

mrama Fleur

para se te porosishes ................ ato fisnat qe ke ne durres te presin per vit te ri , ma lan porosi

ça do marresh tani ... porosit

Postuar nga BIONDIA datë 27 Dhjetor 2010 - 22:41:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
--O Cecilia pa vendose njehre ate foton me kapele te zeze --Por ama ne ate foto duken syte e tu me ngjyrne e tyre jeshile---Se ashtu bejne kontrast te bukur , por ne foto mezi duken --

hahahah Rajmond fotoja qe thote Cecila qe do te veje ne forum eshte e imja jo e asaj prandja mos e prit qe ta veje jo per gjo po me behet orfeo xheloz

sa me pihet dicka e ngohte po nga dora e al74 ...

Postuar nga Glaukus datë 27 Dhjetor 2010 - 22:43:

sjam kondra Bionde , ........... e ça do bojm derisa te vije Al ?

Postuar nga BIONDIA datë 27 Dhjetor 2010 - 22:46:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

sjam kondra Bionde , ........... e ça do bojm derisa te vije Al ?

hahahahaha hahahaha a ju jeni cmend fare e di moma e di po kam hall se mos keput mish me ato stile ...jam me raport mjeksor une ku eshte kenga ihet e nje kafe ...e me thirr icik rajmondin te hy ne mejhone se do baj sherr

Postuar nga lule datë 27 Dhjetor 2010 - 23:14:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

mrama Fleur

para se te porosishes ................ ato fisnat qe ke ne durres te presin per vit te ri , ma lan porosi

ça do marresh tani ... porosit

Ti e di pijen time ..apo e ke harru e ..meqe ra llafi ca porosie tdhon me?

Bjonde ja e mar un Rajmondin

Postuar nga BIONDIA datë 27 Dhjetor 2010 - 23:22:

ok merre se po pres une ...ah mos ceci nga me ke ik...

Postuar nga RAIMONDI datë 27 Dhjetor 2010 - 23:31:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

hahahah Rajmond fotoja qe thote Cecila qe do te veje ne forum eshte e imja jo e asaj prandja mos e prit qe ta veje jo per gjo po me behet orfeo xheloz

sa me pihet dicka e ngohte po nga dora e al74 ...

---Oh jotja eshte ?-Po mire vendose nje seconde -------------

--Po ate dickan e ngrohte pse te mos e maresh nga dora ime ???-a?-Une kam punuar ne Manhattan tek Little Italy si kamarier ca kohe --dhe isha Kopetent kur ju ofroja njerezve per te pire ....
.............Ndaj mos bej dallime -
----Jo per gje por une kam experience me Bjondet -- hahahahahahaahahahahahaha
--Me kujtohet njehere me bjonden time ne Tirane, po flinim tek Hotel Ballkan dhe --I thashe :.... mos u co nga krevati,--- Po vete te blej Pica edhe koka kola tek Resatorant Napoli dhe Erdha ....
--------Dhe ja cova tek komodina picat dhe koka kolen........

Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 527 528 529 530 531 532 533 534 535 [536] 537 538 539 540 541 542 543 »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.