Forumi Horizont | Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63 » ... E fundit » Trego 662 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- letra imagjinare- perdite nga nje cmenduri (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7425)
sot kam degjuar nje shprehje qe kam qesh me lot, por qe edhe mund te jete e vertete.
Mendoj qe ekuivalenti ne shqip mund te jete "ferra e vogel del lepuri i madh", por mund te jem e gabuar.
" You have to kiss a lot of frogs before you find your prince/princess"
S'besoj te jete kjo ne shqip duhet te pyesim ndonje profesionist fjalesh te urta. Megjithate ndoshta ka te drejte po si provove gjerat nuk do ta dish kurre se kush te pelqen me shume e c'fare do me te vertete.
Por po e pati vec per te ashtuquajturin princ ... kot e ka shumica e tyre prape bretkosa jane :p
Jeta eshte nje labirint ne te cilin e vetmja busull jane endrrat. Kush e di se ku te con ky labirint?
Sapo degjova nje shprehje qe me entuziazmoi shume, as vete s'e di pse
Coco Chanel ka thene: " qe te jesh nje person i pazevendesueshem ( irreplacable) duhet te jesh i ndryshem dhe te kesh kurajon te jesh i tille. vetem keshtu mund te krijosh nje rruge te re per veten tende."
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Sapo degjova nje shprehje qe me entuziazmoi shume, as vete s'e di pse
Coco Chanel ka thene: " qe te jesh nje person i pazevendesueshem ( irreplacable) duhet te jesh i ndryshem dhe te kesh kurajon te jesh i tille. vetem keshtu mund te krijosh nje rruge te re per veten tende."
Gezuar edhe ty e dashur Kotka, shendet dhe mbaresi
perqafime
Kur Coco tha "ndryshe", me siguri bente fjale per 150 euro parfum cdo 1 muaj e gjysem. Ajo femer vertete ka ditur t'i jape nje kuptim te ri fjales "ndryshe".
Gezuar,mikesha ime e shtrenjte.
Ti e di qe une nuk futem me ketu, por duke qene se nuk kam pike kontakti tjeter me ty...
..thashe te te uroj nje vit te mbare e plot me endrra te realizuara.
ke qene mikesha ime me e mire ne internet. nje grua qe me ka mbeshtetur e me ka perkrahur kur jam ndjere i trishtuar...
..domethene gjithmone keto 4 vitet e fundit.
te rrespektoj shume dhe me ka mbetur peng qe nuk te kam takuar kurre.
Gezuar Klodel, vajze e mbare.
Enis ti je gallate per zotin Gezuar dhe ty.
Vazhdoj te eksploroj gjeografine njerezore dhe habitem nga relievet e ndryshme shpirterore dhe reale. NE fakt ajo qe po kuptoj nga gjithe keto ndodhi eshte qe njeriu duhet te jete shume fleksibel dhe i hapur ndaj njerezve. Por pikerisht kjo do te thote nje perpjekje e perhershme per heqjen e paragjykimeve, tabuve, kufijve, dhe te qenit mendje hapur per t'i pranuar njerezit si jane. Ne fund te fundit eshte nje proces rritjeje. Potenciali njerezor eshte pafund ashtu sic jane dhe mendimet. Ky vit duket qe do jete mjaft interesant.
Do isha e gatshme te paguaja nje cmim te shtrenjte per luksin e te mosndierit. Jo te isha ne koma, por te isha ne gjendje te funksionoja per bukuri brenda te qenit emocionalisht e c'aktivizuar.
Emocionalisht e c'aktivizuar c'ndjesi do te ishte valle? Besoj nje ndjesi freskie.
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63 » ... E fundit » Trego 662 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.