Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)
Postuar nga ksovari datë 11 Shtator 2009 - 02:48:
Citim:
Po citoj ato që tha Roi
Leket,i do tani apo me vone ??
hahahahhahahahaha o çme bere te qesh, po une gruas ia them, ore miko, hahaahha e asaj ia jap te gjthe pasurinpo deshi, hhaa
Postuar nga Roi datë 11 Shtator 2009 - 03:13:
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
hahahahhahahahaha o çme bere te qesh, po une gruas ia them, ore miko, hahaahha e asaj ia jap te gjthe pasurinpo deshi, hhaa
Sinqerisht s'e kisha tamam per shprehje drejtuar gruas apo te fejuares...e kisha ne kuptim disi me banal
por nejse dhe ashtu mund te shihet ! Mbaj mend para goxha vitesh, babai sa merrte rrogen,mbante ca leke xhepi per vete dhe reston ja jepte te tera mamase 
Postuar nga ksovari datë 11 Shtator 2009 - 15:17:
Citim:
Po citoj ato që tha Roi
Sinqerisht s'e kisha tamam per shprehje drejtuar gruas apo te fejuares...e kisha ne kuptim disi me banal
por nejse dhe ashtu mund te shihet ! Mbaj mend para goxha vitesh, babai sa merrte rrogen,mbante ca leke xhepi per vete dhe reston ja jepte te tera mamase
Une kam femije (dy sokola), dhe i ruhem xhelozise se tyre, me duhet te jem shume sekret, andaj i sell verrdalle kur me kap "uria", dhe ka raste qe nuk blere "buken" dhe thote darka eshte gati, por, buke nuk ka....
Hahaha, andaj dihet te blej buken se ndryshe vdes urie...
Ne teme:
(Kur dua kalimthi te bej sherrin)
Ups iku drita, nuk merzitem se shoh, e ka mesuar "zanatin" "qeveria nen hije"...
Postuar nga ksovari datë 16 Shtator 2009 - 17:31:
Fjala "te dua princesh", shume pak me duket, ah sikur te te fusja ne zemren time, do ta kuptoje çfare zjarr dashurie ka.
Postuar nga Isra datë 12 Tetor 2009 - 12:36:
- Sa qenke dobesuar mbas lindjes...- pse nuk eshte kompliment i bukur..

Postuar nga AngelDevil datë 12 Tetor 2009 - 12:48:
me shume me pelqejne komplimentat indirekte jo ato direkte; me duken shume te sheqerosura keto te dytat prandaj 
Postuar nga dylan datë 12 Tetor 2009 - 17:42:
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
Fjala "te dua princesh", shume pak me duket, ah sikur te te fusja ne zemren time, do ta kuptoje çfare zjarr dashurie ka.
ca komplimenti moj zot
Postuar nga ksovari datë 15 Tetor 2009 - 13:43:
Citim:
Po citoj ato që tha Isra
- Sa qenke dobesuar mbas lindjes...- pse nuk eshte kompliment i bukur..
Une mendoj se nusje eshte e bukur sikur eshte me barr si pa barr, sepse kur eshte me barr me vete bart frytin e dashurise, dhe kjo e bene edhe me te bukur, sepse, mendimi im personal eshte: Se nuk duhet ti japim komplimentet ne dukjen e trashesish apo dobesimit pasi pak femra eshte me kompleksive, por komplimentin dueht tia japim rreth asaj qee ka veshur, ka folur, buzeqeshur, shprehur, ndjer etj, etj, ne rast vonese, ne rast vetemie, udhetimi, etj, etj, asnjehere ne cilesin e rrethave qwe nuk varen drejteperdrejte nga ajo,,, une i shmangem komplimenteve rreth peshese trashesise...kur ka lindur i kam thene luaneshe, brrerore, dhe te bene fetyra drtie, si kam thene kurr ke mbetur pak shendosh, kur ma ka thene ajo me duket pak kam mbetur shendosh i thash, epo edhe po te rrija 2 muaj ne shtrat pa levizur si zakonisht do behesha si Binspanseri...Tash eshhte normalizuar, sepse ben ngapak art marcial, por nuk i them ushtro te dobesohesh por, ushtro te jesh e forte dhe e shendetshme, te kesh imunitetin me te forte... mbase e bera porsi perralle..
Me lejoni ta them edhe nje kompliment: Mos u mezit pse lulet nuk te qelin me kohe, e kane nga zilia, sepse ua merr anen...
Postuar nga kurt datë 15 Tetor 2009 - 15:33:
nganjehere ndonje shuplak ne prapanice eshte komplimenti me i mire, se aty eshte gjithe "faji"
Postuar nga ksovari datë 15 Tetor 2009 - 18:15:
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
nganjehere ndonje shuplak ne prapanice eshte komplimenti me i mire, se aty eshte gjithe "faji"
Hahha po ne diskotojme ne fjale e jo ne veper, se ajo eshte e kuptueshme, dhe nuk ka diskutim, hahah