Forumi Horizont Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 61 62 »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)

Postuar nga dylan datë 15 Tetor 2009 - 23:21:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

Hahha po ne diskotojme ne fjale e jo ne veper, se ajo eshte e kuptueshme, dhe nuk ka diskutim, hahah

heeeeeeeeeeeeeeee hajde kosova hajde hahhaha femra shuplake e mashkulli do dru

Postuar nga ksovari datë 16 Tetor 2009 - 18:04:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

heeeeeeeeeeeeeeee hajde kosova hajde hahhaha femra shuplake e mashkulli do dru

haha o moj dylan, vertete eshte ashtu si thua ti, se ka meshkuj qe nuk jane as e as, haha...

Ashtu thua, dojme dru, haha, o me ke bere te qesh shume saqe me djeg fyti , po, dhe se prita...sidomos nga juve, ju shkruani ralle e permalle, haha, vetem na qenke e rrept, veshtire te afrohe t mashkull, ua kallte daten hahahhaa, o sa me ben te qesh,,,,nejse, nejse, me tamam, ne varet nga tipi i njerezve, po ju lutem mosni aman ne fushen e komplimenteve me dru e shuplaka, hahahah

ne teme: Sa here qe degjoj zrin tend, gjallerohem i teri, dhe kur me puth, nga brenda me ndez nje vullkan...ti me ben te çmendem moj buzemjalte...

Postuar nga cecilia datë 28 Janar 2010 - 02:21:

S'jam mesuar te perkedhelem kaq...dhe si pasoje kur degjoj komplimenta...s'u besoj aspak...kthej faqen direkt...

Postuar nga Glaukus datë 28 Janar 2010 - 02:38:

a thua te jet vertet kshu ??

- sonte ishe bere shum e mire ................... si shpirt

Postuar nga cecilia datë 28 Janar 2010 - 02:57:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

a thua te jet vertet kshu ??

- sonte ishe bere shum e mire ................... si shpirt

Nga me pe ti mua ore?

S'jam gje jo :p

Postuar nga ksovari datë 28 Janar 2010 - 19:10:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Nga me pe ti mua ore?

S'jam gje jo :p

Me javash cicil, se bukuria nuk eshte vetem ne te pamun, por edhe ne te shkruar, edhe ne te shprehur, edhe, edhe...e si mos te thote njeri juve qe jeni shpirtebardhe....

Populli thote: PUNA E MIRE SHIHET NE MENGJES

Nje nate pash te shoqen qe pinte nje gote leng e i thash: ah siikur te mundja te isha si ai lengu qe pi, te te futesha ne brendi, hahh, verte nuk e di nga me erdhi por ja thjesht me shpertheu ajo shprehje...mandje mund ta merrni me mend si ishte ragimi i pales kundershtare hahaha

Postuar nga cecilia datë 28 Janar 2010 - 22:54:

Ksovari mos me bej shume komplimenta se s'kam ndermend te te heq nga lista ime .

P.s: Flm per fjalet e mira.

Postuar nga Ashley datë 30 Tetor 2010 - 00:19:

Buzeqeshja jote e ndriçon kete nate te erret

Postuar nga ksovari datë 04 Nëntor 2010 - 11:36:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ksovari mos me bej shume komplimenta se s'kam ndermend te te heq nga lista ime .

P.s: Flm per fjalet e mira.

Haha, ashtu thua, te faleminderit.

Kur jam larg teje me merr etja per puthjet tua.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 04 Nëntor 2010 - 23:00:

Hm.. Tani qe po mendohem, ka ca komplimenta ne fakt qe mbase do shijonin qamet.. Nuk po permend ato ne lidhje me kapacitetin mendor qe mund te kesh, ato dihen tashme. Por psh te vjen qamet embel kur t'i kepusin lajkat sapo je ngritur nga gjumi psh, ose kur je pa therrime tualeti, ose kur atij nuk i ben pershtypje nje qe ti mbase e konsideron nje mrekulli femer, etj etj. Keto jane ato lloj genjeshtrash qe nje femer do bente sikur i besonte me gjithe qejf.

Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 61 62 »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.