Forumi Horizont Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 61 62 63 64 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)

Postuar nga Niqua datë 13 Shtator 2006 - 08:48:

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97

hahahahahahahhhahahahaha, o  dreqe   un te ve  ne  radh  dhe ty, lol... po na  fundi  :p

me marrsh te ligat pse nga fundi une..

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 13 Shtator 2006 - 10:01:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

me marrsh te ligat pse nga fundi une..

bej shaka..  ti je e para, lol

Postuar nga Aloha datë 16 Shtator 2006 - 23:39:

Talking

shof shum te rjedhur ktu

Postuar nga buzeqeshja datë 17 Shtator 2006 - 12:48:

uuuuuuuuaaaaaaaaaauuuuuuuuuu sa te mire qe i paskemi kta cunat e forumit si shpirt qenkan te gjithe....po dhe gocat s'ngelin mbrapa sidomos dreqja dhe lela qenkan yll fare:p :p :p

Postuar nga Niqua datë 17 Shtator 2006 - 22:42:

buzeqeshja flm naqe

pucc

Postuar nga Lela_Dr datë 18 Shtator 2006 - 03:10:

Buzeqeshje flm yllo.

Po ju te tjerve ku ju kemi me se na keni thare syte

Postuar nga Sy_jeshilja datë 19 Shtator 2006 - 07:55:

Harmagedon, qenke simpatithikos te keqen

Lela, mos u mashtro  :p .  Ai kingu andej me duket shume fytyre e pare, si nje aktor telenovele ( se mos shikoj shume une nga ato ), po si nje qe jepet ketu ne usa. Se ku e kam pare, se ku e kam pare moj dreqin Po he moj dreqe, thuaja llagapin si e ka .

Ah, se kam dash te jap nje koment per Koten, sa here e shikoj, po gjithmone kam pertuar. Kota, pa dashur te te ofendoj , sa dukesh qe je shqiptar ti lali. Sidomos kur me del te bahcja me lule, ose me ate kostumin qe ...sorry e , po s'te shkon fare. Buzet i ke te bukura psh, nuk t'i shaj dot. Po pozat qe merr.... me qafsh moj shege

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 19 Shtator 2006 - 08:02:

Citim:
Po citoj ato që tha Sy_jeshilja
Harmagedon, qenke simpatithikos te keqen

Lela, mos u mashtro  :p .  Ai kingu andej me duket shume fytyre e pare, si nje aktor telenovele ( se mos shikoj shume une nga ato ), po si nje qe jepet ketu ne usa. Se ku e kam pare, se ku e kam pare moj dreqin Po he moj dreqe, thuaja llagapin si e ka .

Ah, se kam dash te jap nje koment per Koten, sa here e shikoj, po gjithmone kam pertuar. Kota, pa dashur te te ofendoj , sa dukesh qe je shqiptar ti lali. Sidomos kur me del te bahcja me lule, ose me ate kostumin qe ...sorry e , po s'te shkon fare. Buzet i ke te bukura psh, nuk t'i shaj dot. Po pozat qe merr.... me qafsh moj shege

well, ca te te  them  un ty  hun..  nq se ti e  quan  per  turp    qe te  dukesh  shqiptare, un ekam  shum per nder  qe dukem  shqiptar,  se skam  then ndonje her  qe jam   i huaj.. dhe te ofendohem  duke me then ti  qe dukem  shum  shqiptar.. p.s te   flm qe me  quajte  "shum"  shqiptar  .. per  sa i perket  luleve, un sdo mbaj aparatin ne  xhep:p    e te bej  foto   pubeve   etc etc.. me noi rast kur  dal , dal  aty para  shpis  edhe mjafton.. sa te mbajm mend veten kur te plakemi :p  per  sa i perket   kostumit.. un vishem 6  dit te javes me  kostume.. per  arsye te punes me   shkon  sme  shkon.. duhet ta vesh , lol... po  qe aty isha per ne nje  dasem.. 

te paska ngel plonci  var :p qe  qake shegen

ciao  se u  zgjata :p

Postuar nga Sy_jeshilja datë 19 Shtator 2006 - 08:10:

S'te pelqeu e ? Mire, mire po qe s'te shkon kostumi ,s'te shkon. Keq me vjen, pastaj c'ke ti njehere ...a ke vene foto per komente aty ? Ashtu !

Nga Kota e Vlores je ti ? Fol si lab qe je, mos m'u perdridh neper dialekte te tjera mua . Jo per gje, po jemi patriote

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 19 Shtator 2006 - 08:13:

Citim:
Po citoj ato që tha Sy_jeshilja
S'te pelqeu e ? Mire, mire po qe s'te shkon kostumi ,s'te shkon. Keq me vjen, pastaj c'ke ti njehere ...a ke vene foto per komente aty ? Ashtu !

Nga Kota e Vlores je ti ? Fol si lab qe je, mos m'u perdridh neper dialekte te tjera mua . Jo per gje, po jemi patriote

nga  kota  e  vlores jam moj jo jo   sthash  gje un  qe me pelqeu  apo sme pelqeu.. se   sigurisht ketu prandaj jan komentet... per sa i perket  dialektit..  na  eshte ber si  addicted ky  shkrimi keshtu, i biemi si me  shkurt..  pa te me  degjosh me  ze... e mir moj mire...

o  e papare..   se mos merzitesh   ti moj :p

Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 61 62 63 64 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.