| Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 61 62 63 64 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
Kurse une po mendoja a ka bere ndonje zbulim te ri Eriaaa?? HAhahahahaha me ke shkrire me ate romanin e vockel..
eria shkrun roman wow na sjell ndonje pjese eria se sbehem rehat po si lexova
Ma mori mendja qe do qeshje
...une u cudita sa shkruajta 
O Eria po dale se akoma nuk te kam thene se kush eshte kolegu i zyres.....Qe do te gajasesh se qeshuri
Ah rastesite...rastesite....
ps: Dylan, gjithnje te lexoj me kenaqesi, pavaresisht "ll" qe i ngaterron...
Reflekton sinqeritet moj vajze e te lexon njeriu me qejf..
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
O Eria po dale se akoma nuk te kam thene se kush eshte kolegu i zyres.....Qe do te gajasesh se qeshuri
ps: Dylan, gjithnje te lexoj me kenaqesi, pavaresisht "ll" qe i ngaterron...Reflekton sinqeritet moj vajze e te lexon njeriu me qejf..
![]()
Citim:
ps: Dylan, gjithnje te lexoj me kenaqesi, pavaresisht "ll" qe i ngaterron...Reflekton sinqeritet moj vajze e te lexon njeriu me qejf..
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Follllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
llllllllllllllllllll![]()

Citim:
Lere se po fillova do ia kaloj atij romanit tend te mbremshem..![]()
Vetem po te them se ka lidhje me dashurite e para...

Re: Re: Cfare temperamenti!
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
te rre menja Cec.... e kaluara te ndjek kudo![]()
Shume e lodhur sotttttt.
Dje nje shoqe me tha "te mos mendosh te kaluaren duhet me degjuar muzik shiko noj dokumentar bej noj gjo qe me pare se ke bere "...e fillova une ne mengjes para se te shkoj ne pune ndeza digjitalin ora 8 e 15 e cova ke lajmet ne 5 minutra u bana me zemer jo lajme llahtar vrasje ,akisdente ,kriza ,Rama tu bertit ,Sala po ma keq thashe po nderroj kanal muzike .... filloi Rihana "ti amo "beja sikur se degjoja shkova na dhoma gjumit ...mbas nje minuti Lada Gaga "ahehandro" u hodha ke dhoma miqve,mbaroi kjo filloi Pausini me boni me shku ne banjo ,vendosa me dali Poni "shpirti im "desha me shku ne guzhine me pre damaret ...as kjo terapi nuk dha rezultat e duhura.
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Dje nje shoqe me tha "te mos mendosh te kaluaren duhet me degjuar muzik shiko noj dokumentar bej noj gjo qe me pare se ke bere "...

Me thote nje nga keto spanollovinat qe kam ne pune sot.
-Dukem sexy?
-Une:Ehe
Ajo: Really?
-Jes, po po t'i lyesh floket te kuqe do dukesh akoma me shume.
Ndenji nja dy sekonda si e cuditur dhe ma ktheu:
-Mos duhet te vesh edhe corape rrjete mbi gju?
Keshtu me pelqen.. Nje fjale dhe pronto...
Uffffffffffffff -_-
Shyqyr qe evitoi lezhjani "luften e 3 boterore" sot 
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Uffffffffffffff -_-
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
^_^

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Shyqyr qe evitoi lezhjani "luften e 3 boterore" sot![]()

Citim:
dua lufte![]()
Citim:
kapu mbaj emocioneve me te forta te se tashmes qe mos te te "rendoje" e kaluara
riciklimi ben mire per natyren por nuk e di sa mire ben per njerezit.
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Shyqyr qe evitoi lezhjani "luften e 3 boterore" sot![]()
:Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
P.s. Mu kujtua nje shprehje me lufte qe kisha para ca kohesh. Po shume e piset dreqi, s'ben per publikun e njome.

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Tani jam dhe une keshtu ^_^ se i mbarova te gjitha gjerat ne kohe dhe po rri tani![]()
M.C. i provokuar 
Nuk bie pre e lojes tende...Me pelqen te hahesh me leckat e tua kapriçoze femer...

Pupupupu, i paskam prekur ne kategori dhe kesaj. 
Mendim i çastit: s'do mesoj kurre te etiketoj ato lesh DVDsh. Me eshte volatilizuar DVD-ja qe kerkoj.
Mos me beni me nerva duke u ngacmuar ne cdo teme se do ju zh-bej mundin e mesazheve...
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Mos me beni me nerva
shume vape sonte ... mrema ppl-a
Citim:
shume vape sonte ... mrema ppl-a

Citim:
Mos e ke fjalen per ate sallaten me kate qe me the?![]()
M.C: La la la la la la la la la la la
...
Nuk e di pse kam filluar te ndjej nje kenaqesi te veçante kur degjoj vrasje ne Shqiperi. Mjafton te kaloj ate gjynafin fillestar, te imagjinoj sherrin para vrasjes. Per shembull dje u vra njeri ne Lezhe, sepse ishin grindur me nje tjeter ne plazh per punen e nje femre. Sot autori ishte kapur. Ku ka me bukur, dy veta zihen per nje femer dhe humbasin te dy, njeri ne morg, tjetri ne burg. Keshtu ky mentalitet zagaresh qe kane shqiptaret dekurajohet. Ndersa sonte jane perplasur ne Rreshen dy "grupe te rinjsh" (si pelqen gazetave ti therresin banda) ku mbeten te plagosur dy vete. Ku ka me bukur, sa me shume te vriten aq me mire eshte.
Shqiperia dhe shqiptaret e kane treguar historikisht qe marrin vesh vetem gjuhen e dhunes. Shqiperia do gjeje paqe kur nga 3 milion te reduktohen ne 1 mije vete. Ose nese ata 3 milione arrijne te bejne revolucione sociale (tip skene masive seksi ne sheshin Skenderbej). Varianti i dyte sidoqofte i pamundur, kshu qe me mire te reduktohet popullsia, te ikin jashte, te vriten, te zhgenjejne njeri-tjetrin. Yhhh si qekam sot per filozofi 
Citim:
Nuk e di pse kam filluar te ndjej nje kenaqesi te veçante kur degjoj vrasje ne Shqiperi. Mjafton te kaloj ate gjynafin fillestar, te imagjinoj sherrin para vrasjes. Per shembull dje u vra njeri ne Lezhe, sepse ishin grindur me nje tjeter ne plazh per punen e nje femre. Sot autori ishte kapur. Ku ka me bukur, dy veta zihen per nje femer dhe humbasin te dy, njeri ne morg, tjetri ne burg. Keshtu ky mentalitet zagaresh qe kane shqiptaret dekurajohet. Ndersa sonte jane perplasur ne Rreshen dy "grupe te rinjsh" (si pelqen gazetave ti therresin banda) ku mbeten te plagosur dy vete. Ku ka me bukur, sa me shume te vriten aq me mire eshte.

) dhe e vrau! nuk me kujtohet nese 4 lojtaret e skuadres se vet e duartroken apo jo!
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
se harroj rastin kur ne veri te Italise dy skuadra shqiptare po luanin kalceto dhe per nje pune goli a dicka e tille, plasi sherri dhe tjetri nxorri pistoleten nga xhepi i pasem () dhe e vrau! nuk me kujtohet nese 4 lojtaret e skuadres se vet e duartroken apo jo!
me duket shume e forte kjo, per ndonje fragment komedie ne SNL me titull "lets play albanian futboll"
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Lezha, si e kishe ate te tridhjet + zotrote? Jo per gje po ja si per eksperience e kam.
Citim:
Ose nese ata 3 milione arrijne te bejne revolucione sociale (tip skene masive seksi ne sheshin Skenderbej).

Ndoshta...
Ufffffffff
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ufffffffff
Ma nigezz jam pishem....
Citim:
............Yhhh si qekam sot per filozofi![]()

8 vjet e mbajta inatin dhe ste fola...edhe kur uleshim bashke,ne nje autobus,beja sikur ste njihja...Po kam bere gabim,je njeriu i dyte qe me ben te qesh keshtu....me kishte marre malli miku im
Kur rri 8 vjet pa fol dhe qenka person kaq i rralle... aha... E gjeti Jaranin dhe Eria. Po filloj te kursej leket e dhurates me mire (po me ftoi ne dasem) 
Citim:
Kur rri 8 vjet pa fol dhe qenka person kaq i rralle... aha... E gjeti Jaranin dhe Eria. Po filloj te kursej leket e dhurates me mire (po me ftoi ne dasem)![]()
per kete qe the ska ftese dasme....me kete smartohem une iher kurre ne bote pupupuppupu
Mos Eria, se je dhe vajze e dashur kshu. Nuk vajte ne Love Parade ne Duisburg sot? Kur pashe lajmet qepare thashe "mosss, Eria".
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mendim çasti pe verteti:
Se kuptoj ndonjehere cfare nenkuptohet me fjaline "vrasja u krye per motive te dobeta". Si vriten njerezit per motive te dobeta? Nqs ka motive te dobeta per policine, atehere presupozohet qe ka dhe vrasje per motive te forta? Atehere pse nuk thone njehere "ja, kjo vrasja kishte motive te forta". Kush jane motivet e forta pastaj? Ngelem duke degjuar policine qe thote 90% te hereve se vrasja kryhet per motive te dobeta. Po nqs vriten aq shume per motive te dobeta nuk i shkon ne mend qe motivet jane te forta per ate milet? Ne cfare planeti jeton policia qe nuk shikon perhapjen e motiveve te dobeta.
Megjithate ti quajme te dobeta per nje çast. Nqs me thua se ka vrasje per motive te dobeta, rrjedhimisht mendon se ka vrasje per motive te forta. E kush eshte motiv i forte per vrasje?...
Mos eshte rasti kur ty te kane vrare dike? Perben motiv te forte kjo? Domethene policia respekton hakmarrjen duke e quajtur vrasje serioze, ndersa sherret e rruges jane vrasje jo-serioze?
Ahhhh police gomare qe kemi, nga ministri deri tek polici i fundit.
Uuuu, po togjaleshi "u largua ne drejtim te paditur"? Si largohen gjithmone ne drejtim te paditur keta njerez. Su larguan njehere andej nga dihet.
Police hesapi thuaj. Historikisht permbajne injorancen e popujve. Njerez qe zbatojne urdhra pa menduar.
Citim:
Mos Eria, se je dhe vajze e dashur kshu. Nuk vajte ne Love Parade ne Duisburg sot? Kur pashe lajmet qepare thashe "mosss, Eria".

U sa antar qenkan tashi me nej perqefe ne forum...
E plot qenka forumi...
Mc...pse sme vjen gjume hmmmmmm
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
U sa antar qenkan tashi me nej perqefe ne forum...![]()

Listen my butt is precious, you got to pay...lol
Ketu qenka bere everyone's butt me pagese. 
| Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 61 62 63 64 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.