Forumi Horizont | Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)
Citim:
Po citoj ato që tha ThE_MaStEr
pse si thua ti pikepyetje ???![]()
Re: Re: Re: Me fal qe ju pyes!?
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Do me lejoni te nderhyje nje çikez, djali shqiptar. Ky fillimi me vret syte ngapok, por nejse...
Ej kur paska vdekur krishti lal, kete nuk e dija, apo...
tung "amazing" be njeri
o mo te keqen une akoma jam ne foshnjore, dhe mesoj..!!
Te pershendes njeri
Re: Re: Re: Me fal qe ju pyes!?
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Do me lejoni te nderhyje nje çikez, djali shqiptar. Ky fillimi me vret syte ngapok, por nejse...
Ej kur paska vdekur krishti lal, kete nuk e dija, apo...
tung "amazing" be njeri
Keni lol
Ky plloshtani se di si e paska hallin dashka muhabet me duket ...:p
Nesje po he si kaloi dita sot u kenaqem shume he ..sidomos kur provuat ate embelsiren qe e kisha bere me duart e mia apo jo ??
mos ju dhemb gje barku mo ..se skam cju bej se u thashe mos hani shume .. :p:p hahahahah lol Roku , Ervisa ,
Ploshtani!je shume i thelle me veten.Kjo teme eshte per ne njerezit e thjeshte qe nuk na ze gjumi.jemi pa komplikacione ne,prandaj nuk eshte nevoja ta drejtosh koken nga Kina dhe te degjoje ai qe eshte ne Brazil.ciao!
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Ploshtani!je shume i thelle me veten.Kjo teme eshte per ne njerezit e thjeshte qe nuk na ze gjumi.jemi pa komplikacione ne,prandaj nuk eshte nevoja ta drejtosh koken nga Kina dhe te degjoje ai qe eshte ne Brazil.ciao!
Re: Re: Re: Re: Me fal qe ju pyes!?
Citim:
Po citoj ato që tha Keni
Plloshtan nuk po te kthej pergjigje mbasi nuk ja vlen te diskutosh me ty.
E quaj te mbyllur debatin me ty.
Faleminderit per mirkuptimin. respekt.
Polloshtani ne do te besh shoqeri me ne rri je mese i mirepritur , per ndryshe per te tilla gjera nuk ta kemi ngene . Ne do te heqesh kryezitetin tend ndaj pyetjeve te tilla ik o vlla shko tek forumi Pyetje per besimtar se jam 100% e sigurte qe do e marresh pergjigjen. Besoj se ke kaq kapacitet ta kuptosh nje gje te tille...
Nuk kam asgje me ty , dhe nese e ke ne plan te me kundervihesh nuk do marresh pergjigjje nga une.....nese do te flasesh tamam si shpoqeri po je i urdheruar
Keni si te kam ty , ke ndonej plan sot nga do vemi , se me ka zen gripi mua dhe vetem dua te dal
Roku & Bela si mi keni punet ju te dy:p po Rossenero & Lova nga kan perfunduar
PO Grupi tjeter Njeriu.xx ,Eliz , Lorie e ju te tjeret nga beheni
See ya guys
Keni, dhe te tjere me keni leshuar viruse te infektuara ne kocken e kafkes dhe me keni infektuar majen me te holle te shpirtit.
Kete ua di per nder.
Me rrofshit çuna!?
Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.