Forumi Horizont Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)

Postuar nga volter datë 12 Prill 2004 - 00:42:

Citim:
Po citoj ato që tha ThE_MaStEr
pse si thua ti pikepyetje ???

Mire de, mire edhe me pikepyetje, por me mend ne koke djali...!!!
tung "op op" be njeri.

Postuar nga ThE_MaStEr datë 12 Prill 2004 - 01:36:

Re: Re: Re: Me fal qe ju pyes!?

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani

Do me lejoni te nderhyje nje çikez, djali shqiptar. Ky fillimi me vret syte ngapok, por nejse...
Ej kur paska vdekur krishti lal, kete nuk e dija, apo...
tung "amazing" be njeri

Ka shume gejra qe ti si di

Postuar nga volter datë 12 Prill 2004 - 01:44:

o mo te keqen une akoma jam ne foshnjore, dhe mesoj..!!
Te pershendes njeri

Postuar nga Keni datë 12 Prill 2004 - 05:50:

Re: Re: Re: Me fal qe ju pyes!?

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani

Do me lejoni te nderhyje nje çikez, djali shqiptar. Ky fillimi me vret syte ngapok, por nejse...
Ej kur paska vdekur krishti lal, kete nuk e dija, apo...
tung "amazing" be njeri

Plloshtan nuk po te kthej pergjigje mbasi nuk ja vlen te diskutosh me ty.
E quaj te mbyllur debatin me ty.
Faleminderit per mirkuptimin. respekt.

Postuar nga BELA E BUKUR datë 12 Prill 2004 - 06:02:

Keni lol

Ky plloshtani se di si e paska hallin dashka muhabet me duket ...:p
Nesje po he si kaloi dita sot u kenaqem shume he ..sidomos kur provuat ate embelsiren qe e kisha bere me duart e mia apo jo ??
mos ju dhemb gje barku mo ..se skam cju bej se u thashe mos hani shume .. :p:p hahahahah lol Roku , Ervisa ,

Postuar nga roke datë 12 Prill 2004 - 22:48:

Ploshtani!je shume i thelle me veten.Kjo teme eshte per ne njerezit e thjeshte qe nuk na ze gjumi.jemi pa komplikacione ne,prandaj nuk eshte nevoja ta drejtosh koken nga Kina dhe te degjoje ai qe eshte ne Brazil.ciao!

Postuar nga volter datë 13 Prill 2004 - 00:19:

Citim:
Po citoj ato që tha roke
Ploshtani!je shume i thelle me veten.Kjo teme eshte per ne njerezit e thjeshte qe nuk na ze gjumi.jemi pa komplikacione ne,prandaj nuk eshte nevoja ta drejtosh koken nga Kina dhe te degjoje ai qe eshte ne Brazil.ciao!

Djali paske psikologji te spikatur...! Por nuk eshte edhe ashtu si mendon ti. Ka alternativa te tjera qe s'na pret mendja per t'i kapur. Na mungon goxha "Altruizmi shqiptare".
Te pershendes nga zemra

Postuar nga volter datë 13 Prill 2004 - 00:29:

Re: Re: Re: Re: Me fal qe ju pyes!?

Citim:
Po citoj ato që tha Keni

Plloshtan nuk po te kthej pergjigje mbasi nuk ja vlen te diskutosh me ty.
E quaj te mbyllur debatin me ty.
Faleminderit per mirkuptimin. respekt.

O Keni!? Kaq shpejte na mohove djali?! E keni futur respektin dhe mirekuptimin ne xhepin e xhaketes. Une kam respektin per ju sot e njeqind vjet lal.
Te pershendes thellesia e shpirtit.

Postuar nga Ervisa datë 13 Prill 2004 - 00:46:

Polloshtani ne do te besh shoqeri me ne rri je mese i mirepritur , per ndryshe per te tilla gjera nuk ta kemi ngene . Ne do te heqesh kryezitetin tend ndaj pyetjeve te tilla ik o vlla shko tek forumi Pyetje per besimtar se jam 100% e sigurte qe do e marresh pergjigjen. Besoj se ke kaq kapacitet ta kuptosh nje gje te tille...
Nuk kam asgje me ty , dhe nese e ke ne plan te me kundervihesh nuk do marresh pergjigjje nga une.....nese do te flasesh tamam si shpoqeri po je i urdheruar

Keni si te kam ty , ke ndonej plan sot nga do vemi , se me ka zen gripi mua dhe vetem dua te dal
Roku & Bela si mi keni punet ju te dy:p po Rossenero & Lova nga kan perfunduar
PO Grupi tjeter Njeriu.xx ,Eliz , Lorie e ju te tjeret nga beheni

See ya guys

Postuar nga volter datë 13 Prill 2004 - 00:48:

Keni, dhe te tjere me keni leshuar viruse te infektuara ne kocken e kafkes dhe me keni infektuar majen me te holle te shpirtit.
Kete ua di per nder.
Me rrofshit çuna!?

Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.