Forumi Horizont Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 » ... E fundit »
Trego 662 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- letra imagjinare- perdite nga nje cmenduri (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7425)

Postuar nga Klodel datë 08 Mars 2010 - 20:26:

Nje enderr do behet realitet- Muse ne koncert.

Postuar nga Katilesha datë 09 Mars 2010 - 00:18:

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Nje enderr do behet realitet- Muse ne koncert.

wawwwww lum sI ti...bej qejf edhe per mua...

Postuar nga Klodel datë 20 Mars 2010 - 22:07:

E zhytur ne nje bote qe ndoshta vetem une e kuptoj artikuloj shume mendime te cilat dua t'i ndaj. T'ua them njerezve po kujt t'ja them?
e keshtu mendimet shuhen dhe truri shkon vize e zeze.
Siduket prodhimtaria dhe krijimtaria shkojne te pandara me artikulimin e tyre mes njerezve. Nese kjo nuk ndodh muza vdes.

Postuar nga dylan datë 21 Mars 2010 - 03:14:

You Will Always Be My LoveI was always alone in this world,wanted to be loved,by someone.
I always had teary eyes
Then you entered my life brought hopes in my heartbrought hopes in my heart
you promised me holding my hands we can never be apart.our love will grou much sronger .our love will always shine ,our love will be blessed always ,our love is power of divine .I want to live every moment with you ,i want to live every life with you ,you mean so much to me.No one can love me more than u .i will give my whole life to you to your heart,promise me u will always be the same .No matter what destiny ,brings for us ,u will always be my love
i love u with my heart forever

Postuar nga dylan datë 21 Mars 2010 - 03:34:

0

Postuar nga Fajtori datë 21 Mars 2010 - 03:40:

Dylan pershendetje,

Ekziston nje teme ditari anglisht:
http://forumihorizont.com/showthrea...15&pagenumber=6

Postuar nga Klodel datë 31 Mars 2010 - 19:03:

Jeta ka disa nga ato momentet qe te shkundin dhe kupton shume gjera, per veten, per jeten, per te tjeret, per marredheniet, per te vertetat, per shume gjera. Me erdhen pak me vonese, por me mire vone se kurre.

Postuar nga dylan datë 31 Mars 2010 - 20:29:

Une e di se ne nuk kemi biseduar ne pergjithmone , por qe nuk do te thote qe nuk mendoj per ty cdo dite . Ti nuk e di se sa shume deshire kam qe une te mund te shtrihem, ne gjoksin tuaj duke pershperitur ne vesh deshirat me te thellla te zemres sime

Mbyll syte e mi dhe mendimet e mia i le te rrjelle Imagjinoj nje bisede ne mendjen time midis nesh te dy, endrrat qe kishim ,deshirat qe kishim sikur te mundnim ket po e dinim qe jo se arrinim dot .Te pakten une e dija qe sdo ishte kurre ,po pse jo e mendoja e imagjinoja se kisha deshire ta mendoj imagjinoj ,ndjej ,jetoj ,se kisha nevoje per ty ,se kisha nevoje per endrrat se kisha nevoje te ndjehesha ne jet,se kisha nevoje te dal nga ajo humnere qe isha zhytur .Dhe po kisha deshire te enderroja dhe pse e kisha kuptuar qe ishte nje enderr e parealizuar nje enderr qe shpejt do mbaronte .E ja endra qe jetoja .E shifja veten ne shtrire ne krevat, ju mbanit duart rreth trupit tim , koka ime mbi gjoksin tuaj, gishtat e mi preknin mbi lekuren tuaj. Buzet e mia te buta te pershperisnin lehte fjalen te dua , e nje puthje ne qafen tuaj. Une mund te degjoja rrahjet ne zemres suaj qe beheshin gjithnje e me te shpejta. Ne mendjen time,shikoja buzet etua afer fytyres sime ,shijoja puthjet e ngrohta qe me dhuroje ,e shikoja veten me syte e qeshur e te perlotur ,nga gezimi,nga lumturia ,nga deshira per te mos mbaruar kurre .Ne shikonim ne sy njeri tjetrin dhe humbisnim ne deshirat tona ne dashurine qe ndjenim per njeri tjetrin ne deshiren qe i jepnim pranise se njeri tjetrit.Ndjeja duart e tua te pershkruanim trupin tim ,ndjeja drithmat qe pershkruanin trupin tim ne ato momente ,ndjeja pershperitjet ne veshin tim ngadale (te dua shpirt) dhe une une te thoja ne rallen time dhe une ty te dua pafundesisht .Dhe ne ate cast mendoja puthjet tona te zjarrta ,mendoja duke ber dashuri me ty ,dhe shifja lotet e mi qe rrjellnin,nje te qeshur te lehte e perzier me nje britme ,e nje psheretime ne vesh |kurre sjam ndreje si sot| e nje buzeqeshje ne syt e mi ne syt e tu e shoqeruar me nje puthje pa fund..Dhe kur mbaroja gjithe ket hapja syte ,dhe shikoja qe ishte vetem nje enderr,nga syte rrjellnin lot,nje dhimbje e malle ne zemer ,dhe nje shpirt i lenduar qe qante me denese nga kjo largesi e malle e kjo dashuri e cmendur

Kam provuar aq shume per te luftuar kto ndjenja qe kampor nuk munda kurre ti mposht dhe pse provova me gjithe forcen time sarrita kurre ta bej.E shifja te pamunduren me sy cdo dite .E shifja dashurine qe po rritej mes nesh cdo dite,e shifja qe cdo dite e me shume po lendoheshin vuanim deshironim njeri tjetrin ,Po smunda te bej dicka te ndaloj kte dhe pse doja,dhe pse e kerkoja me plot forcen .Ajo dashuri qe ndjeja sme linte te veproj sipas llogjikes ,me ngalonte donte te dashuronte
U mundova e u mundova te te harroj ,u largova me bindjen se pak disa kohesh do kisha arritur te hek nje pjese te mendojes time nga ju do kisha arritur tju harroj .Po ishte e kohe cdo dite qe kalonte me ishte si nje turture ,cdo dite qe kalonte me ngjante si nje shekull .Kisha nevoje te te lexoja te te nigjoja oh zot kisha nevoje per ty me shume se kurre .Dhe arrita te realizoj qe sa me shume largohesha dhimbja me ishte me e malle e deshira te jem me ju acoma me e malle .Arrita te realizoj qe kurre me nje ndjenje si ket sdo e provoja e nje njeri si ty sdo e doja .
Nje kohe kisha vendosur foton tuaj ne truezen time dhe sa here njerezit shoqeria me pyesnin kush ehste ,nje i dashur secret ,i fejuar,burri apo njeri i familjes .Me buze ne gaz u pergjigejsha gjithmone .NJE NJERI I SHTRENJTE I ZEMRES.dhe zhutesha per nje cast ne boten time.Dhe tani kur e mendoj ate kohe qesh me ironi dhe pyes veten kush ishte ai njeri zot dhe me vjen te ulerij po serish mbahem plot mendime te bukura nga ato dite qe si harroj dhe u mabhem atyre se i dua e i respektoj si gjene me te shtrenjte ne ket jete si kujtesen e vetme si deshiren me te malle qe ksiha jetuar ndonjeher.
Dhe tani qe shkruaj ndjej tmerersisht nevojen tju flas tu nigjoj zerin .Ate ze te embel qe sdo mudn ta harroj kurre .e papritmas me kujtohet hera e pare qe u nigjova zerin .Kur ju thashe ti je .Ti duke qeshur ma ktheve pse shpirt nuk besoje qe existoja .Dhe une te thashe nje si jo e syte mu mbushen me lot .ne ate cast e ndjeja qe ishit dhe ju tmerersisht i dashruar pas meje sikur isha dhe une me ju ne ate cast e kuptova qe do mbeteshit njeriu i paharruar i zemres sime pergjithmone.
Ti bie apo jo asaj zile .Me kapen frtika frika qe sdo ta hapesh frika cfare do me thuash .frika cfare do te them une .frika se ska mbetur ndoshta asgje mes nesh .frika se sdo as te flas ,e vetem frike e deshire e lot .
Une skerkoja dicka tjeter nga ju vetem te duheshim ,kerkoja vetem te mbanim ne zemer njeri tjetrin ,te flisnim te qeshnim ti falnim pak minuta cdo dite nejri tjetrit .Kerkova vetem te ishin afer njeri tjetrint ,Ne te mire dhe te keq .Po si duket per ju u be e veshtire .ndoshta isha une ajo qe sdija te mbaja ,ndoshta isha une ajo qe sdija te dashuroja, ndoshta isha ber une nje pengese per ty ne jeten tende se di .
Por gjithsesi nje gje ta dish qe sado dite te kalojne ,sado muaj vite te kalojne .Ne zemren time gjithmone do jesh nje ,ne zemren time gjithmone ka nje vend per ty .sado kohe te kaloje une do mbetet e dashuruar me ju ,me endrrat qe thura per ne te dy ,me kujtimet qe mi fale qe i falem njeri tjetrit ,me fjalet me te bukra qe i mora nga ti ,me dashurine me te cmendur qe kam jetuar ndonjeher .
Pergjithmone e jotja E

Postuar nga Klodel datë 01 Prill 2010 - 17:02:

Duhet t'u besoj me shume vendimeve te njerezve, apo te pranoj zgjedhjet e tyre, edhe pse nuk me pelqejne e nuk jam dakort. Cdokush e di me mire vete se c'funksionon per te. Edhe nese nuk e dine, ku ndryshohen njerezit?
Me ne fund u shkunda nga idealizmat, por pse bota me duket kaq pa ngjyra dhe njerezit kaq f.up nga trute? S'e di cfare eshte me mire, te ruash nje lloj idealizmi qe te jep fuqi te duash te ndryshosh gjerat ne menyre aktive, apo te behesh nje realiste e pandreqshme dhe te mos kesh piken e deshires per t'u marre njerezit?

Varet nga stadi i jetes ndoshta.

Postuar nga Klodel datë 01 Prill 2010 - 19:43:

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel

Sot lexova nje shprehje te bukur
"I really think "unrequited love" stems from the fact that lilliputian minds lucky enough to be loved can't distinguish the sweetness of great emotions and everydayness of things. Men to be able to love must be able to appreciate what is beautiful, artistic and elegant. In this day and age, most men don't because to them true love equates sexual intercourse. After it, limited in their outlook, they can't go any further. "

Cool he

Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 » ... E fundit »
Trego 662 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.