Forumi Horizont | Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 » ... E fundit » Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)
Shi dreqi, kur e montove me qafsh, se gjysmen e mesazhit tani t'a lexova. Degjo, seriozisht tani , se bej shaka Mos ma merr per ters. Thjesht kur shikoj fotot e tua, mendimi i pare qe me vjen ne mend eshte, "doli shqipua ne bahcen me lule". Hahhahaa, e dhe ti se shaka po bej . Ah, se harrova, e mos bridh me gjithe ato "bling bling " ne qafe :p
Ika, tani, naten e dergo ca foto te tjera se nuk te shaj me .
Respekte, sycka .
P.S Do zoti s'ke shkruar ndonje gje tjeter , se kam nje ore me kete faqen hapur, e duhet t'i kthehem prape te te kthej pergjigje .
Citim:
Po citoj ato që tha Sy_jeshilja
Shi dreqi, kur e montove me qafsh, se gjysmen e mesazhit tani t'a lexova. Degjo, seriozisht tani , se bej shakaMos ma merr per ters. Thjesht kur shikoj fotot e tua, mendimi i pare qe me vjen ne mend eshte, "doli shqipua ne bahcen me lule". Hahhahaa, e dhe ti se shaka po bej . Ah, se harrova, e mos bridh me gjithe ato "bling bling " ne qafe :p
Ika, tani, naten e dergo ca foto te tjera se nuk te shaj me.
Respekte, sycka .
P.S Do zoti s'ke shkruar ndonje gje tjeter , se kam nje ore me kete faqen hapur, e duhet t'i kthehem prape te te kthej pergjigje.
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
o e papare.. se mos merzitesh ti moj :p
Citim:ti deri sa te fle un dhe per nja 5 min, do shruash dhe nja 4 her, se di un qe ste iket :p
Hahahhaha, dukesh dukesh qe je andej. Bera ,c'bera u ktheva dhe njehere e te shkruajta. Nuk merzitem une jo :p S'ke dhe faj , kshu me te shkruar s'merret vesh nga jemi. Jemi bere te gjithe njesoj ( pupu, te me lexoje ndonje qe nuk i shikon dot me sy labet , i bie te fiket)
Citim:
Harmagedon, qenke simpatithikos te keqen![]()
Lela, mos u mashtro :p . Ai kingu andej me duket shume fytyre e pare, si nje aktor telenovele ( se mos shikoj shume une nga ato), po si nje qe jepet ketu ne usa. Se ku e kam pare, se ku e kam pare moj dreqin
Po he moj dreqe, thuaja llagapin si e ka .
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
per kete te garantoj 100% qe nuk eshte aktor apo ndonje me fame... njeri i thjeshte eshte dhe pse ndoshta ju duket si aktor....profesionin e ka banker, kaq di te them...
Mos po na del ky cuni noj tip Amoxili...
Citim:
Po citoj ato që tha Isra
o dreqe, po ti mi lal, tall meneren me ne, he pra na e thuj se kush eshte meqe qeka njeri i thjeshte, se e ke bere sikur me qene Dik Sheltoni
![]()
ama, na preu barku ne se kush eshte ai, por thjesht per kuriozitet o goc..
se sdo e varim foton e tij ne qafe jo, te jete i sigurt per kete:p
Hej popull kam nje mendim si thoni te shpallim koten_97 mister forumi 2006 se vallai me tana kto foto do ket hequr keq me i vu dhe thom tja japim nje shperbil apo jo.
DO YOU AGREE WITH ME
Jo, Roken e kena me te bukurin djale ketu.
S`e imagjinoja aq te bukur, perkundrazi kisha pershtypjen qe Roke te ishte ndonje leshmashesh,-=hahaahahahahahahahahahhahaha
Kiss Roke.
Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 » ... E fundit » Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.