Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- " mireserdhet ne kafene FORUMI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17278)

Postuar nga ksovari datë 05 Dhjetor 2009 - 00:02:

a ka njeri qe deshiron te pije kafene me mua
sonte.

Postuar nga BIONDIA datë 05 Dhjetor 2009 - 00:04:

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
a ka njeri qe deshiron te pije kafene me mua
sonte.

gati jam nje te mesme me pak ...ksovari nga ke humb ti se na bane merak si i ke punet shendeti mire .

Postuar nga dylan datë 05 Dhjetor 2009 - 00:35:

Smile

dhe une ktu jam gaqti per nja kafe dhe nje dore muhabet se ka fillu me me ra humori kto dite

Postuar nga ksovari datë 06 Dhjetor 2009 - 01:33:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

gati jam nje te mesme me pak ...ksovari nga ke humb ti se na bane merak si i ke punet shendeti mire .

O mire shume ju faleminderit, kam nderruar vendin e punes tani punoj si profesor ne nje shkolle te mesme, per inxhinieri elektrike, bje skenare te spoteve dhe filmave, vete sau ktheva nga nje i tille tani, dhe po i mbyll punimet qe kisha kontraktuar kur isha inxhinier ne kompanin.... keshtu qe nga 24 ore qe ka dita mua me duhat 26, plus shto problemet e shendetit te gruas, qe here eshte mire e here keq, por me besoni prap po e ruaj qetesin dhe me nxenesit punoj me endje dhe shume kenaqesi..

Postuar nga cecilia datë 06 Dhjetor 2009 - 01:35:

Te pershendes ksovari!!

Ke ndonje kafe per mua? do e pija me shume kenaqesi.

Postuar nga ksovari datë 06 Dhjetor 2009 - 01:35:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
dhe une ktu jam gaqti per nja kafe dhe nje dore muhabet se ka fillu me me ra humori kto dite

jo mo jo, nuk guxon te te iken gazmendi nga ty asnjehere, eja ne kafenen tone dhe do gjesh humor sa te duash hahaha, e di qfare ha ca banane dhe thone psigologet se ndikojne ne rregullimin e kenaqesise haha
, po kafene pa dyshim e pergadismi me kenaqesi

Postuar nga Anemone datë 06 Dhjetor 2009 - 01:42:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Vetem kafe do Cec?

Postuar nga ksovari datë 06 Dhjetor 2009 - 01:42:

Citim:
Te pershendes ksovari!!

patjeter e nderuar,, si edoni vetem urdheroni
kisah sot nje dite te lodhshme 10 ore gjirime te gjithaq une persiper
si mos tiu sherbej juve nje personi kaq me vlere te madhe per mua

Postuar nga cecilia datë 06 Dhjetor 2009 - 01:46:

Flm edhe njehere!

Hajde te qajme hallet e njeri-tjetrit ndoshta gjejme ndonje zgjidhje ose vetem ideja qe po i themi na lehteson disi...

Postuar nga ksovari datë 06 Dhjetor 2009 - 01:54:

Citim:
Flm edhe njehere!

Hajde te qajme hallet e njeri-tjetrit ndoshta gjejme ndonje zgjidhje ose vetem ideja qe po i themi na lehteson disi...

mire eke si e dojni a ta shtroj une hallin tim apo keni juve ndonje
une do doja shume keshilla si te jem nje profwesor i shkelqyeshem, qe gjenreratat qe me dalin nga duart te mmos me largohen koke bbosh, po ti mesojn te jene edhe mjeshter te jetes

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.