Forumi Horizont Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 61 62 63 64 65 66 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)

Postuar nga buzeqeshja datë 25 Shtator 2006 - 01:07:

hahahahahaha gangoo po kjo leshmasheshi ca esht pash zotin uuu ca kam qesh kur e kam lexu edhe pse spo di ca don me than.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 25 Shtator 2006 - 02:35:

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
Hej popull kam nje mendim si thoni te shpallim koten_97 mister forumi 2006 se vallai me tana kto foto do ket hequr keq me i vu dhe thom tja japim nje shperbil apo jo.
DO YOU AGREE WITH ME

r u  geting laid? lol

Postuar nga ESHI datë 26 Shtator 2006 - 08:37:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

e para sjam ktu te tall menderen me asnjeri se sme intereson e dyta te tha njeri qe eshte i bukur apo i keq.....e vura foton  te gacmoja ate e jo juve.... nejse spo e kuptoj ku ju ka kap gjith ky hall ta dine se kush eshte.... thjesht eshte nje forumist dhe perderisa ai ska qef ta thoj se kush eshte pse ta them une.... nejse aman ta dija qe jeni kaq kurjoza se kisha ven fare...

Ti dreqe ve car kingu aty dhe "car hallit keni ju pyet" mallin e mire kush se do.??? 1 foto e kti dhe na hiku truni ka te tjere kane nga 100 ktu po aha. Kiss , jo ty moj po ate:p

Postuar nga arsona datë 26 Shtator 2006 - 09:35:

Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
Jo, Roken e kena me te bukurin djale ketu.

S`e imagjinoja aq te bukur, perkundrazi kisha pershtypjen qe Roke te ishte ndonje leshmashesh,-=hahaahahahahahahahahahhahaha

Kiss Roke.

hahaha, hej mos vallahi e beni roken mister forumi se do ju shaj te terave, jo po po deshet mos thoni qe s'ju thashe keto jane fjalet qe do thote rokja " ai djale qe i duket vetja i bukur eshte gay :p  "

Postuar nga Niqua datë 26 Shtator 2006 - 13:31:

hHHHH eshi sjam Ada por ai dhe te puth

Postuar nga darma datë 27 Shtator 2006 - 07:54:

Kota_97 te keqen motra here tjeter mos harro te me heqesh etiketen e kostumit .......ajo Lauren te menga kostumit te keqen duhet te hiqet para se te vishet.......

Postuar nga ESHI datë 27 Shtator 2006 - 08:26:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
hHHHH eshi sjam Ada por ai dhe te puth

hahahah s've foto une ktu jo dhe 100 puthje te me japesh.:p

Postuar nga Niqua datë 27 Shtator 2006 - 09:13:

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI

hahahah s've foto une ktu jo dhe 100 puthje te me japesh.:p

Eshiii hic mos i ven se do i cmendesh cunat si ky gocat..

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 27 Shtator 2006 - 22:14:

Citim:
Po citoj ato që tha darma
Kota_97 te keqen motra here tjeter mos harro te me heqesh etiketen e kostumit .......ajo Lauren te menga kostumit te keqen duhet te hiqet para se te vishet.......

e di moj te  keqen vllai  e di   po se kisha vesh per  xhiro    puna qe bej eshte e  tille.. modeling in diff  shows.. with suits  and other  serious  stuff.. ...  perfaqsoj  firma te ndryshme kostumesh.. si  johns ny  ,   K/C  , chaps ,  L/L etc etc  

so, u got it  now? :p lol

Postuar nga Nigo datë 01 Tetor 2006 - 18:09:

Nik djali të dhimka dhëmballa që paske von dorën ke faqja

Mir grupo mir,ta shofi njona ktë foto ka me u tërbu fare apo jooooooooo?

Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 61 62 63 64 65 66 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.