| Forumi Horizont | Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 61 62 63 64 65 66 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Te kepusesh mish duke lidhur atletet eshte kulmi! Filluan shenjat e pleqerise me duket..

Citim:Dita e pare eshte e veshtire, pastaj mesohesh to levizesh si nje 97 vjecar
Me vjen plasja qe ti ke 4 dite e akoma me dhimbje... nuk je aspak shpresedhenes!

Kurt, 97 vjecaret e ketushem shkojne per te kercyer ne fundjave.. ua sa me lumturove 
Eria avash ti se do kepusesh mish nga te qeshurat 
Citim:
Eria avash ti se do kepusesh mish nga te qeshurat![]()
, vetyshtem une. 
ehhhhhhhhhh
Po mendoja.. sa te forte e kemi ndjenjen e tufes, sado e vogel qofte edhe tufe dyshe apo treshe.
Me mire ne tufe sesa vetem.
Eh tha.. shohim veten tone tek njeri-tjetri, e kemi te shpendare individualitetin tek te tjeret..
Dalngadale u mbyll dhe kjo jave.
Shpresoj te mos kem carje trapi nga puna ne fundjave..
Nderkohe nigjoj kenget qe ven dulci.. 
Urdho degjo kete 
http://www.youtube.com/watch?v=KjUwC586O54
Sapo gjeta ne fb njerin qe me ka ngacmuar me ka nxire jeten ne gjimnaz, po c'mallengjim! 
MALLKUAR QOFSHIN MASHTRUESIT
kush te ka mahstruar eria
sonte do behem...mbase....baba ose alarm i rreme
...bravo MOU
barca

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
...bravo MOU![]()
![]()
barca![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha F_xhunior
Me ne fund! Megjithate, fitorja ndodhi fale taktikes plot dinakeri te trajnerit te Çelsit...
Mou. kopjoi trajnerin e Çelsit.
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Mou nuk kopjoi Trajnerin e Celsit , jo .
Atij i thashe une te veproje ashtu
Mos e luni FXhunior se qenka me ato.
Po mua ne fundjave do me vine gjithmone periodat?! Ma cavolo nero! Dua vetem gjume.
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
Po mua ne fundjave do me vine gjithmone periodat?! Ma cavolo nero! Dua vetem gjume.

o Junior po pse je me nerva sot ?
E mire , po pa nerva kur je ?
Mbase neser je pa nerva , se dua te tall njecike bithen me ty dhe me Fajtorin
.
Ketu eshte bere per te tall bithen me gjithe forumin.
Ja pse nuk behet terroristi xhunior moderator.
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Nuk eshte per ty se nuk ploteson dy kushte :
1-Nuk je kaur
2-Nuk ke tru sa koqia ime e djathte -
-Po ti kishe keto dy kushte direkt do te benim Moderator
Citim:
1. Une jam me se krenar pse s'jam i atille. Ti do vdesesh i poshteruar.
2. Meso drejtshkrim njehere, pastaj mund te vish te te me vleresosh. Injorant!
Citim:
Si pike e pare, ti mua me rrofsh karin. Ty nuk te hyn ne pune jeta ime private. Pastaj, njeri nuk jemi perfekt e as mund te jemi. Nderkaq, une nuk kam ndertuar jeten time mbi vuajten e ndokujt, por NE kemi ndertuar jeten ne vete vullnetin tone. Por ti qenkeshe nje mut i poshter. Nese do te flasesh per jeten time private, hap nje teme te perkatese. Perndryshe, hesht e mos me çaje karin se ti qenkeshe vertet nje njeri i lindur ne nje familje plot dhune - ku anetareve te familjes iu mohohet e drejta per te zgjedhur vete se me ke do te jetoje (te te diktohet zgjidhja). Thuajme, kokemut, valle nusja ime do te ishte ndier me e lumtur pa mua? A nuk po mendon? Sido qe ta marresh, dikush do te duhej te vuaje, une dhe ajo ose prinderit e saj. Shko tani ik, kopil!!
.Pastaj o terrorist i vogel çpune ke ti me familjen e tij,apo feja muslumane te mesosh ti futesh turinjte kudo.
, dhe kete Xhuniorin qe nuk ka aq tru sa koqja e djathte e Mondes e lini t’na çaje trapin.Me e bukura i thuhet aman o terrorist rri urte se do marresh ban. Pika ,pika ,korba korba
pupupu çna gjeti,bir selman i nenes ke te qaj me pare.
Re: Ketu eshte bere per te tall bithen me gjithe forumin.
Citim:
misterioz me te drejte pyet dhe shpjegon:
...po pse i thua kokemut dhe kar Vizios se shkrete,po ai pershesh me kos do i ziu.
dhe na nji Kafe mbrapa persheshit 

Re: Ketu eshte bere per te tall bithen me gjithe forumin.
Citim:
misterioz pyet:
.
Ps.thjesht per kuriozitet ate fjalen “E PERJASHTUAR”ne fund te profilit te Djallushes e ka vendosur Djallushja apo ke futur turinjte ti ne profil,po te jete kjo e fundit dmth ke lexuar edhe mesazhet private se aty me rri mendja mua.
: une nuk e di rastin e Angel se kush e ka shkruar por, normal qe Krijuesi i forumit i ka Accountet e te gjithe antareve.
Erdha ketu me nje hov gazmor te paimagjinueshem, por m'u prene krahet nga keto postimet e fundit.. keshtu qe nuk po ju them qe sot qenkerka dita e tokes dhe gugelli po lulezoka qe paskerka lezet ta shohesh.
Citim:
Erdha ketu me nje hov gazmor te paimagjinueshem, por m'u prene krahet nga keto postimet e fundit.. keshtu qe nuk po ju them qe sot qenkerka dita e tokes dhe gugelli po lulezoka qe paskerka lezet ta shohesh.

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Dulci, gjesi nga shiu shiu laka shiu...
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
![]()
Citim:
Shprehme shqetesimet e tua.
Sikur ta dija...
Nuk mund te mungonte dielli andej nga Eria.
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Doja te thoja qe ne kemi diell te mrekullueshem, apo s'te intereson?
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Sikur ta dija...
Nuk mund te mungonte dielli andej nga Eria.
e' ora chi li ferma piu!? 
Me ne fund!
Qiell blu sot, pa asnje re, dite pranvere 
Çelose?
Ps. Degjuat gje ju çupa, foli njeri? 
Do t'i vesh getat e kuqe edhe n'shi....Plas ti Eria!
Ps: Kush oo? :p
Do t'i kombinosh me telefonin e ri?

Ps. S'e di, degjuat gje ju?
Mos hap plage, e thava prap sot ne mengjes..
ps: Po mban qetesi per bluzin e Dulcit m'duket..
Dua dhe une telefon te ri! (nga ata te pathyerit ama) 
p.s. Me duket ishte macoku i komshise.. sa here i kam thene te mos e lere te lire ne dite me shi, po s'me degjon..
Citim:
Dua dhe une telefon te ri! (nga ata te pathyerit ama)
.

Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha misterioz
Po pse mi Dulcis tani tu prene krahet ty ker pe gjurmet(citimet),po kur shikon ujkun para syve apo aty te vjen hovi.
ps.mos beni kot interesantin rri .
Mbani rradhen ju lutem!
Eria dil pak anash te te shoh syne.
Rri nashi 
Citim:
Po me ujkun c'ke.. ai buke me kos po ha..
p.s. ca po thu rri.
Citim:
Po citoj ato që tha misterioz
Rri !!!!! Me cilin sy e pe ti me ate me xham apo me ate pa xham.
Ujku ha buk e kos por kur shan tjetrin ,kar ,kokemut ,injorant dhe i permend familjen ty sta pret hovin vetem kur citohet ujku per karlliqet qe thote tu preka hovi ty.
Edhe boll i modifikove mesazhet se s'kam kryqez te te vij pas..
Citim:
Kur them une qe njerezit jane te stresuar... Duhet te ndihem ne faj qe me paska shpetuar nje xhevahir i tille pa lexuar, apo duhet te te falenderoj qe ma solle para hundes kur me te vertete s'ia kisha ngene?
Pike e zeze..
Citim:
Edhe boll i modifikove mesazhet se s'kam kryqez te te vij pas..

Une isha nisur dhe me pozitivitet sot.. po kur s'do s'do..
Epo qenke me Realin ti qe paske shume pozitivitet se tifozat e Barçes kane var turinjte sot.
Citim:
Une isha nisur dhe me pozitivitet sot.. po kur s'do s'do..
| Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 61 62 63 64 65 66 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.