Forumi Horizont | Gjithsej 57 faqe: « E parë ... « 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Nje foto postohet nga nje anetar e behet corap forumi.
Epo une vetem nje foto kam postuar, dhe vetem per nje dite. Se mbajne mend.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Epo une vetem nje foto kam postuar, dhe vetem per nje dite. Se mbajne mend.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Do qe ta postojme prape .......... dhe te shohesh reagimin??????
Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
ekziton thu ti ?!
un them jo
sa ekziston Utopia
çfar esht prefekte per ty nuk esht per mua
ndaj nuk ekzistonnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ok lule![]()
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Sepse nuk eshte prononcuar pra..akoma e as ka chance![]()
---------------------------------------------------------------
Deb*
Citim:
Nuk ka njerez perfekt. Forumistat nuk jane te shtirur, por te rezervuar ne ato qe thone rreth vetes. Nuk eshte shtirje te mos japesh te dhena personale rreth vetes, por te hiqesh ai/ajo qe s'je.
Nje foto postohet nga nje anetar e behet corap forumi. Mendoje te japin hollesira rreth jetes private cdo behej. Thjesht mbrojne vetveten nga keqkuptimet e keqinterpretimet.
Me ne fund dole ne nje mendim me mua,, kur per nje foto ndodhi ca ndodhiimagjino me teper....pastaj thoni nuk ka te drejt lulja
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Ka dhe anetare qe e kane mburrur aq shume veten, sa kane frike se mos zhgenjejne ndonje pastaj po te postojne foton e tyre.
Thjesht mundohu te jesh vetvetja, pa u ekzagjeruar. Nuk kerkohet te tregosh rreth vetes, por eshte mire qe nese thua dicka mire eshte te jete e vertete. Keshtu mendoj une.
Deb mduket e kuptove gabim zonje , se ca fola, ne kete forum e ne kete tem, ka sdi se sa faqe, debate, zenka sharje ofendime apo replika apo dhe komplimente , un sdua te vej foto sepse nuk dua, sjam as nen presionin e dikujt , as ndonje figure vip " ne thonjza" e kam fjalen un gjithmon ne postimet qe kam ber jam vetvetja, me mer mendja gjithashtu, direkt jo , po nen direkt po jam shprehur kush jam. Pak a shume, ama ato pak postime jan realitet ;sa per te mburrur e para pune se kam zanat te mburrem , kete duhet ta kishe ven re me kohe, nese me ke lexuar, nese JO beje se akoma je ne kohe, Un jam realiste..e kshu do jem saher
![]()
Vetem foto nuk vej!
--------------------------------------------------------------
Nese poston foto duhet te presesh cdo lloj komenti te pelqen apo jo. E mira eshte qe dhe nese s'te pelqen mos komento fare per miresjellje. E mira fare do ishte te hiqej fare tema e komenteve te fotove.![]()
Citim:
Un komentoj dhe pse svej foto se kam te drejten e komentit derisa eshte pjes e ktij forumidhe do vazhdoj te komentoj derisa tvazhdoj te jet kjo teme, sigurisht per persona qe mbejn pershtypje mu, e jo dokudo
dhe dicka , Me kto mend qe kam s'vje foto, po nese do vej, pse jo do i pranoj dhe komentet si i kan pranuar tgjith
megjithse jam e sigurte qe ska me ndodh kurre sepse sjam tip qe prononcohem ne jete virtulle e as qaj e revoltohem
ket e kam dhe piken time te forte...ja e mesove dicka te re sot lol
Kam aq experienc sa te mos i perziej jeten reale dhe virtuelle.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Une p.sh nese s'do isha e martuar nuk do e kisha problem te mbaja foton time te profili.
Citim:
Me kto mend qe kam s'vje foto,
Kam aq experienc sa te mos i perziej jeten reale dhe virtuelle.
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
E ku qendroka diferenca qe qenke e martuar? Sipas teje keto vajzat qe vene foto tek profili e vene per te zene burre ketu? Sic e sheh qendrimet jo-korrekte dhe paragjykimet i ke ti vete brenda.
Citim:
Une them qe s'ke b****e ta vesh jo se s'do ............
p.s. eshte i share ai qe nuk rregullon ikonat .......................
![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Fotoja nuk vihet per te zene burre,
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Jo se nuk dua mi Amor, por s'do burri. Qe thua ti e kam cik xheloz. Ja kjo eshte arsyeja.
Fotoja nuk vihet per te zene burre, se ajo qe do e gjen menyren dhe pa postuar asnje foto ketu.
Eshte thjesht nje foto e jotja. Po te njohu ndonje pershendete, ose injoroje, si te te vije per mbare dhe kaq.![]()
Citim:
Kush tha me????
Amori per shembull nuk e ve se nuk do me zen burre ........... nje tjeter nuk e ve se ka frike se nuk ze me burre ............. Une nuk e ve se .................. kam frike se Amorit do i hypi deshira te kete nje burre ............. e keshtu me rradhe .................. .![]()
![]()
C'hyn kufiri thanes ketu Amor se na habite. Ti kujton se do kesh kete pavaresi qe ke tani po u martove? Mos u marto fare me mire.
P.s Mos u bo merak se kur u martova me burrin ne marredhenie pune kam qene. Jam shkeputur vetem tani nga cupa.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
C'hyn kufiri thanes ketu Amor se na habite. Ti kujton se do kesh kete pavaresi qe ke tani po u martove? Mos u marto fare me mire.
P.s Mos u bo merak se kur u martova me burrin ne marredhenie pune kam qene. Jam shkeputur vetem tani nga cupa.![]()
Citim:
Ne fillim, kur njerezit hyjne ne nje lidhje, ia bejne te qarte njeri-tjetrit kufinjte dhe objektivat vetjake ne jete.
Ajo qe po te them eshte qe nuk eshte normale qe nje individ te mundohet te kontrolloje jeten e gruas/burrit. Po nuk i besove atij/asaj qe ke ne krah atehere beji naften. Une po bej 8 vjete me te dhe s'ka bere ndonjehere vaki qe te me jape kritika ne ate prizem, perkundrazi, me stimulon. Pavaresine cdokush ia krijon vetes duke mos lejuar cenimin nga te tjeret.
Citim:
Ne fillim, kur njerezit hyjne ne nje lidhje, ia bejne te qarte njeri-tjetrit kufinjte dhe objektivat vetjake ne jete.
Citim:
Une them qe s'ke b****e ta vesh jo se s'do ............
p.s. eshte i share ai qe nuk rregullon ikonat .......................
![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Epo cfare te them o Amor e ke cik me liberal, te dashurin ti.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Nuk ke pse e merr personale ti fleur postimin tim. Nuk te kisha prasysh fare ty, apo ndonje anetar konkretisht. Fola ne pergjithesi.
Te postosh nje foto tenden nuk do te thote te perzjesh jeten reale me virtuale.
Ata qe se cajne koken nuk e kane per gje te postojne foton e tyre. Merr niquan p.sh.
Fotoja nuk percakton kufirin midis botes reale dhe virtuale.
Se postojne ata qe druhen nga dicka. Qe duan te rrine anonim per nje arsye a tjetren, por jo per moskokecarrje.
Une p.sh nese s'do isha e martuar nuk do e kisha problem te mbaja foton time te profili.
Ste qeka merzitur 8 vjet . Its time to change
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Ste qeka merzitur 8 vjet. Its time to change
![]()
Komentet e Albumit fotografik!!
hm... kjo Thema vetem diskutime paska por, Foto hic!!!!!!!
Per cfare, rreth cfare behen komentet atehere?!
E ka fajin Peter ai Don zhuan qe fut mizat,, dhe keto gati per tu pergjigj lol
Citim:
E ka fajin Peter ai Don zhuan qe fut mizat,, dhe keto gati per tu pergjigj lol
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Kujt ja futi Petri, mizat???!!!![]()
Po po, ma i urti e ha gjithmon!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
po 28 si te duken ha ha
O Peter ca mkapi syni para ca postimesh ishe ne juri ti?
Yeah, un jam juristi qe te ndeshkoj me kamzhik... ftauuuu ftauuuuuu
Citim:
Yeah, un jam juristi qe te ndeshkoj me kamzhik... ftauuuu ftauuuuuu![]()
ill smack ur ass ke do korruptosh ti? do hash dru te kam then
Citim:
ill smack ur asske do korruptosh ti? do hash dru te kam then
![]()
Citim:
Amon i merdhifur, po ti fillimet vetem me bythe-ferkime i ke mer daje?![]()
Citim:
Skam byth ta vej? nese ti i ven me **** un po e them troc se vej se sdua, sdua ta din kush jam, sdua qe fytyra ime te ekzistoj ne net e asgje e imja personale ..dhe qe ta dish,, nahhhhhhh ta besh dhomin sma mush menjen![]()
lol
Citim:
Niqua shalt e tua jan kto mi?u ti hongsha se ti ja mer nkthes ketyre
lol
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Epo cfare te them o Amor e ke cik me liberal, te dashurin ti. Po njerezit dhe ndryshojne. Kam nje kusheriren time. Burri i saj rrinte shume indiferent kur kesaj i binte celulari, kur dilte. As nuk e pyeste asnjehere. Por kur filloi pune kjo me kolektiv me shume meshkuj ndryshoi sjellje ai. Po shfaqte shenja xhelozie qe si kishte shfaq me pare. Ja qe ca gjera nuk percaktohen qe para martese. Dhe ai vet mbase nuk e dinte qe do behej aq xheloz.
Jo per gje por kur une njoha burrin as nuk e dija qe ekzistonin forumet, apo fb, etj. Thote burri pastaj, ''Sorry grua e dashur, por kjo s'ishte pjese e objektivave, kontrates sone. S'rame dakort per kete. S'ka faj.![]()
Me falni mua se do dal cik jashte teme. Nuk i kam lexuar te gjitha komentet, se pertoja, mund edhe ta kete permendur dikush tjeter para meje. Kane pas qene ca foto ketu te nje fare Air Force One, une ve bast qe ai eshte ai pa lesh ne koke te Big Brother. E ka vene njeri re apo jo ?? apo si gjithmone une jam shume pas me te rejat ? lol
Ai ai eshte, lol.. me gjakt mbreteror
Petter kur do i nxjerresh najher syckat ti hot?
Te na qesh brisi thua ti
Ka rendesi qe s'qesh Un ..apo harrova un , mua mi ke tregu ..
Citim:
Po citoj ato që tha Sy_jeshilja
Kane pas qene ca foto ketu te nje fare Air Force One, une ve bast qe ai eshte ai pa lesh ne koke te Big Brother. ? lol
Citim:
Te na qesh brisi thua ti![]()
hmmm....duke pa shkrimet e Ashley ne forum kisha kriju bindjen qe i leshonin syte xixa prane te fejumit...u zhgenjeva ...ishalla gabohem!
O Achley e kreva porosin.... thuj atij me lejla simpatik qeke ne ti
Citim:
Po citoj ato që tha al74
hmmm....duke pa shkrimet e Ashley ne forum kisha kriju bindjen qe i leshonin syte xixa prane te fejumit...u zhgenjeva ...ishalla gabohem!
petter ca eshte ai qen i vogel??????? kisha pershtypje qe e ke pit bull si timin hahahah
naqe ku ishe??? une ne dete e ti ne bore.. e mireeee ke dal bukur shume.. vetem une e lule mungonim aty te gjuanim me topa bore
That's xhoi lol
Un na Main isha me familjen te kam len mesazh ne cel... Ma mori menja se ke qen e ik... Po he si kalove ne egjipt? Si kam pa fotot ala... Po besoj ja ke kalu shume mire... Hahaha te ishe ti me lulen aty... Skishit nevoj me lujt me topa bore :p ka gjona vezore qe jan mo fun per me lujt
Gjithsej 57 faqe: « E parë ... « 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.